VAIHDETTAVAN OBJEKTIIVIN KAMERAT

α6300 E-tyypin kamera, jossa APS-C-kenno

ILCE-6300 / ILCE-6300L / ILCE-6300M
Kuva tuotteesta α6300 E-tyypin kamera, jossa APS-C-kenno

silverblack

Hinnat alkaen:

SVH

1 250,00 €

(sis. ALV)

Näytä 3 mallia ja hinnat

Piilota 3 mallia ja hinnat

Vain runko

ILCE-6300

SVH

1 250,00 €

(sis. ALV)

Runko + 16–50 mm:n tehokas zoom-objektiivi

ILCE-6300L

SVH

1 350,00 €

(sis. ALV)

Runko + 18–135 mm:n zoom-objektiivi

ILCE-6300M

Hintaa ei ole saatavilla

Kuvia tuotteesta α6300 E-tyypin kamera, jossa APS-C-kenno
Kuvia tuotteesta α6300 E-tyypin kamera, jossa APS-C-kenno
Kuvia tuotteesta α6300 E-tyypin kamera, jossa APS-C-kenno
Kuvia tuotteesta α6300 E-tyypin kamera, jossa APS-C-kenno
Kuvia tuotteesta α6300 E-tyypin kamera, jossa APS-C-kenno
Kuvia tuotteesta α6300 E-tyypin kamera, jossa APS-C-kenno
Kuvia tuotteesta α6300 E-tyypin kamera, jossa APS-C-kenno
Kuvia tuotteesta α6300 E-tyypin kamera, jossa APS-C-kenno
Kuvia tuotteesta α6300 E-tyypin kamera, jossa APS-C-kenno
Kuvia tuotteesta α6300 E-tyypin kamera, jossa APS-C-kenno
Kuvia tuotteesta α6300 E-tyypin kamera, jossa APS-C-kenno
Kuvia tuotteesta α6300 E-tyypin kamera, jossa APS-C-kenno
Kuvia tuotteesta α6300 E-tyypin kamera, jossa APS-C-kenno
Kuvia tuotteesta α6300 E-tyypin kamera, jossa APS-C-kenno
Kuvia tuotteesta α6300 E-tyypin kamera, jossa APS-C-kenno
Kuvia tuotteesta α6300 E-tyypin kamera, jossa APS-C-kenno

Ominaisuudet

24,2 megapikselin Exmor® CMOS -kenno

Uusi 24,2 megapikselin Exmor® CMOS -kenno vie kuvauksen uudelle tasolle. Uusi ohuempi kuparijohtokerros ja parannettu käsittelypiiri tehostavat valon keräämistä, jotta saat vähän kohinaa sisältäviä kuvia laajalla herkkyysalueella (enintään ISO 51200). Kupari lisää lukunopeutta sekä edistyneen 4K- ja Full HD -kuvauksen (120 kuvaa/s) mahdollisuuksia.

Huippunopea BIONZ X™ -kuvaprosessori

Miten BIONZ X -kuvaprosessorin erinomainen nopeus ja teho varmistavat, että uusi kuvakenno pääsee oikeuksiinsa? Algoritmilla, joka on optimoitu uudelle kuvakennolle, jotta se tuottaa erittäin tarkkoja, vivahteikkaita ja yksityiskohtaisia valokuvia ja videoita erityisesti keskitasoisilla ja suurilla ISO-asetuksilla

425 pisteen vaiheentunnistukseen perustuva automaattitarkennus

Markkinoiden suurin määrä (425) vaiheentunnistukseen perustuvan automaattitarkennuksen pisteitä laajentaa ja tihentää automaattitarkennuspisteiden kattavuutta merkittävästi. α6300 tarkentaa entistä tarkemmin, tehokkaammin ja luotettavammin koko kuva-alueella.

0,05 sekunnin nopea automaattitarkennus

α6300 saavuttaa maailman suurimman automaattitarkennusnopeuden (0,05 s), kun parannettu nopean hybridiautomaattitarkennuksen integroitu automaattitarkennustoiminto ja BIONZ X™ -kuvaprosessorin uskomaton teho käsittelevät valtavaa määrää tietoa erittäin tarkasti.

Tiheä automaattitarkennuksen seurantatekniikka

Uusi, erittäin luotettavan tarkkuuden ja vakaan seurannan takaava tiheä automaattitarkennuksen tekniikka kattaa kohteen ympärillä olevan alueen noin 7,5-kertaisella tiheydellä verrattuna 6000-malliin aktivoimalla automaattitarkennuksen pisteet. Vain tämä vaiheentunnistukseen perustuva automaattitarkennus pystyy aktivoimaan automaattitarkennuksen pisteet saumattomasti ja seurata kehyksessä liikkuvia kohteita näin virheettömän tarkasti.

Nopea jatkuva kuvaus Live View'ssa

Ikuista toiminta selkeästi nopealla jatkuvalla kuvauksella enintään 11 kuvaa sekunnissa. Voit myös valita kuvaustilanteen mukaan jonkin kolmesta nopeudesta (enintään 8 kuvaa sekunnissa) ja tarkastella kuvaa Live View'ssa erittäin pienellä viiveellä EVF- tai LCD-näytössä – kuin kuvaisit käyttämällä optista etsintä.

Polttotason vaiheentunnistukseen perustuva automaattitarkennus A-tyypin objektiiveille

α6300-kameran vaiheentunnistukseen perustuva automaattitarkennus toimii myös A-tyypin objektiivin kanssa, kun käytössä on Sonyn objektiivisovitin (LA-EA3). Siten voit hyödyntää automaattitarkennusjärjestelmän ainutlaatuisen laajaa 425 pisteen vaiheentunnistukseen perustuvan automaattitarkennuksen aluetta ja nopeaa, sujuvaa seurantaa kuvatessasi muilla objektiiveilla tai E-tyypin objektiiveilla.

XGA OLED Tru-Finder™ -etsin™

α6300-kamerassa on suuren kontrastin ja tarkkuuden XGA OLED Tru-Finder™ -etsin, joka toistaa tummuuden ja värit erittäin yksityiskohtaisesti. Lisäksi siinä on tila, joka näyttää kuvat suurella kuvataajuudella (120/100 kuvaa/s), jotta liike näyttää sujuvalta ja voit seurata sitä helposti elektronisessa etsimessä.

4K-videotallennus

4K-videotallennus Super 35 mm -muodossa, jossa kaikkien pikselien tieto luetaan ilman niiden pakkaamista, mahdollistaa noin 2,4-kertaisen määrän tietoa 4K-vähimmäisvaatimuksiin nähden (QFHD: 3 840 x 2 160). Itse asiassa näin tarkat tiedot vastaavat 6K-tietoja, joten 4K-kuvat pääsevät todellakin oikeuksiinsa.

Full HD -tallennus 120 kuvaa sekunnissa ja 4x/5x hidastettu tallennus

Voit kuvata laadukasta Full HD -materiaalia myös 120 (100) kuvaa sekunnissa Full HD -muotoon käyttäen automaattitarkennuksen seurantaa ja suurta kuvanopeutta (enintään 100 Mb/s). Muutoin kameralla voi tallentaa hidastettua 4x/5x-videokuvaa sisäisesti, kun kuvanopeus on 30p (25p) tai 24p.

S-Gamut-/S-Log-kuvaus

S-Gamut-/S-Log-kuvauksella voit luoda joustavasti entistä vaikuttavampia videoita määrittämällä värit jälkeenpäin. S-Log3- ja S-Log2-gammakäyrien laaja dynaaminen alue (enintään 1 300 %) vähentää puhki palamista sekä ylitummumista. Lisäksi α6300-mallissa on vaikuttava 14 askeleen alue S-Log3-gamma-asetuksessa. Kamera tukee myös S-Gamut- ja S-Gamut3-väritilaa. Sonyn Cine-väritila. *S-Log2 ja S-Log3 on suunniteltu kuvankäsittelyyn.

Siirry sisällön luojien ohjeeseen

Hiljaista kuvaamista

Hiljaisen kuvaamisen tila laukaisee sulkimen äänettömästi myös jatkuvan kuvauksen tilassa noin kolmen kuvan sekuntinopeudella AF/AE-kuvauksessa, joten se on erityisen kätevä, kun et halua aiheuttaa häiriötä kuvatessasi sisätiloissa, luonnossa tai muissa tilanteissa, joissa hiljaisuus on valttia. Kun määrität tilan mukautettavaan painikkeeseen, voit ottaa sen käyttöön ja poistaa sen käytöstä intuitiivisesti ja huomaamattomasti.

One touch -kaukosäädin / One touch -jakaminen

One touch -kauko-ohjaimen ansiosta voit käyttää älypuhelinta tai tablet-laitetta etsimenä/kauko-ohjaimena. One touch -jakaminen siirtää valokuvat/videot laitteeseen SNS-jakoa varten. Asenna vain Imaging Edge Mobile -sovellus Wi-Fi-yhteydellä NFC-tekniikkaa tukevaan Android-laitteeseen ja yhdistä laitteet koskettamalla laitteella kameraa. Eikö laitteessasi ole NFC-ominaisuutta? Ei hätää, koska laitteet voi liittää myös uudella QR-kooditoiminnolla.

Lue lisää

Parannettu nopea hybridiautomaattitarkennus videokuvaukseen

Nyt videoiden automaattitarkennus toimii erityisen tarkasti nopean hybridiautomaattitarkennuksen ansiosta, mikä on keskeisen tärkeää 4K-kuvauksessa. Erittäin tiheän vaiheentunnistukseen perustuvan automaattitarkennuksen pistejärjestelmän lisäksi tämän α6300-mallin järjestelmän säädettävä AF-nopeus ja AF-seurannan herkkyys edistävät luovuutta, kun voit muuttaa tarkennusta niin pitkälle kuin olosuhteet ja mielikuvituksesi sallivat.

Automaattitarkennus tarkennuksen suurennustoiminnossa

Voit käyttää automaattitarkennusta myös suurentaessasi tiettyä kuvan aluetta etsimessä tai LCD-näytössä esimerkiksi tarkennuksen hienosäätämiseksi. Tämä on erityisen kätevää makrokuvauksen yhteydessä, missä oikea tarkennus on keskeisen tärkeää.

Lukittuva automaattitarkennus

Tämä toiminto pitää tarkennuksen liikkuvassa kohteessa automaattisesti. Kohdista vain kehys seurattavaan kohteeseen ja paina keskipainiketta. Jos kadotat kohteen, kamera havaitsee sen ja jatkaa lukittuvaa automaattitarkennusta, kun kohde ilmestyy takaisin näyttöön.

Laajennettu joustava pistetarkennus

Jos valittu automaattitarkennuksen piste ei pysy kohteessa tai sitä ei ole asetettu liikkuvaan kohteeseen, laajennettava joustava piste palauttaa tarkennuksen kohteeseen ohjaamalla ympärillä olevat automaattitarkennuksen pisteet siihen automaattisesti.

Seuraa aina tarkennusta

Erittäin tarkka Eye AF (AF-C-tilassa) takaa aina hyödyllisen automaattitarkennuksen kohteen silmiin, myös liikkuvien kohteiden yhteydessä. Luotettava työkalu varmistaa tehokkaasti onnistuneen muotokuvien tarkennuksen ja vähentää epäonnistumisia. 

Erinomainen äänenlaatu (mikrofoniliitäntä, XLR-sovitinsarja) 

Kamera tukee liitettävien mikrofonien lisäksi linjatuloa ammattilaistason äänilaitteista, joissa on XLR-liitäntä, kun käytössä on erikseen myytävä XLR-sovitinsarja (XLR-K2M/XLR-K1M), joka mahdollistaa liittämisen monenlaisiin huipputason mikrofoneihin. Siksi voit hienosäätää ääniasetuksia ja tallentaa erittäin laadukasta ja vähän kohinaa sisältävää ääntä videokuvauksen yhteydessä.

