VAIHDETTAVAN OBJEKTIIVIN KAMERAT

ILCE-QX1-Lens-Style-kamera, jossa 20.1 megapikselin kenno

ILCE-QX1 / ILCE-QX1L

Kuva tuotteesta ILCE-QX1-Lens-Style-kamera, jossa 20.1 megapikselin kenno

Vain runko

ILCE-QX1

SVH

310,00 €

(VAT)

Runko + 16–50 mm:n tehokas zoom-objektiivi

ILCE-QX1L

SVH

470,00 €

(VAT)
Kuvia tuotteesta ILCE-QX1-Lens-Style-kamera, jossa 20.1 megapikselin kenno
Kuvia tuotteesta ILCE-QX1-Lens-Style-kamera, jossa 20.1 megapikselin kenno
Kuvia tuotteesta ILCE-QX1-Lens-Style-kamera, jossa 20.1 megapikselin kenno
Kuvia tuotteesta ILCE-QX1-Lens-Style-kamera, jossa 20.1 megapikselin kenno
Kuvia tuotteesta ILCE-QX1-Lens-Style-kamera, jossa 20.1 megapikselin kenno
Kuvia tuotteesta ILCE-QX1-Lens-Style-kamera, jossa 20.1 megapikselin kenno
Kuvia tuotteesta ILCE-QX1-Lens-Style-kamera, jossa 20.1 megapikselin kenno
Kuvia tuotteesta ILCE-QX1-Lens-Style-kamera, jossa 20.1 megapikselin kenno
Kuvia tuotteesta ILCE-QX1-Lens-Style-kamera, jossa 20.1 megapikselin kenno
Kuvia tuotteesta ILCE-QX1-Lens-Style-kamera, jossa 20.1 megapikselin kenno

Ominaisuudet

E-tyypin objektiivien yhteensopivuus antaa tilaa luovuudelle

Ota ammattitason kuvia E-tyypin objektiiveilla. Valitse makro-objektiivi, jos kuvaat pieniä kohteita läheltä, tai luo kauniita pehmennettyjä taustoja boke-tyyliin kiinteän polttovälin objektiivilla. Voit valita myös teleobjektiivin, jossa on optinen SteadyShot™-kuvanvakautus, jotta saat kohteen lähemmäs ja ammattitason lopputuloksen.

APS-C-kokoinen Exmor® CMOS -kenno ammattitason kuviin

Ota DSLR-tason kuvia Lens-Style-kameralla. Valtava APS-C-koon Exmor® CMOS -kuvatunnistin ja BIONZ X™ -prosessori tuottavat yhdessä huipputarkkoja 20,1 megapikselin kuvia. Tarkat yksityiskohdat, selkeät kuvat, kirkkaat yömaisemat ja kaunis boke-sumennus – kaikki tämä älypuhelimellasi.

BIONZ X™ toistaa upeat yksityiskohdat ja rakenteet

Sonyn kuvaprosessori toistaa paljaalla silmällä näkemäsi rakenteet ja yksityiskohdat tarkasti erittäin nopean kuvankäsittelykykynsä ansiosta. Yhdessä kuvankäsittelyä nopeuttavan alkupään LSI:n (suurtiheysintegroinnin) kanssa BIONZ X™ takaa luonnollisemmat yksityiskohdat, realistisemmat kuvat, runsaamman värierojen kirjon ja vähemmän kohinaa sekä valokuvissa että videoissa.

Sisäänrakennettu salama hämärässä kuvaamiseen

Ota upeita kuvia myös hämärässä sisäänrakennetulla salamalla. GN4-luokituksen ansiosta voit kuvata luotettavasti ja tarkasti pimeissä olosuhteissa, joissa saattaa ilmetä kohinaa ja epätarkkuutta. Myöskään vastavalo ja yökuvaus eivät tuota ongelmia, ja saat täydellisen tarkennuksen Superior Auto -tilaa käyttäessäsi.

