Siirry sisältöön

Julkistettu IFA 2016 -messuilla

Euroopan suurimmilla tekniikkamessuilla esittelemme uusimpia tuotteitamme, jotka mullistavat katselu-, kuuntelu-, tallennus- ja toistokokemuksen.

#SonyIFA

Näe, jaa ja keskustele 

Jaa ajatuksesi uusista upeista tuotteistamme ja käytä yhteisöpalveluja avainsanalla #SonyIFA.

Kuvaa tarkasti

Älypuhelimen kamerassa on edistynyt liikkeen ja värien tallennus. Uudella Xperia™ XZ:lla kuvattuna elämä näyttää juuri niin kauniilta kuin se on.

ZD9 4K HDR TV: upeuden uusi standardi

Koe kauniin yksityiskohtaiset kuvat taianomaisessa 4K HDR -laadussa. Uudet ZD9-televisiot luovat uudenlaisen todellisuuden innovatiivisten 4K HDR Processor X1™ Extreme- ja Backlight Master Drive™ -tekniikoiden ansiosta.         

MDR-1000X: verraton hälynpoisto

Alan johtavan hälynpoistotekniikan ansiosta voit sulkea muun maailman ulkopuolelle yhdellä kosketuksella. Uudet SENSE ENGINE -tekniikalla varustetut langattomat MDR-1000X-kuulokkeet kirjoittavat hälynpoiston säännöt uusiksi ja mukautuvat käyttötapojesi ja ympäristösi mukaan.

MDR-1000X: kuulokkeiden hälynpoisto KÄYTÖSSÄ
MDR-1000X: kuulokkeiden hälynpoisto EI KÄYTÖSSÄ
Ota hälynpoisto käyttöön
Poista hälynpoisto käytöstä

Signature Series 

One Signature Sound

Korkean resoluution äänen kuuntelukokemuksesta tunnettavaan elämykseen.

NW-WM1Z Walkman®

NW-WM1Z Walkman®

Viimeistellyn äänitekniikan ja korkealuokkaiset materiaalit yhdistävällä Walkman®-lippulaivamallillamme kuulet jokaisen yksityiskohdan.

MDR-Z1R-kuulokkeet

MDR-Z1R-kuulokkeet

Japanissa valmistetut kuulokkeet tarjoavat laajan taajuus- ja dynaamisen alueen sekä tinkimättömän, henkilökohtaisen kuuntelukokemuksen.

TA-ZH1ES-vahvistin

TA-ZH1ES-vahvistin

Ensiluokkainen vahvistin, jossa yhdistyvät parhaat digitaaliset ja analogiset tekniikat, vie kuuntelun astetta pidemmälle.

GTK-XB5 ja EXTRA BASS

GTK-XB5 takaa biletunnelman

Tuo iltaan eloa klubitasoisilla biiteillä ja välkkyvillä valotehosteilla. Tämän tehokkaan ja kompaktin järjestelmän EXTRA BASS takaa järisyttävän bile-elämyksen.

FDR-X3000R: vähemmän tärinää, myös 4K-laadussa.

Muunna toiminta hämmästyttävän todentuntuisiksi videoiksi. FDR-X3000R Action Camissa yhdistyvät 4K-kuvaus ja tasapainotettu optinen SteadyShot™ (B.O.SS), jotka takaavat uskomattoman selkeät ja vakaat POV-videot.

Tuoreita ideoita ja uusia konsepteja

Me muovaamme tulevaisuutta tekemällä siitä älykkäämmän ja henkilökohtaisemman ja luomalla laajemman kokonaisuuden. Näin voit jakaa sinulle tärkeitä asioita, elää luovemmin ja työskennellä älykkäämmin.

Eläydy peliin PlayStation® VR -pelikonsolilla

Uppoudu pelimaailman uudenlaiseen virtuaalitodellisuuteen PlayStation® VR -pelikonsolilla. 360 asteen näkökenttä, aito 3D-ääni ja kohteen seuranta päästävät aistisi valloilleen ja luovat toiminnantäyteisen kokemuksen.