HIFIJÄRJESTELMÄT

Tehokas kodin äänentoistojärjestelmä, jossa DVD-soitin

SHAKE-X30D
Kuva tuotteesta Tehokas kodin äänentoistojärjestelmä, jossa DVD-soitin

SVH

800,00 €

(sis. ALV)
Kuvia tuotteesta Tehokas kodin äänentoistojärjestelmä, jossa DVD-soitin
Kuvia tuotteesta Tehokas kodin äänentoistojärjestelmä, jossa DVD-soitin
Kuvia tuotteesta Tehokas kodin äänentoistojärjestelmä, jossa DVD-soitin
Kuvia tuotteesta Tehokas kodin äänentoistojärjestelmä, jossa DVD-soitin

Ominaisuudet

Sound Pressure Horn saa bassoäänet tuntumaan koko kehossa

Sound Pressure Horn saa basson tuntumaan koko kehossa. Sisäinen torvimuotoilu lisää tehokkaasti akustista painetta työntämällä energiaa vahvistavan kanavan kautta. Tuloksena saadaan perinteisiä, energiaa tuhlaavia vahvistimia ja niiden signaalinkäsittelyä paljon tehokkaampi bassokokemus.

Nauti laadukkaammasta BLUETOOTH®-suoratoistosta LDAC™-tekniikalla

LDAC on Sonyn uusi äänitekniikka, jonka ansiosta voit kuunnella laadukasta ääntä langattomasti Bluetooth®-tekniikalla. LDAC siirtää jopa kolme kertaa enemmän tietoa, mikä takaa paremman langattoman kuuntelukokemuksen.

Kaiuttimen LED-valot luovat juhlatunnelmaa

Muuta tunnelmaa klubimaisemmaksi kaiuttimen LED-valoilla. Kaiutinten LED-valoissa on useita värikuviota – puhtaan valkoisesta sateenkaareen. Valo synkronoituu musiikin rytmiin, ja valojen teho ja nopeus vastaavat musiikin tunnelmaa.

DJ-tehosteet tuovat kappaleisiin lisää eloa

Laita juhlijat liikkumaan DJ-tehosteiden tahtiin. Neljä erilaista tehostetta luovat sopivan biletunnelman: flangeri tuottaa muhkean äänen, WAH vääristää ääntä, isolaattori erottaa tietyn äänitaajuuden ja PAN panoroi äänen kaiuttimesta toiseen. Voit käyttää DJ-tehosteita Fiestable-sovelluksella tai eleohjauksella. Bileiden soittolistalla leikittely ei ole koskaan ollut näin helppoa.

Karaoketoiminto kutsuu mukaan laulamaan

Karaokekisat ystävien kesken on helppo järjestää: liitä vain SHAKE-X30D televisioon, aseta sisään karaoke-DVD ja laula näytöllä näkyvien sanojen mukaan. Kaksi mikrofoniliitäntää, esitysten varaustoiminto, pisteytys ja kaiku ovat kaikki, mitä tarvitset yhteiseen karaokehetkeen ystävien kanssa. Sisäinen äänen häivytys hiljentää CD:n lauluääntä, jotta voit itse laulaa kaikki suosikkikappaleesi.

Kitaratulo

Pidä omia minikonsertteja kitaran kanssa. Liitä kitara ja paina kitarapainiketta ja nauti vahvasta äänestä. Soita soolo tai laula mukana liittämällä mikrofoni.

HDMI-liitännällä kytkeminen on helppoa

Liitä se helposti televisioosi ja nauti tuhdista ja voimakkaasta äänestä niin elokuvissa kuin musiikissa. HDMI-portin ansiosta tarvitset liitäntään vain yhden kaapelin.

Katsele videoita sisäänrakennetun DVD-soittimen avulla.

Ota DVD:si esiin ja katsele niitä SHAKE-X30D-mallin sisäänrakennetulla soittimella. Kuule joka räjähdys, tapahtuma tai dramaattinen kohtaus elokuvamaisena tilaäänenä, joka tempaa sinut keskelle toimintaa. Tee olohuoneestasi teatteri ja järjestä eeppisiä elokuvailtoja.

Saumaton suoratoisto NFC- ja Bluetooth®-tekniikalla

Near Field Communication (NFC)- ja Bluetooth®-tekniikan ansiosta et tarvitse langallista yhteyttä ja monimutkaisia asennusprosesseja. Muodosta nopea ja saumaton yhteys koskettamalla NFC-yhteensopivalla laitteella SHAKE-X30D-järjestelmää ja aloita musiikkikokoelmasi suoratoisto. Eikö laitteessasi ole NFC-ominaisuutta? Ei hätää. Muodosta vain yhteys Bluetooth®-tekniikalla, niin voit aloittaa suoratoiston.

Yhdistä musiikkisi – Sony | Music Center

Lataa Sony | Music Center (ennen SongPal) älypuhelimeen tai tablet-laitteeseen ja ota musiikkikokoelma hallintaasi. Muodostettuasi Bluetooth®-yhteyden voit kuunnella lempimusiikkiasi saumattomasti. Sovelluksella voi myös taata upean ja tasapainoisen äänen ääniasetuksia mukauttamalla.

Liitännät ja toisto USB-portin kautta

Kopioi kappaleita CD:n ja USB:n välillä Kytke vain laite PLAY/REC-porttiin ja aloita siirto. Jos tallennat suoraan USB:lle, voit parantaa äänenlaatua päivittämällä bittinopeuden oletusarvoisesta 128 kb/s:stä 256 kb/s:ään.

Äänitulo äänentoistojärjestelmän laajentamiseen

Hyödynnä kodin äänentoistojärjestelmääsi tehokkaasti. Kahden RCA-tulon ansiosta voit liittää järjestelmän televisioosi ja nauttia elokuvista ja pelikonsoleista lisäteholla.

Sisäänrakennettu CD-soitin levykokoelmaasi varten

Soita klassikkoalbumeja tai kokoelmalevyjä sisäänrakennetulla CD-soittimella. Tämä kodin äänentoistojärjestelmä on yhteensopiva CD-, CD-R- ja CD-RW-levyjen kanssa, joten voit kuunnella kaikkea studiotallenteista kokoelmiin ja ladattuihin kappaleisiin.

FM-radioviritin suosikkiohjelmiasi varten

Haluatko kuunnella DJ-suosikkejasi? Virittäydy taajuudelle FM-radiolla ja tutustu tarjontaan.

Tekniset tiedot

Nostata kotibileiden tunnelmaa tehokkaalla SHAKE-X30D-äänentoistojärjestelmällä. Tunne Sound Pressure Hornin vahva basso ja luo aito klubitunnelma DJ-tehosteilla ja monivärisillä LED-valoilla.
  • Sound Pressure Horn -tekniikka takaa voimakkaan basson

  • LDAC laadukkaaseen Bluetooth®-kuunteluun

  • Klubitunnelmaa DJ-tehosteilla

  • Karaoketoiminto kutsuu mukaan laulamaan

  • LED-valonäyttö luo biletunnelmaa

Pääyksikön mitat (L x K x S cm) (noin)
45,5 x 16,5 x 33,0
Etukaiuttimen mitat (L x K x S cm) (noin)
36,8 x 58,5 x 39,1
Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut

Käyttäjien mielipide