HIFIJÄRJESTELMÄT

Hifijärjestelmä, jossa Wi-Fi®/BLUETOOTH®-tekniikka

CMT-X7CD/ X7CDB
Kuva tuotteesta Hifijärjestelmä, jossa Wi-Fi®/BLUETOOTH®-tekniikka

40W

CMT-X7CD

SVH

430,00 €

(sis. ALV)

40W

CMT-X7CDB

SVH

460,00 €

(sis. ALV)
Kuvia tuotteesta Hifijärjestelmä, jossa Wi-Fi®/BLUETOOTH®-tekniikka
Soitto ja suoratoisto samalla laitteella

CD-soitin, USB-toisto ja langaton suoratoisto

Kaikki suosikkikappaleesi ovat ulottuvillasi. Suoratoista musiikkia älypuhelimesta tai tablet-laitteesta, soita CD-kokoelmasi helmiä ja kuuntele digitaalista musiikkia USB-laitteesta. Tilaa säästävän äänentoistojärjestelmän langaton liitettävyys on huippuluokkaa, siinä on kaksi 20 W:n kaiutinta ja sen S-Master digivahvistin toistaa basson täyteläisenä ja lauluosuudet terävinä ja kirkkaina.

Kaksi 20 watin kaiutinta
Tehokas ääni

Koko taajuusalue toistuu voimakkaana 40 watin kaiuttimista ja kaksi passiivielementtiä tuo lisää muhkeutta bassokuvioihin.

Sisäänrakennettu Wi-Fi® ja NFC
Langaton liitettävyys

Toista musiikkia älypuhelimesta tai tablet-laitteesta Wi-Fi®-verkon kautta tai muodostamalla Bluetooth®-yhteys One touch NFC -toiminnolla.

CD-soitin
Kaikki suosikkikappaleesi

Kuuntele vanhoja suosikkejasi CD-levyltä järjestelmän yläosaan sijoitetulla CD-soittimella tai aseta FM-viritin lempiradioasemallesi.

Jykevä basso, kompakti muotoilu

Koe pienikokoisen ja tilaa säästävän laitteen täyteläinen ääni. Kaiuttimissa on kiillepinnoitettu ohut mutta jäykkä kalvo, joten ääni on runsas ilman vääristymiä. Kaksi passiivielementtiä parantaa kahden täyden taajuusalueen kaiuttimen tuottamia matalia taajuuksia ja antaa bassoihin potkua.

S-Master-digitaalivahvistin
Entistä paremman äänen tekniikka

Digitaalinen S-Master-käsittely palauttaa, optimoi ja tarkentaa äänisignaaleja, jotta saat nauttia korkealaatuisesta ja virheettömästä äänentoistosta.

ClearAudio+
Voimaa ja selkeyttä

Sonyn äänitekniikoita yhdistävä ClearAudio+ optimoi kaikenlaisen musiikin toiston ja takaa loistavan kirkkauden.

Taajuuskorjain, jossa käsisäätö ja esiasetukset
Räätälöity äänentoisto

Voit säätää ääntä käsin taajuuskorjaimella tai valita tyylilajiin sopivan esiasetuksen, jotta saisit musiikkisi parhaat puolet kuuluviin.

Kuule kappaleet tarkemmin

Digital Sound Enhancement Engine (DSEE)

DSEE skaalaa pakatun digitaalisen musiikin (MP3, ACC, ATRAC ja WMA). Se palauttaa pakkauksessa hävinneet ylä- ja alataajuudet, jolloin lopputuloksena on täyteläinen, lähes CD-tasoinen ääni.

DSEE
Yhteys musiikkia varten

Saumaton Wi-Fi®-, DLNA- tai AirPlay-suoratoisto

Langaton suoratoisto älypuhelimesta, tablet-laitteesta tai kannettavasta tietokoneesta Wi-Fi®-, DLNA- tai AirPlay-yhteyttä käyttäen tuo musiikin ulottuvillesi. Internetin musiikkipalvelujen käyttö on helppoa, mutta voit myös käyttää One touch NFC -toimintoa ja suoratoistaa musiikkia Bluetooth®-yhteyden kautta.

