ÄÄNENTOISTOJÄRJESTELMÄT

V82D, tehokas äänentoistojärjestelmä, jossa BLUETOOTH®-tekniikka

MHC-V82D

Kuva tuotteesta V82D, tehokas äänentoistojärjestelmä, jossa BLUETOOTH®-tekniikka

SVH

850,00 €

(VAT)
Kuvia tuotteesta V82D, tehokas äänentoistojärjestelmä, jossa BLUETOOTH®-tekniikka
Kuvia tuotteesta V82D, tehokas äänentoistojärjestelmä, jossa BLUETOOTH®-tekniikka
Kuvia tuotteesta V82D, tehokas äänentoistojärjestelmä, jossa BLUETOOTH®-tekniikka
Kuvia tuotteesta V82D, tehokas äänentoistojärjestelmä, jossa BLUETOOTH®-tekniikka

Ominaisuudet

Täytä iso juhlatila 360°-äänellä

Tuo festivaalitason äänentoisto syntymäpäiville, erikoistilaisuuksiin ja spontaaneihin kokoontumisiin. 360° SOUND-äänen ja JET BASS BOOSTERIN pitkälle kantavan bassoäänen ansiosta kanssajuhlijasi saavat nauttia entistä vaikuttavammasta musiikista eri puolilla juhlatilaa.

Kulmikas diskanttikaiutin ja keskialueen elementit

Täytä huone tunnelmaa kohottavalla äänellä. Kulmikas diskanttikaiutin ja keskialueen elementit levittävät ääntä laajalle alueelle.

Neljä keskialueen kaiutinta

Keskialueen kaiuttimien ansiosta laulujen sanat kuuluvat entistä selkeämmin, joten voit tanssiessasi myös laulaa musiikin mukana.

Takadiskanttikaiutin

Takadiskanttikaiutin varmistaa, että ääni ohjautuu kaikkialle kaiutinjärjestelmän ympärille, jolloin kaikki saavat nauttia vahvasta ja selkeästä äänestä.

Kuule musiikki kaikkialla laaja-alaisen äänentoiston ansiosta

Hyvän musiikin pitää kuulua kaikkialle. Kaiuttimen takaa avoin kotelo levittää äänen kattavasti, joten voit kuulla musiikin joka puolella.

Tunne rytmi pidemmiltäkin etäisyyksiltä JET BASS BOOSTERIN ansiosta

Bassorefleksikanavan kavennettu rakenne keskittää bassoäänen ilmavirran, joten kuulet äänen selkeästi ja tunnet sen fyysisesti missä tahansa kohtaa ihmisjoukkoa ja pidemmiltäkin etäisyyksiltä.

LIVE SOUND

DSP-tekniikka luo festivaalitunnelmaa täyttämällä juhlatilasi musiikkifestivaaleja tai livekonsertteja jäljittelevällä todenmukaisella äänellä. 

DSEE palauttaa yksityiskohdat digitaaliseen musiikkiin automaattisesti

Nosta pakattujen musiikkitiedostojesi laatu uudelle tasolle. Kun alkuperäinen musiikkitallenne pakataan, musiikista häviää korkeita taajuuksia, jotka tuovat yksityiskohtia ja rikkautta suosikkikappaleisiisi. DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) palauttaa nämä osat tarkasti ja tuottaa korkealaatuisen äänen, joka on lähellä alkuperäistä CD-tallennetta.

360° Party Light- ja kaiutinvalot

Valaise bileiden jokainen nurkka punaisilla, sinisillä ja vihreillä 360° Party Light -valoilla ja kaiutinvaloilla ja nauti aidosta yökerhon tai ulkoilmafestivaalin tunnelmasta.

Vapauta sisäinen poptähtesi

Kahden mikrofonitulon ansiosta sinä ja vieraasi voitte vetää suosikkikappaleitanne duona. Välillä voit myös heittää rock and roll -vaihteelle ja liittää järjestelmään mikrofonin ja kitaran, jopa bassokitaran, ja käyttää sitä vahvistimena säröefekteineen kaikkineen.

Pysty- ja vaakasuuntainen eleohjaus

Ohita kappale, vaihda flanger-tehosteesta WAH-tehosteeseen, lisää karaokemikrofonin äänenvoimakkuutta, säädä mikrofonin ja musiikin äänenkorkeutta tai lisää äänenvoimakkuutta pysty- tai vaakasuuntaisella käden heilautuksella. Eleohjauksella ohjaat MHC-V82D-kaiuttimen toimintoja nopeasti ja helposti, ja voit pysyä siellä, missä bileet ovat parhaimmillaan.

DJ-tehosteet tuovat kappaleisiin lisää eloa

Laita juhlijat liikkumaan DJ-tehosteiden tahtiin. Neljä erilaista tehostetta luovat sopivan biletunnelman: Flanger-tehoste luo suihkukoneen ääntä muistuttavan syvän viivetehosteen WAH muuttaa automaattisesti suotimen taajuutta ylös tai alaspäin isolaattori erottaa tietyn äänitaajuuden ja PAN panoroi äänen kaiuttimesta toiseen. Voit käyttää DJ-tehosteita Fiestable-sovelluksella tai eleohjauksella. Bileiden soittolistalla leikittely ei ole koskaan ollut näin helppoa.

TAIKO-tila

Soita samplerien, kuten bongo-, djembe- ja surdo-rumpujen sekä japanilaisen TAIKO-rummun mukana naputtamalla yläpaneelia rytmin mukana. 

TAIKO-pelitila ja sijoitukset

Testaa rytmitajuasi TAIKO-pelitilassa ja kilpaile korkeimmista pisteistä kavereittesi kanssa. Naputa ja pyyhkäise yläpaneelia valojen vaihtuessa ja kilpaile bileiden parhaista pisteistä. Jos tuloksesi pääsee 10 parhaan joukkoon, voit tallentaa nimesi parhaiden pisteiden listalle.

Ääniohjaus Fiestable-sovelluksen kautta

Vaihda kappaletta, ota valo käyttöön ja saa kaikki värit vilkkumaan pelkällä puheella. Valitse Fiestable-sovelluksessa ääniohjaus ja kerro komentosi – valot ja äänet tottelevat.

Paranna kokemusta Fiestable-sovelluksen kautta toimivilla Party Light -valoilla

Kun napautat älypuhelimesi Fiestable-sovelluksessa Party Light -asetusta, puhelimesi näyttö alkaa peilata äänijärjestelmän valotehosteita ja vilkkua ja vaihtaa väriä musiikin tahdissa. Älypuhelimia voi liittää kuinka paljon tahansa, joten ainutlaatuinen kokemus on helppo jakaa muiden kanssa.

Ole oikea Party King

Jaa bileidesi tila yhteisöpalveluissa yhdellä Fiestable-sovelluksen painikkeen napsautuksella. Päästä musiikki valloilleen ja tee itsestäsi bileiden keskipiste – oikea Party King.

Ota tanssilattia hallintaasi

Sony | Music Center -sovelluksella voit hallita musiikki- ja ääniasetuksia puhelimellasi. Fiestable-sovelluksen avulla voit hallita valojen väriä ja ottaa käyttöön DJ- ja -karaoketilat. Helppokäyttöisellä liikeohjauksella voit tehdä valinnan vain muutamalla käden liikkeellä. 

HDMI-lähdöllä kytkeminen on helppoa

HDMI-lähdöllä (ARC) voit helposti liittää järjestelmän televisioosi. Katso televisiota ja DVD-levyjä tavallisesta ruudusta, mutta kuuntele vaikuttavaa ääntä MHC-V82D-kaiuttimista.

Katso elokuvia sisäisellä DVD-soittimella

Voimakkaan äänen ja äänenpaineen ansiosta saat nauttia draamasta joka kohtauksessa ja pääset toiminnan keskipisteeseen. Tee olohuoneestasi teatteri ja järjestä eeppisiä elokuvailtoja.

NFC One touch nopeaan liitettävyyteen

Near Field Communication (NFC)- ja Bluetooth®-tekniikan ansiosta et tarvitse langallista yhteyttä ja monimutkaisia asennusprosesseja. Muodosta nopea ja saumaton yhteys koskettamalla NFC-laitteella kaiuttimia ja aloita musiikkikokoelmasi suoratoisto. Eikö laitteessasi ole NFC-ominaisuutta? Onnistuu, Muodosta vain Bluetooth®-yhteys, ja voit aloittaa suoratoiston.

Nauti laadukkaasta Bluetooth®-suoratoistosta LDAC™:n avulla

LDAC™ lähettää noin kolme kertaa enemmän tietoa (suurimmalla 990 kb/s:n siirtonopeudella) kuin perinteinen Bluetooth®-äänentoisto ja takaa vaikuttavan langattoman kuuntelukokemuksen.

Roiskeenkestävä ja vankka ohjauspaneeli

MHC-V82D:n yläosa kestää roiskeita ja on helppo puhdistaa, joten juoman läikkyminen ei keskeytä juhlintaa ennenaikaisesti. Party Lock -painike poistaa kaikki muut painikkeet käytöstä 30 sekunnin ajaksi ja helpottaa puhdistusta.

Helppo liikuttaa: kallista ja rullaa

MHC-V82D on helppo kuljettaa paikasta toiseen kantokahvasta vetäen. Tukevan pyörän ansiosta siirrät järjestelmää kätevästi vaikka kesken juhlien.

Paranna bileitä lisäkaiuttimilla

Yhdistä useita kodin äänentoistojärjestelmiä Bluetooth®-yhteydellä ja tee kuuntelukokemuksesta entistä vaikuttavampi. Voit yhdistää enintään 50 yhteensopivaa kodin äänentoistojärjestelmää ja synkronoida musiikin ja valot.

Liitämällä useita laitteita yhä useampi voi ohjata musiikkia

Sinä ja ystäväsi voitte yhdistää MHC-V82D-kaiuttimeen samanaikaisesti kolme älypuhelinta Bluetooth®-tekniikalla. Voitte kaikki toistaa musiikkia omista musiikkikirjastoistanne, jolloin käytössä on laaja kappalevalikoima.

Liitännät, toisto ja lataaminen USB-portin kautta

Toista USB-laitteeseen tallennettuja kappaleita tai luo omia mukautettuja soittolistoja suoralla CD–USB-tallennuksella. Liitä vain laite PLAY/REC-porttiin, ja voit nostaa bileiden tunnelmaa suosikkikappaleillasi. USB-liitännän avulla voit ladata myös älypuhelimesi samalla kun kuuntelet musiikkia.

Tekniset tiedot
360° SOUND -toiminto ja kauas kantava bassoääni tuovat juhlat suuren yleisön luokse. Tanssi ja laula selkeästi kuuluvan musiikin mukana sykkivien 360° Party Light- ja kaiutinvalojen rytmissä ja käytä DJ-toimintoja vaaka- ja pystysuuntaisilla käden liikkeillä tai älypuhelimellasi.
  • 360°-ÄÄNI ja pitkälle kantava bassoääni

  • 360° Party Light- ja kaiutinvalot

  • Eleohjaus tekee käytöstä hauskaa ja helppoa

  • Ääniohjaus / Party Light -valot Fiestable-sovelluksen kautta

  • Integroitu DVD-soitin HDMI-lähdöllä

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä