VASTAANOTTIMET JA SOITTIMET

DSX-A310DAB | DAB-radio- ja mediavastaanotin

DSX-A310DAB
Kuva tuotteesta DSX-A310DAB | DAB-radio- ja mediavastaanotin

SVH

150,00 €

(sis. ALV)
Kuvia tuotteesta DSX-A310DAB | DAB-radio- ja mediavastaanotin
Kuvia tuotteesta DSX-A310DAB | DAB-radio- ja mediavastaanotin

Ominaisuudet

DAB+ -radio

Kuuntele DAB+ -radiota ja nauti valinnanvapaudesta ja paremmasta äänenlaadusta. Vastaanotin löytää myös vanhat DAB-suosikkisi.

EXTRA BASS™ lisää tehoa bassoon

Painamalla EXTRA BASS -painiketta voit lisätä matalien äänten tehoa. Tekniikka luo syvän ja jykevän basson vahvistamalla bassoääniä. Ota tila käyttöön painikkeella ja nauti dynaamisesta äänestä.

Tee äänestä omanlaisesi 10-kaistaisella taajuuskorjaimella 

Voit muokata äänentoiston oman makusi mukaiseksi 10-kaistaisella taajuuskorjaimella. Liikuttamalla säätimiä voit luoda omanlaisesi äänimaailman tai valita jonkin 10 esiasetuksesta. Uusi karaoketila madaltaa äänitaajuuksia, joten voit nauttia yhteisistä lauluhetkissä autossa.

Digitaaliset suotimet optimoivat kaiuttimien äänen

Kaiuttimet toimivat parhaiten silloin, kun niiden kautta toistetaan oikeanlaisia taajuuksia. Ylipäästösuodatin lähettää korkeat ja keskialueen taajuudet täyden äänialueen kaiuttimiin, ja alipäästösuodatin ohjaa bassotaajuudet bassokaiuttimeen. 

Liitä kannettava laite USB-portin kautta 

Liitä MP3-soittimesi etupuolen USB-porttiin ja käytä mobiililaitteesi musiikkikirjastoa.

Helppolukuinen pystysuuntainen LCD-näyttö

Laajempi katselukulma ja viisi kertaa tavallisia näyttöjä suurempi kontrasti tekevät pystysuuntaisesta näytöstä erittäin helppolukuisen.

Yhdistä Sonyn kaiuttimiin ja nauti entistä paremmasta äänestä

Haluatko laajentaa järjestelmääsi? Parhaan yhteensopivuuden takaamiseksi suosittelemme Sonyn täyden äänialueen FB-kaiuttimia. Ne täydentävät EXTRA BASS -virtapiiriä ja tuottavat täyteläisen ja voimakkaan äänen.

Kuuntele laadukkaita FLAC-tiedostoja

FLAC-tiedostomuoto, toisin kuin MP3, pakkaa äänisignaalin siten, että äänenlaatu säilyy ennallaan. Käyttämällä etupuolen USB-porttia voit toistaa upealta kuulostavia FLAC-tiedostoja.

Äänen kanssa synkronoitu valaistus luo lisää tunnelmaa

Näe musiikin liike kappaleen dynamiikan mukaan muuttuvilla ja sykkivillä valoilla.

Määritettävät ohjauspyörän säätimet 

Haluatko käyttää ohjauspyörän säätimiä vastaanottimen painikkeiden sijasta? Asennus yhteensopiviin ajoneuvoihin on helppoa määritettävien ohjauspyörän säätimien ansiosta.

Selkeä ja tehokas ääni 4 x 55 watin vahvistustekniikalla

Sisäinen 4 x 55 watin (enintään 4 ohmin vastuksella) tai 4 x 20 watin (RMS 4 ohmin vastuksella) vahvistin takaa tarvitsemasi äänenvoimakkuuden. 

USB-tulon ansiosta voit soittaa musiikkia iPhonesta tai iPodista 

Kätevän USB-tulon ansiosta voit helposti soittaa musiikkia iOS-laitteestasi. Liitä laitteet USB-kaapelilla (ei toimiteta mukana), niin voit hallita toiston perustoimintoja ja seurata samalla kappaleiden tietoja näytöllä.

Tekniset tiedot

Nauti voimakkaasta äänestä myös tien päällä. EXTRA BASS tehostaa bassoääniä, ja 4 x 55 W:n vahvistus takaa tarvitsemasi äänenvoimakkuuden. Voit myös kuunnella uusimpia digitaalisia radioasemia laadukkaalla DAB+ -yhteensopivalla äänellä.
  • 4 x 55 W

  • EXTRA BASS tehostaa matalia ääniä dynaamisesti

  • Sertifioitu digitaalinen radio

  • Liittämällä iPhonen, Android-puhelimen tai MP3-soittimen etupuolen USB-porttiin voit käyttää omia musiikkikirjastojasi

EXTRA BASS
Kyllä (1,2)
DSO (dynaaminen äänikentän muokkaus)
Ei
Lähtöteho
4 x 55 W
Esilähtö
Takana
Bassolähtö
Ei
AUX
Kyllä (edessä)
USB
Kyllä (edessä)
USB Media Transfer Protocol
Kyllä
USB Android Open Accessory -protokolla
Kyllä (2,0)

Laatikon sisältö

ISO-liitin, Säätörengas (kova): Musta (ei maalattu), Takuukortti, Käyttöohjeet

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut

Käyttäjien mielipide