ÄÄNENTOISTOJÄRJESTELMÄT

V42D, tehokas äänentoistojärjestelmä, jossa BLUETOOTH®-tekniikka

MHC-V42D

Kuva tuotteesta V42D, tehokas äänentoistojärjestelmä, jossa BLUETOOTH®-tekniikka
Kuvia tuotteesta V42D, tehokas äänentoistojärjestelmä, jossa BLUETOOTH®-tekniikka
Kuvia tuotteesta V42D, tehokas äänentoistojärjestelmä, jossa BLUETOOTH®-tekniikka
Kuvia tuotteesta V42D, tehokas äänentoistojärjestelmä, jossa BLUETOOTH®-tekniikka

Ominaisuudet

Täytä juhlatilasi äänellä

Tuo festivaalitason äänentoisto syntymäpäiville, erikoistilaisuuksiin ja spontaaneihin kokoontumisiin. JET BASS BOOSTERIN pitkälle kantavan bassoäänen ansiosta kanssajuhlijasi saavat nauttia vaikuttavammasta musiikista eri puolilla juhlatilaa.

Kallistetut diskanttikaiuttimet

Täytä tila vaikuttavalla festivaalitasoisella äänentoistolla – kallistetut diskanttikaiutinyksiköt takaavat laaja-alaisen äänen.

Tunne rytmi pidemmiltäkin etäisyyksiltä JET BASS BOOSTERIN ansiosta

Bassorefleksikanavan kavennettu rakenne keskittää bassoäänen ilmavirran, joten kuulet äänen selkeästi ja tunnet sen fyysisesti missä tahansa kohtaa ihmisjoukkoa ja pidemmiltäkin etäisyyksiltä.

LIVE SOUND

DSP-tekniikka luo festivaalitunnelmaa täyttämällä juhlatilasi musiikkifestivaaleja tai livekonsertteja jäljittelevällä todenmukaisella äänellä.

DSEE palauttaa yksityiskohdat digitaaliseen musiikkiin automaattisesti

Nosta pakattujen musiikkitiedostojesi laatu uudelle tasolle. Kun alkuperäinen musiikkitallenne pakataan, musiikista häviää korkeita taajuuksia, jotka tuovat yksityiskohtia ja rikkautta suosikkikappaleisiisi. DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) palauttaa nämä osat tarkasti ja tuottaa korkealaatuisen äänen, joka on lähellä alkuperäistä CD-tallennetta.

Party Light -valot ja kaiutinvalot

Valaise bileiden jokainen nurkka monivärisillä Party Light -valoilla ja kaiutinvaloilla ja nauti aidosta yökerhon tai ulkoilmafestivaalin tunnelmasta.

Vapauta sisäinen poptähtesi

Viihdytä koko joukkoa - kahden mikrofonitulon ansiosta sinä ja vieraasi voitte vetää suosikkikappaleitanne duona. Jos haluat lisätä rokkia, liitä toiseen tuloon kitara ja käytä järjestelmää kitaravahvistimena. Tarjolla on kolme tilaa – Clean: kirkas ääni, Overdrive: särökitara ja Bass: bassokitara.

Pysty- ja vaakasuuntainen eleohjaus

Ohita kappale, vaihda flanger-tehoste WAH-tehosteeksi, lisää karaokemikrofonin äänenvoimakkuutta, säädä mikrofonin ja musiikin korkeutta tai lisää äänenvoimakkuutta käden pysty- tai vaakasuuntaisella heilautuksella. Eleohjauksen avulla ohjaat MHC-V42D-kaiuttimen toimintoja nopeasti ja helposti, jolloin voit pysyä siellä, missä bileet ovat parhaimmillaan.

Ääniohjaus Fiestable-sovelluksen kautta

Vaihda kappaletta, ota valo käyttöön ja saa kaikki värit vilkkumaan pelkällä puheella. Valitse Fiestable-sovelluksessa ääniohjaus ja kerro komentosi – valot ja äänet tottelevat.

Paranna kokemusta Fiestable-sovelluksen kautta toimivilla Party Light -valoilla

Kun napautat älypuhelimesi Fiestable-sovelluksessa Party Light -asetusta, puhelimesi näyttö alkaa peilata äänijärjestelmän valotehosteita ja vilkkua ja vaihtaa väriä musiikin tahdissa. Älypuhelimia voi liittää kuinka paljon tahansa, joten ainutlaatuinen kokemus on helppo jakaa muiden kanssa.

