HIFIJÄRJESTELMÄT

Tehokas kodin äänentoistojärjestelmä, jossa on BLUETOOTH®-tekniikka

MHC-V50D
Kuva tuotteesta Tehokas kodin äänentoistojärjestelmä, jossa on BLUETOOTH®-tekniikka

SVH

550,00 €

(sis. ALV)
Kuvia tuotteesta Tehokas kodin äänentoistojärjestelmä, jossa on BLUETOOTH®-tekniikka
Kuvia tuotteesta Tehokas kodin äänentoistojärjestelmä, jossa on BLUETOOTH®-tekniikka
Kuvia tuotteesta Tehokas kodin äänentoistojärjestelmä, jossa on BLUETOOTH®-tekniikka
Kuvia tuotteesta Tehokas kodin äänentoistojärjestelmä, jossa on BLUETOOTH®-tekniikka
Kuvia tuotteesta Tehokas kodin äänentoistojärjestelmä, jossa on BLUETOOTH®-tekniikka

Ominaisuudet

Nauti laadukkaammasta BLUETOOTH®-suoratoistosta LDAC™-tekniikalla

LDAC on Sonyn uusi äänitekniikka, jonka ansiosta voit kuunnella laadukasta ääntä langattomasti Bluetooth®-yhteydellä. LDAC siirtää jopa kolme kertaa enemmän tietoa, mikä takaa paremman langattoman kuuntelukokemuksen. 

Luo bileisiin tunnelmaa

Muuta tunnelmaa klubimaisemmaksi kaiuttimen valoilla. Valot suunnataan läpi linssistä, joka levittää leveän valokuvion. Voit ohjata valoja järjestelmästä käsin ja ihailla sitä, miten ne mukautuvat musiikin rytmiin luoden kotiin klubimaisen tanssilattiatunnelman.

Valaistu hallintapaneeli kosketusnäppäimillä 

Kosketusnäppäinten ja valaistun hallintapaneelin ansiosta voit nauttia helposta musiikin toistosta ja valotehosteista myös pimeässä.

Kompaktia laitetta on helppo siirtää

Ota laite mukaasi ja pistä bileet pystyyn missä tahansa. Olivatpa kyseessä illanistujaiset kotona tai isommat juhlat, kompakti ja kahvoilla varustettu laite on kätevä ottaa mukaan.

Karaoketoiminto kutsuu mukaan laulamaan 

Karaokekisat ystävien kesken on helppo järjestää: liitä MHC-V50D televisioon ja aseta karaoke-DVD paikalleen tai soita kappaleita YouTube™-palvelusta Bluetooth®-yhteydellä. Kaksi mikrofoniliitäntää, pisteytys ja äänitehosteet ovat kaikki, mitä tarvitset yhteiseen karaokehetkeen ystävien kanssa. Sisäinen äänen häivytystoiminto hiljentää CD:n lauluääntä, jotta voit itse laulaa kaikki suosikkikappaleesi.

DJ-tehosteet tuovat kappaleisiin lisää eloa

Laita juhlijat liikkumaan DJ-tehosteiden tahtiin. Neljä erilaista tehostetta luovat sopivan biletunnelman: flangeri tuottaa muhkean äänen, WAH vääristää ääntä, isolaattori erottaa tietyn äänitaajuuden ja PAN panoroi äänen kaiuttimesta toiseen. Voit käyttää DJ-tehosteita Fiestable-sovelluksella tai eleohjauksella. Bileiden soittolistalla leikittely ei ole koskaan ollut näin helppoa.

Kitaratulo

Pidä omia minikonsertteja kitaran kanssa. Liitä kitara ja paina kitarapainiketta ja nauti vahvasta äänestä. Soita soolo tai laula mukana liittämällä mikrofoni.

HDMI-lähdöllä kytkeminen on helppoa

Yhdistä helposti televisiosi ja muut laitteet, joissa on HDMI-lähtö. HDMI-lähtöportin ansiosta tarvitset liitäntään vain yhden kaapelin.

Katsele videoita sisäänrakennetun DVD-soittimen avulla.

Ota DVD:si esiin ja katsele niitä MHC-V50D-mallin sisäänrakennetulla soittimella. Kuule joka räjähdys, tapahtuma tai dramaattinen kohtaus elokuvamaisena tilaäänenä, joka tempaa sinut keskelle toimintaa. Tee olohuoneestasi teatteri ja järjestä eeppisiä elokuvailtoja.

Saumaton suoratoisto NFC- ja Bluetooth®-tekniikalla

Near Field Communication (NFC)- ja Bluetooth®-tekniikan ansiosta et tarvitse langallista yhteyttä ja monimutkaisia asennusprosesseja. Muodosta nopea ja saumaton yhteys koskettamalla NFC-yhteensopivalla laitteella MHC-V50D-järjestelmää ja aloita musiikkikokoelmasi suoratoisto. Eikö laitteessasi ole NFC-ominaisuutta? Ei hätää. Muodosta vain Bluetooth®-yhteys, ja voit aloittaa suoratoiston.

Yhdistä musiikkisi – Sony | Music Center

Lataa Sony | Music Center (ennen SongPal) älypuhelimeen tai tablet-laitteeseen ja ota musiikkikokoelma hallintaasi. Muodostettuasi Bluetooth®-yhteyden voit kuunnella lempimusiikkiasi saumattomasti. Sovelluksella voi myös taata upean ja tasapainoisen äänen ääniasetuksia mukauttamalla.

Liitännät ja toisto USB-portin kautta

Toista USB-laitteeseen tallennettuja kappaleita. Kytke laitteesi PLAY/REC-porttiin ja aloita musiikin siirto CD-levyltä USB-laitteeseen.

Äänitulo ja -lähtö

Liitä AV-laitteita äänitulo- ja äänilähtöliitäntöihin. Tuo kotiviihdejärjestelmääsi lisää äänitehoa liittämällä TV tai lisäkaiutin.

Sisäänrakennettu CD-soitin levykokoelmaasi varten

Soita klassikkoalbumeja tai kokoelmalevyjä sisäänrakennetulla CD-soittimella. Tämä kodin äänentoistojärjestelmä on yhteensopiva CD-, CD-R- ja CD-RW-levyjen kanssa, joten voit kuunnella kaikkea studiotallenteista kokoelmiin ja ladattuihin kappaleisiin.

FM-radioviritin suosikkiohjelmiasi varten

Haluatko kuunnella DJ-suosikkejasi? Virittäydy taajuudelle FM-radiolla ja tutustu tarjontaan.

Tekniset tiedot

Tämän tehokkaan äänentoistojärjestelmän avulla järjestät upeimmat bileet. Sound Pressure Horn- ja Mega Bass -tekniikat tuottavat vaikuttavan jykevät matalat äänet, jotka tuntuvat koko talossa. Nosta tunnelma kattoon valo- ja DJ-tehosteilla ja karaoketoiminnolla – kaikki ovat ohjattavissa puhelimella Fiestable-sovelluksen kautta.
  • LDAC laadukkaaseen Bluetooth®-kuunteluun

  • Valotehosteet luovat diskotunnelmaa

  • Valaistu yläpaneeli helppoa hallintaa varten

  • Karaoketoiminto kutsuu mukaan laulamaan

  • Kiinteät kahvat helpottavat kantamista

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut

Käyttäjien mielipide