UUDENLAINEN TODELLISUUS

Aito 4K-tarkkuus jokaisessa kuvassa
Sony 4K on enemmän kuin tavanomainen 4K

Sonyn televisioissa sisältö terävöitetään ja hienosäädetään viimeisimmillä yksityiskohtien toisto- ja kohinanvaimennustekniikoilla, jotka takaavat hämmästyttävän todentuntuiset kuvat.

Sony 4K on enemmän kuin tavanomainen 4K
PERINTEINEN
Sony 4K on enemmän kuin tavanomainen 4K
4K PROCESSOR X1™ / 4K HDR PROCESSOR X1 / 4K PROCESSOR X1™ EXTREME
Tehokkaampi, suorituskykyisempi ja kauniimpi

4K HDR Processor X1™ Extreme 

Kehittämämme uusi 4K HDR Processor X1 Extreme -tekniikka käsittelee reaaliaikaista kuvaa 40 prosenttia enemmän kuin tunnettu 4K Processor X1™. Uusi tekniikka skaalaa sisällön lähelle 4K HDR -tarkkuutta.

Mahdollisimman lähellä todellisuutta

Object-based HDR remaster 

Nyt voit nauttia katselusta lähes 4K HDR -laadussa. Näet vuorien ääriviivat, kukkien pintarakenteen ja pilvien pehmeyden. Luonnon kontrasti ja värimaailma ovat luonnollisempia, ja näytön kuva vaikuttaa hämmästyttävän todentuntuiselta.

Perinteinen
Object-based HDR remaster -ominaisuudella
Object-based HDR remaster -ominaisuudella
Ilman Object-based HDR remaster -ominaisuutta
Todellisemmat värit ja kontrasti

Object-based HDR remaster (1) analysoi näytön yksittäisten kohteiden värit ja säätää kontrastia toisin kuin useimmissa televisioissa, joissa kontrastia säädetään vain yhdellä mustasta valkoiseen -kontrastikäyrällä (2). Koska kohteet remasteroidaan yksitellen, TV tuottaa syvemmät ja todenmukaisemmat kuvat, joissa on enemmän rakennetta. 

Vähemmän raitaumaa, tasaisempi kuva

Super Bit Mapping™ 4K HDR 

Auringonlaskun valossa on tuhansia sävyjä, varjoja ja sävyntoistoja. Super Bit Mapping 4K HDR paljastaa ne kaikki. Se luo katselun aikana tasaisen ja luonnollisen kuvan ilman muille televisioille tyypillistä raitaumaa.

Ilman Super Bit Mapping™ 4K HDR -ominaisuutta
8-BITTINEN LÄHDE
Super Bit Mapping™ 4K HDR
14-BITTISEN PROSESSOINNIN JÄLKEEN
64 kertaa enemmän väritasoja jokaisessa kohtauksessa

14-bittisessä signaalin prosessoinnissa kiinteät värinauhat hajotetaan, jolloin sävyjen toiston väliset erot tasaantuvat. Lopputuloksena on 14-bittinen vastaava sävyntoisto (myös 8-bittisestä lähteestä), joka sisältää tavalliseen näyttöön verrattuna 64 kertaa enemmän väritasoja.

Prosessoi 8-bittinen signaali 14-bittiseksi

Enemmän yksityiskohtia kohinanvaimennus- ja skaalaustietokannoilla

Dual database processing

Yhtä tietokantaa käytetään kuvan puhdistamiseen ja näytön kohinan vähentämiseen, ja toinen tietokanta on tarkoitettu selkeyttä parantavaan tarkkuuden skaalaamiseen. Yhdessä nämä kaksi tehokasta kuvanparannustietokantaa käsittelevät pikseleitä dynaamisesti reaaliajassa. Kussakin tietokannassa on kymmeniä tuhansia viitteitä, jotka on koottu vuosien aikana luomamme TV- ja videosisällön pohjalta.

Ilman Dual database processing -käsittelyä
PERINTEINEN 
Dual database processing -käsittely
DUAL DATABASE PROCESSING -KÄSITTELY
1. Kohinanvaimennustietokanta

Tietokanta tunnistaa pakatun kohinan, ja se sisältää ennen ja jälkeen -tiedot optimaalisesta kuvasta. Lopuksi tietokanta poistaa pakatun kuvakohinan.

2. Skaalaustietokanta

Myös skaalaustietokanta sisältää ennen ja jälkeen -tiedot, joiden perusteella signaali skaalataan ja kuvasta luodaan todentuntuisempi.

Kaikki kuvat kauniisti skaalattu

Ainutlaatuinen 4K X-Reality™ PRO- ja X-Reality™ PRO -kuvankäsittelytekniikka skaalaa jokaisen pikselin uskomattoman selkeästi. Edistykselliset kohinanvaimennustekniikat ja erikoiskuviotietokanta takaavat todenmukaiset yksityiskohdat.

Uudenlainen todellisuus

4K X-Reality™ PRO ja X-Reality™ PRO hyödyntävät erilaisia kohinanvaimennustekniikoita ja terävöittävät ja hienosäätävät näin kuvia. Kohtaukset ovat selkeämpiä, tasaisempia ja luonnollisempia.

Herätä pikselit henkiin

4K X-Reality™ PRO ja X-Reality™ PRO vertaavat kuvatyyppejä ainutlaatuiseen tietokantaan tallennettuihin kuvatyyppeihin, minkä ansiosta jokaiselle pikselille löydetään paras mahdollinen sävy, kyllästys ja kirkkaus. Hyödynnämme kokemustamme huippusuosittujen elokuvien ja TV-ohjelmien kehittämisestä ja tarjoamme uskomattoman todentuntuista ja yksityiskohtaista katselusisältöä.