Ole oikea Party King

Jaa bileidesi tila yhteisöpalveluissa yhdellä Fiestable-sovelluksen painikkeen napsautuksella. Päästä musiikki valloilleen ja tee itsestäsi bileiden keskipiste – oikea Party King.

Ota tanssilattia hallintaasi

Sony | Music Center -sovelluksella voit hallita musiikki- ja ääniasetuksia puhelimellasi. Fiestable-sovelluksen avulla voit hallita valojen väriä ja ottaa käyttöön DJ- ja -karaoketilat. Helppokäyttöisellä liikeohjauksella voit tehdä valinnan vain muutamalla käden liikkeellä. 

HDMI-lähdöllä kytkeminen on helppoa

HDMI-lähdöllä (ARC) voit helposti liittää järjestelmän televisioosi. Katso televisiota ja DVD-levyjä tavallisesta ruudusta, mutta kuuntele vaikuttavaa ääntä MHC-V42D-kaiuttimista.

Katso elokuvia sisäisellä DVD-soittimella

Voimakkaan äänen ja äänenpaineen ansiosta saat nauttia draamasta joka kohtauksessa ja pääset toiminnan keskipisteeseen. Tee olohuoneestasi teatteri ja järjestä eeppisiä elokuvailtoja.

NFC One touch nopeaan liitettävyyteen

Near Field Communication (NFC)- ja Bluetooth®-tekniikan ansiosta et tarvitse langallista yhteyttä ja monimutkaisia asennusprosesseja. Muodosta nopea ja saumaton yhteys koskettamalla NFC-laitteella kaiuttimen N-merkintää ja aloita musiikkikokoelmasi suoratoisto. Eikö laitteessasi ole NFC-ominaisuutta? Ei hätää. Muodosta vain Bluetooth®-yhteys, ja voit aloittaa suoratoiston.

Nauti laadukkaasta Bluetooth®-suoratoistosta LDAC™:n avulla

LDAC™ lähettää noin kolme kertaa enemmän tietoa (suurimmalla 990 kb/s:n siirtonopeudella) kuin perinteinen Bluetooth®-äänentoisto ja takaa vaikuttavan langattoman kuuntelukokemuksen.

Helppo kantaa kahvasta

MHC-V42D-kaiutin on helppo kuljettaa bileistä toisiin kätevästä kantokahvasta nostaen.

Paranna bileitä lisäkaiuttimilla

Yhdistä useita kodin äänentoistojärjestelmiä Bluetooth®-yhteydellä ja tee kuuntelukokemuksesta entistä vaikuttavampi. Voit yhdistää enintään 50 yhteensopivaa kodin äänentoistojärjestelmää ja synkronoida musiikin ja valot.

Liitämällä useita laitteita yhä useampi voi ohjata musiikkia

Sinä ja ystäväsi voitte yhdistää MHC-V42D-kaiuttimeen samanaikaisesti kolme älypuhelinta Bluetooth®-tekniikalla. Voitte kaikki toistaa musiikkia omista musiikkikirjastoistanne, jolloin käytössä on laaja kappalevalikoima.

Liitännät, toisto ja lataaminen USB-portin kautta

Toista USB-laitteeseen tallennettuja kappaleita tai luo omia mukautettuja soittolistoja suoralla CD–USB-tallennuksella. Liitä vain laite PLAY/REC-porttiin, ja voit nostaa bileiden tunnelmaa suosikkikappaleillasi. USB-liitännän avulla voit ladata myös älypuhelimesi samalla kun kuuntelet musiikkia.

Tekniset tiedot
Järjestä upeita bileitä tehokkaalla MHC-V42D-kaiuttimella. Laaja-alainen äänentoisto ja kauas kantava ääni välittävät musiikin rytmin koko juhlatilaan, joten kaikki saavat nauttia samasta upeasta äänestä. Värikkäät Party Light -valot ja kaiutinvalot synkronoituvat musiikin rytmiin, ja voit toimia DJ:nä muiden kanssa vuorotellen ohjaamalla musiikkia vaaka- ja pystysuuntaisilla eleillä tai älypuhelimella.
  • JET BASS BOOSTER takaa pitkälle kantavan bassoäänen

  • Party Light -valot ja kaiutinvalot

  • Eleohjaus tekee käytöstä hauskaa ja helppoa

  • Ääniohjaus / Party Light -valot Fiestable-sovelluksen kautta

  • Integroitu DVD-soitin, jossa HDMI ARC -liitäntä

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä