Kuvia tuotteesta PG10, kannettava langaton kaiutin
Kuvia tuotteesta PG10, kannettava langaton kaiutin
Kuvia tuotteesta PG10, kannettava langaton kaiutin
Kuvia tuotteesta PG10, kannettava langaton kaiutin
Kuvia tuotteesta PG10, kannettava langaton kaiutin
Kuvia tuotteesta PG10, kannettava langaton kaiutin
Kuvia tuotteesta PG10, kannettava langaton kaiutin

Ominaisuudet

Ulkona tai sisällä, valinta on sinun

Langaton, kannettava ja pitkään kestävällä akulla varustettu GTK-PG10-kaiutin sopii loistavasti musiikista nauttimiseen ulkona niin bileissä, piknikillä kuin retkeillessäkin. Haluatko jatkaa bileitä sisällä? Taita yläpaneeli alas ja ota kompakti GTK-PG10 mukaan sisälle ja nauti huoneen täyttävästä äänestä.

Voimaa ja selkeyttä

Kun yläpaneelit on suljettu ja ylädiskanttikaiuttimet osoittavat eteenpäin, GTK-PG10 ohjaa äänen eteenpäin ja takaa näin äänenvoimakkuuden ja selkeyden.

Biletila ulkotiloihin

Kun yläpaneelit ovat auki ja sisäänrakennetut diskanttikaiuttimet osoittavat ylös- ja ulospäin, ääni levittyy laajemmalle alueelle juhlittaessa ulkona. DSP (digitaalinen signaalin käsittely) mukauttaa ääniasetukset automaattisesti ja optimoi äänen ulkoilmatoistoa varten.

Ladattava akku tuo juhliin virtaa

Bileet sähköverkon kantamattomissa? Ei hätää. Sisäänrakennettu ladattava akku tuo virtaa bileisiisi jopa 13 tunnin ajan.

Bluetooth®-liitettävyys helppoon musiikin suoratoistoon

Bluetooth®-tekniikka mahdollistaa älypuhelimen ja GTK-PG10-kaiuttimen pariliitoksen lyhyen kantaman langattoman yhteyden avulla. Yhteys on nopea ja helppo muodostaa, eivätkä signaalin tiellä olevat esineet vaikuta siihen. Kun pariliitos on muodostettu, voit suoratoistaa suosikkikappaleitasi ja -soittolistojasi älypuhelimesta äänijärjestelmään.

Liitännät, toisto ja lataaminen USB-portin kautta

Voit kytkeä USB-porttiin USB-muistitikun, älypuhelimen, tablet-laitteen tai kannettavan tietokoneen ja kuunnella digitaalisia tiedostoja. Laite on yhteensopiva MP3-, WMA-, AAC- ja WAV-muotojen kanssa, joten voit pitää bileet käynnissä suosikkisoittolistojesi avulla ja ladata laitteesi samanaikaisesti.

FM-radioviritin suosikkiohjelmiasi varten

Haluatko kuunnella DJ-suosikkejasi, liveurheilua tai radio-ohjelmia? Virittäydy taajuudelle FM-radiovirittimellä ja tutustu tarjontaan.

Helppo kantaa sisäänrakennetuista kantokahvoista

Ota mukaan ja käynnistä bileet missä tahansa. Olivatpa kyseessä illanistujaiset kotona tai isommat bileet ulkona, kompakti, kuutionmallinen ja kahvoilla varustettu GTK-PG10 on kätevä ottaa mukaan.

Roisketiivis yläpaneeli, jossa on integroidut mukipidikkeet

Auki oleva yläpaneeli toimii loistavasti juomien ja ruokien pidikkeenä, eikä läikkymisestä tarvitse huolehtia, koska yläpaneeli on roisketiivis ja helppo puhdistaa.

Yhteensopiva kolmijalan kanssa

Sisäänrakennetun kiinnitysaukon avulla GTK-PG10 voidaan kiinnittää korkeammalle kaiutinkolmijalkaan, jotta ääni kantautuu tehokkaammin useampien ihmisten korviin riippumatta siitä, istuvatko vai seisovatko he.

Mukauta asetukset Sony | Music Center -sovelluksella

Hallitse asetuksia Sony | Music Center -sovelluksella. Lataa sovellus älypuhelimeesi ja hallitse musiikkia langattomasti. Voit myös säätää ääniasetuksia, valita suosikkisoittolistasi puhelimesta tai USB-laitteesta ja laittaa seuraavan kappaleen soimaan ilman, että olet sidottuna äänijärjestelmään.

Hauskaa ja helppoa hallintaa Fiestable-sovelluksella

Hallitse toistoa älypuhelimesi Fiestable-sovelluksella, jota voit käyttää ladattuasi Sony Music | Center -sovelluksen.

Ääniohjaus Fiestable-sovelluksen kautta

Voit vaihtaa kappaletta tai säätää äänenvoimakkuutta helposti puhumalla älypuhelimeesi. Valitse Fiestable-sovelluksessa ääniohjaus ja kerro komentosi – äänijärjestelmä tottelee.

Ääniohjaus pitää sinut ajan tasalla

Ääniohjaus on kätevä ominaisuus, joka pitää sinut ajan tasalla keskeisimmistä toiminnoista: esimerkiksi kun pariliität älypuhelimesi äänijärjestelmään, kuulet ”Bluetooth pairing” ja ”Bluetooth connected”, kun yhteys on muodostettu. 

Liitä useita laitteita

Sinä ja ystäväsi voitte yhdistää samanaikaisesti kolme älypuhelinta Bluetooth-tekniikalla. Voitte kaikki toistaa musiikkia omista musiikkikirjastoistanne, jolloin käytössä on laaja kappalevalikoima.

Vapauta sisäinen poptähtesi

Kytke vain mikrofoni, niin voit laulaa suosikkikappaleitasi tai toimia bileiden MC:nä. GTK-PG10 siirtää äänesi suoraan miksaukseen.

Äänitulo

Voit liittää GTK-PG10-kaiuttimen äänituloon kannettavia MP3-soittimia, joissa ei ole Bluetooth®-liitettävyyttä.

Tekniset tiedot
Kannettava, langaton ja ladattava GTK-PG10-kaiutin sopii loistavasti ulkokäyttöön – siinä on jopa ulkotiloihin tarkoitettu biletila, joka levittää äänen laajemmalle alueelle. Juomat voi asettaa roisketiiviin yläpaneelin päälle. Kompaktin kokonsa ja selkeän äänensä ansiosta se sopii hyvin myös sisäkäyttöön.
  • Ulkobileitä varten tarkoitettu tila levittää äänen laajalle alueelle

  • Roisketiivis yläpaneeli, jossa on integroidut mukipidikkeet

  • Ladattava akku tarjoaa jopa 13 tuntia toistoa

  • Bluetooth®-liitettävyys musiikin langattomaan suoratoistoon

  • FM-virittimen ansiosta voit kuunnella suosikkiradiokanaviasi

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä