HDR-CX900

Loistava kenno, loistava laatu

Handycam®-kamerassa on kaikki tarvittava huippuluokan Full HD -tallennukseen: Sonyn uusin taustavalaistu 1.0-tyypin kenno, värikäs 50 Mb/s:n XAVC S -muoto, ZEISS-laajakulmaobjektiivi ja helpot Wi-Fi®-/NFC-jakotoiminnot.

VIDEOKAMERAT

CX900E Handycam®, jossa 1,0-tyypin kenno

HDR-CX900E
Kuva tuotteesta CX900E Handycam®, jossa 1,0-tyypin kenno

SVH

1 550,00 €

(sis. ALV)
Huippulaatuisen videokuvan ainekset
zeiss-objektiivi
ZEISS Vario-Sonnar® T* -objektiivi

29 mm:n ZEISS-laajakulmaobjektiivi soveltuu ihanteellisesti laajojen maisemien taltioimiseen ja tarjoaa lisäksi jopa 12-kertaisen optisen zoomin.

Exmor R® -kuva
1,0 tuuman taustavalaistu Exmor R® CMOS -kenno

HDR-CX900:ssa on suuri Exmor R® CMOS -kenno, jonka valoa vastaanottava alue on noin 4,9 kertaa suurempi kuin 1/2,88 tuuman kennoissa.

BIONZ X -kuva
Uusi BIONZ X -kuvaprosessori

Uusi BIONZ X -kuvaprosessori mahdollistaa eloisat ja entistä aidommat kuvat, paremman tarkkuuden ja 120 kuvan sekuntinopeuden tallennuksen.

Intuitiiviset ohjaimet visioiden toteuttamiseen
Handycam® kädessä
Upeiden lähikuvien voima

ZEISS-objektiivi ja Sonyn Clear Image Zoom

Kun ZEISS Vario-Sonnar® T* -objektiivin 12x optinen zoom ja 7-lamellinen aukko yhdistyvät, tuloksena on upeasti sumennettuja videoita ja kuvia. CX900E:ssä on myös Sonyn uusi Clear Image Zoom, jonka 12-kertainen suurennus tehostaa yksityiskohtia.

Handycam® ja kuva kukastaHandycam® ja kuva kukistaHandycam® ja kuva kukastaHandycam® ja kuva kukastaHandycam® ja kuva kukastaHandycam® ja kuva kukastaHandycam® ja kuva kukastaHandycam® ja kuva kukastaHandycam® ja kuva kukastaHandycam® ja kuva kukastaHandycam® ja kuva kukastaHandycam® ja kuva kukastaHandycam® ja kuva kukastaHandycam® ja kuva kukastaHandycam® ja kuva kukastaHandycam® ja kuva kukastaHandycam® ja kuva kukastaHandycam® ja kuva kukastaHandycam® ja kuva kukastaHandycam® ja kuva kukastaHandycam® ja kuva kukastaHandycam® ja kuva kukastaHandycam® ja kuva kukastaHandycam® ja kuva kukasta
Vedä
Langaton liitettävyys älypuhelimiin ja muihin laitteisiin

Muodosta langaton yhteys puhelimeen, tablet-laitteeseen tai televisioon. Sisäisen Wi-Fi:n® ja NFC:n kautta voit siirtää videoleikkeet ja valokuvat langattomasti Handycamista® älypuhelimeen tai tablet-laitteeseen yhdellä kosketuksella. Pääset helposti alkuun lataamalla maksuttoman Imaging Edge Mobile -sovelluksen iOS- tai Android-laitteeseesi.

Kaksinkertaista tallennusmuodot ja joustavuus

Tallenna videokuvaa yhtä aikaa sekä MP4- että AVCHD-muodossa.

CX900 taltioi eri laatuja yhtä aikaa, joten voit jakaa osan tiedostoista heti NFC-/Wi-Fi®-yhteyden kautta ja tallentaa parempilaatuiset tiedostot myöhempää muokkausta varten. Full HD -tallennus onnistuu AVCHD- tai XAVC S -muodossa.

kameran ohjaimet
mustavalkoinen logo
AVCHD-muodon tuki epälineaarisessa editoinnissa

Luotettavaa laatua

mustavalkoinen logo
Koe XAVC S -muodon edut

XAVC S on uusi, todella tehokas videokoodekki, joka takaa poikkeuksellisen laadun ja taltioi liikkuvatkin kohteet yksityiskohtaisen tarkasti.

Laadukkaita kuvia nopeasti

Huippuluokan koodekki huippuluokan kuvaamiseen

Luovempia otoksia tavoitteleville harrastajille sopiva CX900 tallentaa Full HD -videota nopeudella 50 Mb/s, kun koodekkina on ammattitasoiseen XAVC-muotoon perustuva XAVC S. Tämä uusi koodekki takaa todella yksityiskohtaiset videot nopeassakin panoroinnissa, ja 120 kuvan sekuntinopeuden ansiosta toiminnan jokainen hetki näyttää kauniilta hidastetussa toistossa.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet
  • 1.0-tyypin Exmor R® CMOS -kenno

  • BIONZ X -kuvaprosessori

  • ZEISS Vario-Sonnar® T* -objektiivi

  • Monipuoliset manuaaliset asetukset

  • NFC- ja Wi-Fi®-yhteys

Kennon tyyppi
1.0-tyypin (13,2 x 8,8 mm) taustavalaistu Exmor R® CMOS -kenno
Teholliset pikselit (video)
Noin 14,2 megapikseliä (16:9)
Objektiivityyppi
ZEISS Vario-Sonnar® T*
Optinen zoom
12 x
Clear Image Zoom
24x
Näytön tyyppi
8,8 cm (3,5-tyyppi) Xtra Fine LCD™ -näyttö (921 000), laajakulma (16:9)

Laatikon sisältö

Ladattava akku (NP-FV50), Verkkolaite, Virtajohto, Käyttöopas, HDMI®-kaapeli (micro), Erillinen USB-yhteyskaapeli, Kauko-ohjain (RMT-835, mukana paristo CR2025), Objektiivin suojus, Linssinsuojus

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut

Käyttäjien mielipide