Koe Xperia 

Tutustu neuvoihin ja vinkkeihin Xperian uusimmista toiminnoista ja päivityksistä.

Turvallinen ja helppo tapa siirtää tietoja iPhonesta tai Android-puhelimesta 

Xperia Transfer 2 -sovelluksella voit siirtää tärkeitä sisältöjä vanhasta älypuhelimestasi uuteen Xperiaasi. Voit siirtää valokuvia, videoita, musiikkia, yhteystietoja, kalenterin, puheluhistorian, viestit (teksti-/multimediaviestit) ja asiakirjat nopeasti, turvallisesti ja helposti.

Tutustu Xperia Transfer 2:een

Katso videolta, miten vaivatonta vaihto Xperia-älypuhelimeen on Xperia Transfer 2:n avulla.

Kaapelilla tai langattomasti, tämän helpompaa tiedonsiirto ei voisi olla

Xperia Transfer 2:lla voit siirtää tietoja kaapeliliitännällä tai langattomasti muodostamalla puhelimien välille pariliitoksen – voit valita kumman tahansa vaihtoehdon.

Tiedonsiirto kaapelilla 

Näillä yksinkertaisilla vaiheilla siirrät tietoja kaapeliliitännällä puhelimelta toiselle.

Vaihe 1 – laitteen valitseminen

Valitse edellisen puhelimen tyyppi, Xperia/Android tai iPhone, ja valitse siirtomenetelmäksi Kaapeli. Siirrettäessä tietoja Android-puhelimesta täytyy asentaa Xperia Transfer 2 Google Play Kaupasta molempiin puhelimiin. Siirrettäessä tietoja iPhonesta Xperia Transfer 2:ta ei tarvitse asentaa iPhoneen, ainoastaan uuteen Xperiaan.

Vaihe 2 – liittäminen USB-kaapelilla

Liitä aiempi puhelimesi uuteen Xperiaasi asianmukaisella USB-kaapelilla. Sovellus kertoo, minkä tyyppinen USB-kaapeli tarvitaan ja tarvitaanko sovitin.

Vaihe 3 – tiedonsiirron aloittaminen

Valitse nyt vain kaikki tietotyypit, jotka haluat siirtää aiemmasta puhelimestasi – musiikki, yhteystiedot, valokuvat jne. – ja aloita tiedonsiirto.

Langaton tiedonsiirto

Haluatko siirtää tietoja langattomasti vanhasta puhelimestasi uuteen Xperiaasi? Näin se tapahtuu.

Vaihe 1 – laitteen valitseminen

Valitse aiemman puhelimen tyyppi ja siirtomenetelmä: langaton Xperia-/Android-älypuhelimelle tai iCloud iPhonelle. Siirrettäessä tietoja Android-puhelimesta täytyy asentaa Xperia Transfer 2 Google Play Kaupasta molempiin puhelimiin. Siirrettäessä tietoja iPhonesta Xperia Transfer 2:ta ei tarvitse asentaa iPhoneen, ainoastaan uuteen Xperiaan.

Vaihe 2 – siirron valmisteleminen

Odota, että Xperia-/Android-älypuhelimet muodostavat langattomasti pariliitoksen – se vie vain hetken – ja valitse sitten Seuraava. iPhonessa tiedot ladataan iCloudista, joten pariliitosta ei tarvita – täytyy vain kirjautua sisään iCloudiin.

Vaihe 3 – tiedonsiirron aloittaminen

Valitse nyt vain kaikki tietotyypit, jotka haluat siirtää aiemmasta puhelimestasi – musiikki, yhteystiedot, valokuvat jne. – ja aloita tiedonsiirto.

Tutustu Xperian toimintoihin
Hyödynnä Xperiaa ulkoisena näyttönä

Onpa kyseessä sitten videoblogi, YouTube-sisältö tai vain neuvottelupuhelu, puhelimen käyttö ulkoisena näyttönä avaa aivan uusia mahdollisuuksia. Liitä Xperia esimerkiksi yhteensopivaan kameraan, niin voit zoomata kuvia näytöllä nipistämällä tarkistaaksesi kohteen tarkennuksen, lisätä apu- tai kehysviivat tarkempaa sommittelua varten ja jopa säätää näytön kirkkautta valaistusolosuhteiden mukaan.

Näin puhelin aktivoidaan ulkoiseksi näytöksi

Kun haluat käyttää puhelinta ulkoisena näyttönä, sinun täytyy aktivoida toiminto asetuksissa:

1. Valitse asetuksista laitteen liittäminen.

2. Valitse omat liitäntäasetukset.

3. Kytke ulkoisen näytön toiminto päälle – toiminnon kuvake näkyy aloitusnäytölläsi.

Katso esimerkki puhelimen käytöstä ulkoisena näyttönä

Haluatko tietää lisää puhelimen käytöstä ulkoisena näyttönä? Tästä videosta löydät kaiken tarvittavan.

