α7R

Todentuntuinen todellisuus

α7R-kamera on pieni ja tehokas. Täysikokoisesta (35 mm) 36,4 megapikselin kennosta huolimatta kamera mahtuu kämmenelle, ja sen paino on vain puolet markkinoiden johtavien järjestelmäkameroiden painosta.

Vain runko

ILCE-7R

SVH

2 270,00 €

(sis. ALV)

Uusi α7R-kameran ohjelmisto on nyt saatavilla.

Paranna kamerasi kuvausominaisuuksia entisestään.

Uusi vakio

α7R on maailman pienin ja kevyin täyden koon kennolla (35 mm) varustettu vaihdettavan objektiivin kamera. Se ei mullista ainoastaan kompaktikameramarkkinoita vaan koko kamera-alan. Kamerassa on 36,4 megapikselin kenno ja Sonyn uusi BIONZ X -prosessori, ja siinä ei ole optista alipäästösuodatinta, joten otoksista tulee uskomattoman tarkkoja ja todenmukaisia. Voit ikuistaa maailmasi ennennäkemättömin tavoin.

Exmor® CMOS -kennon logo

36,4 Mpx:n täyden koon kenno

Tässä tehokkaassa uudessa kennossa on kaikki tarvittava maailmanluokan kuvia varten. Suuren tarkkuuden ja herkkyyden lisäksi siinä on laaja dynaaminen alue, verrattomat yksityiskohdat ja hiljainen käyntiääni.

Bionz X -logo

Erinomainen käsittelyteho

Sonyn uusimmalta BIONZ X™ -suorittimelta sopii odottaa ylivoimaisia tuloksia. Se esittää värit aiempaa aidompina, käy hiljaisemmin ja toimii nopeammin jatkuvassa kuvaustilassa.

Tinkimätöntä kuvausta

Laadukkaalla Exmor®-kennolla pääset lähelle

Uusimmassa Exmor®-kennossa on nopeampi rinnakkainen signaalinkäsittely ja signaalien muunto. Tarkkuustaso riittää mainiosti vaativiinkin ammattilaissovelluksiin.

BIONZ X -PROSESSORI

Aina luonnolliset otokset

Yksityiskohtien toisto ja valon taittumista ehkäisevä tekniikka tuottavat luonnolliset ääriviivat ja vähentävät sumentumista. 16-bittinen prosessointi ja 14-bittiset RAW-kuvat laajentavat mahdollisuuksia.

Kaunis ulkokuori, tehokkaat toiminnot

Ensiluokkaista asiantuntemusta

Sony pyrki α7R-kameran suunnittelussa ottamaan huomioon niin valokuvaajien tarvitsemat tarkat säätömahdollisuudet kuin heidän kaipaamansa ergonomiankin. Niinpä kameran painikkeet ja valitsimet on suunniteltu huolella, asetusten säätömahdollisuudet ovat monipuoliset ja toimintoja sekä tallennus- ja liitäntävaihtoehtoja on paljon. Kaiken huipuksi kevyt runko on 25 % markkinoiden johtavia järjestelmäkameroita pienempi.

 • Säätimet ja valitsimet – pikkukuvaSäätimet ja valitsimet
 • Tehokkaat toiminnot – pikkukuvaTehokkaat toiminnot
 • Mukautettavuus – pikkukuvaMukautettavuus
 • Liitännät ja tallennus – pikkukuvaLiitännät ja tallennus
Kamera kuvaajan käsissä

Täysikokoinen kenno, pieni koko

α7R painaa akun kera vain 465 grammaa eli noin puolet vähemmän kuin markkinoiden johtavat järjestelmäkamerat. Se on myös pienempi, joten kannettavuudesta ei enää tarvitse tinkiä laadun vuoksi.

Vankka rakenne

Kevyt ja kestävä

α7R on valmistettu magnesiumista, joka on maailman kevyin rakennemetalli. Niinpä jaksat kuljettaa kameraa mukanasi päivästä toiseen.

Tarkkuutta ja nopeutta

Innovatiivinen, nopea ja älykäs automaattitarkennus

Nopeampi BIONZ X -suoritin ja uusi tilakohteentunnistuksen algoritmi parantavat objektiivin moottorin hallintaa. Silmäntunnistusta ja lukittuvaa automaattitarkennusta on myös parannettu.

Automaattitarkennus silmiin

Tämä toiminto tuottaa täydellisiä muotokuvia. Se tarkentaa kasvot teräviksi ja pitää syväterävyysalueen pienenä. Tästä on kiittäminen parannettua silmientunnistusta, joka mahdollistaa tarkentamisen vaikka yhteen silmäterään.

Lukittuva automaattitarkennus

Tämän päivitetyn tekniikan avulla tarkennuksen pitäminen liikkuvassa kohteessa on helppoa. Se säätää kehyksen kokoa kohteen ominaisuuksien mukaan ja valitsee laajan automaattitarkennusalueen tarkennuspisteistä sopivimman.

Automaattitarkennuksen asetukset

Joustavan pistetarkennuksen alueasetuksista voidaan valita erikokoisia automaattitarkennusalueita kohteen mukaan. Näin varmistetaan, että kamera tarkentaa halutulle alueelle. Lisäksi käytettävissä ovat laajan ja aluetarkennusalueen asetukset.

Parempia kuvia älykkäällä etsimellä

OLED (XGA) Tru-finder™ -etsin ei ole pelkkä sommittelun apuväline vaan todellinen lisäetu. Sen peitto on 100 %, tarkkuus 1 024 x 768 ja kontrasti erinomainen, asetusten muutokset näkyvät reaaliajassa ja taustan pehmennys näkyy todenmukaisena. Ammattimaisiin ominaisuuksiin kuuluvat myös viisi näyttötilaa sekä värilämpötilan ja kirkkauden säätö.

 • Tru-Finder™-pehmennys
 • Suurennustoiminto
 • Tarkennuksen korostus
 • Näyttötilat

KUVAUSTA TÄYSIKOKOISELLA KENNOLLA

Toteuta näkemyksesi

α7R-kameran täysikokoinen (35 mm) kenno, objektiivivalikoima, kuulokeliitäntä ja XLR-äänisovitin tuovat videokuvaukseen uusia ulottuvuuksia. BIONZ X -prosessori käyttää uutta aluekohtaista kohinanpoistoa, jonka ansiosta heikossakin valaistuksessa kuvatuista otoksista tulee tarkkoja ja teräviä. 

AVCHD-logo

Full HD -videomuodot

Löydä visiollesi täydellinen muoto. 60 fps -nopeutta tukevan AVCHD:n avulla saat sulavaa kuvaa ja 24p-nopeudella klassikkoelokuvien tuntua.

Kuulokeliitin

Ammattimaisia ääniraitoja

Liitä ulkoisia mikrofoneja XLR-sovittimella, mittaa tallennustasoja ja valvo äänenlaatua kuulokeliittimen avulla.

UUSIA OBJEKTIIVEJA – UUSIA MAHDOLLISUUKSIA

Kameran arvoiset objektiivit

Jotta valokuvaajat voisivat hyödyntää α7R-kameran koko potentiaalin, Sony suunnitteli täysikokoisen kennon kameroidensa seuraksi valikoiman uusia E-objektiiveja. Myös vanhemmissa α-malleissa voidaan käyttää kaikkia E-objektiiveja – ja sovittimen kanssa myös A-objektiiveja. Tällöin tarjolla on yli 50 ammattitason objektiivia.

Objektiivin kiinnityssovitin

Ota kaikki irti välineistäsi

Sovittimien avulla saat kaiken irti A-objektiiveista. Niiden monipuolisiin ominaisuuksiin kuuluu esimerkiksi Translucent Mirror™ -tekniikka.

A-tyypin objektiivit

Laajenna välinevalikoimaasi A-objektiiveilla

A-objektiivisovittimen avulla kuvaajat pääsevät hyödyntämään Sonyn yli 30 ammattilaisobjektiivin valikoimaa.

Kameroiden lisävarusteet

Ammattimaisia ominaisuuksia

Pystykahvan, ulkoisten mikrofonien, salamalaitteiden ja monien muiden saatavilla olevien lisävarusteiden ansiosta olet aina valmiina tilanteeseen kuin tilanteeseen.

ONE TOUCH NFC- JA WI-FI®-YHTEYDET

Jaa näkemyksesi

α7R-kamerassa on kaksi langatonta jakotapaa. NFC One touchilla siirrät kuvat yhdellä kosketuksella NFC-yhteensopivaan laitteeseen, ja Wi-Fi®-yhteys puolestaan mahdollistaa nopean lataamisen verkkoon monista paikoista.

Ladattavat päivitykset

Tutustu PlayMemories Camera Apps -sovelluksiin

Lisää käytettävyyttä ja kätevyyttä avainsovellusten avulla. Sellaisia ovat esimerkiksi Smart Remote Control (mahdollistaa älypuhelimen käytön laukaisimena) sekä muut muokkaus- ja tehostesovellukset.

Imaging Edge™ Remote, Viewer ja Edit

Imaging Edge™ Remote, Viewer ja Edit

Imaging Edge -työpöytäsovellukset nostavat valokuvauksen uudelle tasolle. Remote-toiminnolla ohjaat kuvausta etänä, Viewer-toiminnolla katselet, arvioit ja valitset kuvia nopeasti kokoelmista ja Edit-toiminnolla tuotat RAW-tiedoista laadukkaita kuvia. Saat Sonyn RAW-tiedostoista parhaan kuvanlaadun ja hallitset materiaalia tehokkaasti.

Capture One Express (for Sony)

Capture One for Sony

Capture One Express (for Sony) on maksuton, palkittu ohjelmisto kuvien tuottamiseen RAW-kuvista, järjestämiseen ja muokkaamiseen. Erikseen ostettava Capture One Pro (for Sony) -sovellus sisältää lisää muokkaustyökaluja ja etäkuvaustoiminnon.

iMovie

iMovie- ja Final Cut Pro X -tuki

Tämä tuote on yhteensopiva Final Cut Pro X- ja iMovie-ohjelmien kanssa.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet
 • 36,4 megapikselin täyden koon Exmor® CMOS -kenno

 • BIONZ X -prosessori takaa huikeat yksityiskohdat ja vähäisen kohinan

 • E-tyypin vaihto-objektiivijärjestelmä

 • Nopea ja älykäs automaattitarkennus takaa sujuvan ja tarkan kontrastintunnistuksen.

 • Suuren kontrastin XGA OLED Tru-Finder -etsin

Objektiivin yhteensopivuus
Sonyn E-tyypin objektiivit
Kennon tyyppi
35 mm
Kennon tyyppi
35 mm:n täysikokoinen (35,9 × 24mm) Exmor® CMOS -kenno
Pikselimäärä (teholliset)
36,4 Mpx
ISO-herkkyys (Recommended Exposure Index)
ISO 50–25 600
Akunkesto (valokuvat)
Enintään 340 kuvaa
Etsimen tyyppi
0,5 tuuman elektroninen etsin (väri)
Näyttötyyppi
3,0 tuuman TFT LCD -näyttö

Laatikon sisältö

Virtajohto, Akku NP-FW50, Verkkolaite AC-UB10, Olkahihna, Rungon suojus, Lisävarustesovittimen suojus, Etsimen suojus, Micro-USB-kaapeli

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut ja palkinnot

Käyttäjien mielipide