HIFIJÄRJESTELMÄT

V02, tehokas äänentoistojärjestelmä, jossa BLUETOOTH®-tekniikka

MHC-V02
Kuva tuotteesta V02, tehokas äänentoistojärjestelmä, jossa BLUETOOTH®-tekniikka

SVH

250,00 €

(sis. ALV)
Kuvia tuotteesta V02, tehokas äänentoistojärjestelmä, jossa BLUETOOTH®-tekniikka
Kuvia tuotteesta V02, tehokas äänentoistojärjestelmä, jossa BLUETOOTH®-tekniikka
Kuvia tuotteesta V02, tehokas äänentoistojärjestelmä, jossa BLUETOOTH®-tekniikka
Vie bileet uudelle tasolle

Tunne suosikkikappaleidesi rytmi jo kaukaa tämän tehokkaan yksiosaisen äänentoistojärjestelmän kautta. Kaiutinvalo sykkii musiikin rytmissä, ja voit säätää musiikin toistoa älypuhelimella.

Täytä juhlatila äänellä

Tuo festivaalitason äänentoisto syntymäpäiville, erikoistilaisuuksiin ja spontaaneihin kokoontumisiin. JET BASS BOOSTERIN pitkälle kantavan bassoäänen ansiosta kanssajuhlijasi saavat nauttia vaikuttavammasta musiikista eri puolilla juhlatilaa.

MHC-V02D ja kallistetut diskanttikaiuttimet
Kallistetut diskanttikaiuttimet

Täytä tila vaikuttavalla festivaalitasoisella äänentoistolla – kallistetut diskanttikaiutinyksiköt takaavat laaja-alaisen äänen.

JET BASS BOOSTER
JET BASS BOOSTER

Bassorefleksikanavan kavennettu rakenne keskittää bassoäänen ilmavirran, joten kuulet äänen selkeästi ja tunnet sen fyysisesti missä tahansa kohtaa ihmisjoukkoa ja pidemmiltäkin etäisyyksiltä.

Lisää energiaa kaiuttimen valaistuksella

Muuta tunnelmaa klubimaisemmaksi kaiuttimen LED-valoilla. Sininen valo sykkii muodostaen kuvioita ja synkronoituu musiikin rytmiin.

MHC-V02 ja LED-kaiutinvalot
Vapauta sisäinen poptähtesi

Viihdytä koko joukkoa – kahden mikrofonitulon ansiosta sinä ja vieraasi voitte vetää suosikkikappaleitanne duona. Jos haluat lisätä rokkia, liitä toiseen tuloon kitara ja käytä järjestelmää kitaravahvistimena. Voit valita sopivimman kolmesta tilasta – Clean: kirkas ääni, Overdrive: särökitara ja Bass: bassokitara.

Fiestable-sovelluksen ääniohjaus käytössä älypuhelimessa
Ääniohjaus Fiestable-sovelluksen kautta

Vaihda kappaletta, ota valo käyttöön ja saa kaikki värit vilkkumaan pelkällä puheella. Valitse ääniohjaus Fiestable-sovelluksessa – komentoja on jopa 39 ja niillä voit ohjata muun muassa musiikin toistoa, valoja ja KARAOKE-tilaa.

Fiestable-sovelluksen Party Light -toiminto käytössä juhlijoiden älypuhelimissa
Fiestable-sovelluksen Party Light -toiminto

Kun napautat älypuhelimesi Fiestable-sovelluksessa Party Light -asetusta, puhelimesi näyttö alkaa peilata äänijärjestelmän valotehosteita ja vilkkua ja vaihtaa väriä musiikin tahdissa.

Party King -kuvake
Ole oikea Party King

Jaa bileidesi tila yhteisöpalveluissa yhdellä Fiestable-sovelluksen painikkeen napsautuksella. Päästä musiikki valloilleen ja tee itsestäsi bileiden keskipiste – oikea Party King.

Sony | Music Center -älypuhelinsovellus käytössä juhlissa
Ota tanssilattia hallintaasi

Sony | Music Center -sovelluksella voit hallita musiikki- ja ääniasetuksia puhelimellasi. Fiestable-sovelluksen avulla voit hallita valojen väriä ja ottaa käyttöön DJ- ja -karaoketilat. Helppokäyttöisellä liikeohjauksella voit tehdä valinnan vain muutamalla käden liikkeellä. 

Google Play -logo
Sony | Music Center -Android-sovellus
App Store -logo
Sony | Music Center -iOS-sovellus
Fiestable-sovellus Androidille
Fiestable-sovellus iOS:lle
MHC-V02 kiinnitettynä jalustaan
Yhteensopiva kolmijalan kanssa

Sisäänrakennetun kiinnitysaukon avulla MHC-V02 voidaan kiinnittää korkeammalle kaiutinkolmijalkaan, jotta ääni kantautuu tehokkaammin useampien ihmisten korviin riippumatta siitä, istuvatko vai seisovatko he.

Paranna bileitä lisäkaiuttimilla

Koe vaikuttava äänentoisto yhdistämällä useita kodin äänentoistojärjestelmiä Bluetooth®-yhteydellä. Voit yhdistää enintään 50 yhteensopivaa kodin äänentoistojärjestelmää ja synkronoida musiikin ja valot..

LDAC™-kuvake
Laadukas Bluetooth®-suoratoisto LDAC™:n avulla

LDAC™ lähettää noin kolme kertaa enemmän tietoa (suurimmalla 990 kb/s:n siirtonopeudella) kuin perinteinen Bluetooth®-äänentoisto ja takaa vaikuttavan langattoman kuuntelukokemuksen. 

Monta laitetta liitettynä
Liitä useita laitteita

Bluetooth®-tekniikalla voi pariliittää MHC-V02-äänentoistojärjestelmään samanaikaisesti kolme älypuhelinta, joten voit kuunnella musiikkia useista musiikkikirjastoista.

MHC-V02-järjestelmää kannetaan kiinteistä kahvoista
Vie juhlat minne tahansa

MHC-V02:ssa on kantokahvat, joten voit ottaa sen mukaasi kyläilyreissulle tai viedä juhlat toiseen huoneeseen.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

Nosta bileesi uudelle tasolle tällä tehokkaalla yhden laitteen äänijärjestelmällä. Tunne suosikkikappaleittesi rytmi pidemmältäkin etäisyydeltä. Nauti musiikin tahdissa sykkivästä kaiutinvalosta ja ohjaa toistoa älypuhelimellasi.
  • JET BASS BOOSTER takaa pitkälle kantavan bassoäänen

  • Kaiutinvalo

  • Ääniohjaus / Party Light -valot Fiestable-sovelluksen kautta

  • Kahva helpottaa laitteen nostamista ja siirtämistä

  • Yhteensopiva kolmijalan kanssa

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut

Käyttäjien mielipide