MHC-V72D

Musiikkia suurelle yleisölle

Pitkälle kantavan bassoäänen ja 360° SOUND -toiminnon ansiosta tunnet lempikappaleidesi rytmin kaikkialla – myös dynaamiset valot sykkivät sen tahdissa.

HIFIJÄRJESTELMÄT

V72D, tehokas äänentoistojärjestelmä, jossa BLUETOOTH®-tekniikka

MHC-V72D
Kuva tuotteesta V72D, tehokas äänentoistojärjestelmä, jossa BLUETOOTH®-tekniikka

SVH

750,00 €

(sis. ALV)
Täytä juhlatilasi 360°-äänellä

Tuo festivaalitason äänentoisto syntymäpäiville, erikoistilaisuuksiin ja spontaaneihin kokoontumisiin. 360° SOUND -äänen ja JET BASS BOOSTERIN pitkälle kantavan bassoäänen ansiosta musiikki kuuluu vaikuttavana eri puolilla juhlatilaa.

LIVE SOUND -logo
Koe live-konsertin tasoinen musiikkielämys

DSP-tekniikka luo festivaalitunnelmaa täyttämällä juhlatilasi musiikkifestivaaleja tai livekonsertteja jäljittelevällä todenmukaisella äänellä.

DSEE-logo
Palauttaa yksityiskohdat digitaaliseen musiikkiin

Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) palauttaa pakattujen musiikkitiedostojen äänen yksityiskohdat ja tuottaa laadukkaan äänen, joka on lähellä CD-levyn alkuperäistallennetta.

Valaise juhlatilan jokainen nurkka

360° Party Light- ja Speaker Light -toiminnoilla voi valaista suurenkin tilan punaisilla, sinisillä ja vihreillä juhla- ja kaiutinvaloilla ja luoda tilaan aidon yökerho- tai festivaalitunnelman. 

Tutustu 360° Party Light -valoihin 

Katso videolta, miltä 360° Party Light -valot näyttävät käytössä.

Vapauta sisäinen poptähtesi

Kahden mikrofonitulon ansiosta sinä ja vieraasi voitte vetää suosikkikappaleitanne duona. Heitä välillä rock and roll -vaihteelle, liitä toiseen tuloon kitara ja käytä järjestelmää kitaravahvistimena. Tarjolla on kolme tilaa – Clean: kirkas ääni, Overdrive: särökitara ja Bass: bassokitara.

MHC-V72D – eleohjaus
Hoida DJ-hommat eleohjauksella

Ohita kappale, vaihda flanger-tehoste WAH-tehosteeksi, lisää karaokemikrofonin äänenvoimakkuutta, säädä mikrofonin ja musiikin korkeutta tai lisää äänenvoimakkuutta käden pysty- tai vaakasuuntaisella heilautuksella. Eleohjauksen avulla ohjaat MHC-V72D-kaiuttimen toimintoja nopeasti ja helposti, jolloin voit pysyä siellä, missä bileet ovat parhaimmillaan.

Soita rytmissä Taiko-tilassa

Lisää oma rummutus Taiko-tilassa ja testaa rytmitajusi pelaamalla kavereita vastaan Taiko-pelitilassa.

Fiestable-sovelluksen ääniohjaus käytössä älypuhelimessa
Ääniohjaus Fiestable-sovelluksen kautta

Vaihda kappaletta, ota valo käyttöön ja saa kaikki värit vilkkumaan pelkällä puheella. Valitse ääniohjaus Fiestable-sovelluksessa – komentoja on jopa 39 ja niillä voit ohjata muun muassa musiikin toistoa, valoja ja KARAOKE-tilaa.

Fiestable-sovelluksen Party Light -toiminto käytössä juhlijoiden älypuhelimissa
Fiestable-sovelluksen Party Light -toiminto

Kun napautat älypuhelimesi Fiestable-sovelluksessa Party Light -asetusta, puhelimesi näyttö alkaa peilata äänijärjestelmän valotehosteita ja vilkkua ja vaihtaa väriä musiikin tahdissa.

Party King -kuvake
Ole oikea Party King

Jaa bileidesi tila yhteisöpalveluissa yhdellä Fiestable-sovelluksen painikkeen napsautuksella. Päästä musiikki valloilleen ja tee itsestäsi bileiden keskipiste – oikea Party King.

Ota tanssilattia hallintaasi

Sony | Music Center -sovelluksella voit hallita musiikki- ja ääniasetuksia puhelimellasi. Fiestable-sovelluksen avulla voit hallita valojen väriä ja ottaa käyttöön DJ- ja -karaoketilat. Helppokäyttöisellä liikeohjauksella voit tehdä valinnan vain muutamalla käden liikkeellä. 

Sony | Music Center -älypuhelinsovellus käytössä juhlissa
Google Play -logo
Sony | Music Center -Android-sovellus
App Store -logo
Sony | Music Center -iOS-sovellus
Fiestable-sovellus Androidille
Fiestable-sovellus iOS:lle
Entistä vaikuttavammat elokuvat ja TV-ohjelmat

Yhdistä MHC-V72D televisioon ja koe suosikkielokuvasi, televisio-ohjelmat ja urheilu täysin uudella tavalla.

HDMI-logo
HDMI™-lähtö

HDMI-lähdöllä (ARC) voit helposti liittää järjestelmän televisioosi. Katso televisiota ja DVD-levyjä tavallisesta ruudusta, mutta kuuntele vaikuttavaa ääntä MHC-V72D-kaiuttimista.

DVD-logo
Sisäänrakennettu DVD-soitin

Voimakkaan äänen ja äänenpaineen ansiosta saat nauttia draamasta joka kohtauksessa ja pääset toiminnan keskipisteeseen. Tee olohuoneestasi teatteri ja järjestä eeppisiä elokuvailtoja.

Paranna bileitä lisäkaiuttimilla

Koe vaikuttava äänentoisto yhdistämällä useita kodin äänentoistojärjestelmiä Bluetooth®-yhteydellä. Voit yhdistää enintään 50 yhteensopivaa kodin äänentoistojärjestelmää ja synkronoida musiikin ja valot..

NFC- ja Bluetooth®-logot
Saumaton suoratoisto – NFC ja Bluetooth®

Muodosta Bluetooth®-yhteys NFC One touch -tekniikalla ja aloita suoratoisto heti.

LDAC™-logo
Laadukas Bluetooth®-suoratoisto LDAC™:n avulla

LDAC™ lähettää noin kolme kertaa enemmän tietoa (suurimmalla 990 kb/s:n siirtonopeudella) kuin perinteinen Bluetooth®-äänentoisto ja takaa vaikuttavan langattoman kuuntelukokemuksen. 

MHC-V72D, johon on liitetty useita laitteita
Liitä useita laitteita

Bluetooth®-tekniikalla voi pariliittää MHC-V72D-äänentoistojärjestelmään samanaikaisesti kolme älypuhelinta, joten voit kuunnella musiikkia useista musiikkikirjastoista.

MHC-V72D:n roiskeenkestävä paneeli
Roiskeenkestävä ja vankka ohjauspaneeli

MHC-V72D:n päällysosa on roiskeenkestävä ja helppo puhdistaa, joten juoman läikkyminen ei keskeytä bileitä. Party Lock -painike poistaa kaikki muut painikkeet käytöstä 30 sekunniksi pyyhkimistä varten.

MHC-V72D:tä kuljetetaan kallistamalla ja rullaamalla
Helppo liikuttaa: kallista ja rullaa

MHC-V72D on helppo kuljettaa paikasta toiseen kantokahvasta vetäen. Tukevan pyörän ansiosta siirrät järjestelmää kätevästi vaikka kesken juhlien.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

Tuo hauskat bileet suuremman yleisön luokse. Tunne suosikkikappaleittesi rytmi kaikkialla ja pidemmältäkin etäisyydeltä. Nauti Party Light -valoista, jotka sykkivät musiikiin tahtiin, ja toimi DJ:nä vuorotellen muiden kanssa ohjaamalla musiikkia vaaka- ja pystysuuntaisilla eleillä tai älypuhelimella.
  • 360°-ÄÄNI ja pitkälle kantava bassoääni

  • 360° Party Light- ja kaiutinvalot

  • Eleohjaus tekee käytöstä hauskaa ja helppoa

  • Ääniohjaus / Party Light -valot Fiestable-sovelluksen kautta

  • Integroitu DVD-soitin HDMI-lähdöllä

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut ja palkinnot

Käyttäjien mielipide