Siirry sisältöön
Kuvia tuotteesta Tehokas kodin äänentoistojärjestelmä, jossa BLUETOOTH®
Kuvia tuotteesta Tehokas kodin äänentoistojärjestelmä, jossa BLUETOOTH®
Kuvia tuotteesta Tehokas kodin äänentoistojärjestelmä, jossa BLUETOOTH®
Kuvia tuotteesta Tehokas kodin äänentoistojärjestelmä, jossa BLUETOOTH®
Kuvia tuotteesta Tehokas kodin äänentoistojärjestelmä, jossa BLUETOOTH®

Ominaisuudet

Voimakasta ääntä huoneen täydeltä

Täytä huone tunnelmaa kohottavalla äänellä MHC-V41D-kaiuttimen kulmikkaat keski- ja diskanttikaiuttimet tuottavat laaja-alaisen äänentoiston, jossa musiikki kuuluu samalla tavoin huoneen jokaiseen nurkkaan.

Useat valot luovat juhlatunnelmaa 

Luo tunnelmaa rytmiä seuraavilla valoilla. Vihreät ja siniset Party Light -juhlavalot ja moniväriset kaiuttimen valot luovat yökerhomaisen valotehosteen.

Karaoketoiminto kutsuu mukaan laulamaan 

Karaokekisat ystävien kesken on helppo järjestää: liitä vain MHC-V41D televisioon ja käynnistä karaoke-DVD. Kaksi mikrofoniliitäntää, pisteytys ja äänitehosteet ovat kaikki, mitä tarvitset yhteiseen karaokehetkeen ystävien kanssa. Sisäinen Karaoke-häivytystoiminto hiljentää CD:n lauluääntä, jotta voit itse laulaa kaikki suosikkikappaleesi.

Kitaratulo

Soita suosikkikappaleidesi mukana kitaratulon ansiosta. Liitä kitara, paina kitarapainiketta ja nauti vahvasta äänestä ja tiukasta säröstä. Soita soolo tai laula mukana liittämällä mikrofoni.

DJ-tehosteet tuovat kappaleisiin lisää eloa 

Laita juhlijat liikkumaan DJ-tehosteiden tahtiin. Neljä erilaista tehostetta luovat sopivan biletunnelman: Flanger-tehoste luo suihkukoneen ääntä muistuttavan syvän viivetehosteen WAH muuttaa automaattisesti suotimen taajuutta ylös tai alaspäin isolaattori erottaa tietyn äänitaajuuden ja PAN panoroi äänen kaiuttimesta toiseen. Voit käyttää DJ-tehosteita Fiestable-sovelluksella tai eleohjauksella. Soittolistalla leikittely ei ole koskaan ollut näin helppoa.

Paranna bileitä eleohjauksella 

Paranna bileitä entisestään pienellä liikkeellä. Hauskalla ja intuitiivisella eleohjauksella otat haltuun bileominaisuudet, kuten DJ-, sampleri- ja karaoketilat. Voit myös ohittaa kappaleita näpäyttämällä vasemmalle tai oikealle ja säätää äänenvoimakkuutta näpäyttämällä ylös tai alas. Bileiden suunnitteleminen ei ole koskaan ollut näin hauskaa.

Laajenna kaiutinjärjestelmää Bluetooth®-yhteydellä toimivalla Party Chain -toiminnolla

Yhdistä useita kodin äänentoistojärjestelmiä Bluetooth®-yhteydellä ja tee kuuntelukokemuksesta entistä vaikuttavampi. Voit yhdistää enintään 50 yhteensopivaa kodin äänentoistojärjestelmää Bluetooth®-yhteydellä ja synkronoida musiikin ja valot.

Sony | Music Center -sovellus 

Sony | Music Center -sovelluksella voit hallita musiikki- ja ääniasetuksia Android- tai iOS-puhelimellasi.

