IFA 2018 -messujen parhaat palat

Seuraa, miten viimeisimmät tuotteemme tekevät rakastamastasi viihteestä aidompaa, luonnollisempaa ja jännittävämpää. #SonyIFA

Upea todentuntuisuus

Pyrimme suunnittelemaan televisioita, jotka välittävät tekijän ideat uskollisesti. MASTER Series täyttää huippusuunnittelijoidemme tiukat kriteerit ja toistaa kuvan kauniisti. Nyt tekijät voivat luottaa siihen, että heidän ideansa toistetaan täydellisesti myös kotona. 

WH-1000XM3

ONLY MUSIC. NOTHING ELSE.

WH-1000XM3-kuulokkeet tarjoavat hiljaisemman ympäristön entistäkin paremmalla alan johtavalla hälynpoistolla ja älykkäällä, tilanteeseen sopeutuvalla kuuntelutekniikalla.

WF-SP900

Nauti musiikista uudella tavalla

WF-SP900-kuulokkeiden avulla pääset entistä pidemmälle niin radalla, altaassa kuin meressäkin. Aidosti langattomilla kuulokkeilla ja 4 Gt:n sisäisen tallennustilan ansiosta kuuntelu onnistuu kaikkialla.

SRS-XB01

Kompakti muotoilu, mahtava ääni

Lisää bassoa lempimusiikkiisi tällä hauskan kokoisella kaiuttimella, joka tuottaa kokoonsa nähden uskomatonta ääntä.

FES WATCH U -KELLO

Käytä aikaa omalla tavallasi 

Lisää tyyliä FES Watch U -kellolla. Kellotaulun ja hihnan joustavan aktiivimatriisi-sähköpaperin ansiosta voit muuttaa kelloa yhdellä painikkeella.

Xperia XZ3

Näe, kuule ja tunne enemmän.

Pakene arjesta viihteen maailmaan Xperia XZ3:n avulla. Hämmästyttävän ohut ja reunaton puhelin pitää sisällään HDR OLED -näytön, stereokaiuttimet ja Dynamic Vibration Systemin.

Katso IFA 2018 -messujen pääpuhe

Katso uusimmat maailmalle esitellyt tuotteet ja innovaatiot.

Sony IFA 2018: lehdistötiedote

Lehdistösivulle sisältää uutisia, kuvia ja kommentteja IFA 2018 -messuilta.

Tutustu My Sonyyn

Pysyt ajan tasalla Sonyn uutisista luomalla oman My Sony -tilin.