HIFIJÄRJESTELMÄT

V42D, tehokas äänentoistojärjestelmä, jossa BLUETOOTH®-tekniikka

MHC-V42D
Kuva tuotteesta V42D, tehokas äänentoistojärjestelmä, jossa BLUETOOTH®-tekniikka

SVH

500,00 €

(sis. ALV)
Kuvia tuotteesta V42D, tehokas äänentoistojärjestelmä, jossa BLUETOOTH®-tekniikka
Kuvia tuotteesta V42D, tehokas äänentoistojärjestelmä, jossa BLUETOOTH®-tekniikka
Kuvia tuotteesta V42D, tehokas äänentoistojärjestelmä, jossa BLUETOOTH®-tekniikka
Tee illasta unohtumaton

HC-V42D:n vaikuttava ja kantava bassoääni saa kaikki juhlatuulelle. Värikkäät juhlavalot synkronoituvat musiikin kanssa ja kaikki voivat toimia vuorollaan DJ:nä eleohjauksella tai käyttämällä toimintoa älypuhelimella.

Täytä juhlatila äänellä

Tuo festivaalitason äänentoisto syntymäpäiville, erikoistilaisuuksiin ja spontaaneihin kokoontumisiin. JET BASS BOOSTERIN pitkälle kantavan bassoäänen ansiosta kanssajuhlijasi saavat nauttia vaikuttavammasta musiikista eri puolilla juhlatilaa.

MHC-V42D ja kallistetut diskanttikaiuttimet
Kallistetut diskanttikaiuttimet

Täytä tila vaikuttavalla festivaalitasoisella äänentoistolla – kallistetut diskanttikaiutinyksiköt takaavat laaja-alaisen äänen.

JET BASS BOOSTER
JET BASS BOOSTER

Bassorefleksikanavan kavennettu rakenne keskittää bassoäänen ilmavirran, joten kuulet äänen selkeästi ja tunnet sen fyysisesti missä tahansa kohtaa ihmisjoukkoa ja pidemmiltäkin etäisyyksiltä.

LIVE SOUND -logo
Koe live-konsertin tasoinen musiikkielämys

DSP-tekniikka luo festivaalitunnelmaa täyttämällä juhlatilasi musiikkifestivaaleja tai livekonsertteja jäljittelevällä todenmukaisella äänellä.

DSEE-logo
Palauttaa yksityiskohdat digitaaliseen musiikkiin

Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) palauttaa pakattujen musiikkitiedostojen äänen yksityiskohdat ja tuottaa laadukkaan äänen, joka on lähellä CD-levyn alkuperäistallennetta.

Party Light -valot ja kaiutinvalot

Valaise huoneen jokainen nurkka monivärisillä Party Light -valoilla ja kaiutinvaloilla ja nauti aidosta yökerhon tai ulkoilmafestivaalin tunnelmasta.

Vapauta sisäinen poptähtesi

Kahden mikrofonitulon ansiosta sinä ja vieraasi voitte vetää suosikkikappaleitanne duona. Heitä välillä rock and roll -vaihteelle, liitä toiseen tuloon kitara ja käytä järjestelmää kitaravahvistimena. Tarjolla on kolme tilaa – Clean: kirkas ääni, Overdrive: särökitara ja Bass: bassokitara.

Hoida DJ-hommat eleohjauksella

Ohita kappale, vaihda flanger-tehoste WAH-tehosteeksi, lisää karaokemikrofonin äänenvoimakkuutta, säädä mikrofonin ja musiikin korkeutta tai lisää äänenvoimakkuutta käden pysty- tai vaakasuuntaisella heilautuksella. Eleohjauksen avulla ohjaat MHC-V42D-kaiuttimen toimintoja nopeasti ja helposti, jolloin voit pysyä siellä, missä bileet ovat parhaimmillaan.

MHC-V42D – eleohjaus
Fiestable-sovelluksen ääniohjaus käytössä älypuhelimessa
Ääniohjaus Fiestable-sovelluksen kautta

Vaihda kappaletta, ota valo käyttöön ja saa kaikki värit vilkkumaan pelkällä puheella. Valitse ääniohjaus Fiestable-sovelluksessa – komentoja on jopa 39 ja niillä voit ohjata muun muassa musiikin toistoa, valoja ja KARAOKE-tilaa.

