HD

Handycam® CX405, jossa Exmor R® CMOS -kenno

HDR-CX405
Kuva tuotteesta Handycam® CX405, jossa Exmor R® CMOS -kenno

SVH

310,00 €

(sis. ALV)
Kuvia tuotteesta Handycam® CX405, jossa Exmor R® CMOS -kenno
Kuvia tuotteesta Handycam® CX405, jossa Exmor R® CMOS -kenno
Kuvia tuotteesta Handycam® CX405, jossa Exmor R® CMOS -kenno
Kuvia tuotteesta Handycam® CX405, jossa Exmor R® CMOS -kenno

Ominaisuudet

Optinen SteadyShot™, jossa älykäs aktiivitila

Edistyksellinen kuvanvakautus pitää kuvamateriaalin tarkkana silloinkin, kun kuvausolosuhteet tai kuvaajan kädet tärisevät.

Jopa 26,8 mm:n laajakulmaobjektiivi

Kuvasitpa videoita tai valokuvia, luokkansa paras laajakulmaobjektiivi auttaa saamaan kuvaan enemmän maisemaa ja sisäkuvan kohdetta, kun sinulla ei ole tilaa astua askelta taaksepäin. Tietyillä videokameroilla voi kuvata myös ilman laajakulmaobjektiivia jopa 26,8 mm:n (kuvasuhde 16:9) videotilassa.

Huippuluokan kuvanlaatu

Suuren bittinopeuden XAVC S -muoto antaa videokuvaajille uusia luovia mahdollisuuksia. Uskomattoman laadukas XAVC S perustuu ammattilaisten käyttämään XAVC-muotoon. Älykkäällä tietojen pakkaamisella otokset viedään kokoon, joka soveltuu hyvin kuluttajakäyttöön.

Highlight Movie Maker

Useita aikaa säästäviä ominaisuuksia sisältävä Highlight Movie Maker on monipuolinen väline nopeaan videoiden muokkaukseen. Lisää korostusmerkintöjä tärkeisiin kohtiin tallentamisen aikana, ja anna ohjelmiston synkronoida siirtymät automaattisesti valitsemasi ääniraidan kanssa.

Motion Shot -videokuvaus

Motion Shot -videokuvaus toistaa päällekkäisten kuvien sarjan, joka seuraa tallennettua toimintaa sekunnin murto-osien välein, jotta voit tarkastella sitä. Toiston aikana voit säätää väliä tai keskeyttää toiston, jotta voit ottaa ja jakaa valokuvan.

Sisäänrakennettu USB-kaapeli

Sisäänrakennetulla USB-kaapelilla on säilytyspaikka rannelenkissä, ja sillä lataat ja yhdistät laitteen tietokoneeseen nopeasti. Tilaa vievää USB-kaapelia tai verkkolaitetta ei tarvitse pakata mukaan. Jos haluat ladata ilman tietokonetta, käytä kompaktia AC-USB-sovitinta (saatavana lisävarusteena).

Exmor R® CMOS -kenno

Tämä uusi suurikokoinen kenno parantaa kuvan selkeyttä, vähentää kohinaa heikosti valaistuissa olosuhteissa ja mahdollistaa pehmeän taustasumennuksen käytön.

BIONZ X™ -kuvaprosessori

Edistyksellinen BIONZ X™ -kuvaprosessori tarjoaa eloisan ja luonnollisen kuvanlaadun sekä nopeamman kuvankäsittelykyvyn.

Zeiss-objektiivi

Loistavaan suorituskykyyn ja suunnitteluun sitoutuneet Sony ja Carl Zeiss® kehittävät yhdessä Sonyn Handycam®-malleihin objektiiveja, joissa yhdistyvät paras mahdollinen optiikka sekä korkealaatuinen elektroniikka ja kennotekniikka.

9,2 megapikselin valokuvaus

Joskus et tarvitse – tai halua – videota. Voit asettaa videokamerasi valokuvaustilaan ja ottaa äärimmäisen teräviä 9,2 megapikselin kuvia yhtä helposti kuin tavallisellakin kameralla.

Progressiivinen tallennus

Progressiivisessa tallennustilassa voi tallentaa 60p/50p-kuvataajuudella selkeitä Full HD -videoita, joissa on kaksinkertainen määrä kuvatietoa lomitetussa tilassa kuvattuihin verrattuna. Kuvat ovat yhtä sulavia kuin 60/50 kuvan sekuntivauhdilla kuvattuina, ja jokainen kuva tallennetaan yhtenä kokonaisena kuvana. Siksi progressiivisessa tilassa tallennetusta videosta otettu valokuva näyttää erityisen terävältä.

Kaksoisvideotallennus

Tallenna kaksi videota samaan aikaan ― toinen huippulaatuisessa XAVC S- tai AVCHD-muodossa ja toinen MP4-muodossa. Näin sinulla on pienikokoinen tiedosto valmiina jaettavaksi, mutta myös ammattilaistason tiedosto muokkaamista varten.

Kaksoistallennustila

Kaksoistallennustilassa voit kuvata HD-videota ja korkean resoluution valokuvia samanaikaisesti, jotta saat kummastakin parhaat tulokset.

Kasvontunnistus

Tämä optimoi automaattisesti tarkennuksen, valotuksen ja väritasapainon, jotta tulos on paras mahdollinen. Voit valita etusijalle asetettavan henkilön koskettamalla hänen kasvojaan LCD-näytöllä. Tällä tavoin voit valita tärkeimmän henkilön, kun kuvaat väkijoukkoa. Vaikka kohde poistuisi kuvasta, hänet muistetaan ja hän on etusijalla palatessaan näkymään.

Älykäs automaattitila

Tämä ominaisuus määrittää kuvattavan tilanteen tyypin ja optimoi asetusten yhdistelmän kolmesta ryhmästä (kasvot, kohtaus, kameran tärinä). Se tuottaa parhaat tulokset 90 kuvaustilanteeseen, myös yöllä ja vastavalossa. Valitut asetukset näytetään kätevinä kuvakkeina LCD-näytöllä.

Smile Shutter

Koska upeimmat hymyt saattavat vilahtaa nopeasti ohi, tämä ominaisuus takaa, että ne ikuistetaan. Tallenna automaattisesti kuvat hymyilevistä kasvoista, myös videokuvauksen aikana.

Tapahtumien selaus

Selaaminen ja toisto on helppoa, koska Handycam® toistaa graafisen käyttöliittymän videoita ja valokuvia, jotka on tallennettu erillisinä tapahtumina. Voit valita tarvittaessa erilaisia näyttömalleja tapahtuma- tai hakemistonäkymistä, jotta oman sisällön järjestely, hakeminen, katselu ja jakaminen on helpompaa.

Kuvatehoste

Päästä mielikuvituksesi valloilleen. Seitsemällä luovalla tehosteella (osittainen värisuodin, retrokuva, pehmeä yläsävy, suuren kontrastin mustavalko, lelukamera, pirteät värit, posterisaatio) voit lisätä videoiden ja kuvien nautittavuutta ilman hankalaa muokkaamista tietokoneella.

Manuaaliset asetukset aukon ja valotusajan säädölle

Tässä videokamerassa voit vapaasti valita manuaaliset asetukset aukon ja valotusajan säädölle, jotta voit kuvata myös vastavalossa ja heikosti valaistuissa olosuhteissa sekä muissa haastavissa tilanteissa.

Kahden muistikortin yhteensopivuus

Tässä Handycam®-videokamerassa on korttipaikat Memory Stick Micro™- ja Micro SD-/SDHC -korteille, jotta voit tallentaa kortille, joka on helpoimmin käytettävissä.

PlayMemories™ Home

Tietokoneeseen asennetulla PlayMemories™ Home -ohjelmistolla on helppo tuoda kuvamateriaalia Handycam®-videokamerasta katselua, muokkausta, tulostusta, internetissä jakamista, levylle polttamista ja jopa enintään neljästä leikkeestä koostuvan jaetun näytön Multi View -videon luomista varten.

Katso lisätietoja

X-tyypin akun käyttö

Käyttämällä erityisen kevyttä ja pienikokoista X-tyypin akkua voit minimoida Handycam®-videokameran koon ja painon.

Tekniset tiedot

Pidä arvokkaat muistot tallessa kaikkia varten luotettavalla ja helppokäyttöisellä Handycam® CX405 -videokameralla. Optinen SteadyShot™ ja älykäs aktiivitila estävät kameran tärinää ja epätarkkuutta pilaamasta kuvia. AVCHD- ja XAVC S -muodot takaavat todenmukaiset ja eloisat tallenteet. Kamera on pienikokoinen ja aina valmis mukaan otettavaksi.
  • Optinen SteadyShot™, jossa älykäs aktiivitila

  • XAVC S- (HD 50 Mb/s) ja AVCHD-tallennus

  • Exmor R® CMOS -kenno

  • 26,8 mm:n ZEISS®-laajakulmaobjektiivi, jossa 30x optinen zoom

  • 60x Clear Image Zoom

Kennon tyyppi
1/5,8-tyypin (3,1 mm:n) taustavalaistu Exmor R® CMOS -kenno
Teholliset pikselit (video)
noin 2,29 megapikseliä (16:9)
Objektiivityyppi
ZEISS Vario-Tessar®
Optinen zoom
30x
Clear Image Zoom
60x
Näytön tyyppi
6,7 cm:n (2,7-tyypin) Clear Photo LCD -näyttö (230 400 pistettä), laajakulma (16:9)

Laatikon sisältö

Akku (NP-BX1), Verkkolaite, Erillinen USB-yhteyskaapeli, HDMI®-kaapeli (micro), Käyttöopas

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut

Käyttäjien mielipide