Siirry sisältöön
Kuvia tuotteesta Tehokas kodin äänentoistojärjestelmä
Kuvia tuotteesta Tehokas kodin äänentoistojärjestelmä
Kuvia tuotteesta Tehokas kodin äänentoistojärjestelmä
Kuvia tuotteesta Tehokas kodin äänentoistojärjestelmä
Kuvia tuotteesta Tehokas kodin äänentoistojärjestelmä
Kuvia tuotteesta Tehokas kodin äänentoistojärjestelmä

Ominaisuudet

EXTRA BASS™ lisää tehoa bassoon

Painamalla EXTRA BASS -painiketta voit lisätä matalien äänten tehoa. Tekniikka luo syvän ja jykevän basson vahvistamalla bassoääniä. Ota tila käyttöön painikkeella ja vaikutu täyteläisestä bassosta.

Nauti laadukkaammasta BLUETOOTH®-suoratoistosta LDAC™-tekniikalla

LDAC™ on Sonyn äänitekniikka, jonka ansiosta voit kuunnella laadukasta ääntä langattomasti Bluetooth®-yhteydellä. LDAC™ siirtää 3 kertaa enemmän tietoa, mikä takaa paremman langattoman kuuntelukokemuksen.  

DSEE™ palauttaa yksityiskohdat digitaaliseen musiikkiin automaattisesti

Nosta pakattujen musiikkitiedostojesi laatu uudelle tasolle. Kun alkuperäinen musiikkitallenne pakataan, musiikista häviää korkeita taajuuksia, jotka tuovat yksityiskohtia ja rikkautta suosikkikappaleisiisi. DSEE™ (Digital Sound Enhancement Engine) palauttaa taajuudet tarkasti ja tuottaa korkealaatuisen äänen, joka on lähellä alkuperäistä CD-tallennetta.

ClearAudio+ tuottaa täyteläisen äänen

Sonyn ainutlaatuinen ClearAudio+ säätää ääniasetukset automaattisesti ja tuottaa mukaansatempaavan kuuntelukokemuksen. ClearAudio+ yhdistää digitaalisten signaalinkäsittelytekniikoiden parhaat puolet, optimoi äänimuodot ja tuottaa johdonmukaisen selkeää ja laadukasta ääntä peleihin, musiikin kuunteluun ja elokuvien katseluun.

Langaton Party Chain -tekniikka Bluetooth®-yhteyden avulla

Kuuntele samaa kappaletta langattomalla Party Chain -ominaisuudella. Voit liittää Bluetooth®-tekniikalla jopa 10 yhteensopivaa langatonta kaiutinta ja synkronoida musiikin ja valaistuksen.

Sisäisen akun ansiosta voit toistaa musiikkia missä tahansa

Haluatko juhlia ulkona tai kaukana pistorasiasta? Kun virtalähdettä ei ole kytkettynä, laite käyttää sisäistä akkua. Toistoaika on tavallisella äänenvoimakkuudella 16 tuntia ja enimmäisvoimakkuudella 3,5 tuntia. Voit myös käyttää Stamina-tilaa, jolloin äänenvoimakkuus laskee ja saat 5 tuntia toistoaikaa.

Useat valot luovat juhlatunnelmaa

Muuta tunnelmaa klubimaisemmaksi useilla LED-valoilla. Kaiutinten ympärillä olevissa viivavaloissa on useita värikuviota – puhtaan valkoisesta sateenkaareen. Värikkäät kaiutinvalot valaisevat kaiken takaapäin, ja välkkyvät valot luovat klubitunnelmaa. Valonäyttö synkronoituu musiikin rytmiin ja tehostaa musiikin tunnelmaa.

Kompaktia laitetta on helppo siirtää

Ota GTK-XB90 mukaasi ja pistä bileet pystyyn missä tahansa. Olivatpa kyseessä illanistujaiset kotona tai isommat juhlat, kompakti ja kahvoilla varustettu laite on kätevä ottaa mukaan.

Infinity Mirror -valaistus luo vaikuttavat visuaaliset tehosteet

Nauti intensiivisistä valotehosteista äärettömien peilien ansiosta. Asetettuina kaiutinvalojen ympärille ne heijastavat valon loputtomasti edestakaisin ja nostavat juhlatunnelman kattoon.

Mukauta asetukset Sony | Music Center- ja Fiestable-sovelluksissa

Voit helposti ohjata juhla-asetuksia tanssilattialta käsin Sony | Music Center -sovelluksella. Fiestable-liittimen avulla voit langattomasti vaihtaa kaiutinvalojen väriä tai aktivoida DJ-tehosteita. Intuitiivisen liikeohjauksen avulla voit tehdä valinnan vain muutamalla ranneliikkeellä. Voit myös valita älypuhelimesi suosikkisoittolistat ja laittaa seuraavan kappaleen soimaan juuttumatta DJ-koppiin.

Mikrofonitulon avulla voit olla juhlien vokalisti

Kytke vain mikrofoni, ja voit olla juhlien seremoniamestari. GTK-XB90 siirtää äänesi suoraan miksaukseen.

Saumaton suoratoisto – NFC™ ja Bluetooth®

Near Field Communication (NFC™)- ja Bluetooth®-tekniikan ansiosta et tarvitse langallista yhteyttä ja monimutkaisia asennusprosesseja. Muodosta nopea ja saumaton yhteys koskettamalla NFC™-yhteensopivalla laitteella kuulokkeita ja aloita musiikkikokoelmasi suoratoisto. Eikö käytössäsi ole NFC™-tekniikkaa? Ei hätää. Muodosta vain Bluetooth®-yhteys, ja voit aloittaa suoratoiston.

Liitämällä useita laitteita yhä useampi voi ohjata musiikkia

Sinä ja ystäväsi voitte liittää samanaikaisesti kolme älypuhelinta GTK-XB90-järjestelmään Bluetooth®-tekniikan avulla. Voitte kaikki toistaa musiikkia omista musiikkikirjastoistanne, jolloin käytössä on laaja kappalevalikoima.

Liitännät ja toisto USB-portin kautta

USB-liitäntään voit kytkeä USB-muistitikun, älypuhelimen tai tablet-laitteen digitaalisten tiedostojen kuuntelemista varten. Laite on yhteensopiva MP3-, WMA- ja WAV-muotojen kanssa, joten voit luoda juhlatunnelmaa suosikkisoittolistojesi avulla. Liittämällä GTK-XB90-järjestelmän laitteeseesi saat laitteesi myös ladattua etkä jää ilman virtaa.

Laajenna kaiutinjärjestelmää ketjuttamalla

Lisää tehoa äänentoistojärjestelmääsi. Lisää äänentoistotehoa yhdistämällä useita stereoita äänikaapelilla. Aktivoi yksi laitteista päälaitteeksi, jolla voit synkronoida musiikin muihin ketjun järjestelmiin.

Äänitulo ja -lähtö

Liitä AV-laitteita äänitulo- ja äänilähtöliitäntöihin. Tuo kotiviihdejärjestelmääsi lisää äänitehoa liittämällä TV tai lisäkaiutin.

Tekniset tiedot
Elä festarihetket uudelleen GTK-XB90-järjestelmän avulla. EXTRA BASS™ -äänentoisto innostaa kaikki tanssimaan, ja upea Infinity Mirror -valaistus tuo musiikkiin visuaalisuutta. Sisäisen ladattavan akun ansiosta et tarvitse virtalähdettä.
  • EXTRA BASS™ takaa syvän ja ytimekkään äänen

  • Ladattavan akun ansiosta voit viedä juhlat minne tahansa

  • Infinity Mirror -valaistus luo juhlatunnelmaa

  • Ohjaa ääntä ja valotehosteita Sony | Music Center -sovelluksella

  • Liitä lisää kaiuttimia langattomalla Party Chain -ominaisuudella

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä