ÄÄNENTOISTOJÄRJESTELMÄT

Tehokas kodin äänentoistojärjestelmä, jossa on BLUETOOTH®-tekniikka

MHC-GT5D

Kuva tuotteesta Tehokas kodin äänentoistojärjestelmä, jossa on BLUETOOTH®-tekniikka

SVH

798,99 €

(VAT)
Kuvia tuotteesta Tehokas kodin äänentoistojärjestelmä, jossa on BLUETOOTH®-tekniikka
Kuvia tuotteesta Tehokas kodin äänentoistojärjestelmä, jossa on BLUETOOTH®-tekniikka
Kuvia tuotteesta Tehokas kodin äänentoistojärjestelmä, jossa on BLUETOOTH®-tekniikka
Kuvia tuotteesta Tehokas kodin äänentoistojärjestelmä, jossa on BLUETOOTH®-tekniikka
Kuvia tuotteesta Tehokas kodin äänentoistojärjestelmä, jossa on BLUETOOTH®-tekniikka

Paina vain toistopainiketta

Massiiviset 2 400 wattia ja Sound Pressure Horn -tekniikka tuovat tukevuutta jokaiseen elokuvakohtaukseen ja bassotahtiin. Eri asetusvaihtoehtojen ansiosta siirryt vaivatta elokuvan katselusta bileisiin.

  • Sound Pressure Horn -tekniikka
  • Kolmitiekaiutinjärjestelmä
Älyä ja tehoa

Älyä ja tehoa

Energiatehokas Sound Pressure Horn -tekniikka muodostaa suuren akustisen paineen pienellä lähtöteholla, mistä on hyötyä sekä äänenlaadun että ympäristön kannalta.

Langaton stereojärjestelmä, jossa DSEE

Kuule kappaleet tarkemmin

Digital Sound Enhancement Engine (DSEE)

DSEE skaalaa pakatun digitaalisen musiikin (MP3, ACC, ATRAC ja WMA). Se palauttaa pakkauksessa hävinneet ylä- ja alataajuudet, jolloin lopputuloksena on täyteläinen, lähes CD-tasoinen ääni.

Megabasso

Ota vain MEGA BASS käyttöön ja nauti kuumista rytmeistä ja parhaista toimintakohtauksista uudella tavalla.

Tehosta stereojärjestelmän bassoa MEGA BASS ‑toiminnolla

Kannettavaa juhlatunnelmaa

Kätevät kahvat ja laajalle alalle yltävä äänentoisto

MHC-GT5D:n bassokaiuttimen näppärät pyörät ja vetokahva helpottavat liikuttamista – ja juhlatunnelman siirtämistä paikasta toiseen. Erilliset Soundbar-osat voi helposti kiinnittää kahvaan 10 asteen kulmaan, jolloin ääni toistuu tasaisesti laajalla alueella, tai kolmijalkaan eri asentoihin.

Tunne musiikin voima ja näe valot ympärilläsi

Luo kotiin tunnelmallinen tanssilattia bassokaiuttimen eloisilla LED-valoilla. Moniväriset valot heijastuvat lattiaan, kattoon tai seinälle piste- tai viivakuvioina. Musiikin tahdissa välkkyvät valot tuovat juhliin ripauksen aitoa yökerhotunnelmaa.

Luo yhteys

Toista älypuhelimesi parhaat kappaleet ja soittolistat MHC-GT5D:llä. Kun muodostat Bluetooth®-yhteyden NFC One touch -toiminnolla, pääset nauttimaan musiikista hetkessä.

Langaton stereojärjestelmä, jossa NFC ja Bluetooth®
Ohjaa stereojärjestelmää Fiestable-sovelluksella

Pidä bileet hyppysissäsi

Lataa Fiestable-sovellus ja ohjaa kaiuttimen valoja, lisää DJ-tehosteita, nauti äänentoistosta tai siirry seuraavaan kappaleeseen helposti — tarvitset vain älypuhelimesi.

Rytmiä juhliin

Biletoiminnot tuovat tanssilattialle liikettä. Hyödynnä erilaisia DJ-tehosteita mielesi mukaan – panoroi ääntä kaiuttimesta toiseen, eristä lauluosuudet tai lisää flangeri- ja WAH-tehosteita tai käytä sämpläys- ja scratching-tehosteita. Party Chain -ominaisuuden avulla voit luoda vaikuttavan äänen yhdistämällä ja synkronoimalla useita järjestelmiä äänikaapeleilla.

Kodin stereojärjestelmä, jossa DVD-soitin ja karaoketoiminto

Vapauta sisäinen poptähtesi

Järjestä unohtumattomia karaoketaisteluita kahden mikrofoniliitännän ja monipuolisten lisätoimintojen avulla. Käytä esimerkiksi Karaoke-PON-tilaa, joka vaimentaa CD-levyn lauluäänet niin, että voit laulaa mukana.

Ääni kuin elokuvateatterissa

Liitä järjestelmä televisioon optisen tulon kautta ja nauti lisäpotkusta elokuvien ja TV-ohjelmien ääniraidoissa. Soundbarin voi asentaa seinälle tai näppärästi TV:n alle, ja kompakti bassokaiutin sopii täydellisesti pienempiin huoneisiin.

Virtuaalinen tilaääni

Järjestä kaiuttimet erilleen toisistaan tai yhdeksi pitkäksi Soundbariksi kotiteatterikokonaisuutesi tarpeiden mukaan. Virtuaalinen tilaääni tuottaa vaikuttavan 360 asteen äänikentän.

Langaton stereojärjestelmä, jossa virtuaalinen tilaääni
Langaton stereojärjestelmä, jossa jalkapallotila

Siirry kentän laidalle

Tehosta urheilutapahtumien luonnollisia taustaääniä jalkapallotilassa. Voit jopa vaimentaa selostuksen niin, että tunnet istuvasi yleisön seassa.

Langaton stereojärjestelmä, jossa ClearAudio+

Kuule jokainen sana

Valitsemalla selkeän dialogin tilan voit parantaa puheäänen selkeyttä katsoessasi elokuvia ja TV-ohjelmia alhaisella äänenvoimakkuudella tai toistaessasi kotivideoita.

Langaton stereojärjestelmä, jossa sisäinen DVD-soitin

Ota kaikki irti elokuvakokoelmastasi

Voit katsella helposti suosikkielokuviasi sisäänrakennetulla DVD-soittimella. Liitä järjestelmä televisioon ja nauti muhkeasta äänestä kaikessa katsomassasi.

Ohjaa stereojärjestelmää SongPal-sovelluksella

Älykästä kauko-ohjausta SongPal 3.0 -sovelluksella

Koko musiikin maailma käsissäsi

SongPal 3.0 -sovelluksen ansiosta kuuntelukokemuksen hallinta on helppoa ja intuitiivista. Asenna SongPal matkapuhelimeesi ja ota musiikin toisto, laiteasetukset ja muut toiminnot kätevästi haltuun.

Liitä, toista, siirrä

Kaksi USB-porttia ja pölytiivis CD-asema

Kopioi ja siirrä kappaleita CD-levyltä USB-laitteeseen tai USB-laitteesta toiseen helposti ilman tietokonetta. Toista suosikkisi MP3-muodossa, nauti vanhoista CD-levyistäsi ja kokoa soittolistoja bileisiin.

Langaton stereojärjestelmä, jossa kaksi USB-porttia ja CD-asema
Langaton stereojärjestelmä, jossa kaksi äänituloa

Kaksi äänituloa

Katsotpa televisiota tai pelaatpa, voit tehostaa äänentoistoa joka tilanteessa liittämällä MHC-GT5D-järjestelmän televisioon, pelikonsoliin tai muuhun laitteeseen.

Langaton stereojärjestelmä, jossa FM-radio

FM-radio

Kuuntele lempiohjelmiasi tai suoria DJ-lähetyksiä FM-radiolla.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet
Massiiviset 2 400 wattia ja Sound Pressure Horn -tekniikka tuovat tukevuutta jokaiseen elokuvakohtaukseen ja bassotahtiin. Eri asetusvaihtoehtojen ansiosta siirryt vaivatta elokuvan katselusta bileisiin.
  • Uusi Sound Pressure Horn -tekniikka takaa voimakkaan basson 

  • DSEE-skaalaus parantaa pakattujen tiedostojen laatua

  • Helppo Bluetooth®-yhteys NFC One touch -tekniikalla

  • Suoratoisto ja ohjaus suoraan älypuhelimesta SongPal-sovelluksella

  • LED-valonäyttö ja DJ-tehosteet luovat juhlatunnelmaa

Kaiuttimen koko
Bassokaiuttimen koko (35 cm x 1 kalottimalli), Diskanttikaiuttimen koko (5 cm x 2 kalottimalli), Keskialueen kaiuttimen koko (9 cm x 4 kalottimalli)
Lähtöteho
2400 W
Tulo- ja lähtöpäätteet
Analoginen äänilähtö (1), Analoginen äänitulo (1), Digitaalinen äänitulo (1), Kaiutinlähtö edessä (1), Komposiittivideolähtö (1), Mikrofonitulo (2), USB-portti (2)
Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä