GTK-XB72 

Vie tanssibileet uudelle tasolle

Tee bileistä ikimuistoiset yhden laitteen GTK-XB72-äänijärjestelmällä. Syvä, voimakas bassoääni ja eloisat LED-valot tuovat mieleen musiikkifestivaalit.

ÄÄNENTOISTOJÄRJESTELMÄT

XB72, tehokas EXTRA BASS -äänijärjestelmä

GTK-XB72

Kuva tuotteesta XB72, tehokas EXTRA BASS -äänijärjestelmä

SVH

400,00 €

(sis. ALV)
EXTRA BASS™-logo

EXTRA BASS™ lisää tehoa bassoon

Tehosta bassoa EXTRA BASS -painikkeella. Toiminto vahvistaa bassoääniä ja luo näin syvän ja jykevän basson. Ota tila käyttöön painikkeella ja vaikutu täyteläisestä bassosta.

GTK-XB72 pysty- ja vaaka-asennossa

Pysty- ja vaakasuuntainen asetus

Joustava kaksitiekokoonpano tuottaa upeaa ääntä missä tahansa. Aseta kaiutin vaakatasoon klassisen boombox-soittimen tavoin tai säästä tilaa kääntämällä se pystyyn. Sisäinen tunnistin optimoi äänen käsittelyn ja stereoäänentoiston.

Kaavio LIVE SOUND -toiminnosta

Aivan kuin olisit itse keskellä tapahtumia

Kuule musiikkisi täysin uudella tavalla – paina LIVE SOUND -painiketta ja huomaa, kuinka älykkäästi kallistetut kaiuttimet ja DSP-tekniikka lähettävät musiikkisi laajemmalle alueelle. Tuo bileisiin eloa ainutlaatuisella kolmiulotteisella äänikokemuksella, joka luo festivaalitunnelman missä ikinä oletkin.

Valoa juhliin

GTK-XB72-äänentoistojärjestelmän kiinteä monivärinen LED-valoreunus edessä, sivuilla ja yläosassa, sykkivät kaiutinvalot rungossa ja vaikuttava vilkkuva strobovalo luovat yökerhoa muistuttavan tunnelman.

Lähikuva GTK-XB72:n valoreunuksesta

Valoreunus

Lähikuva GTK-XB72:n kaiutinvalosta

Kaiutinvalo

Lähikuva GTK-XB72:n strobovalosta

Strobovalo

Sony | Music Center -logo

Mukauta asetukset Sony | Music Center -sovelluksella

Hallitse asetuksia Sony | Music Center -sovelluksella. Lataa sovellus älypuhelimeesi ja hallitse musiikkia langattomasti. Voit myös säätää ääniasetuksia, valita suosikkisoittolistasi puhelimesta tai USB-laitteesta ja laittaa seuraavan kappaleen soimaan ilman, että olet sidottuna äänijärjestelmään.

Fiestable-sovellus tuo lisäpotkua bileisiin

Fiestable-sovelluksella voit vaihtaa valojen värejä ja ottaa käyttöön DJ- ja karaoketilan älypuhelimella. Kun valitset Fiestable-sovelluksessa Party Light, äänentoistojärjestelmän valotehosteet ja musiikin tahdissa vilkkuvat ja vaihtuvat värit alkavat näkyä puhelimen näytössä. Älypuhelimia voi yhdistää mukaan rajattoman määrän, joten koko juhlaväki pääsee nauttimaan juhlatunnelmasta. 

Fiestable-sovelluksen Party Light -toiminto käytössä juhlijoiden älypuhelimissa
Lataa Googlesta -logo

Sony | Music Center -Android-sovellus

Lataa App Storesta -logo

Sony | Music Center -iOS-sovellus

Fiestable-sovellus Androidille

Fiestable-sovellus iOS:lle

Laajenna äänijärjestelmääsi 

Lisää tehoa äänentoistojärjestelmääsi Bluetooth®-tekniikalla toimivalla langattomalla Party Chain -ominaisuudella. Liitä useita kaiuttimia langattomasti Bluetooth®-tekniikalla ja nauti paremmasta äänentoistotehosta. Aktivoi yksi laitteista päälaitteeksi ja synkronoi musiikki ja valotehosteet, jotta kaikki voivat tanssia samaan tahtiin.

NFC- ja Bluetooth®-logot

Saumaton suoratoisto – NFC ja Bluetooth®

Muodosta NFC-toiminnon sisältävästä laitteesta saumaton yhteys äänentoistojärjestelmään koskettamalla järjestelmää laitteella. Jos laitteessa ei ole NFC-toimintoa, voit toistaa musiikkia Bluetooth-yhteydellä.

USB-kuvake

Liitännät, toisto ja lataaminen USB-portin kautta

Liitä järjestelmään USB-muisti, älypuhelin tai tablet-laite, josta digitaalisia tiedostoja toistetaan. Järjestelmä tukee MP3- ja WMA-tiedostomuotoja, joten bileet pysyvät varmasti käynnissä – ja järjestelmä latautuu käytön aikana.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet
Nosta tanssibileet uudelle tasolle tällä tehokkaalla yhden laitteen äänijärjestelmällä. EXTRA BASS ja LIVE SOUND yhdistettynä LED-valoihin, valoreunukset, kaiutinvalot ja vilkkuvat valot mukaan lukien, luovat vaikutelman suuren luokan musiikkitapahtumasta. Bluetooth®-tekniikalla toimivalla langattomalla Party Chain -ominaisuudella voit luoda vahvemman äänen liittämällä lisäkaiuttimia.
  • EXTRA BASS™ takaa syvän ja ytimekkään äänen

  • Pysty- ja vaakasuuntainen asetus

  • Valoreunukset sekä kaiutin- ja vilkkuvat valot nostattavat biletunnelmaa

  • Suoratoisto ja ohjaus suoraan älypuhelimesta Sony | Music Center -sovelluksella

  • Liitä useampia kaiuttimia Bluetooth®-tekniikalla toimivalla langattomalla Party Chain -ominaisuudella

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä