α7R IV

Uusi virstanpylväs

Loistavaa ilmaisukykyä. Sonyn täyden kennokoon peilitön α7R IV -kamera nostaa valokuvailmaisun tasolle, joka on yleensä saatavana vain keskikokoisissa kameroissa, ja takaa huippunopeuden kompaktissa rungossa. Paremman kestävyyden ja liitettävyyden ansiosta tuottavuutesi nousee aivan uudelle tasolle.

TÄYDEN KOON KENNO, E-TYYPPI, PEILITÖN

Täyden kennokoon Alpha 7R IV 35mm -kamera, 61,0 megapikseliä

ILCE-7RM4A
α7R IV

SVH

3 900,00 €

(sis. ALV)
Lisää inspiraatiota

Avaa uusi valokuvailmaisun maailma ja nauti ylivoimaisesta kuvanlaadusta ja prosessointinopeudesta. α7R-sarjan tehokas uutuusmalli tuo käyttöösi kehittyneen liitettävyyden ja ammattilaiskuvauksen edellyttämän parannetun todenmukaisuuden.

Kuva kamerasta pois katsovasta miehestä ja taustalla olevista punertavista hiekkadyyneistä
Loistava tarkkuus ja sävyt
Kuva kolmijalkaan kiinnitettyyn superteleobjektiivilla varustettuun kameraan katsovasta kuvaajasta
Notkea ja nopea
Kuva valokuvaajasta ja mallista valokuvausstudiossa
Upeat muotokuvat, älykäs työnkulku
Kamera takaa kuvattuna, taustana sumea kirkon sisätila
Näe näkymätön
Kuva kädessä pideltävän kameran takaosasta ja kameran näytön valikosta
Nerokas käytettävyys ja luotettavuus
Kuva miehestä käyttämässä kameraa, johon on liitetty ulkoinen mikrofoni ja ulkoinen näyttö, taustalla lehvistöä
Mestarillista videokuvausta
Ylivoimainen kuvanlaatu
Uskomatonta sulavuutta

61,0 megapikselin täyden kennokoon Exmor R™ CMOS -tunnistin ja BIONZ X™ -kuvaprosessori tuottavat ennennäkemättömän tarkkuuden, tarkat sävyt ja vähäisen kohinan. Tämä avaa ammattilaiskuvaajille aivan uuden yksityiskohtien maailman. α7R IV -kamera tallentaa tunnelman ja kohteet tarkasti.

Kuva Exmor R CMOS -kennosta
61,0 MP:n täyden koon taustavalaistu CMOS-tunnistin

Uusi Exmor R CMOS -kuvatunnistin tuottaa ylivoimaisen tarkkuuden. Taustavalaistu rakenne takaa korkean herkkyyden ja vähäisen kohinan, vaikka pikselimäärä on 61,0 MP.

Kuva BIONZ X -kuvaprosessorista
Uusin kuvaprosessori

Uusin BIONZ X -kuvaprosessori ja alkupään suurtiheysintegrointi maksimoivat korkean tarkkuuden tunnistimen suorituskyvyn samalla kun käytössä on jopa 15 askeleen dynaaminen alue pienellä ISO-herkkyydellä.

Yökuva kaupunkimaisemasta, etualalla valaistu punertava silta
Laaja vakio-ISO-alue 100–32 000

Suuresta pikselimäärästä huolimatta α7R IV -kamera tuottaa korkean ISO 32000 -herkkyyden ja vähentää kohinaa matalilla ja keskitasoisilla herkkyysalueilla.

Eri tekijät maksimoivat ylivoimaisen tarkkuuden

Havainnekuva kameran viisiakselisesta kuvanvakautuksesta
Runkoon integroitu 5-akselinen kuvanvakautus

Kameran sisäisen 5-akselisen kuvanvakaimen algoritmi on optimoitu maksimoimaan huipputarkan 61,0 megapikselin kuvatunnistimen suorituskyky. Tämä takaa vakaan kuvauksen käsivaralla jopa 5,5 askeleen valotusajan vastaavuudella.

Gepardin muotokuva
Kuvaa täydellisessä hiljaisuudessa

Hiljainen kuvaus on hyödyllinen tapahtumissa, joissa vaaditaan hiljaisuutta, mutta jossa kamera ei saa tärähtää epätarkkuuden takia. Tärinätön suljin maksimoi α7R IV -kameran tarkkuuden ja takaa selkeät kuvat.

Havainnekuva kameran sisärakenteesta
Sumennuksen vähennys

Uudistettu mekanismi ohjaa suljinyksikköä vaimentamaan kameran tärinää, ja parannettu kuvanvakaimen algoritmi vähentää tehokkaasti kuvan epätarkkuutta. Näin kameran korkea tarkkuus säilyy kaikissa tilanteissa.

Käsi, joka pitelee kameran kaukolaukaisinta
Tärinätön kaukolaukaisu

Kun käytät kauko-ohjausta lisävarusteena hankittavan langattoman kauko-ohjaimen (RMT-P1BT) avulla, voit ottaa valokuvia ilman kameran laukaisimen painamisen aiheuttamaa tärinää. Tämä maksimoi kuvatunnistimen korkean tarkkuuden.

[1] Ultra-XGA OLED Tru-Finder [2] Quad-VGA OLED Tru-Finder

5 760 000 pisteen UXGA OLED OLED Tru-Finder -etsin

Kameran 5,76 miljoonan pisteen elektroninen etsin toistaa pienet yksityiskohdat 1,6 kertaa korkeammalla resoluutiolla kuin α7R III. Korkean laadun tilassa kuvat ovat tarkkoja mutta luonnollisen realistisia, ja niissä ehkäistään moiré ja rosoisuus. Tasaiset 120/100 kuvaa sekunnissa tekevät liikkuvien kohteiden seuraamisesta entistä helpompaa.

Vakuuttava vaste
Luokkansa korkein sarjakuvaus

Erinomaisesta kuvan tarkkuudesta huolimatta α7R IV -kameran kuvausnopeus on jopa 10 kuvaa/s mekaanisen sulkimen kanssa (8 kuvaa/s jatkuvassa Live View-kuvauksessa). Tämän ansiosta voit ikuistaa tärkeät hetket – kuten villieläinten liikkeen – 61,0 MP:n huipputarkan suorituskyvyn avulla.

Lentävästä linnusta otettu muotokuva, havainnollistaa kuvan huikeaa tarkkuutta, jonka ansiosta kuvia voi suurentaa rajaamalla
Käytännölliset 26,2 megapikseliä APS-C-rajauksella

Erinomaisen kuvatarkkuuden ansiosta kuvat pysyvät tarkkoina myös noin 26,2 megapikselissä vielä senkin jälkeen, kun kuva on rajattu täydestä kennokoosta APS-C-kokoon. α7R IV -kameralla voi siis käyttää 61,0 megapikselin täyden kennokoon kuvausta esimerkiksi lintujen kuvaamisessa, jossa kuvia täytyy usein suurentaa rajaamalla.

Kuva lähes koko kuva-alan kattavista automaattitarkennuksen tunnistinalueista
Laaja automaattitarkennusalue

Uusi kuvatunnistin tuottaa laajan ja tiheän AF-kattavuuden 567 vaiheentunnistukseen perustuvan AF-pisteen avulla (korkeus noin 99,7 % ja leveys noin 74,0 %). 425 pisteen kontrastintunnistukseen perustuva automaattitarkennus tukee terävää tarkennusta.

Kuva leijonasta varjoisassa ympäristössä
Nopea automaattitarkennus tarkkuudesta huolimatta

Parannetun nopean hybridiautomaattitarkennuksen ansiosta α7R IV -kamera tuottaa isosta tietomäärästä huomatta nopean automaattitarkennuksen ja kohteen tarkan kuvaamisen myös heikossa valaistuksessa.

Kuva kahdesta vastakkain olevasta seeprasta, joiden etukaviot ovat ilmassa
Entistä parempi vakaa AF-seuranta

Suurempi AF-pisteiden määrä, AF-tunnistimen laajempi kattavuus ja parannettu AF-algoritmi parantavat kohteen seurantaa ja takaavat laadukkaan kuvauksen myös vaihtuvissa tilanteissa.

4D FOCUS
Lisätietoja: Sonyn automaattitarkennus
Kuva norsusta hämärässä
Tarkka automaattitarkennus heikossa valaistuksessa

Edistykselliset tarkennusalgoritmit parantavat automaattitarkennuksen terävyyttä jopa niin hämärässä kuin EV-3. Focus Priority in Aperture Drive -asetus on tarkoitettu terävään tarkennukseen hämärässä ja silloin, kun aukko on himmennettynä.

Kuvituskuva, jossa näkyy useita peräkkäisiä kuvia eläimistä
Ota jopa 68 valokuvaa sarjakuvauksella

Koska puskurimuistin koko on 1,5 kertaa suurempi, kamera kykenee jopa noin 68 kuvan sarjakuvausnopeuteen. APS-C-kuvaustilassa voit ottaa noin kolme kertaa enemmän kuvia kuin täyden kennokoon kuvaustilassa.

Takakuva kamerasta, jossa on kaksi SD-korttia
Kaksi muistikorttipaikkaa, UHS-II-tuki

Kaksi muistikorttipaikkaa ovat UHS-I- ja UHS-II-yhteensopivia ja mahdollistavat suurten tietomäärien tallennuksen. Tallenna yhtä aikaa tai eri aikaan, erottele RAW- ja JPEG-data sekä valokuvat ja videot ja kopioi tietoja kortilta toiselle.

Takakuva kamerasta, jossa on kaksi Z-akkua
Kuvaa pitkään kuin ammattilainen

α7R IV -kamerassa on korkean kapasiteetin NP-FZ100-akku. Pitkäkestoisessa kuvauksessa voit käyttää lisävarusteena hankittavaa VG-C4EM-pystykahvaa, johon mahtuu kaksi NP-FZ100-akkua. Voit kuvata kaksi kertaa pidempään kuin α7R IV -kameralla.

Kuva koiran päästä, automaattitarkennuskehys toisen silmän päällä
Eye AF seuraa eläimen silmää ja takaa onnistuneet kuvat

Parannetun algoritmin ansiosta α7R IV -kamera tukee nyt eläimen silmän seurantaa ihmsisilmän seurannan lisäksi, mikä takaa nopean ja tarkan automaattisen tunnistuksen ja seurannan. Eläimen silmän seurannan tuki helpottaa onnistuneiden kuvien ottamista villieläimistä ja lemmikeistä, kun näkymään tulee helposti esteitä ja kameran suunta pysty-/vaakasuunta vaihtuu usein.

Maksimoitu tuottavuus ammattimaisessa muotokuvauksessa
Reaaliaikainen Eye AF: muotokuvauksen evoluutio

Reaaliaikainen Eye AF on muotokuvauksen kehityksen uusin askel. AI-avusteinen tekniikka tunnistaa silmän, seuraa sitä ja pitää kohteen kasvot tarkennettuina jopa nopealiikkeistä mallia kuvatessa. Kuvaaja voi keskittyä sommitteluun – sujuvampi työskentely on ammattilaisille arvokasta.

Kuva naismallista, jonka pitelemä hattu varjostaa osaa kasvoista, automaattitarkennuskehys toisen silmän päällä
Välitön tarkennus silmään

Kun Face/Eye Priority in AF -toiminto on käytössä, paina laukaisinta puoliväliin ja paina AF-ON-painiketta tai mukautettua painiketta. Kamera hoitaa kohteen silmään tarkentamisen.

Näyttökuva mallista, jonka toisen silmän päällä automaattitarkennus, säätimet näkyvillä oikean tai vasemman silmän kohdalla
Silmän valinta tarpeesi mukaan

Voit nyt valita jopa tietyn silmän – vasemman tai oikean – ennen kuvausta tai mukautetulla painikkeella kuvauksen aikana. Silmän valinta antaa sinun keskittyä sommitteluun, valaistukseen ja muihin yksityiskohtiin.

Kuva naismallista, jonka taustalla on sumea rakennus
Katseen vangitsevat muotokuvat reaaliaikaisella seurannalla

Voit yhdistää reaaliaikaisen Eye AF -toiminnon reaaliaikaiseen seurantaan, joka vastaa kohteen liikkeisiin. Ominaisuuksien yhteistyö takaa miellyttävän muotokuvauksen seurannan tarkkuuden.

Nopea työnkulku

Langattomat ja langalliset liitännät vaativaan ammattilaiskuvaukseen

α7R IV -kamera tukee eri PC-kauko-ohjaintoimintoja ja tiedonsiirtotapoja, kuten 5 GHz:n Wi-Fi-yhteyttä. Ota kaikki irti kauko-ohjauksen ja tietojen varmuuskopioinnin monipuolisista ominaisuuksista.

Kuva kannettavalla tietokoneella työskentelevästä henkilöstä valokuvausstudiossa
Langaton etäkuvaus joustavaan kuvaukseen

Ohjaa α7R IV -kameraa etäyhteydellä tai siirrä tietoja tietokoneeseen Imaging Edge™ -etäohjelmistolla (versio 2.0 tai uudempi). Nopeampi 5 GHz:n Wi-Fi-vaihtoehto tuo lisää joustavuutta kuvaukseen.

Kuva kolmijalalla olevasta kamerasta, johon on liitetty kaapeli
Nopea PC-kauko-ohjain langallisella yhteydellä, USB

Käytä SuperSpeed USB 5 Gbps (USB 3.2) -yhteensopivaa USB Type-C® -porttia, kun haluat siirtää nopeammin uudella algoritmilla langallisessa PC-kauko-ohjainkuvauksessa. Voit siirtää isoja pakkaamattomia RAW-kuvia työnkulun häiriintymättä.

Kuva kameran palvelinasetusten valikkonäytöstä
Tukee FTP-taustasiirtoa

α7R IV -kameran avulla ammattilaiskuvaajat pysyvät tiukoissa aikatauluissa, koska kamera tukee FTP-taustasiirtoa kuvauksen aikana ja jälkeen (JPEG- ja RAW-tiedostot). Kameraan voi rekisteröidä etukäteen jopa yhdeksän FTP-palvelinta.

Kuva kameraan kiinnitetystä salamayksiköstä
Täydellinen salamavalokuvaus

Salaman laukaisuviive on minimoitu, mikä takaa sulavan ja nopean valokuvauksen jatkuvalla salamakuvauksella jopa 10 kuvaa/s. Valitse hidas täsmäys tai takasuojuksen täsmäys ja käytä langatonta kameran ulkopuolista salamaa kuvaukseen.

Kuva kameran vakiomuotoisesta synkronointiliitännästä, jota käytetään ulkoisten salamayksiköiden synkronointiin
Vakiomuotoinen synkronointiliitäntä

Vakiomuotoinen synkronointiliitäntä mahdollistaa studiosalamalaitteiden ja muiden ulkoisten valaistuslaitteiden kätevän synkronoinnin studiokuvauksen otpimaalista valaistusta varten.

Kuva kannettavasta tietokoneesta valokuvausstudiossa
Imaging Edge™ Remote, Viewer ja Edit -sovellukset

Imaging Edge -sovellukset nostavat valokuvauksen uudelle tasolle. Remote (Kauko-ohjain) -toiminnolla ohjaat ja seuraat kuvausta reaaliajassa, Viewer (Tarkastelu) -toiminnolla valitset kuvia nopeasti kuvakokoelmista ja Edit (Muokkaa) -toiminnolla tuotat RAW-tiedoista laadukkaita kuvia.

Herkkä realismi
Todenmukaisuuden uusi ulottuvuus

Nyt 16 kuvan sommittelu Pikselisiirto monikuvauksessa -toiminnossa

Tämä uudistettu toiminto siirtää tunnistinta puolen tai yhden pikselin välein ohjelmoidussa järjestyksessä ja ottaa 16 pikselisiirtokuvaa. Niistä sommitellaan tarkka kuva, jonka koko on noin 240,8 MP alkuperäisestä datasta, joka on noin 963,2 MP (vastaava). Arkkitehtuuri- ja taidekuvissa on yksityiskohdat ja värit ja erinomainen tunnelma ja 3D-realismi. Ne ovat henkeäsalpaavan todenmukaiset.

Kaksi kuvaa arkkitehtonisista yksityiskohdista: normaali kuva sekä Pikselisiirto monikuvauksessa -toiminnolla luotu kuva

[1] Tavallinen yksittäiskuva (suurennus 200 %)
[2] Yhdistelmäkuva pikselisiirto monikuvauksessa -toiminnolla 16 kuvasta (100 %)

Katso video hyväksymällä YouTube-evästeet

Hallitse YouTube-evästeasetuksia alla ja varmista, että Toiminnalliset-osion YouTube-eväste on hyväksytty.

Ammattilaisille tehty
Kameran "Save"-valikko, korostettuna "CAMSET10"
Asetusten tallennus/lataus

Uuden asetusten tallennus- ja lataustoiminnon avulla voit tallentaa kameran asetukset SD-muistikortille ja siirtää ne helposti muihin kameroihin.

Kameran "Image Jump Method" -valikko, korostettuna "By 100 images"
Tehokas kuvien valinta

Lisää tähtiluokituksia ja kuvansuojauksia tarkistusnäytöstä kuvauspaikalla. Kuvanhakuasetus, jolla voit selata kuvia 10/100 kuvan välein, ja ryhmittelynäyttö jatkuvalle kuvaukselle lisäävät kätevyyttä.

Säätöpyörän mukautetun painikkeen asetusvalikko, korostettuna "1 Aperture"
Parannettu valikkonäkymä

Muokattuihin valikkoihin on lisätty ohjaimien kuvat, minkä ansiosta toimintoja on helpompi ymmärtää ja käyttää. Lisäksi voit vaihtaa valikkovälilehtien välillä käyttämällä etuvalitsinta tai Fn-painiketta yhdellä kädellä.

Ammattilaistasoiset videotoiminnot
Vakaa AF-seuranta upeita videoita varten

Parannettu nopea hybridiautomaattitarkennus täyttää 4K-videoiden vaatimukset. Kuvaa videoita sulavalla ja vakaalla automaattitarkennuksella ja nauti korkeasta nopeudesta, tarkkuudesta ja seurannasta. Säädä AF-seurantaa vakaata tarkennusta varten.

Muotokuva, jossa näkyy videokuvauksen reaaliaikainen Eye AF -toiminto
Reaaliaikainen Eye AF nyt myös videokuvaukseen

Reaaliaikainen Eye AF tukee nyt myös videokuvausta havaitsemalla kohteen silmät ja seuraamalla yhtä silmää. Koska α7R IV pitää tarkennuksen silmässä, voit keskittyä sommitteluun.

Sormi koskettaa valikkonäyttöä
Touch Tracking pitää tarkennuksen kohteessa

Kun kuvaat videoita, kosketa kohdetta LCD-näytöllä. α7R IV aloittaa tarkennuksen ja seuraamisen Touch Tracking -toiminnolla. Jos α7R IV huomaa ihmisen silmän, reaaliaikainen Eye AF aktivoituu ja seuraa myös sitä.

α7R IV -kameraan liitetty ulkoinen mikrofoni
Digitaalinen ääniliitäntä äänen tallennukseen

Monikäyttöisen lisävarustesovittimen (MI Shoe) uutuutena on digitaalinen ääniliitäntä. Tallenna laadukasta ääntä käyttämällä uutta ECM-B1M-haulikkomikrofonia tai XLR-sovitinsarjaa.

Esitteen pikkukuva
Esitteen lataus

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

Erittäin tarkka kuvaprosessorin maksimoima CMOS-tunnistin, minimoitu tärinä, 5-akselinen kuvanvakain. Loistava automaattitarkennuksen kattavuus, nopeus ja seuranta. Reaaliaikainen Eye AF -toiminto seuraa nyt eläimen silmää. Kuvaa tärkeitä hetkiä joka 10 kuvaa/s sarjakuvauksessa. Ammattilaiskäyttöön, luja kompakti runko, joustavuus ja vapaus.
  • 61,0 MP:n 35 mm:n täyden koon Exmor R® CMOS -kenno ja BIONZ X -kuvaprosessori

  • Vakio ISO 100–32000-alue

  • Nopea hybridi-AF, jossa 567 pisteen polttotason vaiheentunnistukseen perustuva AF ja 425 pisteen kontrastintunnistukseen perustuva AF

  • Nopea jatkuva kuvaus enintään 10 kuvaa/s sekä AF/AE-seuranta

  • Luotettavuus ja käyttömukavuus sopivat ammattimaiseen työnkulkuun

Objektiivin yhteensopivuus
Sonyn E-tyypin objektiivit
Kennon tyyppi
35 mm:n täysikokoinen (35,7 × 23,8 mm) Exmor R CMOS -kenno
Pikselimäärä (teholliset)
Noin 61,0 megapikseliä
ISO-herkkyys
Valokuvat: ISO 100-32000 (laajennetuksi ISO-alueeksi voidaan asettaa ISO 50–ISO 102400), AUTO (ISO 100–12800, ala- ja yläraja valittavissa), videot: ISO 100-32 000 -vastaava, AUTO (ISO 100-12 800, ylä- ja alaraja valittavissa)
Akunkesto (valokuvat)
Noin 530 kuvaa (etsin) / noin 660 kuvaa (LCD-näyttö) (CIPA-standardi)
Etsimen tyyppi
1,3 cm:n (0,5 tuuman) elektroninen etsin (väri), UXGA OLED
Näyttötyyppi
7,5 cm:n (3.0-tyyppi) TFT
Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut

Käyttäjien mielipide