α7 III

Täydellisyys kuuluu kaikille

Ikuista tärkeät hetket Sonyn α7 III -kameralla, joka sisältää uudenlaisen taustavalaistun täyden koon CMOS-kennon ja muuta kehittynyttä kuvatekniikkaa. Lisäksi se reagoi nopeasti, on helppo käyttää, toimii luotettavasti ja sopii monenlaisiin kuvaustarpeisiin.

TÄYDEN KOON KENNO, E-TYYPPI, PEILITÖN

Alpha 7 III with 35mm täyden kuvakoon sensori

ILCE-7M3 / ILCE-7M3K
Kuva tuotteesta Alpha 7 III with 35mm täyden kuvakoon sensori

Vain runko

ILCE-7M3

SVH

2 400,00 €

(sis. ALV)

Runko + 28–70 mm:n zoom-objektiivi

ILCE-7M3K

SVH

2 600,00 €

(sis. ALV)

Uusi ohjelmisto on nyt saatavilla. FTP-toimintoja on parannettu.

Uudessa ohjelmistoversiossa on parannettu FTP-toimintoja. Erityisesti ammattilaisten toivomaa automaattista FTP-siirtoa on tuettu.

Varmista luova vapaus

α7 III -kameran upeat kuvausominaisuudet, nopeus ja kompakti koko takaavat tehon, terävyyden ja joustavuuden, joilla voit ikuistaa ainutkertaisia hetkiä kuten haluat.

Merkittävästi parempi kuvanlaatu
Merkittävästi parempi kuvanlaatu
Tähtää tarkasti AF-tarkennuksella
Tähtää tarkasti AF-tarkennuksella
Jatkuva kuvaus jopa 10 kuvan sekuntinopeudella
Jatkuva kuvaus jopa 10 kuvaa/s
Entistä realistisemmat 4K HDR -videot
Realistisemmat 4K HDR -videot
Kuvaa huoletta
Kuvaa huoletta
Kuvanlaatu kehittyy
Realistisen yksityiskohtaiset kuvat

Uusi taustavalaistu kuvatunnistin ja edistynyt kuvankäsittelyjärjestelmä täyttävät monenlaiset kuvaustarpeet laadukkailla kuvaominaisuuksilla, jotka yhdistetään yleensä vain täyden kennokoon kameraan.

Vakaat kuvat 5-akselisella vakaimella
Vakaat kuvat 5-akselisella vakaimella

Uusin tarkka vakain saavuttaa vakainyksikön, gyro-tunnistimien ja algoritmien avulla 5,0 askeleen aukon edun valotusajassa. Järjestelmä kompensoi viiden tyyppistä kameran tärinää laajalla objektiivisarjalla ja takaa erinomaisen suorituskyvyn.

14-bittinen RAW-kuva ja täyteläiset sävyt
14-bittinen RAW-kuva ja täyteläiset sävyt

Uusin BIONZ X -kuvaprosessori ja alkupään LSI käsittelevät kuvasignaaleja 16-bittisinä ja varmistavat tasaiset, luonnolliset sävyt. Prosessori mahdollistaa myös 14-bittisten RAW-kuvatietojen käytön myös hiljaisessa ja jatkuvassa kuvaustilassa.

[1] Kuvatunnistin [2] Uusin nopea alkupään LSI [a] 16-bittinen kuvankäsittely

Tähtää tarkasti AF-tarkennuksella
4D FOCUS — automaattitarkennus kehittyy

Automaattitarkennusta on parannettu käyttämällä samoja AF-parannuksia kuin α9-mallissa optimaalisesti, joten kun α7 III kuvaa arvaamattomasti liikkuvia kohteita, kuten tanssijoita, nyrkkeilijöitä ja villieläimiä, se pystyy seuraamaan niitä erinomaisesti.

4D FOCUS
Lue lisää 4D FOCUS ‑tekniikasta
Luotettava automaattitarkennus jopa EV-3-valotusarvolla
Luotettava AF jopa EV-3-valotusarvolla

Kehittyneet automaattitarkennuksen algoritmit tukevat tarkkaa automaattitarkennusta niinkin alhaisella kuin EV-3-valotusarvolla luotettavasti myös hämärässä.

