HIFIJÄRJESTELMÄT

Hifijärjestelmä, jossa Wi-Fi®/BLUETOOTH®-tekniikka

CMT-SX7 / CMT-SX7B
Kuva tuotteesta Hifijärjestelmä, jossa Wi-Fi®/BLUETOOTH®-tekniikka

FM/AM

CMT-SX7

SVH

730,00 €

(sis. ALV)

DAB/FM

CMT-SX7B

SVH

760,00 €

(sis. ALV)
Kuvia tuotteesta Hifijärjestelmä, jossa Wi-Fi®/BLUETOOTH®-tekniikka
Kuvia tuotteesta Hifijärjestelmä, jossa Wi-Fi®/BLUETOOTH®-tekniikka
Kuvia tuotteesta Hifijärjestelmä, jossa Wi-Fi®/BLUETOOTH®-tekniikka
Kuvia tuotteesta Hifijärjestelmä, jossa Wi-Fi®/BLUETOOTH®-tekniikka
Täsmälleen artistien tarkoittama kokemus

Korkean resoluution äänentoiston ansiosta voit nauttia studiolaatuisen, jopa CD:tä laadukkaamman äänen hienovaraisista sävyistä. Komponentit signaalista kaiuttimiin luovat todentuntuisen vaikutelman livenä esiintyvästä artistista.

Kaikki upean musiikkielämyksen rakennuspalikat

Kaikki on sormiesi ulottuvilla – nauti CD-levyistä, äänitiedostoista ja musiikkipalveluista ja lähes korkean resoluution äänentoistosta DSEE HX:n avulla. Rentoudu radion parissa tai toista musiikkia langattomasti toisesta laitteesta Wi-Fi®-yhteyden ja LDACia tukevan Bluetooth®-yhteyden kautta. Voit myös jakaa musiikkisi kaikkialla kotonasi monihuonekäytön avulla.

Heti käyttövalmis

Kaikki tarvitsemasi on laatikossa. Mukana on myös korkealaatuiset kaiuttimet, joten pääset nauttimaan upeasta musiikista välittömästi.

CD-soitin

Pyyhi pölyt CD-kokoelmastasi ja nauti vanhoista suosikeistasi terävän ja tarkan äänenlaadun kera.

Digitaalinen DAB-radio

Valitse suosikkisi useista DAB-radioasemista ja nauti puhtaasta äänestä tai virittäydy FM- ja AM-taajuuksille.

USB-portit

Liitä älypuhelin, tablet-laite, USB-muisti tai tietokone ja kuuntele korkean resoluution ääntä.

Nauti uskomattoman upeasta äänenlaadusta

Aivan kuin tavallinen tarkkuus eroaa HD-videosta, korkean resoluution äänentoisto on huomattavasti laadukkaampaa kuin MP3-tiedostot tai CD-levyt. Lisäksi täysin digitaalinen S-Master HX™ ‑vahvistin vähentää vääristymiä ja takaa, että pääset nauttimaan alkuperäisen studiotallenteen tasoisesta kuunteluelämyksestä.

Kaunista musiikkia yhdessä

Laitteiston, ohjelmiston ja intohimon yhdistelmä

S-Master HX ja DSEE HX yhdessä tuottavat ennenkuulumattoman korkean resoluution kokemuksen. Nauti samasta mahtavasta kappaleesta kaikkialla monihuonetoiminnon avulla. Kuuntele korkean resoluution ääntä Wi-Fi®-yhteyden kautta ja hyödynnä laadukasta LDAC Bluetooth® -suoratoistoa.

Nauti joka sävelestä

Perinteiset vahvistimet edellyttävät useita muuntoja digitaalisesta analogiseen – ja näistä jokainen vaikuttaa laatuun. Sonyn S-Master HX -vahvistin on kokonaan digitaalinen, mikä takaa tehon ilman vääristymiä ja pienentää laitteen kokoa. S-Master HX -digivahvistin vähentää kohinan korkeiden taajuuksien (yli 40 kHz) vaatimalle tarkkuustasolle.

Palauta pakatut tiedostot alkuperäislaatuun

DSEE HX -tekniikka nostaa MP3-, ACC-, ATRAC- ja WMA-tiedostojen laadun lähelle korkean resoluution ääntä. DSEE HX palauttaa pakkausprosessissa hävinneet korkeat äänet ja toistaa digitaalisen musiikin täyteläisellä ja luonnollisella äänenlaadulla.

Optimoitu toisto

ClearAudio+ yhdistää useita Sonyn ainutlaatuisia äänen käsittelytekniikoita ja tuottaa tasaisen selkeää ja laadukasta ääntä kaikenlaiseen musiikkiin.

Ensiluokkainen ääni kätevästi langattomana

Laadukas langaton LDAC-suoratoisto ja monihuonetoiminto tuottavat vaikuttavan kuuntelunautinnon ilman häiritseviä johtoja.

Äänen laadukas langaton suoratoisto

LDAC on Sonyn uusi äänitekniikka, jonka ansiosta voit kuunnella laadukasta ääntä langattomasti Bluetooth®-yhteydellä. LDAC:n kolminkertainen siirtonopeus muihin langattomiin tekniikoihin verrattuna tuottaa vaikuttavan kuuntelukokemuksen.

AirPlay-äänentoisto
AirPlay

Toista musiikkia Apple-laitteista helposti: muodosta pariliitos AirPlay-toimintoa tukevan laitteen kanssa LAN-yhteyden kautta ja aloita lempikappaleidesi suoratoisto.

NFC™ One touch ja Bluetooth®
Langatonta suoratoistoa

Voit suoratoistaa musiikkia tietyistä älypuhelimista ja tablet-laitteista. Pääset alkuun helposti muodostamalla Wi-Fi®-, NFC- tai Bluetooth®-yhteyden.

Wi-Fi®-yhteys
DLNA-liitäntä

Liitä DLNA-laite – esimerkiksi tietokone, TV tai kannettava palvelun – langattomaan kaiuttimeen suoratoistoa varten kotisi LAN-verkon kautta.

Kuuntele musiikkia toisessa huoneessa

Nauti lempikappaleestasi kaikissa huoneissa monihuonetoiminnon ja SongPal 3.0 -sovelluksen avulla. SongPal Link -sovelluksen kautta voit ryhmitellä tietyt Sonyn Soundbar- ja kaiutinmallit yhteen ja suoratoistaa sitten musiikkia verkkopalveluista, tietokoneesta tai kotisi DLNA-verkosta useissa huoneissa.

Yhteys musiikkia varten

DLNA, AirPlay tai sisäänrakennettu Chromecast ja Spotify

Suoratoista musiikkia langattomasti älypuhelimesta, tablet-laitteesta tai kannettavasta tietokoneesta DLNA-, AirPlay- tai sisäänrakennettu Chromecast -toiminnon ja Spotify Connect -sovelluksen avulla. Hanki uusia kappaleita verkon musiikkipalveluista tai kuuntele tietokoneesi sisältöä Ethernetin välityksellä. NFC One touch ‑toiminnolla muodostat Bluetooth®-pariliitoksen hetkessä ja SongPal-sovelluksella voit ohjata kaikkea älypuhelimesta käsin.

Toimii Google Assistantin kanssa

Voit ääniohjata Sonyn äänentoistotuotteita laitteilla, joissa on sisäänrakennettu Google Assistant. Voit lisätä äänenvoimakkuutta, siirtyä seuraavaan kappaleeseen tai pysäyttää musiikin pelkällä äänelläsi.

Media Object

Tutustu siihen toiminnassa

Musiikki helposti ulottuvillasi

Nauti valtavasta määrästä musiikkia ja muuta sisältöä sisäänrakennetulla Chromecastilla (aiemmin Google Cast™) ja Spotify Connectin kautta.

Sisäänrakennettu Chromecast
Sisäänrakennettu Chromecast

Suoratoista musiikkia, verkkoradiolähetyksiä ja podcasteja älypuhelimesta, tablet-laitteesta tai kannettavasta tietokoneesta äänilaitteeseesi napauttamalla Cast-painiketta.

Spotify
Spotify Connect

Nauti Spotify-musiikista äänilaitteen kautta ja käytä Spotify-sovellusta kauko-ohjaimena.

Suoratoista sisäänrakennetulla Chromecastilla

Suoratoista musiikkia, podcasteja ja radiolähetyksiä yli 100 äänisovelluksesta, kuten YouTube Musicista.

Yhdistä musiikkisi

Suoratoiston helppo hallinta uudella SongPal-sovelluksella

SongPal-sovelluksen ansiosta kuuntelukokemuksen hallinta on helppoa ja intuitiivista. Asenna SongPal älypuhelimeesi (saatavilla tiettyihin malleihin) ja ota musiikin toisto, laiteasetukset ja muut toiminnot haltuusi yhdellä sovelluksella.

One touch -toiminto täyttää huoneen musiikilla

Kun saavut kotiin, voit siirtää sävelet Bluetooth®-kuulokkeista äänentoistojärjestelmään helposti koskettamalla konsolia älypuhelimella – nauti laadukkaasta musiikista saumattomasti koko huoneen täydeltä.

Tekniset tiedot

Kaikki on sormiesi ulottuvilla – nauti CD:istä, äänitiedostoista ja musiikkipalveluista ja lähes korkean resoluution äänentoistosta DSEE HX:n avulla. Rentoudu radion parissa tai toista musiikkia langattomasti toisesta laitteesta Wi-Fi®-yhteyden ja LDACia tukevan Bluetooth®-yhteyden kautta. Voit jopa jakaa musiikkisi kaikkialla kotonasi monihuonekäytön avulla.
  • Yhteensopiva korkean resoluution äänen kanssa

  • DSEE HX -skaalaus parantaa pakattujen tiedostojen laatua

  • Digitaalinen S-Master HX -vahvistin takaa erinomaisen äänenlaadun

  • Helppo Bluetooth®-yhteys NFC One touch -tekniikalla

  • Wi-Fi® ja DLNA, AirPlay ja sisäänrakennettu Chromecast musiikin suoratoistoon

Kaiuttimen koko
14,5 x 24,5 x 22,5 cm
Lähtöteho
100 W
Wi-Fi®
KYLLÄ
AirPlay
KYLLÄ
Sisäänrakennettu Chromecast
KYLLÄ
Spotify Connect
Kyllä
Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut

Käyttäjien mielipide