851

4.6 perustuen 851 asiakasarvosteluun

569
251
18
7
6
Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Huomautus: Tuotearvostelut saattavat sisältää erilaisia tuotevaihtoehtoja. Jotkin tuotearvioinneissa mainitut tuotevaihtoehdot, palvelut ja/tai ominaisuudet eivät välttämättä ole saatavilla kaikissa maissa.

Hyödyllisin positiivinen arvostelu
0

The Best Camera I ever owned

ILCE-7RM2 29.10.2015  (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

I am an ex-professional photographer and have owned many cameras over the years. One month ago I changed from my usual brand to Sony and purchased the a7R II - Wow! What a camera. With 42 mps and Auto ISO that copes with all lighting the results are stunning. I visited a stately home where no flash was allowed and the photos I took are amazing. All details were captured and no noise problems are apparent. I have heard that there may be a problem with overheating on the video capture but I am a stills photographer and this does not concern me. I you want perfect video then maybe choose a dedicate video camera. The a7RII is the best camera available for stills and I have no regrets in converting to Sony.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

19

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Hyödyllisin kriittinen arvostelu
0

Piccola fuori, grande dentro

ILCE-7RM2 28.11.2016 tekijä danardi (Italia) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Niente da dire su sensore (fantastico), corpo (compatto e robusto), e qualità dell'immagine in generale (ai massimi livelli). Il tiraggio minimo consente l'uso di qualsiasi ottica vintage o moderna, aprendo alla creatività. Quello che è importante sapere per chi sta pensando di comprare una Sony A7R2 è (forse) una banalità: non è una reflex. Non è pronta: il ritardo del mirino/display è relativo, ma è tutto il resto che fatica a rispondere agli stimoli. Da quando si accende a quando è pronta per scattare passa qualche secondo (fattore non trascurabile dato che per non consumare batterie è bene tenerla spenta o in standby il più possibile). Non è veloce: l'autofocus non è molto sensibile, con poca luce (a dispetto delle grandi prestazioni delle immagini ad alti iso) ben che vada richiede qualche secondo per agganciare un soggetto fermo. Se il soggetto si muove è un'impresa agganciarlo. Non è logica: con ottiche originali Sony con innesto E una volta agganciato il soggetto, non è possibile fare piccole correzioni riattivando l'AF se il soggetto si è mosso leggermente: l'algoritmo riparte da zero con una spazzolata molto ampia della messa a fuoco che porta a perdite di tempo (e scatti buoni). Un po' meglio va (per assurdo) con le ottiche non originali adattate: quando la A7R2 usa i soli sensori di fase perde ancora un po' con scarsa luce, ma è molto più logica nell'algoritmo, e segue il soggetto anche con piccole correzioni proprio come le reflex. Non è intuitiva: il menù è una giungla, non ha un ordinamento per argomenti intuitivo. I pulsanti sono completamente programmabili.. troppo: alla fine è preferibile avere un'assegnazione ottimizzata in fabbrica ed efficiente piuttosto che avere pulsanti sparsi in posizioni non logiche con le funzioni che possono essergli assegnate. Non sempre capisce quello che voglio fare: per sopperire alle non ottime prestazioni del sistema AF è necessario usare tutti gli automatismi possibili (quindi AF-C e inseguimento del soggetto, e quando possibile riconoscimento visi). Non sempre però l'automatismo capisce cosa si vuol fare, ed aggancia soggetti sbagliati. In definitiva è una fotocamera fantastica se la si usa con soggetti statici, o situazioni in cui non è necessaria un'estrema precisione nella messa a fuoco. Non è una fotocamera per cogliere l'attimo con ottiche superluminose.. non si arriva quasi mai in tempo.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Heikko

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

8

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta

852 asiakasarvostelua

0

Ein gutes Stück der Meisterklasse

ILCE-7RM2 28.01.2022 tekijä JB54 (Saksa)

Ich fotografiere nunmehr seit fast 60 Jahren und haben mit Geräten anderer Hersteller Erfahrungen sammeln klönnen. Letztendlich bin ich seit Jahren bei SONY -Digitalkameras "gelandet" und habe das zu keinem Zeitpunkt bereut. Die Kamera wurde vor Allem wegen der hohen Auflösung gekauft. Aber auch weil Geräte von SONY über Jahre eine sehr gute Haltbarkeit und Zuverlässigkeit bewiesen haben. Nun halte ich ein neues "Meisterklasse-Gerät" der Fotogafie von SONY in den Händen! Solide Verarbeitet, shr handlich und für den harten Praxiseinsatz absolut geeignet. Die Übersichtliche Anordnung der Bedien- und Einstellräder sowie -tasten sind für den Gebrauch optimal. Aber vor Allem ist die Auflösung, bis hin zum Rand von Aufnahmen ohne Abstriche und jeden Makel und besonders hervorzuheben. Die Möglichkeit sich weitere APPS für Aufnahmesituationen auf die Kamera zu laden -von der SONY-Seite- runden die Anwendsvielfältigkeit ab. Das ist bei SONY einzigartig und selbst für ambitionierte Fotogafen einmalig! Damit kann sich in kritischen / schnellen Aufnahmesituationen der Fotograf voll auf das Motiv konzentrieren, ohne sich um einstellungstechnischen Ballast kümmern zu müssen. Die große Palette an Objektiven und Zubehör runden das Konzept ab. Sony hat sich zu Recht im Bereich der professionellen Fotowelt einen besonders einzigartigen Platz erworben. Ich bin sicher, dass diese KAmera mein ständiger Begleiter wird, wie auch schon in den letzten Tagen.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

A7RII Superb picture quality

ILCE-7RM2 24.01.2022 tekijä beatrident (Yhdistynyt kuningaskunta)

SONY A7RII Mirrorless Camera Aircraft spotter at home.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Tolle Kamera

ILCE-7RM2 14.01.2022  (Saksa)

Kamera noch nicht mal richtig getestet aber Super Qualität

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Gute Qualität - ausbaufähig

ILCE-7RM2 31.12.2021 tekijä der Maetensmann (Saksa)

Seit 1975 bin ich begeisterter Fotograf. Reise-, Architektur- und Macro-Fotographie sind meine Schwerpunkte. Neben einer APS-C Kamera besitze ich eine (betagte) A 900 mit etlichen Objektiven. Diese soll in Zukunft durch die A7R2 ersetzt werden. Allerdings braucht es Geöhnung, sich von einer Spiegelreflex- auf eine Spiegellose Kamera umzustellen, was mir bisher noch nicht ganz gelungen ist. In Kurzfassung + und - : + irre hohe Auflösung, sehr gute Vergrößerungsergebnisse und Detail-Freistellung + leicht und handlich, ca. 500 g gegenüber A 900 gespart, sehr gut für Reisen + Bedienelemente da, wo sie hingehören, allerdings: - einige fummelig zu bedienen: vorderes Einstellrad, z.T. F-Taste(n) + neigbarer Monitor, sehr gute Auflösung - Augenmuschel dichtet nicht gut gegen seitlichen Lichteinfall ab + durch fehlenden Spiegel Sensor gut zu reinigen - man muss die Kamera jedes Mal einschalten, wenn man durch den Sucher blicken will, extrem lästig für schnelle Schnappschüsse (Plus der SLR) - Akku hält max. 2 Stunden durch oder man schaltet ständig ein und aus - Seitenwulst etwas klein, auch für kleine Hände Vieles vom o.g. soll wohl zur Mark IV verbessert worden sein. Aber der Preis dafür ... Mal sehen, wie die sich Kamera nach 1 Jahr bewährt hat - wäre nett, wenn Sony dann noch mal nachfragen würde!

Kuvanlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony Support Team
10.01.2022

Hi der Maetensmann,
danke für dein Feedback. Wir leiten es gerne weiter, damit es berücksichtigt wird. Zur Verlängerung der Akkulaufzeit bitte die Hinweise unter folgendem Link beachten: https://bit.ly/3f5JrzO (Kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein). Solltest du noch Hilfe benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: https://bit.ly/3ceLq0x.
Radwa @Sony DE

0

apparecchio eccezzionale

ILCE-7RM2 30.12.2021 tekijä elanii (Italia)

non è molto che è in mio possesso ma settandola in manuale trovo molto comode le funzioni di zoom automatico sulla messa a fuoco e il focus peaking spero presto di riuscirne a padroneggiare le ulteriori funzioni. risoluzione superba

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Preis Leistung sehr gut

ILCE-7RM2 25.12.2021 tekijä uNnamed89 (Saksa)

Hervorragende Auflösung, mir teilweise etwas zu langsam, wobei die Kamera im Vergleich preislich ein sehr guter Kompromiss für mich ist.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony Support Team
27.12.2021

Hi,
es freut uns zu hören, dass du mit deiner Kamera zufrieden bist. Da wir mehr Informationen benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: https://bit.ly/3ceLq0x (kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein).
Radwa @Sony DE

0

Ein Umstieg der sich gelohnt hat

ILCE-7RM2 15.12.2021 tekijä Mario772 (Saksa)

Meinen Umstieg von Nikon D750 auf Sony habe ich bisher nicht bereut. Der wichtigste Vorteil für mich liegt ganz klar im Bereich der lichtarmen Fotosituationen. Schon bei meinen ersten Bildern bin ich einfach nur begeistert, bei wie wenig Licht die Sony noch tolle Bilder machen kann. Des Weiteren bin ich fasziniert, mit welchen ISO Werten ich noch gute Bilder mache. Das ist für mich die wohl erfolgreichste Neuerung. Natürlich musste ich mich an die ungewohnte Balance der Kamera gewöhnen. Durch das Fehlen des Spiegels ist sie nicht nur leichter geworden, sondern für mich im ersten Moment doch sehr Kopf(Objektiv)lastig. An diese Änderung gewöhnt man sich allerdings sehr schnell. Sehr begeistert bin ich ebenfalls von den schnellen und präzisen Autofokus. gerade bei der People Fotografie kommt es doch schon oftmals auf einen schnellen Autofokus an. Auch wenn meine Entscheidung, nach über 10 Jahren Nikon, doch noch sehr lange gedauert hat einen kompletten System- und Markenwechsel zu vollziehen, so bin ich jetzt doch umso begeisterter darüber und auch überzeugt davon die nächsten Jahre mit dieser Marke zu arbeiten

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Gebruiksgemak teleurstellend

ILCE-7RM2 04.12.2021 tekijä FB22 (Alankomaat)

ik gebruik de Sony nu ruim 2 jaar en vind de menu's nog steeds slecht te gebruiken. Snel werken wordt een grote uitdaging en instellingen veranderen kun je m.i. niet snel doorvoeren op het niveau waar de camera bedoeld is. Foto's zijn mooi maar diverse updates nodig om ook deze wat oudere camera waar ik veel geld in geinvesteerd heb, up to date te houden. Dit is mijn eerste en laatste Sony camera.

Kuvanlaatu

Keskiverto

Äänenlaatu

Keskiverto

Muotoilu

Kohtalainen

Helppokäyttöisyys

Heikko

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Customer Support
06.12.2021

Hallo FB22,

Bedankt voor je beoordeling.
Wij willen je bedanken voor je feedback om hier in de toekomst op te letten. Wij hebben je feedback doorgezet naar de juiste afdeling, wellicht dat wij hier in de toekomst verandering in kunnen brengen.
Voor verdere ondersteuning kan je altijd even contact met ons opnemen met behulp van de onderstaande link.
https://cutt.ly/mTLicVp

Groeten,
Dalia @Sony Support NL

0

Ottima fotocamera in tutto

ILCE-7RM2 29.11.2021 tekijä ScottiVl (Italia)

Ottima fotocamere. Colori molto realistici e brillanti grazie al sensore strepitoso. Unico "neo" il menù un po ostico da digerire, ma una volta presa un po di confidenza non è più un problema.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Simply Awesome

ILCE-7RM2 20.10.2021 tekijä BigG69 (Yhdistynyt kuningaskunta)

Having switched from another leading brand this is my 2nd addition of Sony cameras as well as the GM lenses too, this equipment regularly produces stunning images and is so reliable........superior product in my opinion

Kuvanlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Integrierter Blitz wäre toll gewesen!

ILCE-7RM2 16.10.2021 tekijä Rainer M (Saksa)

.........ansonsten eine top Kamera!! Habe den Kauf nicht bereut!

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony
18.10.2021

Hi Rainer,
danke für dein Feedback. Gerne leiten wir deinen Hinweis an die zuständige Stelle in unserem Haus weiter, damit dieser berücksichtigt werden kann.
Ali @Sony DE

0

proberbly the best Sony camera I have ever owned

ILCE-7RM2 15.10.2021 tekijä Barnsley tyke (Yhdistynyt kuningaskunta)

Back in April I bought the camera and in May the sony G Master 100 to 400 lens what a fantastic combo they make

Kuvanlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Qualitativ Spitzenklasse

ILCE-7RM2 13.10.2021 tekijä Bhub (Saksa)

Meine Erwartungen beim Umstieg von Nex7 auf die 7R II wurden nicht ganz erfüllt.

Kuvanlaatu

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Kohtalainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

1

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony Support Team
21.01.2022

Hi Bhub,
es tut uns leid, das zu hören. Da wir mehr Informationen benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: https://bit.ly/3ceLq0x (kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein).
Radwa @Sony DE

0

Superlative IQ with the right lenses.

ILCE-7RM2 13.10.2021 tekijä Paul13Walnut5 (Yhdistynyt kuningaskunta)

This camera has a fantastic richly detailed sensor, and with an uncompressed RAW mode, astounding levels of colour detail. The only caveat is, that you need the best lenses to get the most out of it. I'm using the 28mm f2 FE and 85mm f1.8 FE and both get close to making the best of the sensor, with perceptual megapixel ratings in the high 30 MPs. I use a grip with my camera as the battery life isn't fantastic, so two batterys give me that extra peace of mind, and helps my handling of the camera in portrait. Although a generation or two older now, this camera has all the performance I need, the AF (with Sony FE lenses) is fast and accurate, and my adapted canon lenses via a metabones adaptor work pretty well also, although I plan to buy sony equivalents in time. The video quality is great, but best to shoot in 4K mode, and if you want the ultimate quality, APS-C crop mode, for the least possible noise at higher isos (although noise is low up to 1600, tolerable up to 6400) A real bargain at current prices. You would need to spend 4x as much to get anything markedly better.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Eccellente qualità d'immagine

ILCE-7RM2 13.10.2021 tekijä Aro68 (Italia)

Da utilizzatore (non professionista) Sony da circa 15 anni e diversi corpi macchina quali a550, a77, a77 II, a7, a7s, a7 III, nex6, a6500, a6400, posso dire che che questa a7r II è la miglior fotocamera che abbia mai posseduto. Se si tiene conto esclusivamente delle performance in termini di autofocus, velocità operativa e tecnologia (probabilmente) non regge il confronto con le Alpha più recenti, ma se la si considera una fotocamera (e non semplicemente un apparecchio elettronico) non esiste nulla di simile allo stesso prezzo. I punti deboli che spesso leggo nei vari forum di fotografia, come ad esempio le prestazioni dell'autofocus, la velocità operativa, la durata della batteria, la qualità del mirino e del display posteriore, sono tali solo se confrontati con fotocamere che, a parità di qualità d'immagine, sono molto più costose. Nella realtà l'autofocus è alla pari se non superiore alla maggior parte delle fotocamere in commercio nella stessa fascia di prezzo; lo stesso dicasi di mirino e durata delle batterie. Se si è maggiormente interessati alla qualità fotografica che alla quantità tecnologica, questa a7r II può essere una tra le scelte migliori che un fotografo amatoriale possa fare.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Super pour du paysage et bien plus encore !!

ILCE-7RM2 13.10.2021 tekijä Laurent1506 (Ranska)

J'ai acheté l'Alpha 7R II en mars 2021 et j'en suis très satisfait, il correspond bien à mes attentes au niveau de la qualité d'image, l'autofocus est un peu moins véloce que l'Alpha 7R III d'après ce que j'ai pu lire mais cela ne me gêne nullement.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Ottoime foto

ILCE-7RM2 13.10.2021 tekijä wasp33 (Italia)

Ho comprato quest'articolo usato mesi fa, dotato di batterie e grip così ho ampia autonomia e grippabilità. L'ho corredata con il trio di zoom Tamron e mi trovo un corredo completo, con possibilità di scattare ottime, dettagliatissime foto, quanto belle non dipende dalla macchina ma da me.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Un boîtier extraordinaire

ILCE-7RM2 13.10.2021 tekijä Aymo (Ranska)

Boîtier très bien fini, stabilisé avec un capteur qui attrape énormément de détails. Je l’utilise principalement en studio, mais ll peut servir dans tous les styles photo. Je recommande

Kuvanlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Klasse Kamera

ILCE-7RM2 13.10.2021  (Saksa)

Die beste Kamera, die ich je hatte! Bin voll begeistert und möchte sie nicht mehr missen.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

eine sehr gute vielseitige Kamera

ILCE-7RM2 13.10.2021 tekijä Merlin2013 (Saksa)

Die ILCE-7RM2 ist aus meiner Sicht eine sehr gute und vielseitige Hochleistungskamera mit einigen kleinen Schwachstellen, die zum Teil in Nachfolgemodellen aber behoben wurden. Probleme: 1. der Stromverbrauch, man sollte immer ausreichend Akkus debei haben. 2. der z.T. inkompatible Autofokus zu älteren A-mount Objektiven mit mech. Stangenantrieb, über den LA-EA5 Adapter (mit LA-EA 4 Adapter funktioniert das aber meistens) 3.Die meiner Meinung nach etwas unübersichtliche Menüführung. Dinge die zusammen gehören sollten auch im gleichen Bereich einzustellen sein. Ob es ein Update geben wird, das die genannten Probleme berücksichtigt ist, bisher nicht bekannt. 4. Der Auslöser ist etwas weich und der Druckpunkt ist kaum fühlbar für die Fokussierung Alles in allem aber eine gelungene Kamera, klein und handlich. Ein Sony Problem bleibt aber, die zu schnelle Einführung von Nachfolgemodellen wie die ILCE-7RM2 dann die ILCE-7RM3, ILCE-7RM4 usw.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Montée en I

ILCE-7RM2 13.10.2021 tekijä DavidWly (Ranska)

J'ai acheté cet article il y a presque un an pour un usage exclusivement photo. La montée en ISO et la dynamique sont exemplaires mais c'est au prix d'une déviance colorimétrique très prononcée, il est nécessaire de travailler en RAW pour corriger ce défaut. L'autonomie est le second point noir ; à peine 200 photos pour une batterie. En dehors de ça, l'ergonomie, le parc optique et le rapport qualité-prix sont irréprochables.

Kuvanlaatu

Hyvä

Äänenlaatu

Kohtalainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Kohtalainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Excellent. Camera

ILCE-7RM2 13.10.2021 tekijä Davey Boy Notts (Yhdistynyt kuningaskunta)

Always been a Nikon camera user but in advice from LCE Derby team I swapped and never looked back . I also bought the 200-600 , what a stunning lens , then I bought the 70-200f4 , again spot on. Also just today purchased the 24-105 , this replaces a Tamron I had , what a difference superb products sold by the best camera shop I know

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Exceptionnel

ILCE-7RM2 13.10.2021 tekijä WillS974 (Ranska)

Passer du A7 au A7Rii je suis plus que ravie C’est juste exceptionnel, j’adore ce boîtier

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Sony a7r11.

ILCE-7RM2 13.10.2021 tekijä Lol 321 (Yhdistynyt kuningaskunta)

The Sony a7r11 changed the way I shot my landscapes, the dynamic range made a huge difference, the handling characteristics, and the images out of the camera were brilliant.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Keskiverto

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony Support Team
25.01.2022

Hi,

Thank you for your review.

We're glad to hear that you're enjoying your camera and happy with the quality we always aim to deliver! We're also glad to keep you as one of our loyal family members and hope you continue to enjoy it for years to come!

Moreover, don't hesitate to reach out to us over the phone, chat support and email using the details here: https://bit.ly/2Xk5rBI to provide us with any further feedback you may have, we’re always delighted to hear from our customers!

Mennah @Sony UK

0

Stunning image quality

ILCE-7RM2 13.10.2021 tekijä MicSawyers (Yhdistynyt kuningaskunta)

Had this camera for six months moving from Canon find the image quality excellent with the right lenses, hear lots of negative comments about the menu system but have found it fine just something new to learn and how often are you in the menu system anyway there are many advantages to the greater resolution if you print or sell large prints

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

classical camera is good, modern features terrible

ILCE-7RM2 13.10.2021 tekijä Jakob_ (Saksa)

Camera and image quality is great. The phone app to transfer images and remote control the camera is terrible. Customisation of the camera through the menu is too laborious for nowadays standards, the menu and feature descriptions are hardly self-explanatory.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Kohtalainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Top!

ILCE-7RM2 13.10.2021 tekijä Pablito68 (Italia)

Ho scelto questa macchina per utilizzare le mie ottiche vintage Zeiss e ne sono rimasto molto soddisfatto dei risultati!

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Perfekte SLR im Kleinbildformat!

ILCE-7RM2 13.10.2021  (Saksa)

Vor einem Jahr gekauft, meine absolute Traumkamera! Unfassbare Auflösung. Unglaublich scharfzeichnende und reflexarme Objektive! Ich entdecke jetzt erst wie gut auch meine alten SLR Optiken sind, seit ich sie mit dieser Kamera mit internem Bildstabilisator verwende.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Eine zuverlässige und hervorragende Kamera

ILCE-7RM2 13.10.2021  (Saksa)

Die Kamera ist meine zuverlässige und robuste Begleiterin auf meinen Touren. Sie ist vielseitig einsetzbar. Egal ob auf Wanderungen, für Landschaftsbildern oder Shootings. Die A7RII begeistert mich jeden Tag.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

exzellente Bildqualität

ILCE-7RM2 13.10.2021 tekijä clercmilon (Saksa)

Die Sony @7R2 setze ich für Landschaftsfotografie ein. Ziel sind Publikationen im Bereich Bildband, Kalender, Reiseführer. Um es vorweg zu nehmen: die Bildqualität, die diese Kamera zu liefern in der Lage ist, darf als exzellent bezeichnet werden. Insbesondere im Zusammenspiel mit geeigneten Optiken, ist die 7R2 ein durchgängig professionelles Arbeitsgerät.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Bella, piccola, performante

ILCE-7RM2 13.10.2021 tekijä Macmac1950 (Italia)

Acquistata per poter sfruttare tutti miei obbiettivi analogici di qualita' su un sensore digitale. Ottimi risultati !

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Hervorragende Ergebnisse ...

ILCE-7RM2 13.10.2021 tekijä Ralf Dietl (Saksa)

... liefert diese Kamera, wunderbar für Porträts und Landschaften.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

More than enough

ILCE-7RM2 13.10.2021  (Yhdistynyt kuningaskunta)

I have used all major makes and shot on all formats. But I chose Sony and this model as I wanted a mirrorless camera with a large choice of lenses, including 3rd party, and price was a factor. I shoot landscape, seascape, astro and long exposure. I would love to see a timer for bulb mode. Great dynamic range, huge pixel count and good colour rendition. Very happy with my choice within my budget constraints.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Ottima qualità di prodotto

ILCE-7RM2 13.10.2021 tekijä Kramer192 (Italia)

Ho comprato questa macchina fotografica 2 mesi fa per il mio viaggio in Norvegia, mi sono trovato molto bene, ha molte funzionalità, per ritratti e paesaggi si presta molto bene, un po' meno nella.fotografia sportiva, la raffica è lenta e anche la scrittura nonostante uso SD ad alta velocità di scrittura, anche la messa a fuoco a volte fa degli scherzi, sotto questo punto di vista mi sarei aspettato di più ma nel complesso è un'ottima macchina che consiglio a chi vuole fare uno step successivo rispetto a macchine fotografiche entry-level senza spendere cifre sopra i 2000 euro

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Di
24.01.2022

Ciao, ti ringraziamo per il feedback.
Riguardante il problema della scrittura e la messa fuoco ti suggeriamo di assicurarti che la fotocamera sia aggiornata all'ultima versione software "Ver.4.01" disponibile qui: http://bit.do/fTdNU.
Se il problema dovesse persistere dopo l'aggiornmaneto, ti chiediamo di eseguire il ripristino di fabbrica come viene indicato qui: http://bit.do/fTdNW (copia e incolla ogni link in una nuova finestra del tuo browser).
Zeid @ Sony Support IT

0

Leichte Installation, guter Klang

ILCE-7RM2 13.10.2021 tekijä ArsMuc (Saksa)

Die Installation der Soundbar war einfach und unkompliziert, lediglich die Verbindung drahtlos zu den rear Lautsprechern hat etwas gehakt. mit Hilfe des Supports konnte das aber schnell geklärt werden. Im Moment schalten sich die Rear Lautsprecher aus und koppeln nuicht direkt beim Einschalten der Soundbar ;-))

Äänenlaatu

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Solide Arbeitskamera

ILCE-7RM2 05.10.2021  (Saksa) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Ich bin von der Sony Alpha99 v1 zur Alpha7r2 gewechselt und bin begeistert. Es ist ein schon ein technischer Unterschied aber ein guter. Wer sich die Kamera erstmal richtig eingestellt hat, kommt sehr gut mit dieser zurecht. Sie macht was und wie ich es möchte.

Kuvanlaatu

Hyvä

Äänenlaatu

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Ein exzellentes Gerät

ILCE-7RM2 07.09.2021 tekijä Kamrooz (Saksa) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Für mich waren technische Spezifikationen maßgebend für meine Kaufentscheidung. Ich bin seit August 2021 stolze und zufriedene Besitzer von Sony Alpha 7RII und würde sie unter keinen Umständen wieder hergeben. Der Vollformatsensor der Alpha 7R II hat eine Auflösung von unfassbaren 42,4 Megapixeln. Als ich mir meine aufgenommenen Fotos zum ersten Mal am Laptop angeschaut habe, kam ich aus dem Staunen gar nich mehr heraus. Ich konnte so weit in das Foto zoomen, dass es schon fast unheimlich war. Selbst kleinste Details waren problemlos erkennbar. Wirklich beeindruckend! Ich nutze die Kamera allerdings hauptsächlich für Fotos, will aber man gleichzeitig nicht auf hochauflösende 4K-Aufnahmen verzichten, macht man mit der a7R II alles richtig. Die Kamera ist ein wahres Pixelmonster, das m.E. für Fotografie konzipiert wurde.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Tolles Kameragehäuse, toller Preis.

ILCE-7RM2 01.08.2021 tekijä Buskers (Saksa) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Für mich ist die (Alpha 7R2) nicht neu, da ich seit Jahren das erste Modell der Alpha 7 besitze.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Moyen

ILCE-7RM2 31.07.2021 tekijä bradu67 (Ranska) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Qualité d'image excellente. AF OK. Fichiers trop gros. Faudrait une RAW MEDIUM / SMALL comme Canon. Plein de limitations en mode silence (par ex changer mode ISO, pas de burst). Durée batterie déplorable. Bon si vous voulez la qualité d'image +++ (et lma taille des fichiers qui va avec)

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Keskiverto

Muotoilu

Keskiverto

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Alpha 7R II con sensore immagine full-frame retro

ILCE-7RM2 26.07.2021 tekijä Giacomo71 (Italia) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

questo prodotto e ottimo per le foto, necessita di aggiornamento visto che gli updati sono a pagamento tipo (HDR) mentre sulle successive sono già inseriti. Comunque sono soddisfatto.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Genial

ILCE-7RM2 07.07.2021 tekijä frk09 (Saksa)

Ich fotografiere hauptsächlich mit Altglas. Vorher mit der A7 II und jetzt mit der A7R II. Der Sensor ist optimal für meine Zwecke und eine sehr deutliche Verbesserung zur A7 II. Die Kamera ist insgesamt flotter und lässt sich flüssig bedienen. Das Gehäuse ist etwas schwerer als die A7 II - die Kamera liegt gut in der Hand.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Geweldige haarscherpe & kleurrijke foto’s!

ILCE-7RM2 21.06.2021 tekijä mevermdk (Alankomaat) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Ik heb deze camera nu ongeveer een maand in bezit en ben er erg blij mee. Aangezien het mijn eerste camera is heb ik na veel onderzoek gekozen voor een fullframe camera die vooral zijn focus heeft gelegd op het maken van foto’s en wat minder voor video. Dat wil niet zeggen dat je er geen mooie video’s mee kan maken, alleen het focus punt is meer op zijn plaats bij foto’s. Bij het maken van foto’s loop ik tegen drie dingentjes aan. Het eerste minpuntje is de batterij, deze gaat wel erg snel leeg. Hier is uiteraard omheen te werken doormiddel van een paar extra batterijen mee te nemen. De batterijen zijn gelukkig klein, dus heel makkelijk mee te nemen. Het tweede minpuntje is dat de camera wat traag is als je een foto wilt schieten van een object dat snel beweegt (nieuwere maar vooral ook duurdere modellen uit deze lijn verhelpen dit minpuntje). Ik vind zelf de meerprijs te hoog liggen voor de α7R-III. Dit komt omdat de kwaliteit van deze camera daadwerkelijk geweldig is. Kortom als een dier rustig loopt of de vogel zit op een tak dan kan je er daadwerkelijk prachtige foto’s mee schieten die haar scherp zijn. Ook landschappen of portretten legt deze camera geweldig vast! Als een dier wel snel beweegt, dan kan het soms voorkomen dat je het shot mist. Ik doel hiermee op de snelheid dat een foto gemaakt wordt. Dit wil niet zeggen dat als een dier snel beweegt het beeld onscherp of zelfs wazig is, want dat is niet het geval. Het derde minpuntje betreft het menu van de camera. Dit had echt wel een heel stuk beter gekund, het is soms best wel even zoeken voordat je de juiste instelling gevonden hebt door een onhandige structuur van het menu. Het instellen kost wat meer tijd dan nodig is waardoor je soms een shot mist en dat is jammer. Kwestie van oefenen en meer bekend mee raken, maar wellicht wel iets om rekening mee te houden dat het menu wat minder gebruiksvriendelijk is. De camera heeft verder een mooi en dergelijk design, al vind ik het toestel wel wat aan de zware kant voor een mirrorless camera. Naast bovenstaande kritiek schiet ik in combinatie van de SEL24105G lens super mooie en scherpe foto’s. Het toestel voldoet aan mijn verwachtingen en ben ik ervan overtuigd dat er om de minpuntjes heen te werken valt naar mate ik het toestel beter beheers. Ik raad het toestel aan als je ook graag een fullframe sensor in je camera wilt, niet de hoofdprijs wilt betalen, maar toch haarscherpe foto’s wilt kunnen schieten, wat minder de prioriteit legt op het maken van video’s en je op je gemak wat extra tijd wilt besteden om het toestel meer en meer te ontdekken.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Tutto a portata di dito!

ILCE-7RM2 15.06.2021 tekijä Pakito63 (Italia) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Sensore eccezionale ma soprattutto la migliore disposizione di tasti per scorciatoie raggiungibili comodamente mentre si guarda nel mirino

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

sUPERB cAMERA

ILCE-7RM2 07.06.2021 tekijä Swinbridger (Yhdistynyt kuningaskunta)

Have had this range for 6 years and never a poor picture.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

3

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Super leicht und tolle Bilder

ILCE-7RM2 06.06.2021 tekijä IPAH (Saksa) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Ich bin sehr zufrieden mit meinem Kauf. Dies ist die zweite Sony, die ich gekauft habe und genau wie die erste - das ist Top-Qualität!

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Topmodell im Bereich Sony-Kameras

ILCE-7RM2 14.05.2021 tekijä Inso (Saksa) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Ich habe die Kamera vor zwei Wochen gekauft, weil ich von APS-C auf Vollformat umsteigen wollte und bin total begeistert. Die Kamera man superscharfe Bilder mit den entsprechenden Sony-Vollformat-Objektiven im Portrait-, Landschafts- und Makrobereich. Ein wenig skeptisch, war ich, ob ich meine APS-C-Objektive weiterverwenden kann. Aber auch hier gibt es keine Qualitätsverluste. Ein Objektivwechsel wird automatisch erkannt. Die Bedienung ist etwas anders und umfangreicher als bei der Sony Alpha 6000, aber leicht verständlich. Mit dem Video-Programm habe ich noch nicht gearbeitet, da ich lieber Fotos mache, besonders im Makrobreich. Ich freue mich schon auf die nächsten Monate, wenn ich diese tolle Kamera weiter ausprobieren kann.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Augenfokus

ILCE-7RM2 06.05.2021 tekijä Kallegrafie (Saksa)

Siehe Foto, man hat spaß an der Fotografie mit der Alpha 7... Serie, natürlich auch mit die APC 6000 Serie, das ist halt Sony

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Excellent piece of equipment

ILCE-7RM2 03.05.2021 tekijä Ted from the coast (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

After a few initial frustrations, I am delighted with this body, which represents a quantum leap over the 24Mp Alpha 7 it replaces. I am using with 24-105 mm f4 G series and 70-200 G series lenses, mainly the former. My main gripe is that when using spot metering, I would very much like to be able to move the metering area away from the centre of the frame, so it tracks the focus area. To get the best out of raw images, you will also need some familiarity with the features of Lightroom, as simply viewing the images can be disappointing. I would add some images, but those exported from Lightroom without compression are much larger than the allowed 5 MB!

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Awesome camera loads of features

ILCE-7RM2 21.04.2021 tekijä nickgt4185 (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

I bought this around 3 weeks ago and I love it . My images are so good wish I upgraded to this camera years ago.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Great features superb pics with the right lenses

ILCE-7RM2 09.04.2021 tekijä Jaffacakefuel (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Very happy moved from the a7ii to this found pics very sharp and af fast even for bif great bit of kit

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Très belle qualité d'image

ILCE-7RM2 07.04.2021 tekijä bim171 (Ranska) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Parfait pour la photo de paysage et le portrait. Fonctionne également très bien avec mes objectifs d'autres marques, autofocus et manuels.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Puissant

ILCE-7RM2 26.03.2021 tekijä Fleomachado (Ranska) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Sans aucune hesitation que ce sois en photo ou vidéo...

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Great step up in quality

ILCE-7RM2 15.03.2021  (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Really pleased with camera. The quality of the images with the 43mp sensor outstanding. The controls relatively easy to pick up for a first time Sony user. User guide could be a bit more comprehensive even if it was available online. I have found the app & the connectivity to my network computer & mobile difficult to make work.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Hat zwarte monster

ILCE-7RM2 11.03.2021 tekijä Snhvv (Alankomaat) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Met een avontuur me een erg duur merk toch weer terug bij Sony. Een geweldige camera met heel veel eenvoudige en begrijpbare instellingen. Vanaf het begin een genot om mee te werken samen met de 55mm 1,8 lens. Haar scherp en knisperende kleuren. Chapeau Sony

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Worth a punt at the right price

ILCE-7RM2 09.03.2021 tekijä fulloffullers (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

I bought this as a relatively small mirrorless camera to use with my Pentax lenses, especially my vintage full frame collection. Compared to a Pentax K! it is small light and cheap.The sony lenses are comparitively expensive and hard to take on and off the body due smooth construction of the barrel. I bought 2 sony lenses and I'm not bowled over, I expected better. I guess I should have bought one really good one. The focusing options are useful and good auto photography is possible as one should expect. The manual focus capability is a dream to use with my Pentax lenses and the results are everything I wanted. Turn all the wifi and prefocus stuff off and battery life is better than I was led to believe. The Sony menu wasn't so bad as I had heard. There are 2 or 3 ways of adjusting settings and customising the buttons to use as a manual camera is easy enough. Plenty of videos on line to guide you. I found the smartphone app a bit of a curates egg but it's there if you want that sort of thing as is the video capability which I may not use often.I tried it with Sony 50mm lens fitted and it's simple to get an impressive result. The camera itself is now an old model but it still justifies itself on sale at the right price, If you haven't got a collection of vintage full frame glass to use on it choose the Sony lens with care and be prepared to dig deep. The Sony website is very good in my opinion and the lens compatibilty chart should be read and fully understood. BEFORE buying the camera.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Keskiverto

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony Support UK
12.03.2021

Hi Fulloffullers,

Thank you for your review.

We're glad to hear that you're enjoying your camera. We're appreciate you staying into the Sony family! If you need further assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2Uadm09.

Sony Support UK

0

Kompakte Supertechnik

ILCE-7RM2 08.03.2021 tekijä Pfiffig (Saksa) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Sehr gute Ergebnisse. Neue Besen kehren gut. Die Praxis wird es zeigen.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Excellent appareil

ILCE-7RM2 26.02.2021 tekijä Hervé ni (Ranska) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Je le possède depuis 5 ans Bien sûr il a quelques défauts sur le plan de l’ergonomie (menu) et molette de réglage de correction d’expo et écran non tactile mais tout cela a été revu sur les nouvelles versions A4! Mais cela reste un superbe boitier

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Keskiverto

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

nicht für den professionellen Einsatz zu empfehlen

ILCE-7RM2 22.02.2021 tekijä Peter Krajewsky (Saksa) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Abschaltautomatik funktioniert nicht zuverlässig. Daher Accu in 1 Stunde leer, Kamera somit nicht mehr betriebsbereit. Die Menüführung ist äußerst Bedienerunfreundlich, nicht intuitiv gestaltet und sehr überfrachtet.

Kuvanlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Heikko

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Heikko

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

2

5

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony
25.02.2021

Hi Peter,

die Akku-Nutzungsdauer ist begrenzt. Wenn Du denselben Akku wiederholt oder über einen langen Zeitraum verwendest, verringert sich die Akkukapazität allmählich. Wenn sich die Nutzungsdauer des Akkus stark verkürzt, ist es an der Zeit, ihn durch einen neuen zu ersetzen.
Die Akku-Nutzungsdauer hängt von den jeweiligen Lagerungs- und Betriebsbedingungen sowie den Umgebungsfaktoren unter denen jeder Akku benutzt wird, ab.Solltest du noch Hilfe benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: http://bit.do/fMnKn.

0

Una fotocamera professionale che non fa paura.

ILCE-7RM2 19.02.2021 tekijä Peppe1957 (Italia) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Sono un vecchio fotoamatore evoluto e apprezzo moltissimo la maneggevolezza e la grande qualità della piccola a7R ii. Con un piccolo corredo fatto di 3 ottiche (zeiss 35/2.8; sony 50/1.8; Sony 85/1.8 viaggio leggero ma con una qualità immensa. Grazie Sony.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

My 1st full frame mirrorless camera

ILCE-7RM2 18.02.2021 tekijä Rb4411 (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

I am impressed with the lightness of the camera, the full frame images are very clear and with 24-70mm sigma art lens very sharp images. I purchased the camera for Astro nebula photography to produce colour images and the larger sensor effectively decreased the magnification and although the camera has not been aimed at long exposures I was able to get the shutter on bulb and used an old remote tethered timer to obtain exposures of 3min and much more. 1st time out managed to get a reasonable image of heart nebula so good things to come. I purchased a tight fitting rubber case and screen glass protectors and a dummy battery to protect the camera. Although the menu system is complicated and extensive you get there in the end and so far very pleased with the camera.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

2

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony support
22.02.2021

Hi Rb4411,

Thank you for your review.
We're glad to hear that you're enjoying your camera. We're happy to welcome you into the Sony family!
If you need further assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL

Sony Support UK

0

Contentissimo

ILCE-7RM2 13.02.2021 tekijä Fotololiva (Italia) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Sono passato da una alpha 7 liscia a questa macchina il salto di qualità è stato subito visibile

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Vollformat perfekte Bildqualität!

ILCE-7RM2 05.02.2021 tekijä Vympel (Saksa) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Geiles Teil die Alpha 7 RII, habe mir die Kamera zu meiner 6500 dazu gekauft, ja Sie ist nicht günstig und die Objektive auch nicht aber Sie ist geil und Ihr Geld wert, ich bin begeistert von der Kamera!

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Second to none image quality

ILCE-7RM2 05.02.2021 tekijä bandiz (Yhdistynyt kuningaskunta)

Paired with a native lens(Sony/Zeiss), this camera is an outstanding performer. Unbelievable image quality, low light performance and excelllent autofocus.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Good more than enough

ILCE-7RM2 02.02.2021 tekijä Luré (Italia) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

La possiedo da qualche settimana e non ho ancora avuto la occasione di sfruttarla a pieno. Vengo da Sony a 7r, macchina che mi é piaciuta molto, ma qui siamo ad un altro livello, sia parlando di sensore che di funzionalità. Ormai superata da varie Mkiv, A1, ma per un amatore va più che bene!

Kuvanlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Gute Ergänzungskamera

ILCE-7RM2 31.01.2021 tekijä Botaniker (Saksa) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Ich fotografiere seit 3 Jahren mit einer MFT-Ausrüstung und bin sehr zufrieden damit. Nebenbei habe ich ab und zu eine Sony alpha 6500 verwendet; vorrangig mit dem Voigtländer Hyper wide Heliar 10mm. In manchen Fällen möchte ich es noch weitwinkliger haben und dafür ist die 7R2 wie geschaffen. Zusammen mit dem 10mm, dem neuen 20mm, f 1,8, G, und dem 24-105mm, f4, G, machen Landschafts- und Architekturfotografie großen Spaß. Die Sensordynamik eröffnet großen Bearbeitungsspielraum.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Keskiverto

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Tolle Kamera für Produktfotografie

ILCE-7RM2 28.01.2021 tekijä bennyst (Saksa)

Ich benutze die Sony A7R2 zusammen mit dem 90mm Macro Objektiv für Produktfotografie und bin sehr zufrieden. Sony hat tolle Kamerabodies für Hybridshooter / Content Creator und eine gute Auswahl an Objektiven.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

2

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Très bon capteur

ILCE-7RM2 27.01.2021 tekijä RB 13710 (Ranska) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Capteur rétroéclairé plein format performant. Appareil ergonomique. Un seul défaut la batterie, je suis parfois obligé de la remplacer en cours de journée.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Sehr gute Bildqualität, unausgereifte Remote

ILCE-7RM2 25.01.2021  (Saksa) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Die kabellose Remote-Control funktioniert über Windows überhaupt nicht, was man nur als erfahrener Fotogra bei sehr genauem Lesen der angepriesenen Features erkennen kann. Remote-Control über Android ist unausgereift (Buttons an der Kamera wie z.B. das separate Scharfstellen werden dabei deaktiviert und funktionieren nur noch über das Smartphone). Bugs in der Remote-Steuerung z.B. bei Abschalten des Auslösetons funktioniert auch die Blitzauslösung über den Blitzschuh nicht mehr (geht nur wenn der Ton auch an ist). Auch hätte ich mir einmal gewünscht, dass die eingebaute IR-Fernbedienung nicht nur für Selfies gedacht ist (d.h. funktioniert nur wenn man vor der Kamera auslöst, weil der Sensor vorne und nicht z.B. oben angebracht ist), aber das Problem haben andere Hersteller wie z.B. Canon auch noch nicht erkannt... Unterm Strich eine Kamera mit der man in der Tat sehr gute Bilder machen kann, für den professionellen Einsatz für Berufsfotografen jedoch ehr nicht geeignet. Da sollten sich die Hersteller lieber einmal vorher von Fotografen beraten lassen... - da ist zwar alles technisch sehr gut, aber vom Handling ist vieles nicht sinnvoll durchdacht.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Kohtalainen

Muotoilu

Keskiverto

Helppokäyttöisyys

Heikko

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

2

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Customer Support
28.01.2021

Hi Oliver,
es tut uns leid, das zu hören. Ausführliche Informationen über die Kompatibilität von Fernbedienungen und deren Funktionen findest du unter dem folgenden Link: https://support.d-imaging.sony.co.jp/www/cscs/accessories/compatibility.php?area=eu&lang=de&mdl=ILCE-7RM2&cat=31&loc=de_DE (kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein). Solltest du noch Hilfe benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: https://bit.ly/34Dxye6
Sony Support DE

0

zeer complete camera

ILCE-7RM2 25.01.2021 tekijä DirkJan (Alankomaat) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Sinds 2 weken in bezit. Zeer fijne camera met super resolutie foto's.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Ottimo overall

ILCE-7RM2 24.01.2021 tekijä LeLoque (Italia) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

macchina estremamente versatile e dalle prestazioni eccellenti.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Geniale

ILCE-7RM2 19.01.2021 tekijä Charly_lcr_prod (Ranska)

exellent en bases lumières, finission exeptionnelle.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Ottima mirrorles.

ILCE-7RM2 18.01.2021 tekijä Gavo_G (Italia) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

È oltre un anno che uso questa fotocamera solo esclusivamente per fotografia, e mi ha dato molte soddisfazioni.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta