MHC-V73D

Luo kaikkien aikojen tanssilattiakokemus

Tunne rytmi juhlapaikan jokaisessa nurkassa monisuuntaisen Party Sound -äänen ansiosta. Seuraa, miten tanssilattia herää eloon monisuuntaisen Party Light -valon ja kaiutinvalon loisteessa.

HIFIJÄRJESTELMÄT

V73D, tehokas äänentoistojärjestelmä, jossa BLUETOOTH®-tekniikka

MHC-V73D
Kuva tuotteesta V73D, tehokas äänentoistojärjestelmä, jossa BLUETOOTH®-tekniikka

SVH

800,00 €

(sis. ALV)
MHC-V73D-valo
Valaistus
Hauskat ominaisuudet
Hauskat ominaisuudet
Fiestable
Fiestable
HDMI®
Liitettävyys
MHC-V73D:n kestävyys
Kestävyys
Uskomaton ääni juhliin

Tanssi ja laula suosikkikappaleidesi tahtiin missä päin juhlapaikkaa tahansa. Tehokkaat diskanttikaiuttimet, tehokas keskiäänialueen toisto ja viistot keskiäänialueen kaiutinelementit tuovat tehokkaan ja eloisan äänen kaikkien vieraiden kuultaville. 

Live-ääni
Koe live-konsertin tasoinen musiikkielämys

DSP-tekniikka luo festivaalitunnelmaa täyttämällä juhlatilasi live-konsertteja jäljittelevällä todenmukaisella äänellä. 

DSEE
Palauttaa yksityiskohdat digitaaliseen musiikkiin

Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) palauttaa pakattujen musiikkitiedostojen äänen yksityiskohdat ja tuottaa laadukkaan äänen, joka on lähellä CD-levyn alkuperäistallennetta. 

Luo unohtumaton tunnelma 

Valaise juhlat monisuuntaisella Party Light -valolla ja kaiutinvalolla. Ne tuottavat syvän sinisen, taivaansinisen ja vihreän väriaaltoja sekä monivärisen valoraidan, joten voit nauttia aidosta yökerho- tai festaritunnelmasta.

Koe monisuuntainen Party Light -valo

Katso videolta, miltä monisuuntainen Party Light -valo näyttää käytössä.

Vapauta sisäinen poptähtesi

Viihdytä koko joukkoa – kahden mikrofonitulon ansiosta sinä ja vieraasi voitte vetää suosikkikappaleitanne duona. Jos haluat lisätä rokkia, liitä toiseen tuloon kitara ja käytä järjestelmää kitaravahvistimena. Tarjolla on kolme tilaa – Clean: kirkas ääni, Overdrive: särökitara ja Bass: bassokitara. Kun soitto tai laulu on saatu päätökseen, mikrofonit voi asettaa laitteeseen kuuluviin kahteen mikrofonipidikkeeseen.

MHC-V73D_Gesture
Pysty- ja vaakasuuntainen eleohjaus

Ohita kappale, vaihda flanger-tehoste WAH-tehosteeksi, lisää karaokemikrofonin äänenvoimakkuutta, säädä mikrofonin ja musiikin korkeutta tai lisää äänenvoimakkuutta käden pysty- tai vaakasuuntaisella heilautuksella. Eleillä ohjaat
MHC-V73D:n toimintoja helposti ja voit pysyä siellä, missä bileet ovat parhaimmillaan.

Soita rytmissä TAIKO-tilassa

Lisää oma rummutus TAIKO-tilassa ja testaa rytmitajusi pelaamalla kavereita vastaan TAIKO-pelitilassa. 

Ota bileet hallintaan Fiestable-sovelluksella

MHC-V73D-järjestelmän ohjaus onnistuu viihdyttävällä, intuitiivisella ja helppokäyttöisellä Fiestable-sovelluksella. Fiestable-sovelluksen käyttöön tarvitaan Sony | Music Center -sovellus. Ota musiikki, valot ja muut toiminnot omiin käsiisi napauttamalla puhelinta tai käyttämällä äänikomentoja.

Xperia5_Fiestable_PartyPlaylist
 Anna ystäviesi luoda soittolista Fiestable-sovelluksella

Fiestable-sovelluksella jokainen voi lisätä omat suosikkikappaleensa soittolistaasi. Vieraasi voivat lisätä omaan älypuhelimeensa tallennettua musiikkia Wi-Fi®-verkon kautta, joten bileet eivät turhaan taukoa.

Xperia5_Fiestable_KaraokeRanking
Selvitä laulajista paras Fiestable-sovelluksen Karaoke Ranking -toiminnolla 

Selvitä bileiden karaokekuningas tai -kuningatar Karaoke Ranking -kisalla. Jos joku pääse kymmenen parhaan joukkoon, hän pääsee taltioimaan nimensä ja kappaleen nimen
johtotaulukkoon.

Party King -kuvake
Ole oikea Party King

Jaa bileidesi tila yhteisöpalveluissa yhdellä Fiestable-sovelluksen painikkeen napsautuksella. Päästä musiikki valloilleen ja tee itsestäsi bileiden keskipiste – oikea Party King.

Ota tanssilattia hallintaasi

Sony | Music Center -sovelluksella hallitset musiikki- ja ääniasetuksia puhelimellasi. Fiestable-sovelluksella voit hallita valon värejä sekä ottaa käyttöön DJ-ohjauksen ja karaoketilan. Intuitiivisella liikeohjauksella voit tehdä valintoja helposti käden liikkeellä. 

Music Center
Google Play
Sony | Music Center -Android-sovellus
App Store
Sony | Music Center -iOS-sovellus
Fiestable-sovellus Androidille
Fiestable-sovellus iOS:lle
Entistä vaikuttavammat elokuvat ja TV-ohjelmat 

Yhdistä MHC-V73D televisioon ja koe suosikkielokuvasi, televisio-ohjelmat ja urheilu täysin uudella tavalla. 

HDMI®
HDMI™-lähdön ansiosta asennus on helppoa

HDMI™-lähdöllä (ARC) voit helposti liittää järjestelmän televisioosi. Katso televisiota ja DVD-levyjä tavallisesta ruudusta, mutta kuuntele vaikuttavaa ääntä MHC-V73D-järjestelmän kaiuttimista.

DVD
Katso elokuvia sisäisellä DVD-soittimella

Tee olohuoneestasi teatteri ja järjestä upeita elokuvailtoja. Voimakkaan äänen ja äänenpaineen ansiosta voit nauttia draamasta joka kohtauksessa ja pääset toiminnan keskipisteeseen.

Laajenna juhlatunnelmaa langattomalla yhteydellä

Nauti täyteläisemmästä äänestä ja synkronoidusta valaistuksesta. Langattoman Party Chain -ominaisuuden ansiosta voit yhdistää MHC-V73D:n mihin tahansa 50 yhteensopivasta tehokkaasta äänentoistojärjestelmästä Bluetooth®,-yhteydellä. 

NFC Bluetooth®
NFC™ One touch nopeaan liitettävyyteen

NFC™- ja Bluetooth®-tekniikan, ansiosta et tarvitse langallista yhteyttä ja monimutkaisia asennusprosesseja. Muodosta nopea ja saumaton yhteys koskettamalla NFC™-laitteella MHC-V73D:tä ja aloita musiikin suoratoisto. Jos laitteessa ei ole NFC™-ominaisuutta, sinun tarvitsee vain muodostaa Bluetooth®-yhteys, niin olet
valmis. 

Langattomat juhlat
Synkronoi ääni Party Chain -ominaisuudella

Luo vaikuttavampi äänikokemus yhdistämällä jopa 50 yhteensopivaa tehokasta äänentoistojärjestelmää Bluetooth®-liitännällä, ja katso, miten myös valot synkronoituvat. 

Useita laitteita
Liitä useita laitteita

MHC-V73D-järjestelmään voi pariliittää samanaikaisesti enintään kolme älypuhelinta Bluetooth®,-tekniikalla. Voit toistaa ystäviesi kanssa laajan valikoiman kappaleita omista musiikkikirjastoistanne. 

Dab-logo
Kuuntele enemmän DAB+-tekniikalla 

Täysin DAB+-yhteensopivalla virittimellä voit ottaa suosikkiradiokanavasi
mukaan kaikkialle.

Kestää juhlatunnelmaa 

Kestäväksi suunniteltu MHC-V73D selviää taatusti juhlatunnelman
haasteista. 

MHC-V73D_Built for partying
Tehty kestämään

Laitteen kaikki sivut peittävä muovikuori sekä kestävät kulmasuojukset takaavat, että MHC-V73D kestää ja on helppo siirtää bilepaikalle.

Roiskeenkestävä ja
vankka ohjauspaneeli 

MHC-V73D-järjestelmän päällysosa on roiskeenkestävä ja helppo puhdistaa, joten juoman läikkyminen ei keskeytä bileitä. Party Lock -painike poistaa kaikki muut painikkeet käytöstä 30 sekunniksi, jotta ehdit pyyhkiä pinnan puhtaaksi.

MHC-V73D_Splasproof
MHC-V73D_Tilt and roll
Helppo liikuttaa: kallista ja rullaa 

MHC-V73D on helppo kuljettaa paikasta toiseen kantokahvasta vetäen. Tukevien pyörien ansiosta siirrät järjestelmää kätevästi vaikka kesken juhlien.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

Tuo hauskat bileet suuremman yleisön luokse monisuuntaisella Party Sound -äänellä, lisää tunnelmaa sykkivällä monisuuntaisella Party Light -valolla ja kaiutinvalolla ja pidä enemmän hauskaa Fiestable-sovelluksen Party Playlist- ja Karaoke Ranking -ominaisuuksilla. Suojukset ja pyörät helpottavat siirtämistä.
  • Monisuuntainen Party Sound -kaiutin

  • Monisuuntaiset Party Light- ja kaiutinvalot

  • Party Playlist- ja Karaoke Ranking -ominaisuudet Fiestable-sovelluksella

  • Integroitu DVD-soitin, jossa HDMI™-lähtö

  • Eleohjaus tekee käytöstä hauskaa ja helppoa

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut

Käyttäjien mielipide