Superior Auto tietää, mitä kuvaat

Mikään tilanne ei ole liian haastava. Superior Auto -tila tunnistaa erilaiset ympäristöt automaattisesti ja säätää kameran asetukset niiden mukaisesti jokaisen kuvan optimoimiseksi. Kamera ottaa käyttöön toimintoja, kuten jatkuvan kuvauksen ja Auto HDR -tilan, kun olosuhteet muuttuvat, jotta kuvaaminen on helppoa.

Manuaaliset ohjaimet vapaampaan kuvaukseen

Nauti DSLR-tyylisistä manuaalisista ohjaimista. Tässä Lens-Style-kamerassa on P-/A-/S-tilat, jotta voit säätää muun muassa aukkoa ja valotusaikaa. Tuloksena on kauniita ammattimaisia kuvia suoraan älypuhelimesta.

Langatonta vapautta Wi-Fi®-yhteydellä

Siirrä videoita ja muuta sisältöä kamerasta Android- tai iOS-älypuhelimeen tai tablet-laitteeseen helposti muodostamalla Wi-Fi®-yhteys. Lataa sitten videot nopeasti sivustoihin ja yhteisöpalveluihin, jotta ystävät ja perhe voivat katsella tapahtumat. 

Intuitiiviset säädöt PlayMemories™ Mobile -sovelluksella

Voit tehdä älypuhelimesta tai tablet-laitteesta kauko-ohjaimen ja nauttia helposta kameran hallinnasta PlayMemories™ Mobile -sovelluksen ansiosta. Yksinkertaisessa käyttöliittymässä voit käyttää kaikkia kameran asetuksia – valotusta, suljinta ja zoomia – yhdellä kädellä, joten se on ihanteellinen ryhmäkuvien ottamiseen.

Eri näkökulmia monipuolisella objektiivin sijoittelulla

Nauti kuvaamisesta eri näkökulmista. Aseta Lens-Style-kamera hankalasti saavutettavaan kohteeseen ja ota kuvaustilanne hallintaasi: voit käyttää zoomia, rajausta ja laukaisinta mobiililaitteesta käsin. Saat varman otteen monipuolista kuvausta varten lisävarusteena saatavan Free Angle Shooting Kit -pakkauksen avulla (ADP-FSK1).

Helppo tallentaa, siirtää ja jakaa

Älä turhaan huolehdi kuvien katoamisesta – ne tallennetaan automaattisesti sekä Lens-Style-kameraan että älypuhelimeen tai tablet-laitteeseen heti kuvattaessa. Asentamalla PlayMemories™ Mobile -sovelluksen voit siirtää kuvat kamerasta älypuhelimeen tai tablet-laitteeseen Wi-Fi®-yhteyden avulla. Sen jälkeen voit järjestää, muokata ja jakaa kuvia ystävien ja perheen kanssa tai ladata ne yhteisöpalvelusivustoon ja jakaa ne koko maailman kanssa.

Live-View-kauko-ohjain usean kameran ohjaukseen

Ohjaa jopa viittä kameraa Live-View-kauko-ohjaimella (lisävaruste). Tarkista kuvakulmat ranteeseen kiinnitettävästä näytöstä hetkessä, aloita tai keskeytä viiden kameran tallennus kerralla ja muuta kaikkien laitteiden asetuksia samanaikaisesti. Sisäänrakennetun Wi-Fi®-yhteyden ansiosta et tarvitse kaapeleita.

Kiinnitä kolmijalkaan joustavaa kuvausta varten

Kuvaa pitkillä valotusajoilla ja ikuista upeita maisemia varmalla otteella. Kiinnitä Lens-Style-kamera kolmijalkaan ja saat paremman vakauden kuin käsivaralta kuvattaessa. Hankalasta maastosta, hämäräkuvauksesta ja ryhmäkuvista tulee helpompia, kun kiinnität Lens-Style-kameran kolmijalkaan. 

Useita kuvasuhteita joustavaan kuvaukseen

Ota kuvia, jotka erottuvat edukseen, valitsemalla eri kuvasuhteita. Voit valita perinteisiä digitaalivalokuvan muotoja, kuten 3:2 ja 4:3, sekä 16:9-laajakuvan tai neliön, jotta saat juuri sellaiset kuvat, jotka haluat.

Näe valokuvasi TRILUMINOS™-väreissä

Näet valokuvasi ja videosi runsaissa ja luonnollisissa väreissä, kun jaat ne suurella näytöllä. Tämä Lens-Style-kamera tukee Sonyn TRILUMINOS-väriteknikkaa, jonka avulla voit katsella suosikkikuviasi todenmukaisissa väreissä TV:ssä, jossa on TRILUMINOS-näyttö. Laajennettu väriskaala toistaa punaiset, sinivihreät ja smaragdinvihreät kauniisti luonnollisissa maisemakuvissa. Myös kasvot näyttävät paremmilta luonnollisten ihon sävyjen toiston ansiosta.

Auto HDR ja DRO luonnolliseen siirtymään

Auto HDR (suuri dynaaminen alue) tallentaa kaikki näkymän värisävyt tummista varjoista kirkkaisiin valoihin. Se laajentaa kuvien dynaamista aluetta ja tuottaa selkeän kontrastin. Kun kuvaat nopeasti liikkuvia kohteita, ota käyttöön DRO (D-Range Optimiser), jotta kontrastista tulee luonnollisempi.

Lukittuva automaattitarkennus seuraa liikkuvia kohteita

Kuvaa kristallinkirkkaita otoksia, jotka ovat aina tarkkoja. Lukittuva automaattitarkennus säätää kehyksen kokoa automaattisesti aiheen ominaisuuksien mukaan. Voit keskittyä siihen, mitä kohde tekee, sillä kamera takaa, että saat tarkan kuvan tapahtumista riippumatta.

Tuki: Capture One Express (for Sony)

Capture One Express (for Sony) on yksi maailman parhaista RAW-muuntimista. Se tuottaa tarkat värit ja upeat yksityiskohdat. Tämä räätälöitävä ja integroitu ratkaisu tarjoaa joustavan digitaalisten ominaisuuksien hallinnan, kaikki keskeiset säätötyökalut ja nopean suorituskyvyn yhdessä paketissa. * Jos sinulla on kysyttävää Capture Onen hankinnasta, käytöstä tai tuesta, ota yhteyttä Phase Oneen.

Maksuton lataus (siirry Phase One -sivustoon)

Tekniset tiedot
Uudella Lens-Style-kameralla voi ottaa kuvia, jotka ovat yleensä mahdollisia vain vaihdettavan objektiivin kameralla. 20,1 megapikselin Exmor® APS HD CMOS -kennon ansiosta voit tallentaa huikeita yksityiskohtia ja kauniita pehmennyksiä älypuhelimella tai tablet-laitteella.
  • 20,1 megapikselin APS-C-tyypin Exmor® CMOS -kenno

  • BIONZ X -prosessori takaa huikeat yksityiskohdat ja vähäisen kohinan

  • Kuvaa ja jaa laadukkaita kuvia iOS- ja Android-laitteilla

  • AVCHD-tallennuksella kauniita videoita

Objektiivin yhteensopivuus
Sonyn E-tyypin objektiivit
Kennon tyyppi
APS-C
Kennon tyyppi
APS-C-tyypin (23,2 x 15,4 mm) Exmor® CMOS -kenno
Pikselimäärä (teholliset)
20,1 megapikseliä
ISO-herkkyys (Recommended Exposure Index)
ISO 100–16 000
Akunkesto (valokuvat)
Enintään 440 kuvaa

Laatikon sisältö

Rannehihna, Älypuhelinliitäntä, Akku NP-FW50, Micro-USB-kaapeli, ADP-FSK1

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut

Käyttäjien mielipide