Suunniteltu kaikenlaiseen kuuntelemiseen

Useiden verkkopohjaisten musiikkipalveluiden, kuten Spotifyn®, Deezerin ja Tunelnin, ansiosta pääset hetkessä käsiksi uusimpiin kappaleisiin.

Verkossa toimivat musiikkipalvelut
NFC ja Bluetooth®
Nauti täydellisestä kuuntelun vapaudesta

One touch -kuuntelu NFC-tekniikalla ja Bluetooth®-yhteydellä

Koskettamalla NFC-älypuhelimella stereolaitetta muodostat laiteparin. Tämän jälkeen voit suoratoistaa kappaleita langattoman Bluetooth®-yhteyden kautta. Voit tehdä Bluetooth®-pariliitoksen myös manuaalisesti.

Älykästä kauko-ohjausta SongPal-sovelluksella

Koko musiikin maailma käsissäsi

SongPal-sovelluksen ansiosta kuuntelukokemuksen hallinta on helppoa ja intuitiivista. Asenna SongPal matkapuhelimeesi ja ota musiikin toisto, laiteasetukset ja muut toiminnot haltuun yhdellä sovelluksella.

SongPal-sovellus
Muotoilu, joka puhuu puolestaan

Vaikuttavassa CMT-X7CD-kaiuttimessa yhdistyvät tyyli ja sisältö. Upea muotoilu ja korostetut ulkoreunat luovat tyylikkään vaikutelman ja saavat kaiuttimen sulautumaan kauniisti sisustukseen.

Kompakti muotoilu
Helppo sijoittaa minne vain

Vain 385 mm:n levyinen CMT-X7CD sopii täydellisesti kirjahyllyihin, keittiön pöytätasoille ja yöpöydille.

Ylhäältä ladattava CD-soitin
Täysin varustettu

Nauti täydellisestä hifiäänentoistosta pienellä, monipuolisella järjestelmällä, jossa on ylhäältä ladattava CD-soitin ja sisäänrakennettu radioviritin.

Toista ja lataa

Yhdistä USB-muisti tai MP3-soitin USB-liitäntään ja kuuntele niihin tallennettua musiikkia. Voit myös ladata tablet-laitteen tai älypuhelimen liitännän kautta.

USB-liitäntä
AUX in -liitäntä
Analoginen tuloliitäntä

Kaiuttimen lisätuloliitäntään voit liittää digitaalisia musiikkisoittimia, jotka laajentavat musiikkivalikoimaa (ei sisällä kaapelia).

Ethernet-kaapeli
Ethernet-portti

Yhteys on varma ja vakaa, kun käytät musiikin suoratoistoon ethernet-kaapelia.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

Kaikki suosikkikappaleesi ovat ulottuvillasi. Suoratoista musiikkia älypuhelimesta tai tablet-laitteesta, soita CD-levyjä ja kuuntele digitaalista musiikkia USB-laitteesta. Tilaa säästävän äänentoistojärjestelmän langaton liitettävyys on huippuluokkaa, siinä on kaksi kaiutinta (40 W) ja sen S-Master digivahvistin toistaa basson täyteläisenä ja lauluosuudet terävinä ja kirkkaina. 
  • DSEE-skaalaus parantaa pakattujen tiedostojen laatua

  • Digitaalinen S-Master-vahvistin takaa erinomaisen äänenlaadun

  • Laadukasta musiikkia helposti ClearAudio+ -tilassa 

  • Helppo Bluetooth®-yhteys NFC One touch -tekniikalla

  • Wi-Fi®, DLNA ja AirPlay musiikin suoratoistoa varten

Kaiutinmalli
Täysi äänialue + passiivielementti
Lähtöteho
Kokonaisteho 40 W
Tulo- ja lähtöliitännät
Analoginen äänitulo (1), Ethernet-portti, Kaiuttimen lähtöteho edessä (2 sisäänrakennettua kaiutinta), USB-portti (1)

Laatikon sisältö

Virtajohto, Antenni (FM), Litiumnappiparisto, Kaukosäädin, Käyttöohjeet, Takuukortti

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut

Käyttäjien mielipide