HIFIJÄRJESTELMÄT

Tehokas V77DW-äänentoistojärjestelmä

MHC-V77DW
Kuva tuotteesta Tehokas V77DW-äänentoistojärjestelmä

SVH

780,00 €

(sis. ALV)
Kuvia tuotteesta Tehokas V77DW-äänentoistojärjestelmä
Kuvia tuotteesta Tehokas V77DW-äänentoistojärjestelmä
Kuvia tuotteesta Tehokas V77DW-äänentoistojärjestelmä
Kuvia tuotteesta Tehokas V77DW-äänentoistojärjestelmä
Kuvia tuotteesta Tehokas V77DW-äänentoistojärjestelmä
Kuvia tuotteesta Tehokas V77DW-äänentoistojärjestelmä
Kuvia tuotteesta Tehokas V77DW-äänentoistojärjestelmä
Kuvia tuotteesta Tehokas V77DW-äänentoistojärjestelmä

Ominaisuudet

Suoratoista ääntä Wi-Fi®-yhteyden kautta

Wi-Fi®-suoratoiston kautta voit nauttia suosikeistasi laitteilla, joissa on sisäänrakennetun Chromecastin tuki, ja lisäksi voit käyttää DLNA-yhteensopivassa tietokoneessa tai palvelimessa olevia musiikkitiedostoja.

Kätevä tapa lähettää musiikkia kaiuttimiin

Sisäänrakennetulla Chromecastilla voit suoratoistaa musiikkisovellusten sisältöä omasta laitteestasi kaiuttimiin. Napauta vain musiikkisovelluksen Cast-painiketta Android-puhelimessa tai -tablet-laitteessa, iPhonessa, iPadissa, Mac®- tai Windows-tietokoneessa tai Chromebookissa, valitse kaiutin tai kaiutinryhmä ja ala nauttia.

Kuuntele haluamaasi musiikkia Spotifysta

MHC-V77DW on yhteensopiva Spotify Connectin kanssa, joten voit hyödyntää Spotify Premium -tilaustasi ja polkaista bileet käyntiin suosikkisoittolistojesi vauhdittamina.

Helppo siirtää pyörien ja kahvan ansiosta

MHC-V77DW:n kuljettaminen on helppoa – ota huoneen täyttävä äänentoisto mukaasi kaikkialle.

Paranna bileitä eleohjauksella

Paranna bileitä entisestään pienellä liikkeellä. Hauskalla ja intuitiivisella eleohjauksella otat haltuun kaikki biletoiminnot, kuten valaistukset, DJ-tehosteet ja mikrofonin äänitehosteet. Voit myös ohittaa kappaleita näpäyttämällä vasemmalle tai oikealle ja säätää äänenvoimakkuutta näpäyttämällä ylös tai alas. Bileiden suunnitteleminen ei ole koskaan ollut näin hauskaa. 

Vapauta musiikkisi monihuonetoiminnolla ja langattomalla toiminnolla

Kuuntele lempimusiikkiasi kaikissa huoneissa monihuonetoiminnolla Sony | Music Center -sovelluksen (aikaisemmin SongPal) langattomalla toiminnolla. Sen avulla voit liittää tietyt Sonyn Soundbarit ja kaiuttimet toisiinsa. Ryhmätilassa musiikkia toistetaan eri kaiuttimista, ja henkilökohtaisessa tilassa eri kaiuttimista kuuluu eri musiikki.

Saumaton suoratoisto NFC- ja Bluetooth®-tekniikalla

Near Field Communication (NFC)- ja Bluetooth®-tekniikan ansiosta et tarvitse langallista yhteyttä ja monimutkaisia asennusprosesseja. Muodosta nopea ja saumaton yhteys koskettamalla NFC-laitteella MHC-V77DW:n N-merkintää ja aloita musiikkikokoelmasi suoratoisto. Eikö laitteessasi ole NFC-ominaisuutta? Ei hätää. Muodosta vain yhteys Bluetooth®-tekniikalla, niin voit aloittaa suoratoiston.

Nauti laadukkaammasta Bluetooth®-suoratoistosta LDAC™-tekniikalla

LDAC on Sonyn uusi äänitekniikka, jonka ansiosta voit kuunnella laadukasta ääntä langattomasti Bluetooth®-tekniikalla. LDAC siirtää jopa kolme kertaa enemmän tietoa, mikä takaa paremman langattoman kuuntelukokemuksen.

HDMI-liitännällä kytkeminen on helppoa

Liitä se helposti televisioosi ja nauti tuhdista ja voimakkaasta äänestä niin elokuvissa kuin musiikissa. HDMI-portin ansiosta tarvitset liitäntään vain yhden kaapelin.

Kaiuttimen valot luovat juhlatunnelmaa

Muuta tunnelmaa klubimaisemmaksi kaiuttimen valoilla. Valot suunnataan läpi linssistä, joka levittää leveän, viivoista muodostuvan valokuvion. Voit ohjata valoja Fiestable-sovelluksesta tai järjestelmästä käsin ja ihailla sitä, miten ne mukautuvat musiikin rytmiin luoden kotiin klubimaisen tanssilattiatunnelman.

Liitännät ja toisto USB-portin kautta

USB-liitäntään voit kytkeä USB-muistitikun, älypuhelimen, tablet-laitteen tai kannettavan tietokoneen ja kuunnella digitaalisia tiedostoja. Useiden tiedostomuotojen (MP3, AAC, WMA, WAV/AIFF, FLAC, ALAC ja DSD) tuki takaa, että voit luoda juhlatunnelmaa suosikkisoittolistojesi avulla.

Karaoketoiminto kutsuu mukaan laulamaan

Karaokekisat ystävien kesken on helppo järjestää: liitä MHC-V77DW televisioon ja aseta karaoke-DVD paikalleen tai soita kappaleita YouTube™-palvelusta Bluetooth®-yhteydellä. Kaksi mikrofoniliitäntää, pisteytys ja äänitehosteet ovat kaikki, mitä tarvitset yhteiseen karaokehetkeen ystävien kanssa. Sisäinen Karaoke-häivytystoiminto hiljentää CD:n lauluääntä, jotta voit itse laulaa kaikki suosikkikappaleesi.

FM-radioviritin suosikkiohjelmiasi varten

Haluatko kuunnella DJ-suosikkejasi? Virittäydy taajuudelle FM-radiolla ja tutustu tarjontaan.

Roiskeenkestävä ja vankka ohjauspaneeli

MHC-V77DW:n yläosa kestää roiskeita ja pölyä ja on helppo puhdistaa, joten juoman läikkyminen ei keskeytä juhlintaa ennenaikaisesti.

Fiesta-tila tuo biletunnelman kaikkialle

Paina Fiesta-painiketta ja nauti korkeasta äänenpaineesta missä tahansa – myös ulkosalla.

Tekniset tiedot

Piristä juhlia tällä kannettavalla monitoimiäänijärjestelmällä. Valotehosteet synkronoituvat voimakkaan äänen kanssa ja nostattavat tunnelmaa. Kaikki on helposti ohjattavissa älypuhelimen Sony | Music Center- ja Fiestable-sovelluksilla – ja Spotify Connectin ja sisäänrakennetun Chromecastin ansiosta musiikkivalikoima on rajaton.
  • Nauti tilaa säästävän monitoimilaitteen tehokkaasta äänentoistosta

  • Hallitse valoja ja DJ-tehosteita Sony | Music Center- ja Fiestable-sovelluksilla

  • Ohjauspaneeli kestää roiskeet

  • Suoratoista musiikkia sisäänrakennetulla Chromecastilla ja Spotify Connect -toiminnolla

  • Kantokahvan ja pyörien avulla järjestelmän siirtäminen onnistuu helposti

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut

Käyttäjien mielipide