ÄÄNENTOISTOJÄRJESTELMÄT

Hifijärjestelmä, jossa NFC- ja BLUETOOTH®-tekniikka

MHC-ECL77BT

Kuva tuotteesta Hifijärjestelmä, jossa NFC- ja BLUETOOTH®-tekniikka

SVH

290,00 €

(VAT)
Kuvia tuotteesta Hifijärjestelmä, jossa NFC- ja BLUETOOTH®-tekniikka
Kuvia tuotteesta Hifijärjestelmä, jossa NFC- ja BLUETOOTH®-tekniikka

Ominaisuudet

One touch -kuuntelulla aloitat toiston hetkessä

NFC-tekniikan (Near Field Communication) ansiosta langallisia yhteyksiä ja monimutkaisia asennusprosesseja ei tarvita. Kosketa NFC:tä tukevalla älypuhelimella tai muulla laitteella kotelon N-merkkiä ja aloita kuuntelu. Eikö laitteessasi ole NFC-ominaisuutta? Ei hätää. Voit myös liittää laitteet toisiinsa manuaalisesti Bluetooth®-asetusten kautta. * Näytä yhteensopivat laitteet

Etsi yhteensopivia laitteita

Yhdistä musiikkikokoelmasi SongPal-sovelluksella

Lataa SongPal älypuhelimeen tai tablet-laitteeseen ja ota musiikkikokoelma hallintaasi. Muodosta Wi-Fi®- tai Bluetooth®-yhteys ja käytä tietokoneessa, palvelimessa tai musiikkipalvelussa olevia suosikkikappaleitasi saumattomasti. Sovelluksella voi myös taata upean ja tasapainoisen äänen ääniasetuksia mukauttamalla.

MEGA BASS lisää tehoa bassontoistoon

Painamalla MEGA BASS -painiketta voit lisätä matalien äänten tehoa. Se vahvistaa bassoääniä ja tehostaa äänentoistoa. Ota tila käyttöön painikkeella ja vaikutu täyteläisestä bassosta.

Sisäänrakennettu CD-soitin levykokoelmaasi varten

Soita klassikkoalbumeja tai kokoelmalevyjä sisäänrakennetulla CD-soittimella. Hifijärjestelmä on yhteensopiva CD-, CD-R- ja CD-RW-levyjen kanssa, joten voit kuunnella kaikkea studiotallenteista kokoelmiin ja ladattuihin kappaleisiin.

Kytke, toista ja tallenna USB REC -toiminnolla

Toista USB:lle tallennettuja kappaleita, ja äänitä ne CD:lle tai toiseen USB-laitteeseen. Kytke vain laite PLAY/REC-porttiin ja aloita siirto. Jos tallennat suoraan USB:lle, voit parantaa äänenlaatua päivittämällä bittinopeuden oletusarvoisesta 128 kb/s:stä 256 kb/s:ään.  

Äänitulo äänijärjestelmän laajentamiseen

Hyödynnä kodin äänentoistojärjestelmääsi tehokkaasti. Äänitulon avulla voit lisätä tehoa liittämällä järjestelmän televisioon, pelikonsoliin tai lisäjärjestelmään riippumatta siitä, mitä kuuntelet tai katselet.

FM-radioviritin suosikkiohjelmiasi varten

Haluatko kuunnella DJ-suosikkejasi? Virittäydy taajuudelle FM-radiolla ja tutustu tarjontaan.

Tekniset tiedot
Lisää menoa juhliin hifijärjestelmällä, jonka teho on 470 W (RMS). Suoratoista kaikki suosikkikappaleesi One touch -kuuntelutoiminnolla NFC:n ja Bluetooth®-yhteyden kautta, ja pidä soittolista hallinnassasi älypuhelimesi SongPal -sovelluksella. 16 cm:n kartiokaiutin toistaa täyteläiset matalat äänet ja voit lisätä kappaleisiin bassoa MEGA BASS -toiminnolla.
  • Nauti huoneen täyttävästä äänestä 470W kokonaislähtöteholla (RMS)

  • Suoratoista langattomasti One touch -kuuntelutoiminnolla NFC:n ja Bluetooth®-yhteyden kautta

  • Tukevampaa bassotoistoa 16 cm:n bassokaiuttimella ja MEGA BASS -toiminnolla

  • Suoratoisto ja ohjaus suoraan älypuhelimesta SongPal-sovelluksella

  • Suosikkikappaleet USB-toistolla

Kaiuttimen koko
Bassokaiuttimen koko: (16 cm / 6,5 tuumaa), Diskanttikaiuttimen koko: (4 cm / 1,5 tuumaa)
Lähtöteho
470 W
Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä