α6400

Nauti elämästä.

Pienestä koostaan ja keveydestään huolimatta α6400 on nopea ja sisältää samoja ominaisuuksia kuin täyden kennokoon kamera. Kuvaa videoita ja valokuvia sommitellen tai arkiseen tyyliin – kauniit tulokset voit jakaa heti.

VAIHDETTAVAN OBJEKTIIVIN KAMERAT

α6400 E-tyypin kamera, jossa APS-C-kenno

ILCE-6400 / ILCE-6400L / ILCE-6400M

Kuva tuotteesta α6400 E-tyypin kamera, jossa APS-C-kenno

Hinnat alkaen:

SVH

1 100,00 €

(sis. ALV)

Näytä 3 mallia ja hinnat

Piilota 3 mallia ja hinnat

Vain runko

ILCE-6400

SVH

1 100,00 €

(sis. ALV)

Runko + 16–50 mm:n tehokas zoom-objektiivi

ILCE-6400L

SVH

1 200,00 €

(sis. ALV)

Runko + 18–135 mm:n zoom-objektiivi

ILCE-6400M

SVH

1 500,00 €

(sis. ALV)

Uusi ohjelmisto on nyt saatavilla.

Innovaatioita luovuutesi tueksi

Päästä luovuutesi valloilleen hyödyntämällä uudentasoista suorituskykyä ja edistyneitä toimintoja, kuten tekoälyyn perustuvaa reaaliaikaista Eye AF -toimintoa ja uutta, erittäin tarkkaa reaaliaikaista seurantaa sekä erittäin nopeaa jatkuvaa kuvausta ja 4K HDR (HLG) -videokuvausta.

Syitä valita tämä malli

Nopea ja luotettava automaattitarkennus

Nopea ja luotettava automaattitarkennus

Reaaliaikainen Eye AF, reaaliaikainen seuranta

Reaaliaikainen Eye AF, reaaliaikainen seuranta

Uskomaton kuvanlaatu

Uskomaton kuvanlaatu

4K-videot ja ammattitason toiminnot

4K-videot ja ammattitason toiminnot

Älykäs käytettävyys

Älykäs käytettävyys

Salamannopea automaattitarkennus

Luotettavalla automaattitarkennuksella upeita toimintakuvia

Kameran innovatiivinen automaattitarkennus havaitsee kohteen sijainnin nopeasti ja luotettavasti sekä seuraa kohteen liikettä ja pitää sen tarkennettuna. 

 • Laajakuva
 • Nopea
 • Vakaa
4D FOCUS

Lue lisää 4D FOCUS ‑tekniikasta

Nopea jatkuva kuvaus ja AF/AE, jopa 11 kuvaa sekunnissa

Nopea jatkuva kuvaus ja AF/AE, jopa 11 kuvaa/s

Ikuista jokainen hetki nopean prosessoinnin ja suuren välimuistin ansiosta. Voit ottaa 11 kuvaa/s ja tarkastella kuvia jälkikäteen tai ottaa 8 kuvaa/s ja tarkastella kuvia samalla. Näytön viive on pieni, ja voit ottaa jopa 116 JPEG-kuvaa (tavallinen) tai 46 pakattua RAW-muotoista kuvaa samassa sarjassa.

Hiljainen jatkuva kuvaus jopa 8 kuvaa sekunnissa

Kun häiritseviä ääniä on vältettävä esimerkiksi live-esitystä kuvattaessa, hiljaisella kuvauksella ilman sulkimen ääntä voi ottaa jopa 8 kuvaa sekunnissa. AF/AE-seuranta (jopa AF-C-tilassa) sekä reaaliaikainen Eye AF -toiminto tai reaaliaikainen seuranta lisää kuvausvaihtoehtoja.

Hiljainen jatkuva kuvaus jopa 9 kuvaa sekunnissa

Reaaliaikainen Eye AF, reaaliaikainen seuranta

Älykäs kohteen seuranta

Hiljattain käyttöön otettu tekoälyyn perustuva kohteen tunnistustekniikka prosessoi laajoja tietomääriä nopeasti liikkuvien kohteiden havainnointia ja seurantaa varten.

Kehittynyt silmientunnistus ja seuranta

Tarkka silmientunnistus

Tarkka silmientunnistus

Parannettu reaaliaikainen Eye AF tunnistaa ihmiskasvot luotettavasti ja tarkentaa henkilön silmiin. Kun AF-C on valittuna, reaaliaikainen Eye AF tarkentaa liikkuvaan kohteeseen silloinkin, kun osa kasvoista on peitossa, kasvojen tausta on valaistu tai kohde katsoo alas.

Aseta kohteen vasen tai oikea silmä ensisijaiseksi

Aseta kohteen vasen tai oikea silmä ensisijaiseksi

Nyt voit valita valikosta vasemman silmän, oikean silmän tai automaattisen toiminnon, joten voit keskittyä sommitteluun. Nämä valinnat voidaan määrittää mukautettuihin painikkeisiin, joten voit helposti vaihdella tilasta toiseen kesken kuvauksen.

Upeita eläinkuvia reaaliaikaisella eläinten Eye AF -toiminnolla

Upeita eläinkuvia – reaaliaikainen eläinten Eye AF

Reaaliaikainen eläinten Eye AF tukee eläinten seurantaa, jolloin eläinten silmien nopea, tarkka ja automaattinen tunnistus ja seuranta onnistuu laukaisimen puoliväliin painamalla. Uusi toiminto parantaa valokuvaajan onnistumista niin villieläimiä kuin lemmikkejäkin kuvatessa – tilanteissa, joissa tarkennusalueen määrittäminen on aiemmin ollut haastavaa.

Jatkuva liikkuvien kohteiden seuranta

Reaaliaikainen seuranta säilyttää tarkennuksen

Urheilutapahtumissa ja muissa nopealiikkeisissä tilanteissa jatkuva tarkennus ratkaisee, onnistuuko dramaattisen tärkeän hetken tallentaminen.

Uusi kohteen tunnistusalgoritmi seuraa liikkuvia kohteita

Uusi kohteen tunnistusalgoritmi seuraa liikkuvia kohteita

Hiljattain kehitetty kohteen tunnistusalgoritmi prosessoi tilatietoja värin, kohteen etäisyyden (syvyys), ulkoasun (kirkkaus) sekä kasvojen ja silmien tietojen perusteella nopeasti ja reaaliaikaisesti.

Saumattomasti vartalosta kasvojen ja silmien seurantaan

Saumattomasti vartalosta kasvojen ja silmien seurantaan

Kun kuvaat etäällä liikkuvaa henkilöä, seurantajärjestelmä keskittyy koko vartaloon ja tarkennusalue vaihtuu saumattomasti kasvojen ja silmien välillä kohteen tilanteen mukaisesti. 

Kosketa ja seuraa

Kosketa ja seuraa

Kun kosketusseuranta otetaan käyttöön valikosta, voit valita kohteen näyttöä koskettamalla. Kamera alkaa seurata kohdetta automaattisesti valokuvauksen ja videokuvauksen aikana.

Uskomaton kuvanlaatu

Saat todella yksityiskohtaisia kuvia

Suuren kennon ja uusimman kuvaprosessorin ansiosta voit kuvata kaikenlaisia kohteita ja saada heikossakin valaistuksessa kauniita ja selkeitä kuvia, joissa toistuvat luonnolliset värit.

24,2 megapikselin kenno ja parannettu kuvaprosessori

24,2 megapikselin kenno ja parannettu kuvaprosessori

APS-C-kennon kuparijohdot ja parannettu piiriprosessointi parantavat valon keräämisen tehokkuutta. Kuvaprosessorin kanssa nämä parantavat kuvan tarkkuutta ja saavat muodot ilmentymään kuvissa luonnollisesti.

Selkeitä kuvia myös hämärässä

Parannettu kohinan vaimennus selkeyttää kuvanlaatua myös hämärässä, kun kuvauksen herkkyys on tärkeää. Alkuperäistä ISO-herkkyyttä on kasvatettu, ja suurin herkkyys on ISO 32 000 (valokuvien laajennettu ISO-herkkyys enintään ISO 102 400). Kohinan vähennys on erityisen tehokasta usein käytetyllä keskimääräisellä tai suurella herkkyysalueella.

Selkeitä kuvia myös hämärässä
Luonnolliset kuvat vastaavat todellisuutta

Luonnolliset kuvat vastaavat todellisuutta

Täyden kennokoon kameroista peräisin olevilla kuvankäsittelyalgoritmeilla tuotetaan entistä todenmukaisempia värejä. Ihosävyt vaikuttavat luonnollisilta, ja kasvien värien toistoakin on parannettu.

4K-videot ja ammattitason toiminnot

Luova videotuotanto

Täysi pikselilukema ilman pikselien pakkaamista mahdollistaa huipputarkan 4K-videotallennuksen. α6400 sisältää useita luovaa videokuvausta tukevia edistyneitä ominaisuuksia, kuten HDR- (HLG) ja S-Log/S-Gamut -asetukset sekä hidastus- ja nopeutustallennuksen.

 • 4K-videotallennus
 • Nopea hybridiautomaattitarkennus
 • S-Log/HLG

Luo intervallivideoita

Hiljattain yleistynyt intervallikuvaus tarkoittaa jatkuvaa kuvausta, jossa kuvien välissä on 1–60 sekunnin tauko. Kameralla otetuista kuvista voidaan luoda intervallivideoita tietokoneella käyttämällä Imaging EdgeTM -työpöytäsovelluksiin kuuluvaa Viewer-sovellusta.

Hyödylliset toiminnot videoblogien kuvaukseen

Jos kuvaat videoblogeja, 180 astetta kallistuva LCD-näyttö on kätevä apuväline. Äänen tallennusta varten kamerassa voidaan ulkoisen mikrofoniliitännän lisäksi käyttää XLR-sovitinta (myydään erikseen) ammattitason mikrofoneille, jotka takaavat paremman äänenlaadun.

Hyödynnä lukuisia videotoimintoja

Hyödynnä lukuisia videotoimintoja

Kameralla voi tallentaa hidastettuja (jopa 5x) ja nopeutettuja (jopa 60x) videoita ilman jälkikäsittelyä tietokoneella. Full HD -videoiden erittäin nopeaa kuvausta (120 kuvaa sekunnissa) voi hyödyntää laadukkaiden hidastettujen aineistojen jälkituotannossa. Välivideotallennus helpottaa editointia ja esikatselua, ja kuvakaappauksella voi poimia kuvia tallennetuista videoista.

Älykäs käytettävyys

Suuriresoluutioinen LCD-näyttö ja kätevät kosketustoiminnot

180 astetta kallistuva 3.0-tyypin LCD-näyttö ei vain toista edessä olevaa näkymää, vaan sen intuitiivisilla kosketustoiminnoilla voi nopeasti hallita useita kameran ominaisuuksia.

Sulava tarkennuksen valinta Touch Pad -toiminnolla

Sulava tarkennuksen valinta Touch Pad -toiminnolla

Touch Pad -toiminnolla voit siirtää tarkennuskohtaa sulavasti etsimen läpi katsottaessa. Liu’uta sormea näytössä, kunnes löydät kohdan, johon haluat tarkentaa.

Touch Focus- ja Touch Shutter -toiminnot

Touch Focus- ja Touch Shutter -toiminnot

Voit siirtää tarkennusaluetta ruudun reunalle saakka käyttämällä Touch Focus -toimintoa yhdellä näytön kosketuksella. Touch Shutter -toiminnolla voit määrittää tarkennuksen ja laukaista sulkimen yhdellä kosketuksella.

Touch Tracking aktivoi Real-time Tracking -toiminnon

Touch Tracking aktivoi Real-time Tracking -toiminnon

Touch Tracking -toiminnolla voit aktivoida valo- tai videokuvauksen aikana reaaliaikaisen seurannan koskettamalla näyttöä. Kamera lukittuu heti kohteeseen ja pitää sen jatkuvasti tarkennettuna.

Määritä kamera juuri haluamallasi tavalla

Täyden kennokoon kameroista peräisin olevat mukautustoiminnot lisäävät joustavuutta ja kameran toiminnan hallittavuutta.

Mukautettavat painikkeet usein käytettäville toiminnoille

Mukautettavat painikkeet usein käytettäville toiminnoille

Kaikkiin kameran kahdeksaan painikkeeseen ja säätimeen voi määrittää jonkin 89 toiminnosta sen mukaan, otatko valokuvia, kuvaatko videoita vai käytätkö kameraa toistotilassa. 

My Menu ja My Dial tehostavat hallintaa

My Menu ja My Dial tehostavat hallintaa

My Dial -toiminnolla voit määrittää toimintovalitsimen ja säätöpyörän usein käytettävät toiminnot, jotta ne ovat nopeasti käytettävissä. My Menu -toiminnolla voit rekisteröidä pikakäyttöön jopa 30 eri valikkokohdetta, joita käytät usein.

Kuvallinen mukautettavien asetusten näyttö

Kuvallinen mukautettavien asetusten näyttö

Mukautettavien asetusten näytössä kuvat esittävät käytettävissä olevia kameran komponentteja. Kuvat ilmaisevat, mitä painiketta tai kytkintä olet määrittämässä. Kun teet toimintovalikon määrityksiä, voit tarkastella todellisen toimintonäytön rakennetta. 

Imaging Edge™ Remote, Viewer ja Edit

Imaging Edge™ Remote, Viewer ja Edit

Imaging Edge -työpöytäsovellukset nostavat valokuvauksen uudelle tasolle. Remote-toiminnolla ohjaat kuvausta tietokoneella reaaliajassa, Viewer-toiminnolla katselet, arvioit ja valitset kuvia nopeasti kuvakokoelmista ja Edit-toiminnolla tuotat RAW-tiedoista laadukkaita kuvia. Saat Sonyn RAW-tiedostoista parhaan laadun ja hallitset materiaalia tehokkaammin.

Capture One for Sony

Capture One for Sony

Capture One Express (for Sony) on maksuton, palkittu ohjelmisto kuvien tuottamiseen RAW-kuvista, järjestämiseen ja muokkaamiseen. Erikseen ostettava Capture One Pro (for Sony) -sovellus sisältää lisää muokkaustyökaluja ja etäkuvaustoiminnon.

Esitteen lataus

Esitteen lataus

Tekniset tiedot ja ominaisuudet
Kevyen, pienikokoisen ja kestävän α6400-kameran toimintovalikoima on vaikuttavan monipuolinen. Nopean automaattitarkennuksen ja tarkan kohteen seurannan ansiosta se sopii erinomaisesti nopeasti liikkuvien kohteiden kuvaamiseen, ja laajan herkkyysalueen ja upean kuvanlaadun ansiosta se sopii lähes kaikkiin valokuvaus- ja videokuvaustilanteisiin.
 • Nopea 0,02 sekunnin automaattitarkennus ja 425 vaiheentunnistukseen perustuvaa automaattitarkennuspistettä

 • Reaaliaikainen seuranta ja reaaliaikainen Eye AF -toiminto tunnistavat liikkuvat kohteet ja pitävät ne kuvassa

 • 24,2 megapikselin erittäin valoherkkä Exmor CMOS -kenno

 • Suuren tarkkuuden 4K-tallennus mahdollistaa laadukkaan videokuvauksen

 • 180 asteen kallistuva LCD-kosketusnäyttö helppoon selfiekuvaukseen ja kuvaukseen eri kuvakulmista

Objektiivin yhteensopivuus
Sonyn E-tyypin objektiivit
Kennon tyyppi
APS-C-tyypin (23,5 x 15,6 mm) Exmor® CMOS -kenno
Pikselimäärä (teholliset)
Noin 24,2 megapikseliä
ISO-herkkyys (Recommended Exposure Index)
Valokuvat: ISO 100-32 000 (laajennetun ISO-alueen alkupisteeksi voidaan asettaa ISO 102 400), AUTO (ISO 100–6 400, ala- ja yläraja valittavissa), videot: ISO 100-32 000 -vastaava, AUTO (ISO 100-6 400, ylä- ja alaraja valittavissa)
Akunkesto (valokuvat)
Noin 360 kuvaa (etsin) / noin 410 kuvaa (LCD-näyttö) (CIPA-standardi)
Etsimen tyyppi
1,0 cm:n (0,39 tuuman) elektroninen etsin (väri)
Näyttötyyppi
7,5 cm:n (3,0 tuuman) laajakulma TFT
Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut ja palkinnot

Käyttäjien mielipide