Akku, johon voit luottaa 

Xperia-älypuhelimissa on tehokkaat, luotettavat akut, joiden ansiosta voit rauhassa ja mukavasti tehdä enemmän nauttimiasi asioita pidempään.

Kuvan kaaviossa näkyy Xperian normaalin latauksen ja pikalatauksen vertailu.
Pikalataus ja akun hoitotoiminto

Xperiassa on tehokas akku, joka tukee pikalatausta. Jos sinulla on kiire ja akun varaustila on alhainen, voit ladata sen 50 prosenttiin ainoastaan 30 minuutissa ja pitää akun kunnossa ainutlaatuisella Sonyn algoritmilla.

1 - Akku voi vaurioitua jatkettaessa latausta, kun 100 % on saavutettu. 
2 - Xperian algoritmi minimoi latausajan täydellä akulla.

Asetukset, joilla akku pysyy kunnossa

Lataustekniikkamme pitävät akun hyvässä kunnossa pidempään. Kun asetat akun hoitotoiminnolla Xperian latauksen rajaksi  enintään 80 tai 90 %, akku pysyy kunnossa.

Näyttökuvia Xperian akun hoitotoimintojen sivuilta
Kahden Xperia-älypuhelimen lähikuvia kauneustuotteista, toisen takaa ja toisen etuviistosta
”Erinomainen akunkesto, 120 Hz tai ei, hyvät akun hoitotoiminnot”
NFC One touch 

NFC (Near Field Communication) on langaton yhteystekniikka, joka mahdollistaa nopean tiedonsiirron lyhyellä kantamalla Xperia-älypuhelimen ja muiden sähkölaitteiden välillä – kuten Sonyn Alpha-kameroiden. NFC tekee One touch -toiminnolla valokuvien ottamisesta ja jakamisesta helpompaa kuin koskaan – tarvitset vain Imaging Edge Mobile -sovelluksen.

One touch -jakaminen

One touch -jakaminen on äärimmäisen helppo tapa lähettää kuva välittömästi Alpha-kameralta Xperia-älypuhelimeen. 

One touch -kaukosäädin

One touch -kauko-ohjaimen avulla voit käyttää Xperia-älypuhelinta Alpha-kameran kauko-ohjaukseen ja ottaa kuvia, joita olisi muutoin mahdotonta ottaa.

Paranna kaiken musiikkisi laatua tekoälyllä – DSEE Ultimate

DSEE Ultimate parantaa tekoälyn avulla kaiken reaaliaikaisesti kuuntelemasi musiikin laatua – niin äänitaajuuksia kuin dynaamista aluetta. Riippumatta siitä, kuunteletko johdollisilla vai langattomilla kuulokkeilla tai tallennettua tiedostoa vai suoratoistoa, kuulet selkeämmin ja lähempänä korkean resoluution äänentoistolaatua.

Näin aktivoit DSEE Ultimaten

Jos haluat parantaa kaiken musiikin laatua, aseta Xperian audioasetusnäytöltä “DSEE Ultimate” päälle. Jos kuuntelet Dolby Atmos -äänellä, oikea asetus kytkeytyy päälle automaattisesti. Korkean resoluution äänentoistosta nauttiminen edellyttää yhteensopivien kuulokkeiden käyttöä.

Lue lisää DSEE Ultimatesta

Katso tästä videosta, miten DSEE Ultimate tekee musiikin kuuntelusta Xperiasi vieläkin nautinnollisempaa.

Katso viimeisimmät Xperian toimintopäivitykset
Nyt mahdollista: kuvaaminen RAW-tilassa

Nyt voit ottaa kuvia RAW-kuvaustilassa Photography Prolla Xperia 5 II- ja Xperia 1 II -puhelimilla . Voit säätää valotusta, valkotasapainoa, kontrastia ja terävyyttä jokaisen otoksen jälkeen.  

[Vasen] alkuperäinen [Oikea] muokattu

Nyt 4K HDR -hidastusvideotallennus 120 fps:n kuvanopeudella

Nyt voit kuvata upeita hidastettuja kohtauksia 4K HDR -tarkkuudella 120 fps:n kuvanopeudella Xperia 5 II- ja Xperia 1 II -puhelimilla.

Kaikki kuvat on tarkoitettu vain havainnollistamiseen.

Android on Google LLC:n rekisteröity tavaramerkki. iPhone on Apple Inc:n rekisteröity tavaramerkki. iOS on Ciscon tavaramerkki tai rekisteröity tavaramerkki Yhdysvalloissa ja muissa maissa, ja sitä käytetään lisenssillä.