Puhdas HDMI-lähtö

Tämä toiminto tukee 4K- ja Full HD -tarkkuuksia ja mahdollistaa pakkaamattomien videotiedostojen siirron ulkoiseen tallennuslaitteeseen tai näyttöön. Kuvan voi tallentaa kameraan myös silloin, kun signaaleja siirretään tätä toimintoa käyttämällä.

Gammanäyttötoiminto

Tällä toiminnolla voit tarkastella kuvia niin, että niiden kontrasti on luonnollinen, kun tallennat S-Log Gamma -asetuksella, muunnat S-Log2- ja S-Log3-gammat ITU709 (800 %) -gammaksi kuvien seurantaa varten tai tarkastat tarkennuksen kuvaa suurennettaessa joko LCD-näytössä tai etsimessä.

Entistä parempi varjostustoiminto

Yksinkertaista valotuksen seurantaa erityisesti, kun kuvaat käyttämällä S-Log-gamma-asetusta. Valitse videosignaalin taso vaihtoehdoista 0–109 ja sovella siihen aluetta (+10...-10 %). Seeprakuvio osoittaa kuva-alueet, jotka sopivat kyseiseen tasoon tai alueeseen. Uusi kirkkauden vähimmäistasoasetus varoittaa luotettavasti ylivalottumisesta.

Kestävä magnesiumseosrunko

Kevyt ja erittäin kestävä magnesiumseoksesta valmistettu sisäkehys ja taka-, ylä- ja etusuojus vahvistavat α6300-kameran runkoa ja tekevät siitä kestävän. Kamera on suunniteltu toimimaan luotettavasti, ja sen vakaa käsiteltävyys sekä pienikokoinen ja kevyt runko tekevät siitä oikean valinnan myös kenttäolosuhteisiin.  

Hylkii pölyä ja kosteutta

Voit kuvata vaivatta hankalissakin ympäristöissä, koska kameran kattavat pölyä ja kosteutta hylkivät ominaisuudet estävät veden ja pölyn pääsyn rungon sisälle. Ominaisuuksia ovat painikkeiden ja valitsinten ympärillä olevat tiiviisteet ja suojaava kaksikerroksinen rakenne paneelien ja komponenttien ympärillä.

Vankka bajonetti

Kameran runko ja objektiivin kiinnitys ovat erityisen vankat ja kestävät, joten suuret ja raskaatkin objektiivit – kuten pitkät tele-objektiivit ja videokuvauksessa suositut objektiivit – pysyvät paikoillaan tukevasti.

USB-virtalähde 

Kamera voi saada virtaa USB-yhteyden kautta tietokoneesta tai mobiililaitteesta. Tämä säästää kameran akkua ja pidentää sen käyttöaikaa. Kun kamerasta katkaistaan virta, akku voidaan ladata saman liitännän kautta.

14-bittinen RAW-kuva

16-bittinen kuvankäsittely ja 14-bittiset RAW-kuvat auttavat säilyttämään mahdollisimman paljon yksityiskohtia ja tuottavat erittäin laadukkaita kuvia, joissa on runsas värierojen kirjo. 14-bittinen RAW (Sony ARW) -tiedostomuoto takaa parhaan mahdollisen laadun kuvan myöhempää säätämistä varten (Image Data Converterilla tai muulla ohjelmistolla).

ISO Auto -vähimmäisvalotusaika

Estä epätarkkuudet liikkuvan kohteen kuvauksessa asettamalla valotusaika, jolloin ISO-herkkyys alkaa muuttua ISO AUTO -tilan ollessa valittuna (kun P-, A- tai Multi-frame-kohinanvaimennustila on käytössä).

Tiedoston nimen määrittäminen

Nyt voit vapaasti valita tiedoston nimen kolme ensimmäistä merkkiä kamerassa. Tiedoston nimi alkaa oletusarvoisesti tunnuksella DSC, mutta voit vaihtaa kirjaimet haluamiksesi merkeiksi ja tallentaa uuden tunnuksen. Näin valokuvaajien on helpompi hallita tiedostoja erityisesti silloin, kun käytössä on useampi kamera.

PlayMemories-kamerasovellukset™

Lisää luovuutta valokuviin tällä sovellustenlatauspalvelulla, jolla voit lisätä kameraan uusia toimintoja. Valittavia sovelluksia ovat esimerkiksi Time-lapse, jolla voit yhdistää tietyin väliajoin tallennettuja kuvia, Smart Remote Control, jolla voit hallita asetuksia älypuhelimesta tai tablet-laitteesta, Sky HDR (high-dynamic-range-imaging), Star Trail, Liveview Grading ja Smooth Reflection. Huomautus: palveluiden saatavuus vaihtelee alueittain.

Katso lisätietoja

Capture One (for Sony)

Capture One Express (for Sony) on maksuton, palkittu kuvanmuokkausohjelmisto laadukkaiden kuvien tuottamiseen RAW-kuvista. Sen avulla pidät kuvasi helposti järjestyksessä ja muokkaat niitä tehokkailla muokkaustyökaluilla. Erikseen ostettava Capture One Pro (for Sony) -sovellus sisältää lisää muokkaustyökaluja ja etäkuvaustoiminnon.

Maksuton lataus (siirry Phase One -sivustoon)

iMovie- ja Final Cut Pro X -tuki

Tämä tuote on yhteensopiva Final Cut Pro X- ja iMovie-ohjelmien kanssa.

Imaging Edge™ Remote, Viewer ja Edit

Imaging Edge -työpöytäsovellukset nostavat valokuvauksen uudelle tasolle. Remote (Kauko-ohjain) -toiminnolla voit kuvata etäohjauksella, Viewer (Tarkastelu) -toiminnolla katselet, arvioit ja valitset kuvia nopeasti kuvakokoelmista ja Edit (Muokkaa) -toiminnolla tuotat RAW-tiedoista laadukkaita kuvia. Saat Sonyn RAW-tiedostoista parhaan kuvanlaadun ja hallitset kuvamateriaalia entistä tehokkaammin.

Lue lisää

Tekniset tiedot
Sonyn α6300-sarjan lippulaivamallissa, peilittömässä vaihdettavan objektiivin APS-C-kamerassa, on maailman nopein (0,05 s) automaattitarkennus ja eniten vaiheentunnistukseen perustuvan automaattitarkennuksen pisteitä (425), 24,2 tehollisen megapikselin Exmor® CMOS -kenno, erittäin laaja ISO 100-51200 -herkkyysalue, parannettu 4K-videotallennus ja XGA OLED Tru-Finder™.
  • Maailman nopein (0,05 s) AF-tarkennus ja eniten (425) vaiheentunnistukseen perustuvan AF-tarkennuksen pisteitä

  • Uusi 24,2 megapikselin Exmor® CMOS -kenno

  • BIONZ X™ -kuvaprosessori

  • Suuri herkkyysalue ISO 100–51200

  • 4K-videotallennus, jossa kaikkien pikselien tieto luetaan ilman niiden pakkaamista

Objektiivin yhteensopivuus
Sonyn E-tyypin objektiivit
Kennon tyyppi
APS-C
Kennon tyyppi
APS-C-tyypin (23,5 x 15,6 mm) Exmor® CMOS -kenno
Pikselimäärä (teholliset)
Noin 24,2 megapikseliä
ISO-herkkyys (Recommended Exposure Index)
Valokuvat: ISO 100-25 600 (laajennettavissa arvoon 51 200), AUTO (ISO 100-6 400, ylä- ja alaraja valittavissa); videot: ISO 100–25 600 -vastaava, AUTO (ISO 100–6 400 -vastaava, ylä- ja alaraja valittavissa)
Akunkesto (valokuvat)
Noin 350 kuvaa (etsin) / noin 400 kuvaa (LCD-näyttö) (CIPA-standardi)
Etsimen tyyppi
XGA OLED, 1,0 cm:n (0.39-tyyppi) elektroninen etsin (väri)
Näyttötyyppi
7,5 cm:n (3,0 tuuman) laajakulma TFT

Laatikon sisältö

Ladattava akku NP-FW50, olkahihna, rungon suojus, lisävarustesovittimen suojus, etsimen suojus, Micro-USB-kaapeli

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut ja palkinnot

Käyttäjien mielipide