Ole oikea Party King

Jaa uuden äänentoistojärjestelmäsi tila yhteisöpalveluissa yhdellä Fiestable-sovelluksen painikkeen napsautuksella. Päästä musiikki valloilleen ja tee itsestäsi bileiden keskipiste – oikea Party King.

Fiestable-sovellus

Fiestable on maksuton sovellus iOS- ja Android-käyttöjärjestelmiin. Voit säätää sillä valon värejä tai ottaa käyttöön DJ- ja karaoketilan. Helppokäyttöisellä liikeohjauksella voit tehdä valinnan vain muutamalla käden liikkeellä.

HDMI-lähdöllä kytkeminen on helppoa

HDMI-lähdöllä (ARC) voit helposti liittää järjestelmän televisioosi. Katso televisiota ja DVD-levyjä tavallisesta ruudusta, mutta kuuntele vaikuttavaa ääntä MHC-V41D-kaiuttimista.

Katso elokuvia sisäisellä DVD-soittimella

Voimakkaan äänen ja äänenpaineen ansiosta saat nauttia draamasta joka kohtauksessa ja pääset toiminnan keskipisteeseen. Tee olohuoneestasi teatteri ja järjestä eeppisiä elokuvailtoja.

Jalkapallotila

Koe jalkapallo-ottelut kuin olisit itsekin stadionilla. Voit poistaa selostuksen käytöstä, jos haluat nauttia katsomon pelitunnelmasta täysin rinnoin.

DSEE palauttaa yksityiskohdat digitaaliseen musiikkiin automaattisesti

Nosta pakattujen musiikkitiedostojesi laatu uudelle tasolle. Kun alkuperäinen musiikkitallenne pakataan, musiikista häviää korkeita taajuuksia, jotka tuovat yksityiskohtia ja rikkautta suosikkikappaleisiisi. DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) palauttaa nämä osat tarkasti ja tuottaa korkealaatuisen äänen, joka on lähellä alkuperäistä CD-tallennetta.

Parempi BLUETOOTH®-ääni

LDAC™ lähettää enemmän tietoa kuin perinteinen langaton Bluetooth®-yhteys, ja äänenlaatu on lähes korkean resoluution äänentoiston veroinen.

NFC One touch nopeaan liitettävyyteen

Near Field Communication (NFC)- ja Bluetooth®-tekniikan ansiosta et tarvitse langallista yhteyttä ja monimutkaisia asennusprosesseja. Muodosta nopea ja saumaton yhteys koskettamalla NFC-laitteella kuulokkeita ja aloita musiikkikokoelmasi suoratoisto. Jos laitteessasi ei ole NFC-ominaisuutta, voit muodostaa yhteyden Bluetoothin® avulla ja aloittaa suoratoiston.

Kompaktia laitetta on helppo siirtää

Ota laite mukaasi ja pistä bileet pystyyn missä tahansa. Olivatpa kyseessä illanistujaiset kotona tai isommat juhlat, kompakti ja kahvoilla varustettu laite on kätevä ottaa mukaan.

Liitämällä useita laitteita yhä useampi voi ohjata musiikkia

Sinä ja ystäväsi voitte yhdistää MHC-V41D-järjestelmään samanaikaisesti kolme älypuhelinta Bluetooth®-tekniikalla. Voitte kaikki toistaa musiikkia omista musiikkikirjastoistanne ja kokeilla DJ:n taitojanne.

Tekniset tiedot
Järjestä naapuruston parhaat juhlat tehokkaan MHC-V41D:n avulla. Kaiutinyksikön kulmien ansiosta ääni leviää tasaisesti ja yhtä laadukkaana huoneen jokaiseen nurkkaan, ja värikkäät kaiuttimen valot synkronoituvat rytmiin.
  • Laaja-alainen äänentoisto

  • Juhlavalot ja kaiuttimien valot

  • Eleohjaus älypuhelimella

  • Integroitu DVD-soitin, jossa HDMI ARC -liitäntä

  • Kahva helpottaa laitteen nostamista ja siirtämistä

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä