Eye AF: unohtumattomien muotokuvien salaisuus

Sonyn ainutlaatuinen Eye AF takaa terävän tarkennuksen ja onnistuneet muotokuvat. Se on mullistava työkalu niin ammattilaisille kuin harrastajille.

Silmät ovat ikkuna muotokuvan sieluun 

Silmien säihke on upean muotokuvan merkki ja kurkistus kohteen sieluun. Sonyn ainutlaatuinen Eye AF tarjoaa nyt tämän mahdollisuuden kaikkiin muotokuviin. Se seuraa jatkuvasti sekä kohdetta että yksittäistä silmää ja takaa vaikuttavat kuvat niin harrastelijalle kuin ammattilaiselle. 

Uutta: reaaliaikainen eläinten Eye AF

Uutta: reaaliaikainen eläinten Eye AF

Kuvaa lemmikkejä ja muita eläimiä helpommin kuin koskaan ennen! Sonyn reaaliaikainen Eye AF -toiminto havaitsee nyt automaattisesti sekä ihmisten että eläinten silmät ja seuraa niitä. 

Upeiden muotokuvien salaisuus

Ammattilaisten suosima

Nopealla objektiivilla palkitun muotokuvan ja arkisen otoksen ainoa ero saattaa olla silmäripsen pituus. Ammattilaiset tietävät, miten täydellisesti tarkennetun silmän säihke voi herättää kuvan eloon ainutlaatuisella tavalla, ja juuri siksi Sonyn Eye AF on niin mullistava keksintö.

  • UrheiluUrheilu
  • UrheiluUrheilu

Sonyn Eye AF -toiminnon teho

Luotettava silmien seuranta kaikissa olosuhteissa

Varmista upea muotokuva seuraamalla silmiä. Eye AF luo uusia sommittelumahdollisuuksia Sonyn erittäin laajan automaattitarkennuksen alueen ja tarkan silmien tunnistuksen avulla, jotta voit vapauttaa luovuutesi.

Kasvot osittain piilossa

Kasvot osittain piilossa

Katse alaspäin

Katse alaspäin

Taustavalaistu

Taustavalaistu

Silmälasien käyttö

Silmälasien käyttö

Sisätilat

Sisätilat

Pienet kohteet

Pienet kohteet

Parannettu reaaliaikainen Eye AF -toiminto

Parannettu reaaliaikainen Eye AF -toiminto

Kun laukaisin painetaan puoleenväliin, kohteen silmät voidaan havaita heti ja niiden jatkuva, tarkka seuranta aloitetaan AF-C-tilassa. Videokuvauksessa reaaliaikainen Eye AF -toiminto auttaa keskittymään tarkennuksen sijasta kohteeseen.

Valitse kohteen vasen tai oikea silmä

Valitse kohteen vasen tai oikea silmä 

Nyt voit valita valikosta vasemman silmän, oikean silmän tai automaattisen toiminnon, joten voit keskittyä sommitteluun. Nämä valinnat voidaan määrittää mukautettuihin painikkeisiin, joten voit helposti vaihdella tilasta toiseen kesken kuvauksen. 

Automaattitarkennus silmiin

Peilittömyys mahdollistaa innovaation

[1] Perinteiset digijärjestelmäkamerat [2] Sonyn peilittömät kamerat

Peilittömyys mahdollistaa innovaation

Johtavan kuvakennovalmistaja Sonyn prosessointi- ja kennotekniikka havaitsee kohteet reaaliaikaisesti, määrittää silmän sijainnin tarkasti ja tarkentaa täydellisesti. Erittäin tarkat ja perinteisiä digijärjestelmäkameroita paljon laajemmat automaattitarkennuspisteet helpottavat kohteiden seurantaa kuvassa ja ikuistavat ne aina luotettavasti.

Pitkä kokemus apuna kehitystyössä

Kaikki peilittömät kamerat eivät ole samanlaisia. Sonyn Eye AF -toiminnon teho perustuu kuvaustekniikan (kuten kuvakennojen, prosessorien, objektiivien sekä silmien tunnistusohjelmistojen algoritmien) uraauurtavaan kehitystyöhön usean vuosikymmenen aikana.

Pitkä kokemus apuna kehitystyössä

 [1] Objektiivi [2] Kuvakenno [3] Kuvaprosessori [4] Ohjelmiston algoritmi 

Katso kamerat, joissa on Sonyn Eye AF

Vaihdettavan objektiivin kamerat

Kompaktikamerat