Fiestable-sovelluksen Party Light -toiminto käytössä juhlijoiden älypuhelimissa
Fiestable-sovelluksen Party Light -toiminto

Kun napautat älypuhelimesi Fiestable-sovelluksessa Party Light -asetusta, puhelimesi näyttö alkaa peilata äänijärjestelmän valotehosteita ja vilkkua ja vaihtaa väriä musiikin tahdissa. 

Party King -kuvake
Ole oikea Party King

Jaa bileidesi tila yhteisöpalveluissa yhdellä Fiestable-sovelluksen painikkeen napsautuksella. Päästä musiikki valloilleen ja tee itsestäsi bileiden keskipiste – oikea Party King.

Sony | Music Center -älypuhelinsovellus käytössä juhlissa
Ota tanssilattia hallintaasi

Sony | Music Center -sovelluksella voit hallita musiikki- ja ääniasetuksia puhelimellasi. Fiestable-sovelluksen avulla voit hallita valojen väriä ja ottaa käyttöön DJ- ja -karaoketilat. Helppokäyttöisellä liikeohjauksella voit tehdä valinnan vain muutamalla käden liikkeellä. 

Google Play -logo
Sony | Music Center -Android-sovellus
App Store -logo
Sony | Music Center -iOS-sovellus
Fiestable-sovellus Androidille
Fiestable-sovellus iOS:lle
Entistä vaikuttavammat elokuvat ja TV-ohjelmat

Yhdistä MHC-V42D televisioon ja koe suosikkielokuvasi, televisio-ohjelmat ja urheilu täysin uudella tavalla.

HDMI-logo
HDMI®-lähtö 

HDMI-lähdöllä (ARC) voit helposti liittää järjestelmän televisioosi. Katso televisiota ja DVD-levyjä tavallisesta ruudusta, mutta kuuntele vaikuttavaa ääntä MHC-V42D-kaiuttimista.

DVD-logo
Sisäänrakennettu DVD-soitin

Voimakkaan äänen ja äänenpaineen ansiosta saat nauttia draamasta joka kohtauksessa ja pääset toiminnan keskipisteeseen. Tee olohuoneestasi teatteri ja järjestä eeppisiä elokuvailtoja.

Paranna bileitä lisäkaiuttimilla

Koe vaikuttava äänentoisto yhdistämällä useita kodin äänentoistojärjestelmiä Bluetooth®-yhteydellä. Voit yhdistää enintään 50 yhteensopivaa kodin äänentoistojärjestelmää ja synkronoida musiikin ja valot..

NFC- ja Bluetooth®-kuvakkeet
Saumaton suoratoisto – NFC ja Bluetooth®

Muodosta Bluetooth®-yhteys NFC One touch -tekniikalla ja aloita suoratoisto heti.

LDAC™-kuvake
Laadukas Bluetooth®-suoratoisto LDAC™:n avulla

LDAC™ lähettää noin kolme kertaa enemmän tietoa (suurimmalla 990 kb/s:n siirtonopeudella) kuin perinteinen Bluetooth®-äänentoisto ja takaa vaikuttavan langattoman kuuntelukokemuksen. 

MHC-V42D, johon on liitetty useita laitteita
Liitä useita laitteita

Bluetooth®-tekniikalla voi pariliittää MHC-V42D-äänentoistojärjestelmään samanaikaisesti kolme älypuhelinta, joten voit kuunnella musiikkia useista musiikkikirjastoista.

MHC-V42D-järjestelmää kannetaan kiinteistä kahvoista
Vie juhlat minne tahansa

MHC-V42D:ssä on kantokahvat, joten voit ottaa sen mukaasi kyläilyreissulle tai viedä juhlat toiseen huoneeseen.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

Järjestä upeita bileitä tehokkaalla MHC-V42D-kaiuttimella. Laaja-alainen äänentoisto ja kauas kantava ääni välittävät musiikin rytmin koko juhlatilaan, joten kaikki saavat nauttia samasta upeasta äänestä. Värikkäät Party Light -valot ja kaiutinvalot synkronoituvat musiikin rytmiin, ja voit toimia DJ:nä muiden kanssa vuorotellen ohjaamalla musiikkia vaaka- ja pystysuuntaisilla eleillä tai älypuhelimella.
  • JET BASS BOOSTER takaa pitkälle kantavan bassoäänen

  • Party Light -valot ja kaiutinvalot

  • Eleohjaus tekee käytöstä hauskaa ja helppoa

  • Ääniohjaus / Party Light -valot Fiestable-sovelluksen kautta

  • Integroitu DVD-soitin, jossa HDMI ARC -liitäntä

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut

Käyttäjien mielipide