α7S III

Imagination in Motion

S-sarja siirtyy täysin uudelle täyden kennokoon videokuvauksen tasolle, kun nopeus yhdistyy herkkyyteen ja kohinattomuuteen. Voit kuvata 4K-videoita, jollaisten kuvaaminen ei ollut aiemmin mahdollista, käyttämällä suurta dynaamista aluetta, upeaa tarkennusta ja vahvaa kuvanvakautusta. Päästä luovuutesi valloilleen.

VAIHDETTAVAN OBJEKTIIVIN KAMERAT

Alpha 7S III ammattitason video-/valokuvausominaisuuksilla

ILCE-7SM3
Kuva tuotteesta Alpha 7S III ammattitason video-/valokuvausominaisuuksilla

SVH

4 400,00 €

(sis. ALV)
Uusi ohjelmisto on nyt saatavilla.
Visuaalisuuden edelläkävijöille

Koska kamerassa on erinomainen täyden kennokoon videotallennus, mukaan lukien suuri herkkyys (laajennettavissa ISO-arvoon 409600), 15-askeleen dynaaminen alue, 4K/120p-tallennus, nopea ja luotettava automaattitarkennus ja vahva kuvanvakautus, α7S III nostaa jälleen videokuvaajien rimaa.

Tuotekuva
Mahdollisuuksia luovuuteen
Esimerkkikuva
Erinomainen videotallennus
Esimerkkikuva
Kuvaamisen vallankumous
Esimerkkikuva
Erinomaiset toiminnot ja suorituskyky
Käyttökuva
Työnkulun tehokkuus
Mahdollisuuksia luovuuteen
Kuvitus
Korkea herkkyys ja vähäinen kohina suurella pikselimäärällä

Uudessa täysikokoisessa 12,1 megapikselin taustavalaistussa Exmor RTM CMOS -kennossa on valonkeräystehon, johdotuksen ja lähdön optimoinnin innovaatioita. Ne tuottavat kaksinkertaiset lukunopeudet, upean kuvanlaadun koko herkkyysalueella ja 15-askeleen dynaamisen alueen sekä vähentävät sulkimen rullausta. Kennossa on myös polttotason vaiheentunnistukseen perustuva automaattitarkennus.

Jopa 8 kertaa tehokkaampi BIONZ XRTM -kuvaprosessori

Uuden kennon ja ennennäkemättömän nopeuden lisäksi myös BIONZ XR -kuvaprosessoria on kehitetty, ja siinä on kahdeksankertainen käsittelyteho. Tulevaisuuteen suuntautuva arkkitehtuuri tuottaa laadukkaita kuvia nopeammin valokuvien ja videoiden luovaan käyttöön, ja kameran käyttöliittymän toimintaa on nopeutettu huomattavasti.

Kuvitus
Erinomainen videotallennus
Upea automaattitarkennus myös 4K/120p-laadulla

Uusi täyden koon Exmor R -kuvakenno ja BIONZ XR -kuvaprosessori tarjoavat aina käytössä olevan erinomaisen automaattitarkennuksen, joka tunnistaa sekä tilan että ajan, ja upeat 4K-videot jopa 120 kuvan sekuntinopeudella tai hidastettuna. Tällainen tarkkuus ja syväterävyys ovat mahdollisia vain täyden koon kennolla, ja tulokset ovat loistavia.

Esimerkkikuva
10-bittinen 4:2:2-tallennus

Tallenna suoraan kamerassa eloisia kuvia 10-bittisellä syvyydellä ja 4:2:2-värinäytteillä, jotta saat enemmän joustavuutta kuvan määritykseen, jälkikäsittelyyn ja sommitteluun.

Kuvitus
All-Intra-koodaus saatavilla

Long GOP -koodekin lisäksi käytössä on nyt All-Intra-koodaus. Se koodaa jokaisen kuvan jopa 600 Mt/s:n bittinopeudella, jotta liikkeet voidaan tallentaa entistä tarkemmin joko sisäiseen tai ulkoiseen tallennusvälineeseen ja työnkulkujen muokkaus on tehokkaampaa.
[1] All-Intra (All-I) [2] Long GoP [3] Group of Pictures

Kuvitus
Laatua ja pienempiä tiedostoja XAVC HS -muodolla

Uusi XAVC HS -tallennusmuoto käyttää HEVC/H.265-koodausta, jonka ansiosta pakkaamisen tehokkuus kaksinkertaistuu AVC/H.264-koodaukseen nähden. Näin saadaan erinomainen kuvanlaatu ja pienemmät tiedostot.

Herkkyyden laajennus arvoon ISO 409600

Sarjan kuuluisa herkkyys nousee uudelle tasolle videoiden laajennetulla ISO-alueella 80–409600 (vakioalue 80–102400). Edistyksellisen valonkeräystehon ja lähdön optimoinnin ansiosta 12,1-megapikselin täyden koon kenno tuottaa vain vähän kohinaa koko herkkyysalueella ja pystyy ottamaan käyttökelpoisia kuvia lähes pimeässä.

Esimerkkikuva
Esimerkkikuva
S-CinetoneTM – huippuluokan elokuvakameran väritiede

Sonyn palkittu S-Cinetone-tila, joka on kehitetty Cinema Line FX9 -malliin ja VENICEN kaltaisiin CineAlta-kameroihin, mahdollistaa elokuvamaisten värien ikuistamisen suoraan kamerassa. S-Cinetone on optimoitu tuottamaan luonnollisia ihon sävyjä ja keskialueen värejä hienovaraisin korostuksin. Tämä takaa, että kohde toistuu vaikuttavasti ilman jälkikäteen tehtävää värien määritystä.

Esimerkkikuva
Huippuluokan S-Log3-gamma, S-Gamut3.Cine-väriavaruus

S-Log3-gammakäyrä ja S-Gamut3.Cine-väriavaruus, jotka ovat samat kuin ammattitason videokameroissa, tarjoavat laajemman dynaamisen alueen ja helpomman värien määrityksen jälkituotannon työnkuluissa. 

Kuvitus
HLG (Hybrid Log-Gamma)

HLG (Hybrid Log Gamma) yksinkertaistaa HDR-tuotantoa ja tuottaa kuvamateriaalia HLG-yhteensopiviin BRAVIA-televisioihin ilman monimutkaista jälkituotantoa sekä pehmeän värivaihtelun 10-bittisestä värisyvyydestä.
[1] Kuvien tehokas hienosäätö (värien määritys tarvitaan)
[2] Nopeat ja korkealaatuiset kuvat (värien määritystä ei tarvita)

Esimerkkikuva
Kuvanlaadun parannuksia

Uusi BIONZ XR -kuvaprosessori parantaa värintoistoa, tuo vakautta eri valonlähteiden kanssa, tekee värisävyistä luonnollisia ja vähentää sulkimen rullausta.

Tuotekuva
16-bittisen RAW-kuvan HDMI-lähtö

Vaativissa jälkikäsittelytyönkuluissa voi käyttää 16-bittistä RAW-kuvaa HDMI-liitännän kautta yhteensopivissa ulkoisissa tallentimissa, ja XAVC HS 4K-, XAVC S 4K- tai XAVC S-I 4K- ja välitiedostot tallennetaan samanaikaisesti kameraan.

Käyttökuva
Tehokas muokkaus välillisen tallentamisen avulla

Kun tallennetaan suuren bittinopeuden 4K-videoita, HD-välitiedostot (8- tai 10-bittisyvyydellä) voidaan luoda kamerassa. Pienempien välitiedostojen muokkaaminen vähentää kuormitusta ja nopeuttaa työnkulkua ennen 4K-videoiden toimitusta.

Kuvaamisen vallankumous
Esimerkkikuva
Tarkka, luotettava ja nopea hybridiautomaattitarkennus

Laaja automaattitarkennus käyttää älykästä seurantaa ja vaiheentunnistusta, joka kattaa lähes koko kuvan. Tuloksena on tarkka ja luotettava automaattitarkennus, joka toimii yhdessä laadukkaiden E-tyypin objektiivien kanssa myös kuvattaessa liikkuvia kohteita pienellä syväterävyydellä, 4K-tarkkuudella ja 120p-kuvataajuudella.

Tehokas tarkennuksen säätö itsenäiseen kuvaukseen

Koska automaattitarkennuksen siirron nopeudella on 7 tasoa ja kohteenvaihtoherkkyydellä 5 tasoa, voit käyttää luovuuttasi esimerkiksi kohteen vaihtamisessa. Automaattitarkennuksen voi aktivoida väliaikaisesti yhdellä kosketuksella myös manuaalista tarkennusta käytettäessä.

Esimerkkikuva
Reaaliaikainen videoiden Eye AF

Reaaliaikainen Eye AF -toiminto käyttää tekoälyä silmiin tarkentamisessa, ja sen suorituskykyä on parannettu 30 % kasvoissa, jotka näkyvät sivulta tai osittain. Tasainen seuranta antaa sinun keskittyä sommitteluun myös pienellä syväterävyydellä. 

Käyttökuva
Reaaliaikainen seuranta kosketusohjauksella

Reaaliaikainen seuranta analysoi kohteen värin, kuvioiden, syvyyden ja kasvojen tiedot kohteen seurantaa varten. Touch Tracking seuraa LCD-näytöllä kosketettua kohdetta intuitiivisesti ja automaattisesti. 

Kuvitus
Runkoon integroitu 5-akselinen kuvanvakautus

Erittäin tarkka kuvanvakautusyksikkö ja gyroanturi tarjoavat viisiakselisen optisen kuvanvakautuksen.
[1] Pysty [2] Rullaus [3] Vaaka

Aktiivitila käsivaralta kuvaamiseen

Uusi aktiivitila tekee videoiden kuvaamisesta vakaampaa. Jotta kuvanlaatu säilyy, BIONZ XR -prosessori mittaa kameran tärinän ja kompensoi sitä optisesti. Tämä auttaa saamaan vakaita videoita myös käsivaralta kuvattaessa, kun tilan puute estää gimbaalin käytön, kävellessä ja 4K-tarkkuudella.

Sonyn videokuvausobjektiivien edut

Katso, millä neljällä uniikilla tavalla Sonyn E-tyypin objektiivi parantaa videokuvausta. Sonyn objektiivit ja kamerat tehostavat yhdessä videonluontikokemustasi.

Tuotekuva
Digitaalinen ääniliitäntä äänen tallennukseen

Monikäyttöiseen lisävarustesovittimeen lisätty digitaalinen ääniliitäntä mahdollistaa suoran 24-bittisen tulon. Asetuksiksi voidaan valita 48kHz/16-bit 2-ch, ja kun käytetään XLR-K3M-sovitinsarjaa, 48kHz/24-bit 2-ch ja 48kHz/24-bit 4-ch.

Kuvitus
Uniikki lämmönhaihdutus, luotettava tallennus

Sonyn ainutlaatuinen sigman (Σ) muotoinen grafiittijäähdytyslevy on osa kuvanvakautusyksikköä. Se haihduttaa lämpöä viisi kertaa tehokkaammin ja sallii pitkäkestoisen tallennuksen häiritsemättä kuvanvakautusta.

Tuotekuva
Mukavaa videokuvausta

Ammattikäyttäjien palautteen ansiosta MOVIE-painike on siirretty yläpinnalle, jotta sen käyttö on helpompaa kaikissa kuvausasennoissa. Myös tilavalitsimen järjestystä ja vaihdon nopeutta on parannettu.

Erinomaiset toiminnot ja suorituskyky
Esimerkkikuva
Suuri ISO-herkkyys

Koska α7S III -kamerassa on laaja ISO-vakioalue 80–102400 (laajennettavissa arvoihin 40–409600 valokuville), se avaa ovet luovuudelle. Uusi kuvakenno ja kuvankäsittelyalgoritmit tuottavat entistä selkeämpiä kuvia ja luonnollisempia pintarakenteita kuin aiempi α7S II -malli, myös lähes pimeässä kuvattaessa.

