ÄÄNENTOISTOJÄRJESTELMÄT

V02, tehokas äänentoistojärjestelmä, jossa BLUETOOTH®-tekniikka

MHC-V02

Kuva tuotteesta V02, tehokas äänentoistojärjestelmä, jossa BLUETOOTH®-tekniikka
Kuvia tuotteesta V02, tehokas äänentoistojärjestelmä, jossa BLUETOOTH®-tekniikka
Kuvia tuotteesta V02, tehokas äänentoistojärjestelmä, jossa BLUETOOTH®-tekniikka
Kuvia tuotteesta V02, tehokas äänentoistojärjestelmä, jossa BLUETOOTH®-tekniikka

Ominaisuudet

Täytä juhlatilasi äänellä

Tuo festivaalitason äänentoisto syntymäpäiville, erikoistilaisuuksiin ja spontaaneihin kokoontumisiin. JET BASS BOOSTERIN pitkälle kantavan bassoäänen ansiosta kanssajuhlijasi saavat nauttia vaikuttavammasta musiikista.

Kallistetut diskanttikaiuttimet

Täytä tila bileisiin sopivalla äänentoistolla – kallistetut diskanttikaiutinyksiköt takaavat laaja-alaisen äänen.

Tunne rytmi pidemmiltäkin etäisyyksiltä JET BASS BOOSTERIN ansiosta

Bassorefleksikanavan kavennettu rakenne keskittää bassoäänen ilmavirran, joten kuulet äänen selkeästi ja tunnet sen fyysisesti missä tahansa kohtaa ihmisjoukkoa ja pidemmiltäkin etäisyyksiltä.

Lisää energiaa kaiuttimen valaistuksella

Muuta tunnelmaa klubimaisemmaksi kaiuttimen LED-valoilla. Sininen valo sykkii muodostaen kuvioita ja synkronoituu musiikin rytmiin.

Ääniohjaus Fiestable-sovelluksen kautta

Vaihda kappaletta, ota valot käyttöön ja saa ne vilkkumaan pelkällä puheella. Valitse Fiestable-sovelluksessa ääniohjaus ja kerro komentosi – valo ja äänet tottelevat.

Paranna kokemusta Fiestable-sovelluksen kautta toimivilla Party Light -valoilla

Kun napautat älypuhelimesi Fiestable-sovelluksessa Party Light -asetusta, puhelimesi näyttö alkaa peilata äänijärjestelmän valotehosteita ja vilkkua ja vaihtaa väriä musiikin tahdissa. Älypuhelimia voi liittää kuinka paljon tahansa, joten ainutlaatuinen kokemus on helppo jakaa muiden kanssa.

Ole oikea Party King

Jaa bileidesi tila yhteisöpalveluissa yhdellä Fiestable-sovelluksen painikkeen napsautuksella. Päästä musiikki valloilleen ja tee itsestäsi bileiden keskipiste – oikea Party King.

Ota tanssilattia hallintaasi

Sony | Music Center -sovelluksella hallitset musiikki- ja ääniasetuksia suoraan puhelimellasi. Fiestable-sovelluksella voit ottaa käyttöön DJ-ohjauksen ja karaoketilan. Intuitiivisella liikeohjauksella voit tehdä valintoja helposti käden liikkeellä.

Yhteensopiva kolmijalan kanssa

Sisäänrakennetun kiinnitysaukon avulla MHC-V02 voidaan kiinnittää korkeammalle kaiutinkolmijalkaan, jotta ääni kantautuu tehokkaammin useampien ihmisten korviin riippumatta siitä, istuvatko vai seisovatko he.

NFC One touch nopeaan liitettävyyteen

Near Field Communication (NFC)- ja Bluetooth®-tekniikan ansiosta et tarvitse langallista yhteyttä ja monimutkaisia asennusprosesseja. Muodosta nopea ja saumaton yhteys koskettamalla NFC-laitteella kaiuttimen N-merkintää ja aloita musiikkikokoelmasi suoratoisto. Eikö laitteessasi ole NFC-ominaisuutta? Ei hätää. Muodosta vain Bluetooth®-yhteys, ja voit aloittaa suoratoiston.

Nauti laadukkaasta Bluetooth®-suoratoistosta LDAC™:n avulla

LDAC™ lähettää noin kolme kertaa enemmän tietoa (suurimmalla 990 kb/s:n siirtonopeudella) kuin perinteinen Bluetooth®-äänentoisto ja takaa vaikuttavan langattoman kuuntelukokemuksen.

Helppo kantaa kahvasta

MHC-V02 on helppo kuljettaa bileistä toisiin kätevästä kantokahvasta nostaen.

Paranna bileitä lisäkaiuttimilla

Yhdistä useita kodin äänentoistojärjestelmiä Bluetooth®-yhteydellä ja tee kuuntelukokemuksesta entistä vaikuttavampi. Voit yhdistää enintään 50 yhteensopivaa kodin äänentoistojärjestelmää ja synkronoida musiikin ja valot.

Liitämällä useita laitteita yhä useampi voi ohjata musiikkia

Sinä ja ystäväsi voitte yhdistää MHC-V02-kaiuttimeen samanaikaisesti kolme älypuhelinta Bluetooth®-tekniikalla. Voitte kaikki toistaa musiikkia omista musiikkikirjastoistanne, jolloin käytössä on laaja kappalevalikoima.

Liitännät, toisto ja lataaminen USB-portin kautta

Toista USB-laitteeseen tallennettuja kappaleita tai luo omia mukautettuja soittolistoja suoralla CD–USB-tallennuksella. Liitä vain laite PLAY/REC-porttiin, ja voit nostaa bileiden tunnelmaa suosikkikappaleillasi. USB-liitännän avulla voit ladata myös älypuhelimesi samalla kun kuuntelet musiikkia.

Tekniset tiedot
Nosta bileesi uudelle tasolle tällä tehokkaalla yhden laitteen äänijärjestelmällä. Tunne suosikkikappaleittesi rytmi pidemmältäkin etäisyydeltä. Nauti musiikin tahdissa sykkivästä kaiutinvalosta ja ohjaa toistoa älypuhelimellasi.
  • JET BASS BOOSTER takaa pitkälle kantavan bassoäänen

  • Kaiutinvalo

  • Ääniohjaus / Party Light -valot Fiestable-sovelluksen kautta

  • Kahva helpottaa laitteen nostamista ja siirtämistä

  • Yhteensopiva kolmijalan kanssa

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä