α7 IV

Standards redefined
For a new generation of creators

α7 IV tarjoaa uraauurtavaa suorituskykyä sekä valo- että videokuvaukseen ja on siten täydellinen hybridi. Se tuottaa henkeäsalpaavaa kuvaa, jonka voi jakaa välittömästi. α7 IV on suunniteltu herättämään henkiin nykypäivän luovien tekijöiden taiteelliset visiot.

TÄYDEN KOON KENNO, E-TYYPPI, PEILITÖN

Täyden kennokoon Alpha 7 IV -hybridikamera

ILCE-7M4 / ILCE-7M4K
Kuva Alpha 7 IV -kamerasta

Vain runko

ILCE-7M4

SVH

2 900,00 €

(sis. ALV)

Runko + 28–70 mm:n zoom-objektiivi

ILCE-7M4K

SVH

3 100,00 €

(sis. ALV)
Palkittu
Lue, mitä lähettiläämme kertovat Alpha 7 IV -kamerasta

Neljä Euroopan lähettilästämme saivat ensimmäisten joukossa käsiinsä juuri julkistetun Alpha 7 IV -kameran. Lue heidän kokemuksistaan ja näe heidät toiminnassa Alpha Universe -alustalla.

Uusi ohjelmisto on nyt saatavilla.
Perustaso ei ole koskaan ollut näin hyvä

Ole valmis inspiroitumaan. α7 IV:n todenmukainen tarkkuus ja tekoälyyn perustuva automaattitarkennus täydentävät uraauurtavaa kuvatekniikkaa ja upeita toimintoja. 

Esimerkkikuvia (myötäpäivään vasemmasta yläkulmasta): kasvot, maisema, seisova henkilö ja lintu
α7 IV -valokuvagalleria
Kuvassa valokuva-, video- ja S&Q-valitsin
Upouusi kuvauskokemus 
Kuvassa valokuvaaja katsoo etsimeen ottaessaan valokuvia
Valokuvat ilman kompromisseja
Kuvassa automaattitarkennus nostaa vauhdikkaasti liikkuvan henkilön esiin
Luotettava AF, nopea
Kuva videokuvaajasta, joka kuvaa pelkällä kameralla kameran sisäisellä Aktiivitila-kuvanvakautuksella
Videokuvaa toistetaan
Kuva henkilöstä, joka live-suoratoistaa kameralla
Kuvallisen viestinnän tulevaisuus
Kuva kameraa ja sen painikkeita käyttävästä henkilöstä
Helppokäyttöinen ja luotettava 
Upouusi kuvauskokemus
Lippulaivatason valo- ja videokuvaus 
Jaa hetket saman tien
Kuvassa Exmor R CMOS -kuvakenno
Uusi 33 MP:n täyden kennokoon taustavalaistu CMOS-kuvakenno 

Upea suorituskyky ja kuvanlaatu niin valokuvissa kuin videoissakin – α7 IV -kameran uusi 33,0 megapikselin Exmor R™ CMOS -kuvakenno tarjoaa nopean lukuominaisuuden, korkean herkkyyden, vähäisen kohinan ja tarkan värintoiston. 

Kuvassa BIONZ XR -kuvaprosessori
Lippulaivatason kuva BIONZ XR™ -prosessorilla

α7 IV:ssä käytetään uusinta kuvaprosessoria, joka tarjoaa edistyneen suorituskyvyn sekä parannetun kuvanlaadun ja värintoiston. Nopea prosessointi takaa sujuvan jatkuvan kuvauksen sekä herkästi reagoivat toiminnot tietojen siirtämisen aikana.

Valokuvat ilman kompromisseja
Neljä kuvaa neljästä eri värisävystä, jotka on luotu Creative Look -toiminnolla
Visuaalisen tilan valinta – 10 Creative Look -esiasetusta 

10 Creative Look -esiasetuksella ja 8 parametrilla voi valita nopeasti sopivan tunnelman kuviin, videoihin ja live-suoratoistoon. Koska sisältöä ei tarvitse muokata jälkikäteen, voit jakaa kuvasi välittömästi.

Kuva, jossa on kaunis 10-bittinen värisyvyys
10-bittiset HEIF-valokuvat pehmeällä sävyntoistolla 

Voit valita RAW- ja JPEG-muodon lisäksi HEIF (High Efficiency Image File) -muodon valokuville. Pehmeä 10-bittinen sävyntoisto takaa realistisen taivaan ja muotokuvat, kun tarvitset herkkiä ja luonnollisia sävyjä. 

Viisiakselinen optinen kuvanvakautus

Jopa 5,5 askeleen valotusajan kompensointi kameran sisäisessä vakaimessa

α7 IV:n huipputarkka vakain ja gyroanturit toimivat yhdessä kuvanvakautusalgoritmien kanssa ja tuottavat jopa 5,5 askeleen valotusajan kompensoinnin, joka maksimoi kameran 33,0 megapikselin kuvakennon korkean resoluution suorituskyvyn.

Kuva viisiakselisesta kuvanvakautuksesta
Salamayksiköllä otettu esimerkkikuva, jossa pääkohteen kasvot ovat valottuneet sopivasti
Sonyn salamat toimivat yhdessä kameran kasvontunnistuksen kanssa

Sonyn uusimmat salamat viestivät α7 IV:n kanssa käyttäen sen tehokasta kasvontunnistusta valotuksen säätämiseen aidon näköisten ihonsävyjen tuottamiseksi. Valkotasapainon synkronointi ja P-TTL-mittaus nopeassakin sarjakuvauksessa takaavat, että liikkuvien kohteiden valotus muuttuvassa valaistuksessa on luotettavaa. Ne tarjoavat verratonta luotettavuutta ja mahdollisuuksia luovuuteen.

Kuva kameraan kiinnitetystä ulkoisesta salamayksiköstä
Salamayksiköiden ulkoinen hallinta 

Kuvaaminen on kätevämpää, kun α7 IV -kameraan liitettyä yhteensopivaa salamaa ja langattomalla radioyhteydellä toimivaa hallintayksikköä voi käyttää suoraan kameran käyttöliittymästä. 

Luotettava AF, nopea
Kuva vauhdikkaasti liikkuvasta henkilöstä, automaattitarkennuksen pisteet täyttävät lähes koko kuva-alueen
Nopea hybridiautomaattitarkennus, kehittynyt

Nopea hybridiautomaattitarkennus, jossa on vaiheen- ja kontrastintunnistukseen perustuva automaattitarkennus, seuraa kohdetta entistä nopeammin ja tarkemmin. Sonyn 4D FOCUS, eli laaja ja tiivis AF-alue, kattaa 94 % kuva-alasta valokuvissa ja videoilla. Se sisältää 759 vaiheentunnistukseen perustuvaa AF-pistettä.

Kymmenen jatkuvalla kuvauksella otettua kuvaa vauhdikkaasti liikkuvasta henkilöstä
Jatkuva kuvaus 10 kuvaa/s ja nopea puskurin vapautus 

Mekaanisella ja elektronisella sulkimella voit kuvata yli 800 ruutua jopa 10 kuvaa sekunnissa käyttäen AF/AE-seurantaa α7 IV:n suuren puskurimuistin, nopean BIONZ XR -prosessorin ja tehokkaan muistikortin käytön ansiosta.

Kuva, joka havainnollistaa reaaliaikaista seurantaa – tarkennus nopeasti liikkuvassa kohteessa
Sonyn tekoälyyn pohjautuva reaaliaikainen seuranta 

Sonyn ainutlaatuinen kohteen tunnistava algoritmi käyttää väriä, kuviota (kirkkaus) ja kohteen etäisyyttä (syvyys) tilatietojen käsittelyyn reaaliaikaisesti. Tekoäly tunnistaa ja seuraa kohteen silmiä ja kasvoja (ihmisen, eläimen tai linnun) erittäin tarkasti. Valitse vain seurattava kohde, niin kamera hoitaa loput. 

Parannettu reaaliaikainen Eye AF -toiminto 

Tarkennus säilyy kohteen silmässä, niin voit keskittyä sommitteluun 

Uusin huippunopea kuvaprosessori tehostaa reaaliaikaista Eye AF -toimintoa myös silloin, kun kohde katsoo ylös, alas tai sivulle. Kohteen reaaliaikaisen seurannan voi aloittaa myös Touch Tracking -toiminnolla. Reaaliaikainen Eye AF -toiminto käynnistyy samaan aikaan näyttöä koskettamalla, jos silmä havaitaan. 

Kuva, joka havainnollistaa reaaliaikaisen Eye AF:n käyttöä, tarkennus kohteen silmässä
Kuva, joka havainnollistaa reaaliaikaisen Eye AF:n käyttöä eläimiin, tarkennus kohteena olevan koiran silmässä
Lemmikkikuvia helposti 

Nopea ja tarkka tarkennus hankaliin eläinkuviin

Aseta kameran kohteentunnistuksen tyypiksi Animal (Eläin), niin voit automaattisesti tunnistaa ja seurata eläimen silmiä, jolloin sekä villieläinten että kotona olevien lemmikkien kuvaaminen onnistuu paremmin. Eläinten silmien tunnistamista on parannettu, ja seuraaminen ja tarkentaminen tapahtuu luotettavasti, vaikka eläin olisi ylösalaisin.

Reaaliaikainen lintujen Eye AF -toiminto 

Tukee lintujen silmien tunnistamista sekä valo- että videokuvauksessa

Ensimmäistä kertaa α-sarjassa lintujen silmien tunnistus on käytettävissä sekä video- että valokuvauksessa – aseta vain kohteen tyypiksi lintu. Kameran uskomattoman nopeuden ja tarkkuuden avulla yksittäisen, joko istuvan tai lentävän linnun automaattinen seuranta on mahdollista. Linnun silmä pysyy vakaasti tarkennettuna nopeista ja arvaamattomista liikkeistä huolimatta.

Videokuvaa toistetaan
Suurella resoluutiolla 4K 60p -tarkkuudella otettu muotokuva naisesta
4K 60p -videot ja sujuva, aidonnäköinen tallennus

Videoita voi nyt tallentaa jopa 4K 60p -tarkkuudella pikseleitä pakkaamatta hyödyntämällä α7 IV:n upouutta kuvakennoa ja laajaa dynaamista aluetta, jolloin nopeastikin liikkuvista kohteista saa sulavaa kuvaa.

Kuva, joka havainnollistaa, miten 7K-ylinäytteistämisellä luodaan 4K-videoita
7K-ylinäytteistämisellä upeita ja yksityiskohtaisia kuvia 

Täyden kennokoon 7K-ylinäytteistäminen on mahdollista, kun 4K-videoita tallennetaan korkeintaan 30p-tarkkuudella. Tällöin tuloksena on hyvin yksityiskohtainen 4K. Valitse itsellesi parhaiten sopiva tila ja anna kameran näyttää kykynsä.

10-bittisen 4:2:2-tallennuksen kaunista värintoistoa esittelevä naisen muotokuva
Parempi kuvanlaatu 10-bit. 4:2:2-tallennuksella 

Tallenna suoraan kamerassa eloisia kuvia 10-bittisellä syvyydellä ja 4:2:2-värinäytteillä, jotta saat enemmän joustavuutta kuvan määritykseen, jälkikäsittelyyn ja sommitteluun (Long GOP- tai All-Intra-koodaus).

Vasen: Kuvassa HEVC/H.265, ja leike on jaettu osiin tiedonkäsittelyä varten. Oikea: Kuvassa AVC/H.264, ja koko video on jaettu osiin tiedonkäsittelyä varten.
All-Intra- ja Long GOP-koodausta tuetaan

All-Intra tallentaa kunkin ruudun erikseen jopa 600 Mt/s:n bittinopeudella. Näin voit kuvata liikettä tarkemmin ja muokata materiaalia tehokkaasti jälkikäteen.  

[1] All-Intra (All-I)  [2] Long-GOP  [3] Kuvaryhmä

Vasen: Kuvassa HEVC/H.265, ja leike on jaettu osiin tiedonkäsittelyä varten. Oikea: Kuvassa AVC/H.264, ja koko video on jaettu osiin tiedonkäsittelyä varten.
Huippulaatua ja pienempiä tiedostoja XAVC HS -muodolla

Uusi XAVC HS -tallennusmuoto käyttää HEVC/H.265-koodausta, jonka ansiosta pakkaamisen tehokkuus kaksinkertaistuu AVC/H.264-koodaukseen nähden. Näin saadaan huippulaatuisia kuvia ja pienemmät tiedostot.

Valitse tyylisi ja kuvaa ilmaisuvoimaisempia videoita

S-Cinetone™-, Creative Look- ja S-Log3-tuki

S-Cinetone-värimatriisi, joka perustuu VENICE-kameran kaltaisia CineAlta-kameroita varten kehitettyyn teknologiaan, tuottaa näyttävän tyylin ja kauniit ihonsävyt ilman jälkieditointia. Creative Look -esiasetuksilla voit luoda kamerassa muita mielenkiintoisia visuaalisia tyylejä tai voit käyttää S-Log3-gammakäyrän avulla kameran koko dynaamista aluetta (15+ askelta), jolloin jälkituotannon työnkulut ovat sujuvampia.

Uusi katselukulman korjaus

a7 IV hyödyntää yhtäaikaista objektiivien ja kameroiden kehitystyötämme ja tarjoaa innovatiivisen katselukulman korjauksen tarkennuksessa. Se on saatavilla vain Sonyn E-tyypin objektiiveille. Minimoimalla kuvakentän siirtymisen, joka voi tapahtua skarppausta käyttävän videokuvauksen aikana joillakin objektiiveilla, tulokset voivat olla vaikuttavia – uusia mahdollisuuksia luovuuteen Sonyn E-tyypin objektiiveilla.

Tarkennuksen karttatoiminto syväterävyyttä varten

Ammattimaisten sisällöntuottajien toivoman uuden tarkennuksen karttatoiminnon avulla voit visualisoida syväterävyyden kuvaamisen aikana. Syvyyskarttatiedot näkyvät Live View -näytöllä reaaliaikaisesti, joten näet helposti tarkennetut ja tarkentumattomat alueet.

Kuva AF Assist -ominaisuutta käyttävästä videokuvaajasta
AF Assist tukee tarkennuksen siirtymiä

Cinema Line FX6:sta periytyvä AF Assist vaihtaa automaattisesta manuaaliseen tarkennukseen. Skarppausta varten siirry manuaaliseen tarkennukseen kääntämällä tarkennusrengasta ja tarkenna eri kohteeseen. Automaattitarkennus jatkuu, kun rengas pysähtyy. 

Valokuva, jossa automaattitarkennusta käytetään pääkohteeseen tarkentamiseen
Tarkennuksen hienosäätö takaa luovan vapauden 

Tehokkaat tarkennusominaisuudet, joita käytetään myös huipputason α1- ja α7S III -malleissa, tarjoavat luovia videokuvaustoimintoja, kuten skarppauksen, automaattitarkennuksen kohteen nopean vaihtamisen ja kohteen mukautettavan seurantaherkkyyden.

Suorituskykyinen aktiivitila-kuvanvakautus 

Luotettava tuki käsivaraiselle videokuvaukselle

Aktiivitila-vakautus videokuvaukselle perustuu kameran tarkkaan vakainyksikköön, gyroantureihin ja edistyneisiin algoritmeihin. Se tunnistaa tarkkaan tarvittavan korjauksen ja takaa näin vakaan 4K-videokuvauksen tinkimättä α7 IV -kameran kompaktista koosta ja kannettavuudesta. 

Sonyn videokuvausobjektiivien edut

Katso, millä neljällä uniikilla tavalla Sonyn E-tyypin objektiivi parantaa videokuvausta. Sonyn objektiivit ja kamerat tehostavat yhdessä videonluontikokemustasi.

Kuvassa kameralla kuvatut videotiedostot ladataan Catalyst Browse/Prepare -ohjelmistoon
Kauniit kuvat paremmalla kuvanvakautuksella

Koska α7 IV tallentaa gyro- ja objektiivitiedot metatietoina, voit vähentää kameran tärinää ja säätää kuvanvakautusta käyttämällä Catalyst Browse/Prepare -ohjelmistoa

Kuvassa kamera, johon on liitetty haulikkomikrofoni (lisävaruste)
Digitaalinen ääniliitäntä – loistava äänenlaatu

Monikäyttöinen lisävarustesovitin tukee langatonta yhteyttä sekä digitaalisen äänisignaalin suoraa siirtoa korkealaatuista ääntä varten. Koska siihen voi liittää virtalähteen, mikrofonin paristoista ei tarvitse huolehtia. 

Lähikuva kameran sisäisestä mikrofonista
Integroitu mikrofonin tuulenvaimennus

Uusi signaalinkäsittelytekniikka tunnistaa tuulen kohinan, kun tuulenvaimennuksen asetuksena on "Auto". Näin vaimennus ei vaikuta muihin ääniin. 

Kuvallisen viestinnän tulevaisuus
Tee α7 IV -kamerasta web-kamera

Pelkkä USB-liitäntä riittää tekemään täyden kennokoon α7 IV:stä tehokkaan web-kameran Monimutkaista määritystä ei tarvita. Liitä vain kamera tietokoneeseen tai älypuhelimeen USB:llä ja valitse "Live Stream (USB Streaming)" (Suoratoisto USB-yhteydellä).

Valokuva 4K-suoratoistajasta
4K / Full HD Live

α7 IV tukee USB-kameroihin yleensä sisältyviä UVC (USB Video Class) / UAC (USB Audio Class) -standardeja, joten erillinen ohjelmisto ei ole tarpeen. Liitä vain USB-yhteyteen ja valmistaudu suoraan lähetykseen jopa 4K-resoluutiolla

Valokuva USB-kaapelia kameraan kiinnittävästä henkilöstä
Helppo ja nopea live-suoratoisto

α7 IV tekee live-suoratoistosta helppoa. Kun liität sen tietokoneeseen USB-yhteydellä, USB-toimintovalikko näkyy kameran näytöllä. Valitse Live Stream (USB Streaming) (Suoratoisto USB-yhteydellä), niin siirryt heti oikeaan tilaan ilman etukäteisvalmisteluja.

Kuva Sonyn objektiivien koko valikoimasta
Vaihdettavilla objektiiveilla lisää mahdollisuuksia live-suoratoistoon 

Käytettävissä on yli 60 Sonyn alkuperäistä E-tyypin objektiivia laajakulmista teleobjektiiveihin sekä premium-tason ja erikoisobjektiiveja, joten valinnan mahdollisuudet suoratoistoon ja jakamiseen ovat lähes rajattomat.

Vertailukuvat, joissa Soft Skin -tehoste on pois käytöstä (vasen) ja käytössä (Mid-asetus, oikea)
Soft Skin -tehoste 

α7 IV -kamerassa on sisäinen Soft Skin -tehoste, joka saa ihon näyttämään kirkkaalta ja kauniilta, tasoittaa ryppyjä, virheitä ja himmeitä alueita sekä korostaa silmiä ja suuta. Ominaisuus on käytettävissä valokuvissa, videoissa ja suoratoistossa.

Jaa valokuvat ja videot välittömästi

Jakaminen käy helposti α7 IV -kameralla, joten voit jakaa kuvasi ja visiosi maailmalle heti.

Kuvassa henkilö käyttää Imaging Edge Mobile -sovellusta älypuhelimella
Imaging Edge Mobile™ sisältää lisäominaisuuksia

Jaa ja yhdistä entistä helpommin Sonyn Imaging Edge Mobile -sovelluksella. Määritä nopeasti kameran Wi-Fi-asetukset virtaa säästävällä Bluetooth®-yhteydellä ja hallitse paremmin automaattisia kuvansiirtoja. 

Valikkonäyttö 5 GHz:n ja 2,4 GHz:n asetuksen valintaan
5 GHz:n Wi-Fi

Langaton lähiverkko on saatavana 5 GHz:n ja 2,4 GHz:n kaistalla (IEEE 802.11a/b/g/n/ac tuettu). 5 GHz:n yhteys takaa nopeamman tiedonsiirron.

Valikkonäytössä FTP-siirtoasetukset
FTP-tiedostojen siirto taustalla

Tällä ominaisuudella voit siirtää valokuvia ja videoita FTP-palvelimeen langattomalla tai nopealla kiinteällä lähiverkolla (kun kameran USB Type C® -portissa on USB-Ethernet -sovitin) tai USB-liitäntään liitetyllä älypuhelimella. 

Parannettu valinta- ja muokkaustyönkulku 

α7 IV sisältää useita parannuksia kuvien valintaan ja muokkaukseen. Tuloksena on sujuvampi työnkulku, joka helpottaa suurien työmäärien käsittelyä.

LCD toistotilassa näyttäen jaetut ruudut
Jakoruudut nopeaa käyttöä ja valintaa varten

Valokuvien jakoruutuja voi lisätä kuvien väliin kohtausten nopeaa hakua varten. Musta tausta ja harmaa nuoli merkitsevät uutta kohtausta tai osiota.

Näytössä toistetaan leikettä, jossa on sisältömerkkejä
Videomerkitsimien lisääminen (sisältömerkit)

Kahden tyyppisiä kuvamerkkejä ("sisältömerkit" tai liput) voi lisätä helposti tallennettuun videoon kohtausten merkitsemiseksi. Merkkejä voi selata toiston aikana päävalitsimen avulla.

Valikkonäyttö siirrettävien kuvien valintaa varten
Useita tapoja valita tiedostoja siirrettäväksi

Tiedostoja voi valita siirrettäväksi esim. luokituksen, kuvamerkkien, suojaustilan tai tiedostomuodon mukaan. Yksittäisiä tiedostoja voi siirtää muokattavalla painikkeella. 

Helppokäyttöinen ja luotettava 
Kuvassa näkyy kääntyvän LCD-näytön liikealue
Valokuva-, video- ja S&Q-valitsin

Voit vaihtaa valokuva-, video- ja S&Q-valitsimella valikkoja, painikkeiden määrityksiä ja asetuksia, kuten aukkoa ja valotusaikaa, valitsemasi kuvaustilan mukaan. Näin voit parhaiten hyödyntää kameran hybridiominaisuuksia. 

Valikkonäyttö
Parannettu valikkorakenne 

Ammattimaisten valo- ja videokuvaajien toiveiden mukaisesti kamerassa on valikkorakenne, joka on tuttu malleista α7S III ja α1. Sen avulla toiminnot voi nähdä yhdellä silmäyksellä.

Lähikuva kameran etsimestä
Korkeatarkkuuksinen 3,68 milj. pisteen Quad-VGA OLED -etsin

Kameran Quad-VGA OLED -etsimessä on 1,6-kertainen tarkkuus α7 III:n etsimeen verrattuna sekä 37,3°:n kuva-ala ja 23 mm:n pintaväli. 

Kuvassa näkyy kääntyvän LCD-näytön liikealue
Sivulle aukeava, kääntyvä takanäyttö joustavaan kuvaukseen 

Vapaa asettelu ja sommittelu valo- ja videokuvauksessa – kamerassa on 3.0-tyypin 1,03 milj. pisteen LCD-kosketusnäyttö. Se avautuu sivulle ja siinä on 3:2-kuvasuhde. 

Kuva sormista nipistämässä kääntyvää LCD-näyttöä
Intuitiivinen kosketusohjaus

Kosketusohjaus on saatavana automaattitarkennukselle, esim. Touch Tracking kuvauksen aikana. Myös zoomaus nipistämällä lisää intuitiivisuutta. 

Lähikuvassa takavalitsin R
Mukautettava "takavalitsin R" toimintojen nopeaan käyttöön

α7 IV -kamerassa on mukautettava takavalitsin (aiemman valotuksen korjaussäätimen paikalla). Sillä voi valita nopeasti esim. ISO-herkkyyden tai Creative Look -esiasetuksen.

Ympäristön huomioiminen
Road to Zero -logo
Tavoitteena puhdas ympäristöjalanjälki 

Maailman kauneuden innoittamana Sony tekee osansa ympäristön suojelemiseksi samalla kun sisällöntuottajat voivat ottaa entistä kauniimpia ja luovempia kuvia. Sony Group pyrkii poistamaan yhtiön ympäristövaikutukset täysin vuoteen 2040 mennessä ja se on käynnistänyt lukuisia ympäristöhankkeita.

α7 IV ja suunnitelmamme 

α7 IV on osa pyrkimystämme suojella ympäristöä

Muiden uusien Sony-tuotteiden tapaan α7 IV -kameran suunnittelussa, valmistuksessa, pakkauksessa ja logistiikassa on huomioitu koko elinkaaren ympäristövaikutukset. Kameran rungossa käytetään korkealaatuista kierrätettyä ja kierrätettävää muovia. Myös pakkaus on kierrätettävä. Tehtaissamme hyödynnetään laajasti uusiutuvaa aurinkoenergiaa vähentämään ympäristövaikutuksia.

Kuva henkilöstä, joka pitelee Alpha 7 IV -pakkausta
Kuvassa valokuvausstudio ja Imaging Edge -logo
Imaging Edge Desktop™ Remote-, Viewer- ja Edit-toiminnoille

Imaging Edge -työpöytäsovellukset nostavat valokuvauksen uudelle tasolle. Remote-toiminnolla ohjaat ja seuraat kuvausta reaaliajassa tietokoneella, Viewer-toiminnolla esikatselet, arvioit ja valitset kuvia kuvakokoelmista ja Edit-toiminnolla tuotat RAW-tiedoista laadukkaita kuvia.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

Uusin kenno, prosessori ja tekoälypohjainen automaattitarkennus toimivat huipputason valokuvaus- ja videotekniikan kanssa, jotta saat uudenlaisen ja dynaamisen kuvauskokemuksen. α7 IV on ihanteellinen hybridi, joka tarjoaa erinomaiset valo- ja videokuvat sekä joustavat yhteydet kuvien välitöntä lähettämistä varten.
  • Uusi 33,0 megapikselin täyden koon taustavalaistu Exmor R CMOS -kenno

  • Edistyksellinen BIONZ XR -kuvaprosessori takaa jopa 8-kertaisen prosessointitehon

  • Luotettava automaattitarkennus ja reaaliaikainen ihmisten, eläinten ja lintujen Eye AF

  • 4K-videokuvaus 60p, 10-bittinen 4:2:2-tallennus

  • Videoiden edistyneitä toimintoja ovat Aktiivitila, katselukulman muutoksen korjaus ja AF Assist

Kennon tyyppi
35 mm:n täysikokoinen (35,9 × 23,9 mm) Exmor R CMOS -kenno
Pikselimäärä (teholliset)
Noin 33,0 megapikseliä
ISO-herkkyys (Recommended Exposure Index)
Valokuvat: ISO 100–51200 (laajennetuksi ISO-alueeksi voidaan asettaa ISO 50–204800), AUTO (ISO 100–12800, ala- ja yläraja valittavissa), video: ISO 100–51200 (laajennetuksi ISO-alueeksi voidaan asettaa enintään ISO 102400), AUTO (ISO 100–12800, ala- ja yläraja valittavissa)
Etsimen tyyppi
1,3 cm:n (0.5-tyyppi) elektroninen etsin (Quad-VGA OLED)
Näyttötyyppi
7,5 cm:n (3.0-tyyppi) TFT
Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut ja palkinnot

Käyttäjien mielipide