17

4.8 perustuen 17 asiakasarvosteluun

15
1
1
0
0
Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Huomautus: Tuotearvostelut saattavat sisältää erilaisia tuotevaihtoehtoja. Jotkin tuotearvioinneissa mainitut tuotevaihtoehdot, palvelut ja/tai ominaisuudet eivät välttämättä ole saatavilla kaikissa maissa.

Hyödyllisin positiivinen arvostelu
0

My personal opinion

MHC-V43D 24.01.2023 tekijä Bassetman (Yhdistynyt kuningaskunta)

The unit is brilliant the sound is amazing but the one thing that seriously lets it down is no instructions manual

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

4

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Hyödyllisin kriittinen arvostelu
0

Great sound…. But

MHC-V43D 06.12.2023 tekijä MaverickSteve (Yhdistynyt kuningaskunta)

I really enjoy the features and quality of this speaker, but was gutted to realise once purchased that it only works by plug. It does not charge up! I assumed incorrectly that as it had wheels and was described as portable! It would charge up! I also have been unsuccessful at getting the tv sound on the speaker after following the instructions and there doesn’t seem to be a way of sending the karaoke lyrics to the tv via hdmi It’s got premium sound for a very premium price. But is not really that portable! Especially if somewhere with no extension leads

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Keskiverto

Helppokäyttöisyys

Kohtalainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

3

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta

17 asiakasarvostelua

0

Lovely party speaker very loud

MHC-V43D 01.01.2024 tekijä Brenda1980 (Yhdistynyt kuningaskunta)

I love the way it makes party disco light and its very loud

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Great sound…. But

MHC-V43D 06.12.2023 tekijä MaverickSteve (Yhdistynyt kuningaskunta)

I really enjoy the features and quality of this speaker, but was gutted to realise once purchased that it only works by plug. It does not charge up! I assumed incorrectly that as it had wheels and was described as portable! It would charge up! I also have been unsuccessful at getting the tv sound on the speaker after following the instructions and there doesn’t seem to be a way of sending the karaoke lyrics to the tv via hdmi It’s got premium sound for a very premium price. But is not really that portable! Especially if somewhere with no extension leads

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Keskiverto

Helppokäyttöisyys

Kohtalainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

3

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony Support Team
08.12.2023

Hello,

Thank you for your review.
We're glad to hear that you're enjoying your Sony MHC-V43D High Power Audio System, yet we're sorry to learn that it hasn't met your expectation in terms of portability as it wasn't designed as a portable audio system, and it doesn't have a battery that can be charged.
This system can connect to your TV via HDMI ARC or Bluetooth (only if your TV supports Bluetooth A2DP profile).
Please, check the device Help Guide here: https://cutt.ly/3wAiizqV

If you need further assistance, you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL

Mazen @ Sony Support UK

0

Excellente enceinte

MHC-V43D 30.05.2023 tekijä aaron02 (Ranska)

Excellente enceinte. Attention d'avoir une tv compatible qui permette de déconnecter le son sur la tv pour le laisser parvenir sur l'ampli avec prise hdmi.

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Powerful and technical

MHC-V43D 28.05.2023 tekijä Sina1976 (Yhdistynyt kuningaskunta)

This device is so beautiful with high performance.i like it so much

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

2

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Excellent Speaker!

MHC-V43D 26.05.2023 tekijä albzino (Yhdistynyt kuningaskunta)

I bought this just over a year ago and it doesn’t disappoint. Fantastic speaker. Very powerful sound and lots of great bass!!

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Keskiverto

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

2

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

I recommend to all is amazing sounds

MHC-V43D 19.05.2023 tekijä Darko2177s (Yhdistynyt kuningaskunta)

I recommend to all 👍👍👍is very nice sounds excellent

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Génial

MHC-V43D 09.05.2023 tekijä Ddier62 (Ranska)

RAS fonctionne très bien. Il y a plusieurs paramètres du mode son et lumière que l'on peut choisir avec la télécommande et avec le smartphone en Bluetooth avec l'appli music center et Fiestable.

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Best quality and cute designed

MHC-V43D 07.04.2023 tekijä Ashkan (Yhdistynyt kuningaskunta)

I bought one month and very happy for bye it sexi speaker

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

My personal opinion

MHC-V43D 24.01.2023 tekijä Bassetman (Yhdistynyt kuningaskunta)

The unit is brilliant the sound is amazing but the one thing that seriously lets it down is no instructions manual

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

4

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Ottima cassa

MHC-V43D 24.01.2023 tekijä Veronzii09 (Italia)

Ho comprato questa cassa 2settimane fa e ne sono rimasto entusiasta fin dal primo ascolto.ha un suono pulito e nitido.l'ho attaccato al televisore e anche lì ha cacciato un ottimo suono.sono soddisfatto.

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Sony MHC-V43D Fantastico

MHC-V43D 22.12.2022 tekijä Maxgh7 (Italia)

Stupendo HI_FI System Sony MHC-V43D Sound straordinario e potente funzione e regolazione Party Led (Accesi o spenti). Ha tutte le funzioni di connettività' HDMI Bluetooth WI FI NFC CD/DVD Radio DAB e FM collegamento via cavo microfono e anche per chitarra elettrica .Fuznione Gesture. Completo di tutto , ottimo anche il prezzo !!!

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Enceinte polyvalente

MHC-V43D 07.02.2022 tekijä Apo51 (Ranska)

Super enceinte très polyvalente : CD, Tuner, Bluetooth, Prise micro et guitare…

Äänenlaatu

Erinomainen

Suorituskyky

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

2

2

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Superbe machine

MHC-V43D 14.01.2022 tekijä Yvan7627 (Ranska)

Très bon appareil, le son est de bonne qualité, en revanche cet appareil manque d'entrée et sortie Audio et d'un réglage manuel des basses, médiums et aigues

Äänenlaatu

Hyvä

Suorituskyky

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

4

1

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony Support Team
21.01.2022

Bonjour,
Merci pour votre commentaire !
Ravis de lire votre satisfaction sur la qualité sonore et le produit.
Concernant les modifications des réglages sonores, effets DJ et MEGA BASS ; vous pouvez les régler à travers l'application " Music centre ", voici le lien qui explique tous les paramètres de cette application : https://bit.ly/3GOL556
Pour télécharger "Music Centre" : https://bit.ly/3InPTP8
Merci pour votre fidélité.
(copiez-collez ces adresses dans votre navigateur).
Safwa@Sony Fr



0

Ottime funzionalità! Consigliato

MHC-V43D 14.12.2021 tekijä LindaGV (Italia)

L’ho comprato per il 9^ compleanno di mio figlio. Lo adora.

Äänenlaatu

Erinomainen

Suorituskyky

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

“WOW”

MHC-V43D 06.12.2021 tekijä CJ The DJ (Yhdistynyt kuningaskunta)

Early Xmas present from my wife it does exactly what it says on the box easy to use with crisp clear tones and the lighting is just amazing a must buy

Äänenlaatu

Erinomainen

Suorituskyky

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

9

6

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Graet!

MHC-V43D 30.11.2021 tekijä Favifavi (Yhdistynyt kuningaskunta)

I'm very happy with this product! It's the best product I bought in my life, but there are any problems With the lights when I turno off

Äänenlaatu

Erinomainen

Suorituskyky

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

11

15

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Versatile e potente

MHC-V43D 05.11.2021 tekijä Riccardo5678 (Italia)

È molto versatile. Si collega con tutto, praticamente. Uscita HDMI, Bluetooth, ecc. Davvero forte. Inoltre è potente. Anche all’aperto si difende bene. Poi con le app si presta molto a personalizzare la festa. Utili anche i due ingressi per i due microfoni. Ottimo per il karaoke in due. Bell’acquisto

Äänenlaatu

Erinomainen

Suorituskyky

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta