HIFIJÄRJESTELMÄT

V13, tehokas äänentoistojärjestelmä, jossa BLUETOOTH®-tekniikka

MHC-V13
MHC-V13

SVH

350,00 €

(sis. ALV)
MHC-V13
MHC-V13
MHC-V13
Valo
Valaistus
Hauskat ominaisuudet
Hauskat ominaisuudet
Fiestable
Fiestable
Kestävyys
Kestävyys
Tee juhlista kaikkien aikojen parhaat

Tunne suosikkikappaleidesi rytmi jo kaukaa tämän tehokkaan yksiosaisen äänentoistojärjestelmän kautta tai tanssi kaiutinvalon tahdissa. Kaiutinvalo
sykkii musiikin rytmissä, ja voit ohjata MHC-V13:n musiikin toistoa älypuhelimella. 

Täytä juhlatila äänellä 

Vie bileet uudelle tasolle ja luo syntymäpäiville, erikoistilaisuuksiin ja spontaaneihin kokoontumisiin festaritunnelmaa.
Tehokkaiden diskanttikaiuttimien ja JET BASS BOOSTER -ominaisuuden pitkälle kantavan bassoäänen ansiosta juhlijat saavat nauttia vaikuttavasta
musiikista eri puolilla juhlatilaa. 

MHC-V13
Jaa upeaa ääntä bileisiin

Vaikka MHC-V13 on pieni, sillä on suuri ääni. Kaksi tehokasta diskanttikaiutinta ja JET BASS BOOSTER jakavat äänen tasaisesti, jotta jokainen voi nauttia laitteen etuosasta laajemmalle ja korkeammalle levittäytyvästä täyteläisestä ja kirkkaasta äänestä.

Kaksi tehokasta diskanttikaiutinta täyttävät tilan äänellä

Kaksi ylöspäin suunnattua tehokasta torvidiskanttikaiutinta laajentavat äänialuetta ja lisäävät äänenpainetasoja, jotta musiikki kuuluu kauemmas, laajemmin ja hieman korkeammalla ulottuen tilan jokaiseen nurkkaan. 

MHC-V13
JET BASS BOOSTER
Tunne rytmi JET BASS BOOSTERIN ansiosta

Bassorefleksikanavan kavennettu rakenne keskittää bassoäänen ilmavirran, joten kuulet äänen selkeästi ja tunnet sen fyysisesti missä tahansa kohtaa ihmisjoukkoa ja pidemmiltäkin etäisyyksiltä. 

Lisää energiaa kaiuttimen valaistuksella

Kaiutinvalon aaltoilevat moniväriset kuviot luovat aidon yökerho- tai festaritunnelman.

salama
Vapauta sisäinen poptähtesi

Kuuntele ja laula suosikkikappaleitasi. Mikrofonitulo tekee MHC-V13:sta täydellisen valinnan karaokebileisiin. Voit liittää mikrofonituloon myös kitaran ja käyttää järjestelmää kitaravahvistimena. Tarjolla on kolme tilaa – Clean: kirkas ääni, Overdrive: särökitara ja Bass: bassokitara. 

Ota bileet hallintaan Fiestable-sovelluksella

MHC-V13-järjestelmän ohjaus onnistuu viihdyttävällä, intuitiivisella ja helppokäyttöisellä Fiestable-sovelluksella. Fiestable-sovelluksen käyttöön tarvitaan Sony | Music Center -sovellus. Ota musiikki, valot ja muut toiminnot omiin käsiisi napauttamalla puhelinta tai käyttämällä äänikomentoja.

party-playlist-fiestable
Anna ystäviesi luoda bileiden soittolista Fiestable-sovelluksella

Fiestable-sovelluksella jokainen voi lisätä omat suosikkikappaleensa soittolistaasi. Vieraasi voivat lisätä omaan älypuhelimeensa tallennettua musiikkia Wi-Fi®-verkon kautta, joten bileet eivät turhaan taukoa.

karaoke-ranking-fiestable
Selvitä laulajista paras Fiestable-sovelluksen Karaoke Ranking -toiminnolla 

Selvitä bileiden karaokekuningas tai -kuningatar Karaoke Ranking -kisalla. Jos joku pääse kymmenen parhaan joukkoon, hän pääsee taltioimaan nimensä ja kappaleen nimen
johtotaulukkoon.

Party_king
Ole oikea Party King

Jaa bileidesi tila yhteisöpalveluissa yhdellä Fiestable-sovelluksen painikkeen napsautuksella. Päästä musiikki valloilleen ja tee itsestäsi bileiden keskipiste – oikea Party King.

Ota tanssilattia hallintaasi

Sony | Music Center -sovelluksella hallitset musiikki- ja ääniasetuksia puhelimellasi. Fiestable-sovelluksella voit hallita valon värejä sekä ottaa käyttöön DJ-ohjauksen ja karaoketilan. Intuitiivisella liikeohjauksella voit tehdä valintoja helposti käden liikkeellä.

music-center-logo
googleplaystore
Sony | Music Center -Android-sovellus
appstore
Sony | Music Center -iOS-sovellus
Fiestable-sovellus Androidille
Fiestable-sovellus iOS:lle
Laajenna juhlatunnelmaa langattomalla yhteydellä  

Nauti täyteläisemmästä äänestä ja synkronoidusta valaistuksesta. Langattoman Party Chain -ominaisuuden ansiosta voit yhdistää MHC-V13:n mihin tahansa 50 yhteensopivasta tehokkaasta äänentoistojärjestelmästä Bluetooth®,-yhteydellä. 

Bluetooth®
Saumatonta suoratoistoa Bluetooth®-yhteydellä

Bluetooth®-tekniikan ansiosta et tarvitse monimutkaisia asennusprosesseja. Muodosta Bluetooth®-yhteys ja kaikki on valmista.

Langattomat juhlat
Synkronoi ääni Party Chain -ominaisuudella

Luo vaikuttavampi äänikokemus yhdistämällä jopa 50 yhteensopivaa tehokasta äänentoistojärjestelmää Bluetooth®-yhteydellä, ja katso, miten myös valot synkronoituvat. 

Useita laitteita
Liittämällä useita laitteita yhä useampi
voi ohjata musiikkia

MHC-V13-järjestelmään voi pariliittää samanaikaisesti enintään kolme älypuhelinta Bluetooth®-tekniikalla,. Voit toistaa ystäviesi kanssa laajan valikoiman kappaleita omista musiikkikirjastoistanne. 

dab-logo
Kuuntele enemmän DAB+-tekniikalla 

Täysin DAB+-yhteensopivalla virittimellä voit ottaa suosikkiradiokanavasi
mukaan kaikkialle. 

Kestää juhlatunnelmaa 

Kestäväksi suunniteltu MHC-V13 selviää taatusti juhlatunnelman haasteista.

Vie juhlat minne tahansa

MHC-V13:ssa on kantokahvat, joten voit ottaa sen mukaasi kyläilyreissulle tai viedä juhlat toiseen huoneeseen. 

kallista-rullaa-kuljeta
Kestävyys
Tehty kestämään

Laitteen kaikki sivut peittävä muovikuori sekä kestävät kulmasuojukset takaavat, että MHC-V13 kestää ja on helppo siirtää bilepaikalle.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

Nosta bileesi uudelle tasolle tällä tehokkaalla yhden laitteen äänijärjestelmällä. Tunne suosikkikappaleidesi rytmi tehokkaiden diskanttikaiuttimien ja JET BASS BOOSTERIN välityksellä. Nauti värikkäästä kaiutinvalosta sekä Fiestable-sovelluksen kautta toimivista Party Playlist- ja Karaoke Ranking -ominaisuuksista. Kahvojen ansiosta laitetta on helppo kantaa.
  • Laaja-alainen äänentoisto ja tehokkaat diskanttikaiuttimet

  • Kaiutinvalo

  • Party Playlist- ja Karaoke Ranking -ominaisuudet Fiestable-sovelluksella

  • Kahva helpottaa laitteen nostamista ja siirtämistä

  • Kulmasuojusten ansiosta kestävämpi

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut

Käyttäjien mielipide