Esimerkkikuva
Nopea hybridiautomaattitarkennus valokuvaukseen

Nopea hybridiautomaattitarkennus on nopea ja tarkka. 759 polttotason vaiheentunnistuksen tunnistinta ja 425 kontrastintunnistuksen pistettä kattavat suurimman osan kuva-alasta, joten α7S III löytää kohteen ja seuraa sitä nopeasti koko kuvan alueella.

Esimerkkikuva
Erinomainen jatkuvan kuvauksen suorituskyky

Valitse jatkuvaan sarjakuvaukseen mekaaninen tai elektroninen suljin AF/AE-seurannan kanssa ja kuvaa jopa 10 kuvaa sekunnissa. Voit ikuistaa tärkeät hetket yli 1 000 kuvaan jatkuvalla pakkaamattomalla RAW-kuvauksella.

Esimerkkikuva
Automaattitarkennus hämärässä tarkentamiseen

Automaattitarkennusalgoritmin parannusten ansiosta α7S III -kameran automaattitarkennus toimii myös niinkin hämärässä kuin EV-6, jolloin kohteita on vaikea erottaa paljaalla silmällä.

Esimerkkikuva
Parempi valokuvien laatu uudella kennolla ja prosessorilla

Uusi kuvakenno ja kuvaprosessori parantavat erityisesti ihonsävyjen värintoistoa ja pintojen toistoa valokuvissa. 

Esimerkkikuva
Kuvien uudet HEIF- ja HLG-tallennusmuodot

HEIF-kuvatiedostomuoto tarjoaa paremman kuvanlaadun ja tehokkaamman pakkaamisen kuin JPEG sekä 10-bittiset värit. High Dynamic Range -kuvia voidaan tallentaa myös HLG-tilassa, jotta niitä voi katsella yhteensopivissa televisioissa.

Työnkulun tehokkuus
Tuotekuva
Kaksi CFexpress Type A -yhteensopivaa muistikorttipaikkaa

Kumpikin korttipaikka tukee sekä CFexpress Type A -kortteja, jotka mahdollistavat suuren bittinopeuden tallennuksen ja puskurin nopean tyhjennyksen, että SDXC UHS-II -kortteja. Voit kuvata yhtä aikaa kahdelle kortille ja vaihtaa tallennuspaikkaa.

Tuotekuva
Kääntyvä LCD-näyttö mukavaan videokuvaukseen

Kääntyvä 1,44 miljoonan pisteen 3.0-tyyppinen kosketusnäyttö avautuu sivulle, jotta sijoittelu on joustavaa ja näkyvyys parempi gimbaaleihin tai telakoihin kiinnitettäessä.

Kuvitus
9,44 miljoonan pisteen tarkka elektroninen etsin

Elektronisen etsimen tarkkuus, kontrasti ja väri ovat omaa luokkaansa. Siinä on myös markkinoiden johtava 0,9-kertainen suurennus, 41 asteen diagonaalinen kuva-ala ja 25 mm:n pintaväli.

Edistyksellinen käytettävyys

Valikkorakenne on uudistettu ammattilaiskuvaajilta ja videokuvaajilta saadun palautteen perusteella. Kameran asetukset ovat nyt entistä intuitiivisempia, ja kamera reagoi nopeammin asetusten muutoksiin.

Käyttökuva
Uusi valikkorakenne

Valikkorakenteeseen on tehty merkittäviä muutoksia vaativimpien ammattikäyttäjiemme pyyntöjen perusteella luettavuuden parantamiseksi ja valikkonavigoinnin vähentämiseksi.

Käyttökuva
Intuitiivinen kosketusohjaus

Valikkonäyttöä voi käyttää koskettamalla, ja toistonäyttöä voi käyttää pyyhkäisemällä ja zoomata nipistämällä. Myös kuvaamisen aikana käytettävien kosketustoimintojen käytettävyyttä on parannettu.

Käyttökuva
5 GHz:n Wi-Fi-yhteys

2,4 GHz:n taajuuden lisäksi käytettävissä on myös 5 GHz:n Wi-Fi®-yhteys etäkäyttöä, langatonta esikatselua sekä valokuvien ja videoiden entistä nopeampaa ja vakaampaa tiedonsiirtoa varten.

Käyttökuva
Kiinteä lähiverkkoyhteys

Monimutkaisiin ja häiriöalttiisiin ympäristöihin tai suuremman kaistanleveyden tarpeisiin on saatavilla kiinteä 1000BASE-T-lähiverkkoyhteys yhteensopivalla USB-Ethernet-sovitinkaapelilla kameran USB Type C® -porttiin.

Käyttökuva
Esikatselu ja kuvaaminen etätoiminnolla

Langallista tai langatonta etätoimintoa voi käyttää PC-tietokoneella tai mobiililaitteella, johon on asennettu Imaging Edge MobileTM tehostamaan työnkulkuja ja haastavissa ympäristöissä kuvaamista.

Käyttökuva
Imaging Edge DesktopTM

Imaging Edge Desktop -sovellukset nostavat valokuvauksen uudelle tasolle. Remote-toiminnolla ohjaat kuvausta tietokoneella reaaliajassa, Viewer-toiminnolla katselet, arvioit ja valitset kuvia nopeasti kuvakokoelmista, ja Edit-toiminnolla tuotat RAW-tiedoista laadukkaita kuvia. Saat Sonyn RAW-tiedostoista parhaan laadun ja hallitset materiaalia tehokkaammin.

Käyttökuva
Capture One for Sony

Capture One Express (for Sony) on maksuton, palkittu ohjelmisto kuvien tuottamiseen RAW-kuvista sekä kuvien järjestämiseen ja muokkaamiseen. Capture One Pro (for Sony) sisältää lisää muokkaustyökaluja ja etäkuvaustoiminnon.

Kuvitus
Imaging Edge™ -web-kamera

Imaging Edge -webkamerasovelluksen ansiosta Sony-kameraa voi käyttää myös web-kamerana. Live-suoratoisto ja videoneuvottelut sujuvat kattavan yhteensopivuuden ansiosta.

Esitteen lataus
Esitteen lataus

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

Ammattikäyttöön suunnitellun α7S III:n perustana ovat S-sarjan vahvuudet, kuten korkea herkkyys ja laajempi dynaaminen alue, ja se tarjoaa lisäksi ammattitason ominaisuuksia, kuten parannetun automaattitarkennuksen, optisen kuvanvakautuksen ja 4K 120p -tallennuksen. Kameran pienikokoisessa rungossa on tehokas uusi moottori, ja se tuottaa monipuolisen visuaalisen kokemuksen.
  • Uusi 12,1 megapikselin taustavalaistu Exmor RTM CMOS -kenno

  • Uusi BIONZ XR -kuvaprosessori takaa jopa 8-kertaisen prosessointitehon

  • 4K-videokuvaus 120p, 10-bittinen 4:2:2-tallennusominaisuus

  • Nopea hybridiautomaattitarkennus, 759 automaattitarkennuksen vaiheentunnistuspistettä sekä parannettu reaaliaikainen Eye AF

  • Runkoon integroitu viisiakselinen kuvanvakautus, aktiivitila videoille

Kennon tyyppi
35 mm:n täysikokoinen (35,6 × 23,8 mm) Exmor R CMOS -kenno
Pikselimäärä (teholliset)
Noin 12,1 megapikseliä
ISO-herkkyys (Recommended Exposure Index)
Valokuvat: ISO 80-102400 (ISO-arvot ISO 40 – ISO 409600 voi asettaa laajennetuksi ISO-alueeksi.), Videot: aluetta ISO 80-102400 vastaava (ISO-arvot ISO 409600:aan saakka voi asettaa laajennetuksi ISO-alueeksi.)
Akunkesto (valokuvat)
Noin 510 kuvaa (etsin) / noin 600 kuvaa (LCD-näyttö) (CIPA-standardi)
Etsimen tyyppi
1,6 cm:n (0,64 tuuman) elektroninen etsin (väri)
Näyttötyyppi
7,5 cm:n (3.0-tyyppi) TFT
Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut ja palkinnot

Käyttäjien mielipide