ZV-E10

Taltioi maailma entistäkin laajemmin

Vain runko

ZV-E10

SVH

800,00 €

(sis. ALV)

Runko + 16–50 mm:n tehokas zoom-objektiivi

ZV-E10L

SVH

900,00 €

(sis. ALV)
Palkittu
Kuva rannalla kävelevästä koirasta
Eläinten Eye AF on nyt saatavilla videokuvaukseen ohjelmistopäivityksellä

Ohjelmiston päivityksen jälkeen reaaliaikainen eläinten Eye AF on käytettävissä videokuvauksessa. Aseta kameran kohteentunnistuksen tyypiksi "Animal" (Eläin), niin voit automaattisesti tunnistaa ja seurata eläimen silmiä, jolloin lemmikkien valo- ja videokuvaaminen onnistuu paremmin.

Laadukkaampaa vloggaamista
Visuaalista ilmaisua objektiiveilla
Löydä tyyliisi sopiva objektiivi

Ammattimaisia vlogeja on helppo kuvata ZV-E10-kameralla, sillä vaihdettavien objektiivien ansiosta voit tallentaa maailman sellaisena kuin haluat. Katso videolta esimerkkejä kameran tarjoamista luovista mahdollisuuksista.

Esimerkkikuva, joka on otettu ZV-E10-kameraan yhdistetyllä laajakulmaobjektiivilla
Laaja ja dynaaminen kuvamateriaali

Laajakulmaobjektiivin avulla on helppoa ikuistaa dynaamista kuvamateriaalia. Selfie-kuvissa niin sinä kuin ympäristösikin erotutte eduksenne. Kun kuvaan mahtuu enemmän kaupunkia tai luonnonmaisemaa, katsojat pääsevät jakamaan kokemukset kanssasi.

Huomion kiinnittävä tausta

Kiinteäpolttovälisellä objektiivilla on helppo kuvata vlogeja, jotka kiinnittävät katsojan huomion. Objektiivin pehmeä ja luonnollinen taustan sumennus tuo kohteen esiin. Se on kätevä myös silloin, kun haluat kirkkaampaa kuvaa hämärässä ympäristössä.

Esimerkkikuva, joka on otettu ZV-E10-kameraan yhdistetyllä kiinteäpolttovälisellä objektiivilla
Esimerkkikuva, joka on otettu ZV-E10-kameraan yhdistetyllä makro-objektiivilla
Lähikuvat korostavat yksityiskohtia

Toisin kuin muut objektiivit, makro-objektiivit päästävät sinut lähemmäs kohdetta, ja pystyt vangitsemaan pieniä yksityiskohtia suuremmassa koossa kuin tavallisilla objektiiveilla. Olipa kyseessä asuste tai ruoka-annos, makro-objektiivi vie sinut erittäin lähelle kohdetta ja paljastaa kaikki sen upeat yksityiskohdat.

Kaukana tapahtuvaa toimintaa

Teleobjektiivin avulla voit kuvata kaukaisia kohteita, maisemia ja toimintaa tarkasti, kuvaatpa sitten arkipäiväistä elämääsi tai matkavlogeja. Voit lisätä tarinaan dynamiikkaa myös zoomaamalla ja loitontamalla.

Esimerkkikuva, joka on otettu ZV-E10-kameraan yhdistetyllä teleobjektiivilla
Kuva objektiivia vaihtavasta henkilöstä
Laajenna vlogien mahdollisuuksia yli 60 objektiivilla

Sonyn objektiiveilla voit lisätä uuden ulottuvuuden ZV-E10-kameralla kuvaamiisi vlogeihin. Sonylla on yli 60 Sony-kameroille suunniteltua objektiivia. Mukana on myös elokuvantekoon räätälöityjä objektiiveja. Valitse haluamasi objektiivi valikoimasta ja ilmaise itseäsi.

Lähikuvassa FX6 kuvaustilanteessa
Sonyn videokuvausobjektiivien edut

Katso, millä neljällä uniikilla tavalla Sonyn E-tyypin objektiivi parantaa videokuvausta. Sonyn objektiivit ja kamerat tehostavat yhdessä videonluontikokemustasi.

Helpot ja vaikuttavat vlogit
Sumenna tausta One touch -ohjauksella

Monimutkaisille manuaalisille säädöille ei ole tarvetta – voit ottaa taustan bokeh-sumennuksen käyttöön ja pois käytöstä yhtä painiketta painamalla. Valitse Defocus (Epätarkka), kun haluat kiinnittää huomion pääasialliseen kohteeseen sumentamalla taustan ammattimaisesti. Valitsemalla Clear (Selkeä) pidät koko näkymän tarkennettuna.

Lisää dramatiikkaa nopeutuksella ja hidastuksella

ZV-E10-kameran Still/Movie/S&Q -painikkeella (Valokuva/Video/Hidastus ja nopeutus) voi siirtyä helposti S&Q-tilaan kuvaamaan nelinkertaisesti hidastettua videota . Voit myös muuttaa asetuksia ja kuvata jopa 60-kertaisesti nopeutettua videota. Full-HD-laatuista videota ei tarvitse muokata jälkikäteen tietokoneella.

Täydellinen valinta tuotearvosteluvideoihin

Tee tuotearvosteluvideoiden kuvaamisesta helppoa. Kun käytössä on Product Showcase -asetus, kamera siirtää tarkennuksen nopeasti ja automaattisesti kasvoista kameran edessä pideltävään tuotteeseen ilman, että tuotteen takana täytyy pitää kättä tarkennuksen siirtämiseksi.

Luonnolliset ja pehmeät ihonsävyt

ZV-E10 tallentaa ihonsävyn luonnollisesti ilman erityisasetuksia. Käytössäsi on myös ihon ulkonäköä pehmentävä Soft Skin -tehoste, jonka säätöjä POIS/Matala/Keskitaso/Korkea voi muokata omien mieltymysten mukaan.

Laadukasta videota myös liikkeessä

ZV-E10:n kuvanvakautusjärjestelmä mahdollistaa tasaisen ja selkeän videokuvaamisen myös kävellessä. Face Priority Auto Exposure (AE) (kasvojen automaattivalotus) puolestaan kirkastaa kasvojen valotusta automaattisesti. Se tunnistaa kasvosi myös kävellessäsi ja säätää asetuksia automaattisesti, jotta kasvojen valotus pysyy kirkkaana sisällä ja ulkona sekä paisteessa ja varjossa.

Automaattinen, luotettava tarkennus

ZV-E10 voi seurata kasvoja ja silmiä automaattisesti, ilman erikseen määritettäviä asetuksia. Vakaa tarkennus pysyy kohteessaan eikä harhaile. Kun haluat muuttaa tarkennusta, kosketa vain LCD-näyttöä, niin kamera seuraa valitsemaasi kohdetta tekoälyä hyödyntävän reaaliaikaisen seurannan avulla.

Pehmeä ja ammattimainen tarkennuksen siirtymä

ZV-E10:n tarkennusnopeutta voi säätää tunnelmaan sopivaksi ja vaikuttavamman tyylin luomiseksi. Voit valita haluamasi vaihtoehdon seitsemästä eri nopeudesta, nopeasta siirtymästä verkkaiseen. Katso videolta vinkkejä käyttöön.

Kuvauskädensija helpottaa vloggausta

Valinnainen GP-VPT2BT helpottaa selfieiden ottamisesta ylä- ja alaviistosta. Kädensijassa olevien ohjauspainikkeiden ansiosta kameran painikkeita ei tarvitse käyttää kuvattaessa. Ohjauspainikkeilla voit aloittaa tai lopettaa tallennuksen, zoomata ja asettaa bokeh-kytkimen Defocus (Epätarkka)- tai Clear (Selkeä) -tilaan.

Tilannekuva GP-VPT2BT-kädensijasta selfieitä ylä- ja alaviistosta kuvattaessa
Suuren kennon kuvat
Suurempi kenno takaa laadun

ZV-E10:n vaikuttavasta kuvanlaadusta vastaa kameran suuri APS-C-kokoinen kuvakenno. Samanlaista kennoa käytetään myös ammattilaistason elokuvakameroissa. Kenno on yli kymmenen kertaa älypuhelinten kennoja suurempi. Se kerää paljon enemmän valoa ja kuvatietoa, joiden avulla luodaan kauniita kuvia ja valloittavia bokeh-sumennuksia.
[1] APS-C  [2] 1.0-tyyppi  [3] 1/2.3–1/3.4-tyyppi

Kuva, jossa verrataan seuraavien kennokokoja: ZV-E10, kompaktikamera (1 tuuman kenno) ja älypuhelin (1/2,3 tuuman kenno)
Esimerkkikuva, joka on otettu ZV-E10-kameraan yhdistetyllä kiinteäpolttovälisellä objektiivilla
Ammattimainen bokeh käytössäsi

ZV-E10-kameralla on helppo ottaa vaikuttavia kuvia, joiden pehmeästi sumennettu tausta tuo mieleen elokuvat. Kameran suuri kenno tekee tästä mahdollista. Voit ottaa vaikuttavia kuvia, joiden kohde erottuu taustasta loistavasti.

Vaikuttavat 4K-videot

Tarkkojen 4K-videoiden kuvaaminen on helppoa: paina vain MOVIE-painiketta. ZV-E10:n suuri kuvakenno tuottaa kauniin väriskaalan. Mahdollisimman suuren tarkkuuden saavuttamiseksi kuvakenno tallentaa 2,4 kertaa enemmän tietoja kuin 4K-tarkkuus edellyttää. Sitten tiedot tiivistetään lopulliseksi tallenteeksi.

Esimerkkikuva värikkäästä 4K-videosta
Heikossa valaistuksessa otettu esimerkkikuva
Selkeää kuvaa hämärässä ympäristössä

ZV-E10 tuottaa hämärässäkin ympäristössä kauniin yksityiskohtaisia kuvia, joiden kohina on vähäistä. Tästä on kiittäminen kameran suurta kuvakennoa, joka maksimoi valonkeräystehokkuuden. Tuloksena on selkeitä ja puhtaita kuvia silloinkin, kun kuvataan hämärästi valaistussa sisätilassa tai yöllä ulkona.

Mahtavan kirkas ääni
Selkeä äänentallennus

ZV-E10:n avulla äänen tallennus on helppoa ja huoletonta. Sisäinen kolmen kotelon suuntamikrofoni kerää ääntä kameran etupuolelta, jolloin puheääni tallentuu selkeästi myös hälyisässä ympäristössä.

Kuvassa ZV-E10-kameran kolmen kotelon suuntamikrofoni
Selkeä ääni jopa ulkona tuulessa

ZV-E10 -kamerassa on tuulisuoja, joka vähentää tuulen kohinaa ulkona kuvattaessa. Kiinnitä tuulisuoja kameraan huoletonta kuvausta varten. Äänitasoja ei tarvitse säätää kuvauksen jälkeen.

Uskomaton äänenlaatu

Enää ei tarvitse huolehtia perinteisen analogisen äänilähetyksen kaapelisignaalihäiriöistä. Pariliitä ZV-E10 Sony-mikrofoniin, joka tukee digitaalista ääniliitäntää MI-lisävarustesovittimen kautta, ja nauti selkeästä, täysin digitaalisesta äänestä ilman kohinaa.

Tilannekuva ZV-E10-kamerasta ECM-W2BT liitettynä
Jaa ja yhdistä
Helppo etäkäyttö ja laadukkaat kuvat

Suuren kennon ja sisäänrakennetun mikrofonin ansiosta ZV-E10-laitetta voi käyttää verkkoviestintävälineenä eli live-suoratoistokamerana. ZV-E10-laitetta voi käyttää ulkoisena kamerana yhdistämällä sen tietokoneeseen tai Sony Xperia™ -älypuhelimeen USB Type-C® -kaapeliliitännällä.

Tilannekuva, jossa henkilö siirtää videota älypuhelimeen Imaging Edge Mobile -ohjelmiston avulla
Kuvaa ja jaa heti

Jaa ammattilaislaatuisia videoita sosiaalisessa mediassa pian kuvaamisen jälkeen. Maksuttoman Imaging Edge Mobile™ -ohjelmiston avulla voit lähettää nopeasti videoita ja kuvia ZV-E10-kamerasta älypuhelimeen.

Kuva henkilöstä kuvaamassa pystyvideota
Helppoa pystysuuntaista videokuvausta

Pystysuuntaisesti kuvatut videot voidaan toistaa tai muokata siten, että niiden pystysuuntaisuus merkitään automaattisesti tunnisteeseen. Näin voit ladata verkkoon matkapuhelinten näytöille suunnattua sisältöä.

Tilannekuva henkilöstä, joka muokkaa videota älypuhelimella
Helppoa videoiden muokkausta älypuhelimella

Videonmuokkauslisäosan avulla videoita voi muokata helposti älypuhelimella. Lisää vakautta erityisen täriseviin otoksiin tai rajaa videoita ja valitse oikea kuvasuhde sosiaalisen median alustoja varten.

Vaivaton virtalähde

Sinun ei tarvitse huolehtia virtalähteestä vlogia kuvatessa – ZV-E10-kamerassa on useita virtalähdevaihtoehtoja vaivattoman kuvauksen varmistamiseksi.

Havainnollistava kuva akunkestosta
Pitkäkestoinen akku ulkokuvaukseen

ZV-E10-kameran akun ansiosta voit kuvata jopa 125 minuuttia videokuvaa tai ottaa jopa 440 valokuvaa, joten pitkät ulkokuvaukset onnistuvat mainiosti.

Tuotekuva USB-C-kaapelin kautta ladattavasta ZV-E10-kamerasta
Ulkoisia virtalähteitä pidempään kuvaukseen

Kamera tukee ulkoisia virtalähteitä USB Type-C® -liittimen ansiosta, joten voit pidentää tallennusaikaa ulkoisten akkujen avulla ja kuvata entistä joustavammin.

Tuotekuva AC-PW20AM-verkkolaitteen kautta ladattavasta ZV-E10-kamerasta
Valinnainen verkkovirta live-suoratoistoa varten

Jos verkkovirtaa on saatavilla, voit käyttää AC-PW20AM:n kaltaista verkkolaitetta ja kuvata ilman huolta akun loppumisesta. Hyödyllinen erityisesti live-suoratoistossa.

Ripaus draamaa vlogiisi
ZV-E10-kameran esimerkkikuva käytettäessä kuvatehostetilaa
Kamerassa lisättävät taiteelliset tehosteet

Voit luoda erilaisia taiteellisia tehosteita vaihtelemalla väriä. Muuta vain luovan tyylin asetusta tai valitse kuvatehostetilan avulla haluamasi tehoste seitsemän vaihtoehdon joukosta.

Esimerkkikuva ennen ja jälkeen värinmäärityksen
S-Log3-tuki luovia värisävyjä varten

ZV-E10-kamerassa on muista korkeatasoisista Alpha-sarjan kameroista tuttu S-Log3, joka mahdollistaa luovien värisävyjen käytön. S-Log3:n laajan dynaamisen alueen ansiosta lopullisia värejä voi säätää jälkituotantovaiheessa merkittävästi.

Kuvassa Hybrid-Log Gamma
Hetkessä luonnolliset 4K HDR -videot, joissa HLG

ZV-E10-kameralla voi kuvata 4K HDR (High Dynamic Range) -videoita, joiden värit ovat luonnollisia ilman monimutkaista jälkituotantoa tai värinmääritystä.

Lisätietoja ZV-E10-kamerasta
Tilannekuva studiosta, jossa on Imaging Edge Desktop -logo
Imaging Edge DesktopTM kauko-ohjaukseen tietokoneelta

Imaging Edge Desktop -sovellukset nostavat valokuvauksen uudelle tasolle. Ohjelmistojen avulla voit hallita ja seurata livekuvausta tietokoneen näytöltä sekä järjestellä ja muokata valokuvia.

Kuva video-chatista BRAVIA-TV:n suurella näytöllä, sekä liitetty kamera
Nauti video-chatista BRAVIA-TV:n suurelta näytöltä

Vaihda kuulumisia ystävien ja perheen kanssa suurella näytöllä liittämällä kamera BRAVIA-televisioon.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

Taiteellista tyyliä tavoitteleville, luoville vloggaajille suunniteltu ZV-E10 pitää huolen videotuotannon teknisistä yksityiskohdista. Luo helposti upeita ja ammattimaisia vlogijulkaisuja hyödyntämällä vaihdettavia objektiiveja, suurta APS-C-kennoa, sisäistä kolmekapselista suuntamikrofonia ja vloggaukseen tarkoitettuja erityisominaisuuksia.
  • Vaihdettavan objektiivin kamera vloggaukseen

  • Suuri APS-C-tyypin 24,2 megapikselin Exmor™ CMOS -kenno

  • Mukana kolmekapselinen suuntamikrofoni ja tuulisuoja

  • Vloggaajille suunnitellut ominaisuudet – Product Showcase -asetus, bokeh-kytkin, Still/Movie/S&Q-painike

  • Joustavat yhteydet helppoon jakamiseen

Kennon tyyppi
APS-C-tyypin (23,5 x 15,6 mm) Exmor® CMOS -kenno
Pikselimäärä (teholliset)
Noin 24,2 megapikseliä
ISO-herkkyys (Recommended Exposure Index)
[Valokuvat] ISO 100–32000 (laajennettu ISO-alue: 50–51200), AUTO (ISO 100–6400, ala- ja yläraja valittavissa), [Videot] aluetta ISO 100–32000 vastaava, AUTO (ISO 100–6400, ala- ja yläraja valittavissa)
Akunkesto (valokuvat)
Noin 440 kuvaa (LCD-näyttö) (CIPA-standardi)
Etsimen tyyppi
-
Näyttötyyppi
7,5 cm:n (3.0-tyyppi) TFT
Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut ja palkinnot

Käyttäjien mielipide