α1

AINOA OIKEA

Sony jatkaa perinteisten kuvaustyökalujen rajojen rikkomista innovatiivisella tekniikallaan, joka tarjoaa uraauurtavan yhdistelmän tarkkuutta, nopeutta ja mahdollisuuksia intuitiiviseen käyttöön. α1-kamera tuo uusia ulottuvuuksia kuvaustehoon ja työnkulun nopeuteen ja vapauttaa käyttäjän uuteen luovuuteen.

TÄYDEN KOON KENNO, E-TYYPPI, PEILITÖN

Alpha 1 -kamera, joka tarjoaa upean resoluution ja nopeuden

ILCE-1
ILCE-1

SVH

7 600,00 €

(sis. ALV)
Uusi ohjelmisto on nyt saatavilla.
4 erilaista kuvauskohdetta
α1-valokuvagalleria
α-tehtävä

α-tehtävä on antaa luoville tekijöille edellytykset unelmiensa toteuttamiseen. α1-kamera on siitä vahvin todiste tähän saakka.

50 MP, 30 kuvaa sekunnissa

Sonyn uusimmat tekniikat tarjoavat ainutlaatuisen nopeuden ja tarkkuuden uusia luovia mahdollisuuksia ja työnkulkuja varten. 

Kilpapyöräilijä kääntymässä kaarteessa
Upea tarkkuuden ja nopeuden yhdistelmä
Kallioon iskevät aallot
Häikäisevä kuvanlaatu
Eteenpäin katsova kettu
Huipputason automaattitarkennus
Videoiden kuvaaminen α1:llä
Ennenkokematon suorituskyky videoissa
Tietokone käytössä studiossa
Tarkka ja luotettava kaikenlaisissa tilanteissa
Kuvaus ulkona α1:llä
Uusi työnkulkuratkaisu ammattilaisten tarpeisiin
Tarkkuus ja nopeus
30 jatkuvalla kuvauksella otettua kuvaa kilpapyöräilijästä
50,1 megapikseliä jopa 30 kuvan sekuntinopeudella

α1 yhdistää korkean resoluution ja suuren nopeuden upeasti. 50,1 megapikselin kennon huippunopean luvun ansiosta sarjakuvauksen nopeus on jopa 30 kuvaa sekunnissa, kun AF- ja AE-seurannassa käytetään elektronista suljinta. Täydellinen esimerkiksi urheilukuvaukseen, jossa ratkaiseva hetki on nopeasti ohi.

Kuvasarjat, joissa ylitummumista, ja ilman ylitummumista
Keskeytyksetöntä katselua ilman ylitummumista

Keskeytyksetön katselu ilman kohteen ylitummumista takaa välittömän ja saumattoman reagoinnin. Elektroninen etsin päivittyy ja minimoi viiveen jatkuvan kuvauksen aikana.
(A) Kuvaus ilman ylitummumista (B) Kuvassa ylitummumista

AF/AE-seurantamääritykset 120 kuvaa/s

Kennon nopealukuisuus takaa 120 AF/AE-määritystä sekunnissa myös sarjakuvauksessa (jopa 30 kuvaa/s) ja nopeasti liikkuvien kohteiden tarkan AF-seurannan. AE-määrityksen viive on alle 0,033 s.
(1) AF/AE-reagointinopeus (2) 60 kertaa/s (3) 20 kuvaa/s

Kaksi kaurista kamppailevat
Hiljainen, tärinätön suljin

Hiljainen elektroninen suljin tarjoaa enemmän mahdollisuuksia urheilusuoritusten ja muiden hiljaisuutta vaativien kohteiden kuvaamiseen. Värähtelemätön toiminta parantaa korkeaa kuvanlaatua entisestään.

Esimerkkejä sulkimen rullauksen aiheuttamista vääristymistä
Häiriönestosuljin

Kennon nopealukuisuus minimoi kuvien vääristymät elektronista suljinta käytettäessä. BIONZ XRTM -prosessorin ja suuren puskurimuistin ansiosta vääristymien määrä on noin 1,5 kertaa vähäisempi kuin α9 II:ssa.
[1] Perinteinen elektroninen suljin [2] Häiriönestosuljin

Automaattitarkennuksen havaitsema lentopalloilijan torjunta
Välkkymättömät elektroniset ja mekaaniset sulkimet

Jälleen ennennäkemätön uutuus: välkkymättömät elektroniset ja mekaaniset sulkimet. Kuvaat ilman välkkymistä loisteputkien tai keinovalon valossa ja hyödynnät elektronista suljinta täydellisesti.
Kuvaus ilman välkkymistä [1] Käytössä [2] Ei käytössä

Exmor RS CMOS -kuvakenno
Täyden koon 50.1 MP Exmor RS™ CMOS -kenno ja sisäinen muisti

Tämän taustavalaistun 50,1 MP:n täyden koon kuvakennon pinorakenne mahdollistaa korkean resoluution ja nopeuden. Erillisten pikseli- ja piiritasojen sekä edistyneen A/D-muunnoksen ansiosta käsittely on nopeaa.

BIONZ XR -kuvaprosessori
Uusi rakenne ja BIONZ XR -kuvaprosessori

Uuden BIONZ XR -kuvaprosessorin edistyksellisen rakenteen ansiosta käsittelyteho on 8 kertaa parempi. Tästä johtuen kuvanlaatu on ensiluokkainen ja kameran käyttöliittymä reagoi paremmin.

Kehittyneet salamavalotoiminnot laajentavat ilmaisumahdollisuuksia
Mallin muotokuva
Elektronisen sulkimen salamatäsmäys

Ensimmäistä kertaa α-kamerassa elektronisen sulkimen salamatäsmäys on käytettävissä pinorakenteisen CMOS-kennon korkean lukunopeuden ansiosta. Kaikki elektronisen sulkimen edut ovat käytettävissä salamavalokuvauksessa.

Pyöräilijä auringonlaskussa
Kaksikäyttöinen suljin salamatäsmäykseen – jopa 1/400 s

Maailman ensimmäinen kaksikäyttöinen suljinjärjestelmä mahdollistaa salamatäsmäyksen jopa nopeudella 1/400 s. Näin voit taltioida dynaamista toimintaa ja kuvata entistä luovemmin.

Upea tarkkuus
Henkeäsalpaava tarkkuus ja kuvanlaatu

Uusi 50.1 MP Exmor RS CMOS -kenno tarjoaa korkean resoluution sekä herkkyyden ja vähäisen kohinan ja lisäksi jopa 15 askeleen dynaamisen alueen. Uusi kuvaprosessori saavuttaa jopa paremman väritarkkuuden kuin aiemmat mallit.

Yönäkymä kaupungista hämärässä
Laaja herkkyysalue: ISO100–32000

Vaikka kennon pikselimäärä on suuri, herkän taustavalaistun rakenteen, jossa sirujen linssien välissä ei ole aukkoja, ja heijastuksia estävän pinnoitteen ansiosta ISO-herkkyys on vakiona ISO100–32000, laajennettavissa herkkyydeksi ISO50–102400.

Kuvituksia pikselisiirto monikuvauksessa -toiminnosta RGB-väreissä
Pikselisiirto monikuvauksessa

Tietokoneohjelmistolla voi yhdistää jopa 16 kuvaa, joita otettaessa on käytetty tarkkaa kuvanvakautuksen hallintaa. Saatavat jopa 199 milj. pikselin kuvat ovat tarkkoja, värikkäitä ja tunnelmallisia.
[1] Tavallinen kuvaus  [2] 16 kuvan yhdistelmä, pikselisiirto monikuvauksessa

Kaksi kuvaa mallista eri väriprofiileilla
Creative Look tukee monipuolista ilmaisua

Creative Look -toiminnossa on 10 sellaisenaan käytettävää tai muokattavaa esiasetusta, joilla voidaan luoda monenlaisia tyylejä. Niiden avulla tekijät voivat hienosäätää valokuviensa tai videoidensa tunnelmaa suoraan kamerassa.

Kuva viisiakselisesta kuvanvakautuksesta
Viisiakselinen optinen kuvanvakautus tarjoaa 5,5 askeleen edun

Huipputarkka vakautusyksikkö, gyroanturit ja uusimmat kuvanvakautusalgoritmit takaavat 5,5 askeleen aukon edun valotusajassa. Näin korkean resoluution kuvien laatu on paras mahdollinen.
[1] Pystytärinä [2] Vaakatärinä [3] Rullaus

Ainutlaatuinen automaattitarkennus
Lentävä lintu, jonka kasvojen päällä on automaattitarkennuskehys
Reaaliaikainen lintujen Eye AF-toiminto

Korkeatasoisen kohteentunnistustekniikan ansiosta Sonyn reaaliaikainen Eye AF -toiminto seuraa linnun silmiä ja tarkentaa täsmällisesti niihin silloinkin, jos lintu lähtee äkkiä lentoon tai rajaus muuttuu. Tämä innovatiivinen toiminto vastaa erinomaisesti lintukuvauksen moniin haasteisiin.

Karhu, jonka silmän päällä on automaattitarkennuskehys
Parannettu reaaliaikainen eläinten Eye AF

Ensisijaisesti kissojen ja koirien kuvaamiseen suunniteltu toiminto käyttää kohteentunnistustekniikkaa, joka seuraa eläimen silmiä tarkasti ja tarkentaa niihin luotettavasti. Se toimii jopa silloin, kun eläimen kasvot ovat ylösalaisin.

Lentopalloilija, jonka silmän päällä on automaattitarkennuskehys
Reaaliaikainen Eye AF -toiminto

Huipputason AI-tekniikka ja edistykselliset nopean hybridiautomaattitarkennuksen algoritmit yhdistyvät α1:n reaaliaikaisessa Eye AF -toiminnossa, joka seuraa ihmissilmiä ja tarkentaa niihin noin 30 % tarkemmin kuin α9 II.

Laskettelija, jonka pään kohdalla on automaattitarkennuksen kehys
Reaaliaikainen seuranta

Valitse kohde ja paina laukaisinta puoliväliin, niin kamera seuraa kohdettasi ja pitää sen tarkennettuna automaattisesti. Tekoälyyn pohjautuva kasvojen/silmien automaattitarkennustoiminto seuraa ihmisten, eläinten tai lintujen silmiä.

Automaattitarkennuksen tunnistinalueet, jotka kattavat melkein koko kuvan
Laaja, nopea ja tarkka AF-seuranta

α1:n polttotason vaiheentunnistukseen perustuva automaattitarkennus on herkkä, nopea ja tarkka. 50,1 MP:n kenno ja BIONZ XR -kuvaprosessori tarjoavat 759 valittavissa olevaa tarkennuspistettä, jotka kattavat noin 92 % kuvasta.

Uutta potentiaalia videokuvaukseen
Uuden sukupolven 8K 30p -tallennus

Todenmukainen 8K (7 680 x 4 320) 30p -videotallennus α1:n uudella kuvakennolla ja BIONZ XR -kuvaprosessorilla. Nelinkertainen tarkkuus verrattuna 4K-kuvaan, reaaliaikainen seuranta ja reaaliaikainen Eye AF -toiminto. 8K-kuvamateriaali sopii joustavaan 4K-muokkaukseen. 10-bittinen 8K 4:2:2 -tallennus saatavilla α1-versiossa 1.3. Monipuolinen ilmaisu ja korkealaatuinen muokkaus 8K-tarkkuudella.

4K-videoita suurella 120 kuvan sekuntinopeudella

α1 tukee suuren kuvataajuuden sisäistä 4K-videotallennusta jopa 120 kuvan sekuntinopeuteen asti, ja pehmeä tyylikäs toisto on mahdollinen jopa 5 kertaa hitaampana. Erinomainen kuvanlaatu saadaan käyttämällä 10-bittistä värisävyjen aliotantaa 4:2:2 Long-GOP- tai Intra (All-I)-pakkauksen kanssa, samalla kun uusi kuvatunnistin ja BIONZ XR -kuvaprosessori minimoivat kuvien vääristymät.

Kuva näytteenotosta
4K, täysi pikselikoko, ei pakkaamista, ja 5,8K-näytteenotto

Super 35 -tilassa noin 2,3-kertainen määrä QFHD 4K -laadun edellyttämää dataa saadaan täydellä kennokoolla ilman pikselien pakkaamista. Näin saadut upeat kuvat pursuvat yksityiskohtia.
(A) 2,3-kertainen tietomäärä

Japanilainen tanssija
10-bittinen värisävyjen 4:2:2-aliotanta

10-bittinen syvyys, värisävyjen 4:2:2-aliotanta, tehokas MPEG-H HEVC/H.265 -koodekki, ruutujen välinen koodaus ja muut toiminnot tukevat monipuolista muokkausta ja monenlaisia tuotantomuotoja.

Automaattitarkennuskehys tanssijan vasemman silmän päällä
Reaaliaikainen Eye AF ja seuranta videoille

BIONZ XR -kuvaprosessori mahdollistaa merkittävästi paremman tunnistuksen ja ihmissilmien seurannan entistä useammista kasvokulmista. Käytettävissä myös 8K- ja 4K-tarkkuuksien 120p-tallennuksessa.

Maisemakuva, jossa matalan ja korkean kontrastin puolikkaat
S-Log, yhteensopiva ammattivideokameroiden kanssa

S-Log2 ja S-Log3 sisällytetty. S-Log3 tarjoaa pehmeän 10-bittisen sävyasteikon ja yli 15 askeleen dynaamisen alueen. S-Gamut-, S-Gamut3- ja S-Gamut3.Cine-väriavaruuksien tuki.

Kaksi kuvaa, joissa pidemmät ja lyhyemmät nuolet havainnollistavat eri tuotantoaikoja
10-bittinen 4:2:2 HLG (Hybrid Log-Gamma) -tuki

Suuren dynaamisen alueen HLG-videot tukevat laajan värikirjon BT.2020-väritilaa, ja niitä voi toistaa HDR (HLG) -yhteensopivassa TV:ssä. 10-bittisten HLG-tallennusten sävyt ja yksityiskohdat toistuvat tarkasti.
[1] Kuvien tehokas hienosäätö (värien määritys tarvitaan) [2] Nopeat korkealaatuiset kuvat (värien määritystä ei tarvita)

Ulkoinen α1:een kiinnitetty USB-kaapeli
16-bittinen RAW-kuva

α1-kameran 16-bittisten RAW-kuvatietojen käyttö ulkoisessa tallentimessa HDMI:n kautta mahdollistaa joustavamman jälkituotannon. RAW-kuvatietoja voi käyttää HDMI:n kautta, kun tallennetaan 4K-videoita sisäiselle kortille.

α1-kameraan liitetty ulkoinen mikrofoni
Digitaalinen ääniliitäntä, ylivoimainen äänenlaatu

Digitaalinen ääniliitäntä tuottaa erinomaisen äänenlaadun yhteensopivilla äänilaitteilla, jotka on yhdistetty monikäyttöisen lisävarustesovittimen kautta. Virheetön digitaalinen ääni lähetetään suoraan kameraan.

Kuva sisäosasta
Lämpöä hajottava rakenne pidentää tallennusaikaa

Uusi lämpöä hajottava rakenne estää ylikuumenemisen jatkuvan tallennuksen aikana ilman, että rungon koko kasvaa. Tallenna 8K/30p- tai 4K/60p-videoita jatkuvalla tallennuksella jopa yli 30 minuutin ajan

Elokuvamainen S-Cinetone-ilme

α1-kamera sisältää saman S-Cinetone-värimatriisin, joka tuottaa FX9-, FX6- ja muiden Cinema Line -kameroiden kauniit värit ja ihonsävyt. S-Cinetone tarjoaa kuvaajille ilmaisullista syvyyttä tuottamalla luonnolliset ihonsävyt, pehmeät värit ja upeat korostukset.

Aktiivitila-kuvanvakautus

Uuden videokuvaukseen suunnitellun aktiivitilan ansiosta viisiakselinen optinen kuvanvakautus toimii erittäin tehokkaasti käsivaralla kuvattaessa. Sen käyttämä BIONZ XR -prosessorin reaaliaikainen kuvankäsittely takaa optimaalisen kompensoinnin niin 4K- kuin muissakin muodoissa. Kaikki tämä toteutuu siten, ettei α -järjestelmän pienestä koosta ja kannettavuudesta tarvitse tinkiä.

Lähikuvassa FX6 kuvaustilanteessa
Sonyn videokuvausobjektiivien edut

Katso, millä neljällä uniikilla tavalla Sonyn E-tyypin objektiivi parantaa videokuvausta. Sonyn objektiivit ja kamerat tehostavat yhdessä videonluontikokemustasi.

Helppo hallinta, luotettavuus
Kuva elektronisesta etsimestä
Tehokas elektroninen etsin

α1:n 9,44 miljoonan pisteen (noin) OLED-etsin on tällä hetkellä markkinoiden tarkin. Se tarjoaa 0,90-kertaisen suurennuksen ja 41°:n kuva-alan, joten näkymä on laaja ja kirkas, sekä päivitetyn rakenteen, jonka johdosta pintaväli on 25 mm. Nopeakin toiminta näkyy tarkasti, sillä mallissa on maailman ensimmäisenä 240 kuvan sekuntinopeus ja UXGA-kuva-ala.

Mäkihyppääjä
Kuvien panorointi elektronisella sulkimella

Elektronisen sulkimen käyttäminen matalilla valotusajoilla voi heikentää näytön vastetta, jolloin nopeiden kohteiden seuraaminen vaikeutuu. Ota [Low Frame Rate Limit] käyttöön näytön vasteen parantamiseksi ja panoroinnin mahdollistamiseksi.

Kuva golfaajasta valkoisella keskikehyksellä
Vaihda täyden kennokoon ja APS-C-muotojen välillä

M- ja S-koon kuvissa on yhtä paljon pikseleitä ja sama AF-alue täyden kennokoon ja APS-C-tiloissa, joten voit vaihtaa saumattomasti täyden kennokoon [M:21MP] ja APS-C:n [M:21MP] välillä saman kuvauksen aikana.
[1] Täysi kennokoko [2] APS-C

Asetus "Operation Customize" -valikkoon ja kursori kohtaan "Different Set for Still/MV"
Erilaiset asetukset valokuville ja videoille

Joitakin asetuksia voi nyt muuttaa valitun tilan mukaan. Tämä on ihanteellista, kun haluat käyttää jotakin muuta aukkoa, valotusaikaa tai muita asetuksia valokuville ja videoille.

"Shooting" (Kuvaus) -valikko ja kursori kohdassa "Image Quality" (Kuvanlaatu)
Uusi valikkorakenne

Toinen ammattivalokuvaajien ja -videokuvaajien toivoma toiminto: uudistettu, navigointia helpottava valikkorakenne ja intuitiivisen ohjauksen paremmin mahdollistava kosketusvalikko.

"Custom Key Setting" (Mukautettava asetus) -valikko
Mukautettavat toiminnot

164 toimintoa ovat määritettävissä 17 painikkeeseen sekä etu- ja takavalitsimiin. Valokuville, videoille ja toistolle voi määrittää omat toimintoryhmänsä.

Sormi koskettaa valikkonäyttöä
Kosketusvalikon ohjain

Kosketuksella toimivat pää- ja toimintovalikot, joissa valikon välilehdet ovat näytön vasemmalla puolella ja niihin liittyvät parametriryhmät ja parametrit oikealla puolella, helpottavat navigointia ja seurannan ohjausta.

Kamera edestä
Huippuluotettava mekaaninen suljin

Sulkimen tärinä on mahdollisimman pieni, vaikka sarjakuvauksen nopeus on jopa 10 kuvaa sekunnissa. Uusi suljinyksikkö, jossa on edistyksellinen moottori, jarru ja vaimentimet, kestää jopa yli 500 000 laukaisua.

Kamera takaa ja kaksi SD-korttia
Kaksi CFexpress Type A -muistikorttipaikkaa

Kaksi muistikorttipaikkaa tukevat UHS-I- ja UHS-II SDXC/SDHC -kortteja sekä uusia CFexpress Type A -kortteja, jotka tarjoavat entistä suuremman kokonaiskapasiteetin ja nopeammat luku-/kirjoitusnopeudet.

Kamera takaa ja kaksi Z-sarjan akkua
Tehokas Z-sarjan akku pitkään kuvaukseen

Ota jopa 530 valokuvaa yhdellä latauksella. Myös komponentit ja piirit on suunniteltu virrankäyttöä optimoiviksi. Lisää kapasiteettia kahdella Z-sarjan akulla VG-C4EM-kahvassa.

Rautalankakuva sisäosasta
Parannettu pölyä ja kosteutta hylkivä rakenne

Rungon kaikki saumat ja akun suojus on tiivistetty. Muistikorttipaikoissa on kaksinkertainen liukuva suojus ja vesitiivis lukitus. Objektiivin lukituspainike ja kiinnikepehmuste antavat lisäsuojaa.

Hajotuskuva kamerasta
Kestävä magnesiumseosrunko

Kevyt ja luja magnesiumseos lisää ylä-, etu- ja takasuojusten ja sisäisen rungon kestävyyttä. Objektiivin kuusi kiinnitysruuvia vahvistavat ja lujittavat rakennetta entisestään.

Ammattimainen työnkulku
Älypuhelimen käyttö α1:n kanssa
Alan nopein kiinteä Wi-Fi tukee 2x2 MIMO -tekniikkaa

Kiinteä langaton lähiverkkoyhteys mahdollistaa tiedonsiirron 2,4 GHz:n ja 5 GHz:n kaistoilla, joista jälkimmäinen tukee 2x2 MIMO -tekniikkaa (IEEE 802.11a/b/g/n/ac). Kahden antennin kokoonpano takaa luotettavan tiedonsiirron.

Kameran vasen puoli, jossa näkyy SuperSpeed USB -liitin
SuperSpeed USB 10 Gbps (USB 3.2) Type-C® -liitin

Nopeaa USB 3.2 SuperSpeed USB 10 Gbps -tiedonsiirtoa tukevan USB Type-C® -liittimen ansiosta käytettävissä on nopea tapa siirtää langallisesti suuretkin tiedostot tietokoneeseen.

Kameran vasen puoli, jossa näkyy 1000BASE-T Ethernet -liitin
1000BASE-T Ethernet nopeaan tiedonsiirtoon

Langallisen 1000BASE-T-yhteyden liittimen avulla tietoa voidaan siirtää nopeasti ja luotettavasti gigabittien nopeudella. FTPS-tuen ansiosta tietoturvaa voidaan parantaa käyttämällä SSL- tai TLS-salausta.

Älypuhelimen liittäminen α1:een
Monipuoliset FTP-yhteydet

FTP-yhteyttä voidaan käyttää valokuvien ja videoiden lataamiseen sekä kameran kauko-ohjaukseen langattomalla tai nopealla langallisella LAN-yhteydellä tai USB-liitäntään liitetyllä älypuhelimella. Siirrettävät tiedostotyypit voidaan määrittää.

Kuvaaminen α1:llä
Valokuva- ja videotiedostojen FTP-siirto

Valokuvia ja videoita voidaan ladata FTP-palvelimeen langattomalla tai nopealla langallisella lähiverkkoyhteydellä tai liitetyllä älypuhelimella. Langaton tiedonsiirto on noin 3,5 kertaa nopeampi kuin α9 II -mallissa.

Tietokone käytössä studiossa
Monipuoliset etäkuvaustoiminnot

Imaging Edge Desktopin Remote-sovellusta voidaan käyttää tietokoneella ohjattavaan etäkuvaukseen langattomalla lähiyhteydellä tai langallisesti USB-liitännän kautta. Kauko-ohjaimena voidaan käyttää myös mobiililaitetta.

"RAW File Type" (RAW-tiedostotyyppi) -valikko ja kursori kohdassa "Lossless Comp" (Häviötön pakkaus)
Häviöttömästi pakattu RAW-kuva

α1 sisältää tehokkaan häviöttömän pakkauksen pakatun ja pakkaamattoman RAW-kuvan lisäksi.

"JPEG Quality" (JPEG-laatu) -kameravalikko ja kursori kohdassa "Light" (Kevyt)
Uusi ”Light” (kevyt) JPEG -koko

Uuden ”Light” (kevyt) JPEG -kokoasetuksen ansiosta tiedostot ovat pienempiä kuin ”Standard” (vakio) -asetuksella, ja nopeaa lähetysmahdollisuutta tarvitsevat uutis -ja urheilukuvaajat voivat toimittaa kuvat nopeammin.

Vuori ja puita
10-bittinen HEIF pehmeämpää sävyasteikkoa varten

HEIF-tiedostomuodon 10-bittiset sävyt ovat pehmeitä ja niiden ansiosta taivasta tai muotokuvia kuvattaessa kuvat ovat todenmukaisempia. Edistynyt pakkaustekniikka pienentää tiedostojen kokoa ja tehostaa työnkulkua.

Useita hyödyllisiä tukisovelluksia
Mies, jolla on α1 ja älypuhelin, sekä Imaging Edge Mobile -logo
Imaging Edge Mobile

Imaging Edge Mobile mahdollistaa nyt RAW-tiedostojen ja häviötöntä pakkausta hyödyntävien tiedostojen siirron. Lisäksi sitä voidaan käyttää Touch Tracking- ja Touch Focus -toimintojen etähallintaan kätevää automaattitarkennusta varten.

α1-kamera ulkokäytössä ja Transfer & Tagging -lisäosan logo
Transfer & Tagging add-on

Transfer & Tagging -lisäosalla (versiosta 1.3 alkaen) voit muuntaa kuvatiedostoihin liitetyt äänimuistiot automaattisesti tekstiksi ja siirtää tiedostot mobiililaitteesta FTP-palvelimeen.

Tietokone käytössä studiossa ja Remote Camera -työkalun logo
Remote Camera -työkalu

Voit muuttaa kameran asetuksia etäyhteydellä ja kuvata käyttämällä LAN-kaapelilla liitettyä tietokonetta. α1-mallissa on useita parannuksia, kuten aiempaa nopeampi siirto, kosketustoiminnot, kaksi korttipaikkaa ja HEIF-tuki.

Valokuvausstudio ja Imaging Edge -logo
Imaging Edge™ Remote, Viewer ja Edit -sovellukset

Imaging Edge -työpöytäsovellukset nostavat valokuvauksen uudelle tasolle. Remote-toiminnolla ohjaat ja seuraat kuvausta reaaliajassa, Viewer-toiminnolla valitset kuvia nopeasti kuvakokoelmista ja Edit-toiminnolla tuotat RAW-tiedoista laadukkaita kuvia.

Kuva kamerasta ja tietokoneesta
Imaging Edge™ -web-kamera

Imaging Edge -webkamerasovelluksen ansiosta Sony-kameraa voi käyttää myös web-kamerana. Live-suoratoisto ja videoneuvottelut sujuvat kattavan yhteensopivuuden ansiosta.

Kuva: α1-esite
Esitteen lataus

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

α1-kameran uudet laiteet ja tekniikat tarjoavat korkean resoluution ja uraauurtavan nopeuden. Herkkyys- ja dynaamisuusalueet mahdollistavat luovien visioiden toteuttamisen. Kamera on täynnä ammattitasoisia ominaisuuksia. Työnkulku mahdollistaa valokuvien ja videoiden toimittamisen nykyaikaiseen visuaaliseen viestintään.
  • 50,1 megapikselin 35 mm:n täyden koon pinorakenteinen CMOS-kenno ja sisäinen muisti

  • Edistynyt BIONZ XR -prosessori lisää nopeutta jopa 8x

  • Nopea jatkuva kuvaus 30 kuvaa/s ja AF/AE-seuranta

  • Videokuvaus 8K 30p ja 4K 120p

  • Laaja automaattitarkennusalue, jossa on 759 vaiheentunnistukseen perustuvaa ja 425 kontrastintunnistukseen perustuvaa AF-pistettä

Kennon tyyppi
35 mm:n täysikokoinen (35,9 × 24,0 mm) Exmor RS CMOS -kenno
Pikselimäärä (teholliset)
Noin 50,1 megapikseliä
ISO-herkkyys (Recommended Exposure Index)
Valokuva: ISO 100–32 000 (laajennetuksi ISO-alueeksi voidaan asettaa ISO 50–ISO 102 400), AUTO (ISO 100–12 800, ala- ja yläraja valittavissa), videot: aluetta ISO 100–32 000 vastaava, AUTO (ISO 100–12 800, ylä- ja alaraja valittavissa)
Akunkesto (valokuvat)
Noin 430 kuvaa (etsin) / noin 530 kuvaa (LCD-näyttö) (CIPA-standardi)
Etsimen tyyppi
1,6 cm:n (0,64 tuuman) elektroninen etsin (väri)
Näyttötyyppi
7,5 cm:n (3.0-tyyppi) TFT
Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut ja palkinnot

Käyttäjien mielipide