Polttotason vaiheentunnistukseen perustuva automaattitarkennus A-tyypin objektiiveilla
Polttotason vaiheentunnistukseen perustuva AF tukee A-tyypin objektiivia

693 pisteen polttotason vaiheentunnistukseen perustuva automaattitarkennus kattaa laajan alueen ja vastaa nopeasti. Lisäksi se tarjoaa nopean seurannan edut myös käytettäessä objektiivisovittimella LA-EA3 kiinnitettyä A-tyypin objektiivia.

Silmät ovat sielun peili
Eye AF mullistaa muotokuvauksen

α7 III -kamerassa Eye AF -toimintoa voi käyttää AF-C-tilassa, jossa se havaitsee silmät ja seuraa niitä nopeasti still-kuvauksen aikana. Liikkuvien kohteiden optimaalisen tarkennuksen helppo ylläpito mullistaa muotokuvauksen.

Silloinkin, kun kasvot ovat osin piilossa
Silloinkin, kun kasvot ovat osin piilossa
Silloinkin, kun kohde katsoo alas
Silloinkin, kun kohde katsoo alas
Myös taustavalaistuna
Myös taustavalaistuna
Tarkennus kosketusnäytössä
Tarkennus kosketusnäytössä

α7 III -kamerassa on kosketustarkennustoiminto sekä kosketuslevytoiminto, joten voit vetää tarkennuskehystä sormenpäällä intuitiivisesti käyttäessäsi etsintä.

Automaattitarkennus tarkennuksen suurennustoiminnossa
Automaattitarkennus tarkennuksen suurennustoiminnossa

Käytä automaattitarkennusta still-kuvaukseen, kun tarkennusalue näkyy suurennettuna etsimessä/näytössä, ja suurenna näkymä automaattitarkennuksen jälkeen. Tämä sopii erinomaisesti pienen alueen tarkennukseen ja muuhun tarkkaan kuvaukseen.

Monipuoliset AF-asetukset
Monipuoliset AF-asetukset

Still-kuvauksen AF-seurannan herkkyys on säädettävissä viisivaiheisesti. Voit muuttaa AF-alueita/-pisteitä, kun siirryt vaaka- ja pystysuunnan välillä. Tarkennuspisteasetuksia voi liittää mukautettuihin painikkeisiin.

Tallenna tärkeät hetket
Nopea jatkuva kuvaus tallentaa kohokohdat

α7 III -kameralla voi sarjakuvata enintään 10 kuvaa/s AF/AE-seurannalla ja enintään 8 kuvaa/s Live View -tilassa. Lisäksi kamera tukee hiljaista kuvausta enintään 10 kuvaa/s suurimman tarkkuuden AF/AE-seurannalla.

Itseluottamusta lisäävä jatkuva kuvaus
Itseluottamusta lisäävä jatkuva kuvaus

Tallenna vauhdikasta toimintaa jatkuvalla kuvauksella (jopa 10 kuvaa/s tai 8 kuvaa/s Live View -tilassa) AF/AE-seurannalla. Samassa sarjassa voi kuvata enintään noin 177 JPEG-vakiokuvaa, 89 pakattua RAW-kuvaa tai 40 pakkaamatonta RAW-kuvaa.

Kuvaa jatkuvasti täydessä hiljaisuudessa
Kuvaa jatkuvasti täydessä hiljaisuudessa

Tällä kameralla voi kuvata äänettömästi jopa 10 kuvaa/s AF/AE-seurannalla. Äänettömyys on ratkaiseva elementti monenlaisessa kuvauksessa, sillä pienikin ääni voi karkottaa kuvauskohteen.

Kuvaus ilman välkkymistä
Kuvaus ilman välkkymistä

Keinovalojen välkkyminen havaitaan ja suljin ajastetaan, mikä minimoi mahdollista valotuksen ja värien epätasaisuutta kuvattaessa pienellä valotusajalla sekä jatkuvan kuvauksen aikana.

Parempi toiminta jatkuvan kuvauksen aikana
Parempi toiminta jatkuvan kuvauksen aikana

Jatkuvassa tilassa otettuja kuvasarjoja voidaan tarkistaa, poistaa ja suojata nopeasti. Voit avata valikkonäytön ja muuttaa asetuksia sekä toistaa kuvia tallennuksen aikana.

Entistä realistisemmat videot
Suuren tarkkuuden 4K HDR

Kameralla voi tallentaa upeita 4K-videoita 2,4-kertaisen näytteenoton ansiosta. Lisäksi siinä on uusi HLG (Hybrid Log-Gamma) -kuvaprofiili, joka tukee nopeaa HDR-työnkulkua.

HLG (Hybrid Log-Gamma) nopeaan HDR-työnkulkuun
HLG (Hybrid Log-Gamma) nopeaan HDR-työnkulkuun

Uusi HLG-kuvaprofiili tukee välitöntä HDR-työnkulkua. HLG-kuvatilassa tallennetut videot näyttävät luonnollisilta, ja tekniikka estää ylitummumista ja -valotusta, jotka vähentävät sävyntoistoa ja yksityiskohtia, ilman värien määritystä.

[1] Kuvien tehokas hienosäätö (värien määritys tarvitaan)
[2] Nopeat ja korkealaatuiset kuvat (värien määritystä ei tarvita)  

Tukee S-Log3-tekniikkaa sekä hidastusta ja nopeita liiketehosteita
S-Log3:n, hidastuksen ja nopeutuksen tuki

S-Log3 parantaa sävyntoistoa tummista sävyistä keskitummiin ja laajentaa dynaamista aluetta jopa 14 askeleella. Kuvataajuudeksi voidaan valita 1–120/100 kuvaa sekunnissa. Näin saadaan jopa 60-kertainen nopeutus ja viisinkertainen hidastus.

Lähikuvassa FX6 kuvaustilanteessa
Sonyn videokuvausobjektiivien edut

Katso, millä neljällä uniikilla tavalla Sonyn E-tyypin objektiivi parantaa videokuvausta. Sonyn objektiivit ja kamerat tehostavat yhdessä videonluontikokemustasi.

Kuvaa huoletta
Luotettavat ominaisuudet ja toiminta kompaktissa paketissa

α7 III -kameran käytettävyyttä parantavat nopea hallinta kuvauksen aikana, Tru-Finder-etsimen uskomattoman selkeä näkymä, monipuoliset liitännät, pitkä kuvausaika monipuolisten virtalähteiden ansiosta ja kestävyys märissä ja pölyisissä olosuhteissa.

Enemmän kuvia akun vaihtokertojen välillä
Pitkä akunkesto ammattimaiseen pitkäkestoiseen kuvaukseen

α7 III voi käyttää NP-FZ100-akkua, jonka kapasiteetti on noin 2,2-kertainen NP-FW50-akkuun verrattuna. Sillä voit ottaa noin 710 valokuvaa yhdellä latauksella. Lisävarusteena saatavalla BC-QZ1-laturilla lataat akun nopeammin kuin USB-yhteydellä.

Kaksi muistikorttipaikkaa, UHS-II-tuki
Kaksi muistikorttipaikkaa, UHS-II-tuki

α7 III -kameran kahdesta muistikorttipaikasta toinen on UHS-II-yhteensopiva ja tukee tietojen nopeaa kirjoittamista. Tallenna korteille yhtä aikaa tai eri aikaan, erottele RAW- ja JPEG-data ja kuvat ja videot ja kopioi tietoja kortilta toiselle.

Omassa valikossa otat suosikit käyttöön nopeasti
Omassa valikossa otat suosikit käyttöön nopeasti

Voit tallentaa jopa 30 suosikkikohdetta uuteen omaan valikkoon käytettäväksi nopeasti. Voit luoda ja mukauttaa tarpeitasi vastaavan optimaalisen valikon.

Luokitustoiminto
Luokitustoiminto

Luokitustoiminnon avulla voit antaa tallennetuille valokuville arvosanaksi 1–5 tähteä. Toiminnon voi tehdä toistonäytössä, jos sille on määritetty mukautettu painike.

Paljon liitäntöjä sujuviin työnkulkuihin
Paljon liitäntöjä sujuviin työnkulkuihin

USB 3.1 Gen 1-yhteensopiva USB Type-C™ -portti takaa nopean tiedonsiirron tietokoneeseen, kun käsitellään suuria kuvatiedostoja, joita saadaan yhdistämällä kamera tietokoneeseen.

Imaging Edge™ Remote, Viewer ja Edit
Imaging Edge™ Remote, Viewer ja Edit

Imaging Edge -työpöytäsovellukset nostavat valokuvauksen uudelle tasolle. Remote-toiminnolla ohjaat kuvausta tietokoneella reaaliajassa, Viewer-toiminnolla katselet, arvioit ja valitset kuvia nopeasti kuvakokoelmista ja Edit-toiminnolla tuotat RAW-tiedoista laadukkaita kuvia. Saat Sonyn RAW-tiedostoista parhaan laadun ja hallitset materiaalia tehokkaammin.

Capture One (for Sony)
Capture One for Sony

Capture One Express (for Sony) on maksuton, palkittu ohjelmisto kuvien tuottamiseen RAW-kuvista, järjestämiseen ja muokkaamiseen. Erikseen ostettava Capture One Pro (for Sony) -sovellus sisältää lisää muokkaustyökaluja ja etäkuvaustoiminnon. 

Kuvitus
Imaging Edge™ -web-kamera

Imaging Edge -webkamerasovelluksen ansiosta Sony-kameraa voi käyttää myös web-kamerana. Live-suoratoisto ja videoneuvottelut sujuvat kattavan yhteensopivuuden ansiosta.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

Kokonaan uusittu kuvakenno ja kuvankäsittelyjärjestelmä, jotka parantavat kuvanlaatua. Uudistettu automaattitarkennus, nopea sarjakuvaus (jopa 10 kuvaa/s), 4K -laatuinen videon tallennus ja parempi käytettävyys α7 II -malliin verrattuna mahdollistavat tärkeiden hetkien taltioimisen.
  • 24,2 MP:n 35 mm:n täyden koon CMOS-kenno ja taustavalaistu rakenne

  • Herkkyysalue jopa ISO 51 200 (laajennettavissa ISO-herkkyyteen 50–204 800 valokuville)

  • Nopea hybridi-AF, jossa 693 vaiheentunnistukseen perustuvaa ja 425 kontrastintunnistukseen perustuvaa AF-pistettä

  • Nopea jatkuva kuvaus enintään 10 kuvaa/s sekä AF/AE-seuranta

  • 4K HDR -laatuinen videon tallennus

Objektiivin yhteensopivuus
Sonyn E-tyypin objektiivit
Kennon tyyppi
35 mm:n täysikokoinen (35,6 × 23,8 mm) Exmor R CMOS -kenno
Pikselimäärä (teholliset)
Noin 24,2 megapikseliä
ISO-herkkyys (Recommended Exposure Index)
Valokuvat: ISO 100–51200 (laajennetuksi ISO-alueeksi voidaan asettaa ISO 50–ISO 204800), AUTO (ISO 100–12800, ala- ja yläraja valittavissa), videot: ISO 100–51200 (laajennetuksi ISO-alueeksi voidaan asettaa enintään ISO 102400), AUTO (ISO 100–12800, ala- ja yläraja valittavissa)
Akunkesto (valokuvat)
Noin 610 kuvaa (etsin) / noin 710 kuvaa (LCD-näyttö) (CIPA-standardi)
Etsimen tyyppi
1,3 cm:n (0,5 tuuman) elektroninen etsin (väri), XGA OLED
Näyttötyyppi
7,5 cm:n (3.0-tyyppi) TFT
Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut ja palkinnot

Käyttäjien mielipide