Kuvia tuotteesta XB72, tehokas EXTRA BASS -äänijärjestelmä
Kuvia tuotteesta XB72, tehokas EXTRA BASS -äänijärjestelmä
Kuvia tuotteesta XB72, tehokas EXTRA BASS -äänijärjestelmä
Kuvia tuotteesta XB72, tehokas EXTRA BASS -äänijärjestelmä
Kuvia tuotteesta XB72, tehokas EXTRA BASS -äänijärjestelmä
Kuvia tuotteesta XB72, tehokas EXTRA BASS -äänijärjestelmä
Kuvia tuotteesta XB72, tehokas EXTRA BASS -äänijärjestelmä
Kuvia tuotteesta XB72, tehokas EXTRA BASS -äänijärjestelmä

Ominaisuudet

EXTRA BASS™ lisää tehoa bassoon

Painamalla EXTRA BASS -painiketta voit lisätä matalien äänten tehoa. Tekniikka luo syvän ja jykevän basson vahvistamalla bassoääniä. Ota tila käyttöön painikkeella ja vaikutu täyteläisestä bassosta.

Pysty- ja vaakasuuntainen asetus

Joustava kaksitiekokoonpano tuottaa upeaa ääntä missä tahansa. Aseta kaiutin vaakatasoon klassisen boombox-soittimen tavoin tai säästä tilaa kääntämällä se pystyyn. Sisäinen tunnistin optimoi äänen käsittelyn ja stereoäänentoiston.

Aivan kuin olisit itse keskellä tapahtumia

Kuule musiikkisi täysin uudella tavalla – paina LIVE SOUND -painiketta ja huomaa, kuinka älykkäästi kallistetut kaiuttimet ja DSP-tekniikka lähettävät musiikkisi laajemmalle alueelle. Tuo bileisiin eloa ainutlaatuisella kolmiulotteisella äänikokemuksella, joka luo festivaalitunnelman missä ikinä oletkin.

Nostata tunnelmaa Fiestable-sovelluksen kautta toimivilla kaiutin- ja Party Light -valoilla

GTK-XB72-kaiuttimen etupuolella, sivuissa ja päällä on sisäänrakennettu monivärinen LED-valoreunus ja vaikuttavuutta lisäävä vilkkuva valo. Kun napautat älypuhelimesi Fiestable-sovelluksessa Party Light -asetusta, puhelimesi näyttö alkaa peilata äänijärjestelmän valotehosteita ja vilkkua ja vaihtaa väriä musiikin tahdissa. Älypuhelimia voi liittää kuinka paljon tahansa, joten ainutlaatuinen kokemus on helppo jakaa muiden kanssa. 

Mukauta asetukset Sony | Music Center -sovelluksella

Hallitse asetuksia Sony | Music Center -sovelluksella. Lataa sovellus älypuhelimeesi ja hallitse musiikkia langattomasti. Voit myös säätää ääniasetuksia, valita suosikkisoittolistasi puhelimesta tai USB-laitteesta ja laittaa seuraavan kappaleen soimaan ilman, että olet sidottuna äänijärjestelmään.

Hauskaa ja helppoa hallintaa Fiestable-sovelluksella

Sony | Music Center -sovelluksella voit hallita musiikki- ja ääniasetuksia puhelimellasi. Fiestable-sovelluksen avulla voit hallita valojen väriä ja ottaa käyttöön DJ- ja -karaoketilat. Helppokäyttöisellä liikeohjauksella voit tehdä valinnan vain muutamalla käden liikkeellä. 

DJ-tehosteet tuovat kappaleisiin lisää eloa

Laita juhlijat liikkumaan eri DJ-tehosteilla: flanger luo suihkukoneen ääntä muistuttavan erottuvan äänitehosteen WAH muuttaa automaattisesti suotimen taajuutta ylös tai alaspäin isolaattori erottaa tietyn äänitaajuuden ja PAN panoroi äänen kaiuttimesta toiseen. Voit myös vapauttaa luovuutesi sämpläys- ja skrätsäystehosteilla.

Saumaton suoratoisto – NFC ja Bluetooth®

Near Field Communication (NFC)- ja Bluetooth-tekniikan ansiosta et tarvitse langallista yhteyttä ja monimutkaisia asennusprosesseja. Muodosta nopea ja saumaton yhteys koskettamalla NFC-yhteensopivalla laitteella äänijärjestelmää ja aloita musiikkikokoelmasi suoratoisto. Eikö laitteessasi ole NFC-ominaisuutta? Ei hätää. Muodosta vain Bluetooth-yhteys ja aloita juhlinta.

Liitännät, toisto ja lataaminen USB-portin kautta

Voit kytkeä USB-porttiin USB-muistitikun, älypuhelimen, tablet-laitteen tai kannettavan tietokoneen ja kuunnella digitaalisia tiedostoja. Laite on yhteensopiva MP3- ja WMA-muotojen kanssa, joten voit pitää bileet käynnissä suosikkisoittolistojesi avulla ja ladata laitteesi samanaikaisesti.

Laajenna äänijärjestelmääsi Bluetooth®-tekniikalla toimivalla langattomalla Party Chain -ominaisuudella

Lisää tehoa äänentoistojärjestelmääsi Bluetooth®-tekniikalla toimivalla langattomalla Party Chain -ominaisuudella. Liitä useita kaiuttimia langattomasti Bluetooth®-tekniikalla ja nauti paremmasta äänentoistotehosta. Aktivoi yksi laitteista päälaitteeksi ja synkronoi musiikki ja valotehosteet, jotta kaikki voivat tanssia samaan tahtiin.

Liitä toinen kaiutin langattomasti stereotoistoa varten

Kaiuttimen lisäystoiminnolla voit liittää kaksi GTK-XB72-kaiutinta langattomasti Bluetooth-tekniikalla. Valitse sitten joko kaksoistila, jossa molemmat kaiuttimet toistavat samaa ääntä, tai luo kaiuttimien välinen stereotila, jossa yksi kaiutin toistaa oikean kanavan ja toinen vasemman kanavan ääntä.

Liitä useita laitteita

Sinä ja ystäväsi voitte yhdistää samanaikaisesti kolme älypuhelinta Bluetooth-tekniikalla. Voitte kaikki toistaa musiikkia omista musiikkikirjastoistanne, jolloin käytössä on laaja kappalevalikoima.

Sisäinen mikrofoni handsfree-puheluita varten

Kun panet bileet pitoon puhelun vuoksi, käytä äänijärjestelmää, älä puhelinta. Sisäänrakennetun mikrofonin ansiosta voit siirtää puheluita älypuhelimestasi suoraan kaiuttimeen käyttämällä Bluetooth-liitettävyyttä. Voit siis soittaa ja vastaanottaa puheluita ilman, että katkaiset puhelimesi yhteyden äänijärjestelmään.

Ääniohjaus pitää sinut ajan tasalla

Ääniohjaus on kätevä ominaisuus, joka pitää sinut ajan tasalla keskeisimmistä toiminnoista: esimerkiksi kun pariliität älypuhelimesi äänijärjestelmään, kuulet ”Bluetooth pairing” ja ”Bluetooth connected”, kun yhteys on muodostettu. 

Vapauta sisäinen poptähtesi

Kuuntele ja laula suosikkikappaleitasi. Mikrofonitulon ansiosta GTK-XB72 on täydellinen kumppani karaokebileisiin.

Äänitulo

Voit liittää äänituloon kannettavia MP3-soittimia, joissa ei ole Bluetooth®-liitettävyyttä.

Kiinteät kahvat helpottavat kantamista

Ota mukaan ja käynnistä bileet missä tahansa. Olivatpa kyseessä illanistujaiset kotona tai isommat juhlat muualla, kompakti, kuutionmallinen ja molemmista päistä kahvoilla varustettu GTK-XB72 on kätevä ottaa mukaan.

Tekniset tiedot
Nosta tanssibileet uudelle tasolle tällä tehokkaalla yhden laitteen äänijärjestelmällä. EXTRA BASS ja LIVE SOUND yhdistettynä LED-valoihin, valoreunukset, kaiutinvalot ja vilkkuvat valot mukaan lukien, luovat vaikutelman suuren luokan musiikkitapahtumasta. Bluetooth®-tekniikalla toimivalla langattomalla Party Chain -ominaisuudella voit luoda vahvemman äänen liittämällä lisäkaiuttimia.
  • EXTRA BASS™ takaa syvän ja ytimekkään äänen

  • Pysty- ja vaakasuuntainen asetus

  • Valoreunukset sekä kaiutin- ja vilkkuvat valot nostattavat biletunnelmaa

  • Suoratoisto ja ohjaus suoraan älypuhelimesta Sony | Music Center -sovelluksella

  • Liitä useampia kaiuttimia Bluetooth®-tekniikalla toimivalla langattomalla Party Chain -ominaisuudella

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä