Kuulokkeet

Hälyä poistavat kuulokkeet

Unohda häiriöt ja keskity musiikkiin upeiden, hälyä poistavien kuulokkeidemme avulla. Lue lisätietoja ja löydä elämäntyyliisi täydellisesti sopivat kuulokkeet.

Ainoastaan musiikkia

Nauti upeasta äänestä ilman häiriöitä. Hälynpoistokuulokkeillamme musiikkisi on aina kiistaton pääesiintyjä. Hälyä poistavista nappikuulokkeista Bluetooth®-sankakuulokkeisiin ulottuvasta valikoimasta löydät varmasti juuri sinulle sopivat kuulokkeet.

Mies käyttää hälyä poistavia kuulokkeita
Nainen virittäytyy tunnelmaan hälyä poistavilla kuulokkeilla
Koe musiikki uudella tavalla

Hälyä poistavat kuulokkeemme tekevät joka kappaleesta elämyksen. Kun jopa 99,7 % taustaäänistä häviää, yksityiskohdat korostuvat, rytmi selkeytyy ja lauluosuudet tehostuvat. Jos odotat esimerkiksi puhelua, voit poistaa hälynpoiston käytöstä.

Vain parasta

Nauti musiikista hälyä poistavilla kuulokkeilla, joissa hyödynnetään Sonyn uusinta tekniikkaa. Kuuntelitpa klassisia konserttoja, rouheaa rockia tai tiukkaa tanssimusiikkia, kuulokkeiden laaja taajuusalue ja neodyymielementit takaavat tarkan toiston.

Mies käyttää Sonyn parhaita hälyä poistavia kuulokkeita
Miellyttäväksi suunniteltu

Kuuntele musiikkia mukavasti hälyä poistavilla kuulokkeillamme. Tyylikkäissä sankakuulokkeissa, joista on saatavilla useita värejä, on pehmusteet ja taittomekanismi säilytystä varten. Nappimalleissa on mukana kolmen kokoiset pehmeät silikonisisäosat.

Sonyn hälyä poistavat nappikuulokkeet
Sonyn hälyä poistavat kuulokkeet
Pitkäkestoista tehoa

Hälyä poistavat kuulokkeet korvillasi voit rokata tuntikausia. Tiettyjen mallien akunkesto on jopa 80 tuntia yhdellä latauksella, joten voit luottaa siihen, ettei kuulokkeiden veto lopu kesken. Lataus onnistuu USB-laturin kautta muutamassa tunnissa.