Astu ZONEen

Oletko valmis ylivoimaiseen pelikokemukseen terävöittämällä aistisi ja reagoimalla nopeammin? Lue eteenpäin saadaksesi tietää, miten otat INZONE-pelikuulokkeet käyttöön ja maksimoit niiden hyödyt.

Katso, mitä kaikkea kuulokkeesi tarjoavat

Aloitus

Aloitus

Riippumatta siitä, ovatko INZONE-pelikuulokkeesi langalliset vai langattomat, niiden yhdistäminen pelilaitteeseen on vaivatonta. Koska viive on minimaalinen ja kuvan ja äänen synkronointi nopeaa, pelikokemuksesta tulee saumaton.


Tietokoneeseen, PS5-konsoliin tai älypuhelimeen yhdistäminen
Bluetooth-laitteisiin yhdistäminen
Ominaisuudet ja mukautus

Koe pelaamiseen suunniteltu 360 Spatial Sound

INZONE Hub -tietokoneohjelmalla aktivoitava, pelaamiseen suunniteltu 360 Spatial Sound tuottaa tilaäänen monikanavaisista äänisignaaleista – aivan kuten pelintekijät sen tarkoittivatkin. 360 Spatial Sound Personalizer -älypuhelinsovelluksen avulla saat myös korvasi muotoon optimoidun tilaäänen todella yksilöllistä pelikokemusta varten.

Mukauta pelikokemuksesi

INZONE Hub -PC-ohjelmistomme avulla voit räätälöidä INZONE-kokemuksesi mukauttamalla erilaisia toimintoja, kuten ääni- ja laitteistoasetuksia. Voit hienosäätää äänitaajuuksia pelin aikana EQ-toiminnolla parantaaksesi äänen selkeyttä ja mukaansatempaavuutta.


Äänikentän yksilöinti

Saat äänen optimoitua täydellisesti oman korvasi muodon mukaan, kun luot yksilöllisen kuuloprofiilin ottamalla kuvia korvistasi 360 Spatial Sound Personalizer -älypuhelinsovelluksella.

360 Spatial Sound Personalizer
Äänensävyn yksilöinti INZONE Buds -kuulokkeille

Nauti juuri sinun korvillesi optimoidusta äänestä. INZONE Buds -korvanapit toistavat testiääniä kaiutinelementeistä ja mittaavat feedback-mikrofoneilla, miten ääni täyttää korvakäytäväsi. Sen jälkeen INZONE Hub -tietokoneohjelma käyttää tätä akustista analyysia tilaäänen kuuntelukokemuksesi optimointiin.

INZONE Buds -kuulokkeiden käyttö

INZONE Buds -kuulokkeiden kosketustunnistimet mahdollistavat eri toimintojen intuitiivisen säädön kosketuksella.

INZONE-kuulokkeiden käyttö

INZONE H9-, INZONE H5- ja INZONE H3 -kuulokkeissa on ergonomisesti muotoillut ohjauspainikkeet ja säätimet, joilla voit helposti vaihtaa toimintoja ja säätää asetuksia pelin aikana. 

Tukea ja usein kysyttyä

Laiteohjelmistopäivitykset

Asenna kuulokkeiden uusin ohjelmisto INZONE Hubilla, niin voit käyttää uusia toimintoja tai ratkaista tiettyjä ongelmia.

Usein kysyttyä

Onko sinulla kysyttävää INZONE-kuulokkeista? Katso, mitä muut INZONE-kuulokkeiden käyttäjät ovat aiemmin kysyneet. Saatat löytää etsimäsi vastauksen.

Logo, jossa on kuulokkeita pitävä henkilö
Tuki ja uutiset

Hae tiedot laiteohjelmistopäivityksistä, uutiset ja hälytykset.