4K

AX33 4K Handycam®, jossa Exmor R® CMOS -kenno

FDR-AX33
Kuva tuotteesta AX33 4K Handycam®, jossa Exmor R® CMOS -kenno

SVH

900,00 €

(sis. ALV)
Kuvia tuotteesta AX33 4K Handycam®, jossa Exmor R® CMOS -kenno
Kuvia tuotteesta AX33 4K Handycam®, jossa Exmor R® CMOS -kenno
Kuvia tuotteesta AX33 4K Handycam®, jossa Exmor R® CMOS -kenno
Kuvia tuotteesta AX33 4K Handycam®, jossa Exmor R® CMOS -kenno

Ominaisuudet

4K-kuvanlaatu

Kuvaa 4K-kuvamateriaalia, jossa on noin neljä kertaa enemmän yksityiskohtia kuin Full HD -materiaalissa (3 840 x 2 160 pikseliä vs. 1 920 x 1 080), ja ikuista enemmän upeita yksityiskohtia, jotka herättävät kuvamateriaalin eloon.

Huippukevyt ja huippukompakti runko

FDR-AX33 on yli 30 % pienempi ja yli 20 % kevyempi kuin nykyinen malli FDR-AX100, mikä tekee siitä markkinoiden liikuteltavimman 4K-videokameran.

Tasapainotettu optinen SteadyShot™

Sonyn edistynyt kuvanvakautus tuottaa sumentumatonta kuvamateriaalia silloinkin, kun kuvausolosuhteet ovat kuoppaiset tai tärisevät.

Kehittyneet kuvausominaisuudet

Mukauta laite täysin tarpeisiisi sopivaksi ergonomisilla manuaalisilla ohjaimilla. Säädä zoomia, tarkennusta, valotusta, iiristä, valotusaikaa, automaattivalotusta tai valkotasapainoa intuitiivisella manuaalisella renkaalla, kun olet ensin valinnut tilan manuaalisella painikkeella. Elektroninen etsin tarjoaa tarkan kuvan esikatselun.

Full HD -toisto reunojenpehmennyksen kera

Nauti paremmasta katselukokemuksesta jopa ilman 4K-televisiota. Reunojenpehmennyksen avulla FDR-AX33 skaalaa automaattisesti 4K-kuvamateriaalin poikkeuksellisen yksityiskohtaiseen Full HD -tarkkuuteen.

Toiston rajaus

Korkean 4K-tarkkuuden ansiosta voit valita haluamasi osan kuvasta ja toistaa sen Full HD -tarkkuudessa. Voit myös muuttaa rajauksen kokoa zoomausvivulla tai näytön kuvakkeella.

Usean kameran ohjaus

Mitä enemmän kuvia, sitä enemmän muokkausmahdollisuuksia. Kuvamateriaalin tallentaminen eri kuvakulmista on helppoa, liititpä kamerat suoraan FDR-AX33-laitteeseen tai käytit langatonta laukaisua. Usean kameran ohjaus mahdollistaa kaikkien laitteiden asetusten synkronoinnin.

Live-suoratoisto Ustream-palvelun kautta (nykyään IBM Cloud Video)

Yksittäisistä suorituksista urheilutapahtumiin – jotkin asiat on parasta nähdä reaaliaikaisesti. Jaa tapahtumat korkealaatuisen kuvan ja äänen kera.

Highlight Movie Maker

Highlight Movie Maker on monipuolinen toiminto, joka helpottaa videon muokkausta tarjoamalla lukuisia aikaa säästäviä ominaisuuksia. Voit merkitä huippuhetket samalla kun tallennat, ja antaa videokameran automaattisesti synkronoida siirtymät valitsemaasi ääniraitaan.

Exmor R® CMOS -kenno

Uusi kenno parantaa kuvan selkeyttä, vähentää kohinaa heikosti valaistuissa kuvausolosuhteissa ja mahdollistaa pehmeän taustasumennuksen.

BIONZ X™ -kuvaprosessori

Edistyksellisen BIONZ X -kuvaprosessorin avulla saat eloisaa ja luonnollista kuvanlaatua ja nautit nopeammasta prosessoinnista.

Zeiss Vario-Sonnar® T* -laajakulmaobjektiivi

Tämä 29,8 mm:n Zeiss®-laajakulmaobjektiivi 10-kertaisella optisella zoomilla on hienosäädetty erityisesti 4K-tarkkuutta varten, ja se on ihanteellinen esimerkiksi laajojen maisemien ikuistamiseen.

Huippuluokan kuvanlaatu

XAVC S on tallennusmuoto, joka kehitettiin ammattitason XAVC-muodon pohjalta. Se mahdollistaa huipputason 4K Ultra HD -videon tallennuksen ja korkean bittinopeuden. XAVC S -materiaali kuitenkin pakataan, jotta se on helpommin tavallisen kuluttajan käsiteltävissä.

20,6 megapikselin kuvan tallennus

Joskus et tarvitse – tai halua – videota. Voit asettaa videokamerasi valokuvaustilaan ja ottaa äärimmäisen teräviä valokuvia yhtä helposti kuin tavallisellakin kameralla.

Ylivertaista yökuvausta

Tämä toiminto käyttää infrapunavaloa valokuvien ottamiseen täydessä pimeydessä. NIGHTSHOT-toiminnolla vanhemmat ikuistavat helposti lastensa suloiset, nukkuvat kasvot.

Motion Shot -videokuvaus

Tämän kätevän toiminnon avulla toistat dramaattisen päällekkäisten kuvien sarjan, jotta voit nähdä tilanteen jokaisen siirtymän ja analysoida urheilusuorituksen näytöllä. Toiston aikana voit muuttaa kuvien intervallia tai pysäyttää kuvan valokuviksi, joita voit jakaa ystävillesi.

Kaksoisvideotallennus

Tallenna kaksi videota samaan aikaan ― toinen huippulaatuisessa XAVC S- tai AVCHD-muodossa ja toinen MP4-muodossa. Näin sinulla on pienikokoinen tiedosto valmiina jaettavaksi, mutta myös ammattilaistason tiedosto muokkaamista varten.

Kasvontunnistus ja Smile Shutter

Kasvontunnistuksella optimoit kuvan tärkeimpien kohteiden tarkennuksen, valotuksen ja värisävyt. Voit ohjata tunnistuksen tiettyihin kasvoihin koskemalla niitä LCD-näytöllä. Smile Shutter -toiminnon ansiosta FDR-AX33 voi automaattisesti ikuistaa kuvia upeista (ja ohikiitävistä) hymyistä, vaikka samalla tallentaisit videota.

Lukittuva automaattitarkennus

Parantaa liikkuvien kohteiden seurantaa käyttämällä optimaalista tarkennuspistettä kaikissa tilanteissa ja säätämällä kehyksen kokoa kohteen ominaisuuksien mukaan. Vaihepisteiden automaattitarkennuksen kehityksen ansiosta kohteeseen lukittuminen ja nopeiden kohteiden kuvaaminen on entistäkin tarkempaa.

5.1-kanavainen mikrofoni

Tallenna kirkas ja todenmukainen äänimaailma, ja toista videosi tilaäänen kera kotiteatterijärjestelmässäsi. Tasomittarit LCD-paneelissa näyttävät tietoja eri kanavien tasoista.

Automaattinen tuulen kohinan vaimennus

Edistyksellisen äänianalyysialgoritmin avulla tämä toiminto poistaa tuulen kohinaa, joka on suurin syypää huonoon äänenlaatuun ulkona kuvattaessa.

My Voice Cancelling -toiminto

Vaimenna videokameran takaa kuuluvia ääniä, kuten puhetta tai kuvauskohteen kannustusta.

Golf Shot

Analysoi swingisi ilman monimutkaisia laitteita. Golf Shot -toiminnon avulla tallennat videota and valokuvia swingisi jokaisesta vaiheesta.

Xtra Fine LCD WhiteMagic™ -näyttö

Huipputarkan Xtra Fine LCD:n WhiteMagic-näytössä on valkoisia pikseleitä RGB-pikseleiden lisäksi. Tämä parantaa kuvaruudun kirkkautta ja helpottaa pienten yksityiskohtien ja sävyjen näkemistä kaikissa kuvausympäristöissä ja myös kirkkaassa auringonvalossa.

Sisäänrakennettu USB-kaapeli

Sisäänrakennetulla USB-kaapelilla on säilytyspaikka rannelenkissä, ja sillä lataat ja yhdistät laitteen tietokoneeseen nopeasti. Tilaa vievää USB-kaapelia tai verkkolaitetta ei tarvitse pakata mukaan. Jos haluat ladata ilman tietokonetta, käytä kompaktia AC-USB-sovitinta (saatavana lisävarusteena).

Uusi ohjelmisto on nyt saatavilla.

Paranna kamerasi kuvausominaisuuksia entisestään.

Katso lataukset Sonyn tukisivustosta

Tekniset tiedot

Herätä muistot eloon 4K-videokameralla. 4K Ultra HD tallentaa neljä kertaa Full HD -laatua enemmän yksityiskohtia Tasapainotettu optinen SteadyShot minimoi tärinän. 29,8 mm:n Zeiss Vario-Sonnar® T* -objektiivilla saat upeita tuloksia mistä tahansa perspektiivistä. Voit säätää keskeisiä kuvaustoimintoja helppokäyttöisen manuaalisen renkaan avulla. Kaikki pienessä paketissa
  • 4K Ultra HD (3 840 x 2 160) -tallentaminen

  • Tasapainotettu optinen SteadyShot™

  • 29,8 mm:n Zeiss Vario-Sonnar® T* -objektiivi

  • 10-kertainen optinen zoom ja 15-kertainen Clear Image Zoom (4K)

  • Monipuoliset manuaaliset asetukset

Kennon tyyppi
1/2,3-tyypin (7,76 mm:n) taustavalaistu Exmor R® CMOS -kenno
Teholliset pikselit (video)
noin 8,29 megapikseliä (16:9)
Objektiivityyppi
ZEISS Vario-Sonnar® T*
Optinen zoom
10x
Clear Image Zoom
4K: 15x, HD: 20x
Näytön tyyppi
7,5 cm (3,0-tyyppi) Xtra Fine LCD™ -näyttö (921 600 kuvapistettä), laajakulma (16:9)

Laatikon sisältö

Ladattava akku (NP-FV70), Verkkolaite, Virtajohto, Käyttöopas, HDMI®-kaapeli (micro), Erillinen USB-yhteyskaapeli

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut

Käyttäjien mielipide