VIDEOKAMERAT

Handycam® PJ620, jossa sisäänrakennettu projektori

HDR-PJ620

Kuva tuotteesta Handycam® PJ620, jossa sisäänrakennettu projektori

SVH

560,00 €

(VAT)
Kuvia tuotteesta Handycam® PJ620, jossa sisäänrakennettu projektori
Kuvia tuotteesta Handycam® PJ620, jossa sisäänrakennettu projektori
Kuvia tuotteesta Handycam® PJ620, jossa sisäänrakennettu projektori
Kuvia tuotteesta Handycam® PJ620, jossa sisäänrakennettu projektori

Ominaisuudet

Tasapainotettu optinen SteadyShot™

Edistyksellinen kuvanvakautus auttaa tallentamaan tarkkaa kuvamateriaalia, vaikka kuvaustilanteessa on tärinää tai epätasaisuutta.

30x optinen zoom

Laajojen maisemien tallentamiseen soveltuvan laajakulmaobjektiivin lisäksi kamerassa on myös 30x optinen zoom ja jopa 60x Clear Image Zoom monipuolisia kuvavaihtoehtoja varten.

Jopa 26,8mm:n laajakulmaobjektiivi

Kuvasitpa videoita tai valokuvia, luokkansa paras laajakulmaobjektiivi auttaa saamaan kuvaan enemmän maisemaa ja sisäkuvan kohdetta, kun sinulla ei ole tilaa astua askelta taaksepäin. Tietyillä videokameroilla voi kuvata myös ilman laajakulmaobjektiivia jopa 26,8 mm:n (kuvasuhde 16:9) videotilassa.

Huippuluokan kuvanlaatu

Suuren bittinopeuden XAVC S -muoto antaa videokuvaajille uusia luovia mahdollisuuksia. Uskomattoman laadukas XAVC S perustuu ammattilaisten käyttämään XAVC-muotoon. Älykkäällä tietojen pakkaamisella otokset viedään kokoon, joka soveltuu hyvin kuluttajakäyttöön.

5.1-kanavainen tilaäänimikrofoni

Tallenna kirkas ja todenmukainen äänimaailma, ja toista videosi tilaäänen kera kotiteatterijärjestelmässäsi. Tasomittarit LCD-paneelissa näyttävät tietoja eri kanavien tasoista.

Usean kameran ohjaus

Mitä enemmän kuvia, sitä enemmän mielenkiintoista muokattavaa. Liitetyillä kameroilla voi kuvata helposti kuvamateriaalia eri kulmista joko kiinnittämällä ne suoraan kameraan tai käynnistämällä ne langattomasti. Usean kameran ohjauksella on helppo synkronoida kaikkien laitteiden kuvausasetukset.

Highlight Movie Maker

Useita aikaa säästäviä ominaisuuksia sisältävä Highlight Movie Maker on monipuolinen väline nopeaan videoiden muokkaukseen. Lisää korostusmerkintöjä tärkeisiin kohtiin tallentamisen aikana, ja anna ohjelmiston synkronoida siirtymät automaattisesti valitsemasi ääniraidan kanssa.

Live-suoratoistoa Ustream® -suoratoistopalvelulla

Yksittäisistä suorituksista urheilutapahtumiin – jotkin asiat on parasta nähdä reaaliaikaisesti. Jaa tapahtumat korkealaatuisen kuvan ja äänen kera.

Motion Shot -videokuvaus

Motion Shot -videokuvaus toistaa päällekkäisten kuvien sarjan, joka seuraa tallennettua toimintaa sekunnin murto-osien välein, jotta voit tarkastella sitä LCD-näytöllä. Toiston aikana voit säätää väliä tai keskeyttää toiston, jotta voit ottaa ja jakaa valokuvan.

Sisäänrakennettu USB-kaapeli

Sisäänrakennetulla USB-kaapelilla on säilytyspaikka rannelenkissä, ja sillä lataat ja yhdistät laitteen tietokoneeseen nopeasti. Tilaa vievää USB-kaapelia tai verkkolaitetta ei tarvitse pakata mukaan. Jos haluat ladata ilman tietokonetta, käytä kompaktia AC-USB-sovitinta (saatavana lisävarusteena).

Exmor R® CMOS -kenno

Tämä uusi suurikokoinen kenno parantaa kuvan selkeyttä, vähentää kohinaa heikosti valaistuissa olosuhteissa ja mahdollistaa pehmeän taustasumennuksen käytön.

BIONZ X™ -kuvaprosessori

Edistyksellinen BIONZ X™ -kuvaprosessori tarjoaa eloisan ja luonnollisen kuvanlaadun sekä nopeamman kuvankäsittelykyvyn.

Sony G -objektiivi

Erinomaisen optisen suorituskyvyn ytimessä oleva Sonyn G-objektiivi toimii täydellisesti Exmor R® CMOS -kennon ja BIONZ X™ -prosessorin kanssa. Tämä on keskeisen tärkeää, kun halutaan tuottaa erittäin tarkkoja kuvia, joissa upeat muistot säilyvät.

9,2 megapikselin valokuvaus

Joskus et tarvitse – tai halua – videota. Voit asettaa videokamerasi valokuvaustilaan ja ottaa äärimmäisen teräviä 9,2 megapikselin kuvia yhtä helposti kuin tavallisellakin kameralla.

Älykäs automaattitila

Tämä ominaisuus määrittää kuvattavan tilanteen tyypin ja optimoi asetusten yhdistelmän kolmesta ryhmästä (kasvot, kohtaus, kameran tärinä). Se tuottaa parhaat tulokset jopa 180 kuvaustilanteeseen, myös yöllä ja vastavalossa. Valitut asetukset näytetään kätevinä kuvakkeina LCD-näytöllä.

Lukittava automaattitarkennus

Parantaa liikkuvien kohteiden seurantaa käyttämällä optimaalista tarkennuspistettä kaikissa tilanteissa ja säätämällä kehyksen kokoa kohteen ominaisuuksien mukaan. Vaihepisteiden automaattitarkennuksen kehityksen ansiosta kohteeseen lukittuminen ja nopeiden kohteiden kuvaaminen on entistäkin tarkempaa.

Progressiivinen tallennus

Progressiivisessa tallennustilassa voi tallentaa 60p/50p-kuvataajuudella selkeitä Full HD -videoita, joissa on kaksinkertainen määrä kuvatietoa lomitetussa tilassa kuvattuihin verrattuna. Kuvat ovat yhtä sulavia kuin 60/50 kuvan sekuntivauhdilla kuvattuina, ja jokainen kuva tallennetaan yhtenä kokonaisena kuvana. Siksi progressiivisessa tilassa tallennetusta videosta otettu valokuva näyttää erityisen terävältä.

Kaksoisvideotallennus

Tallenna kaksi videota samaan aikaan ― toinen huippulaatuisessa XAVC S- tai AVCHD-muodossa ja toinen MP4-muodossa. Näin sinulla on pienikokoinen tiedosto valmiina jaettavaksi, mutta myös ammattilaistason tiedosto muokkaamista varten.

Kaksoistallennustila

Kaksoistallennustilassa voit kuvata HD-videota ja korkean resoluution valokuvia samanaikaisesti, jotta saat kummastakin parhaat tulokset.

Manuaaliset asetukset aukon ja valotusajan säädölle

Tässä videokamerassa voit vapaasti valita manuaaliset asetukset aukon ja valotusajan säädölle, jotta voit kuvata vastavalossa ja heikosti valaistuissa olosuhteissa sekä muissa tilanteissa.

Smile Shutter

Koska upeimmat hymyt saattavat vilahtaa nopeasti ohi, tämä ominaisuus takaa, että ne ikuistetaan. Tallenna automaattisesti kuvat hymyilevistä kasvoista, myös videokuvauksen aikana.

Automaattinen tuulen kohinan vaimennus

Edistyksellisen äänianalyysialgoritmin avulla tämä toiminto poistaa tuulen kohinaa, joka on suurin syypää huonoon äänenlaatuun ulkona kuvattaessa.

My Voice Cancelling -toiminto

Vähennä kameran takaa tulevien äänten voimakkuutta, olipa kyseessä kohteille puhuminen tai kohteiden kannustaminen.

Mikrofonin äänitason säätö

Kun tallennat videoita, voit hienosäätää mikrofonin tason ja optimoida äänitulon laadun hiljaisesta linnunlaulusta äänekkääseen keikkaesiintymiseen. Vaikka äänenvoimakkuus nousisi yllättäen, automaattinen vahvistus estää äänen laadun heikkenemisen.

One touch -kauko-ohjain, One touch -jakaminen

One touch -kauko-ohjaimella voit älypuhelinta tai tablet-laitetta digikameran etsimenä ja kauko-ohjaimena, ja One touch -jakaminen mahdollistaa valokuvien ja videoiden siirtämisen kamerasta. Asentamalla PlayMemories Mobile -sovelluksen NFC-yhteensopivaan Android-älypuhelimeen tai -tablet-laitteeseen vältät monimutkaiset määritykset – langaton yhteys on helppo muodostaa koskettamalla kameraa laitteella. Nyt voit ohjata kameraa älypuhelimella ja napata kuvia aiemmin ulottumattomissa olleista paikoista tai mennä mukaan ryhmäkuvaan. Lisäksi kuvien siirtäminen älypuhelimeen jakamista varten onnistuu hetkessä. Eikö laitteessasi ole NFC-ominaisuutta? Ei hätää. Voit myös liittää laitteet toisiinsa manuaalisesti.

Etsi yhteensopivia laitteita

Kuvatehoste

Päästä mielikuvituksesi valloilleen. Seitsemällä luovalla tehosteella (osittainen värisuodin, retrokuva, pehmeä yläsävy, suuren kontrastin mustavalko, lelukamera, pirteät värit, posterisaatio) voit lisätä videoiden ja kuvien nautittavuutta ilman hankalaa muokkaamista tietokoneella.

Suorakopiointi Handycam®-videokamerasta

Kuvatiedot on helppo varmuuskopioida ja tallentaa ulkoiselle kiintolevylle. Liitä levy alkuperäiset tiedot sisältävään Handycam®-videokameraan kytkemällä USB-kaapeli kiintolevyn USB-porttiin.

Tekniset tiedot
Ota uusi näkökulma elämän kallisarvoisiin hetkiin uudella Handycam® HDR-PJ620 -videokameralla. Tasapainotettu optinen SteadyShot™ pitää myös käsivaralta kuvatut, laajakulma- ja zoom-kuvat erityisen vakaina. AVCHD, edistyksellinen XAVC S -tallennus ja muut innovaatiot osoittavat, miten Sony pakkaa kompaktiin kokoon edistyksellistä suorituskykyä, joka on valmiina kaikkeen.
  • Tasapainotettu optinen SteadyShot™

  • XAVC S- (HD 50 Mb/s) ja AVCHD-tallennus

  • Exmor R® CMOS -kenno

  • 26,8 mm:n G-laajakulmaobjektiivi, jossa 30x optinen zoom

  • Sisäänrakennettu 25 lumenin projektori

Kennon tyyppi
1/5,8-tyypin (3,1 mm:n) taustavalaistu Exmor R® CMOS -kenno
Teholliset pikselit (video)
noin 2,29 megapikseliä (16:9)
Objektiivityyppi
G-objektiivi
Optinen zoom
30x
Clear Image Zoom
60x
Näytön tyyppi
7,5 cm:n (3,0-tyypin) Clear Photo LCD -näyttö (460 800 pistettä), laajakulma (16:9)

Laatikon sisältö

Ladattava akku (NP-FV50), Verkkolaite, Käyttöopas, HDMI®-kaapeli (micro), Erillinen USB-yhteyskaapeli

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut

Käyttäjien mielipide