HT-A3000

3.1-kan. – Upea ääni elokuviin ja musiikkiin

HT-A3000-soundbarin avulla voit uppoutua tilaääneen. Keskikaiutin toistaa dialogin selkeästi ja sisäisessä bassokaiuttimessa on vaikuttava basso. Lisätakakaiuttimien avulla se tukee myös 360 Spatial Sound Mappingia, joten voit uppoutua suosikkielokuviisi, -sarjoihisi ja -musiikkiisi.

SOUNDBARIT

360 Spatial Sound Mapping Dolby Atmos® / DTS:X® 3.1-kanavainen Soundbar ┃ HT-A3000

HT-A3000
Kuva tuotteesta 360 Spatial Sound Mapping Dolby Atmos® / DTS:X® 3.1-kanavainen Soundbar ┃ HT-A3000

SVH

800,00 €

(sis. ALV)
360 Spatial Sound, joka mukautuu ympäristöösi

Sonyn lisätakakaiuttimien avulla

Sonyn takakaiuttimien mullistava 360 Spatial Sound Mapping -tekniikka luo useita phantom-kaiuttimia pelkästä soundbarista ja takakaiuttimista. Ympärilläsi olevat phantom-kaiuttimet järjestetään optimaaliseen äänikenttään, mikä luo aivan uudenlaisen äänikokemuksen. Koe dramaattinen Dolby Atmos®- ja DTS:X®-ääni ja kuule jokainen hengenveto, askel ja sana aivan kuin olisit mukana elokuvassa.

Koe laaja 360 Spatial Sound -ääni

Sonyn lisätakakaiuttimien avulla

Laaja kuuntelualue täyttää koko tilan, jotta perhe ja ystävät saavat saman kuuntelukokemuksen. Kuuntelualue ei rajoitu TV:n etupuolelle, vaan kattaa paljon suuremman tilan.


Innovatiivinen tekniikka äänikentän optimointiin
Optimoitu kaiuttimien asentoa varten

Lisäkaiuttimia ei tarvitse sijoittaa tarkasti. Soundbarissa on sisäänrakennetut mikrofonit, joiden avulla se mittaa älykkäästi kunkin kaiuttimen sijainnin ja optimoi äänen huoneeseen sopivaksi. Soundbarin äänikentän optimointi toimii lisäkaiuttimien kanssa. Aktivoi yksinkertainen kalibrointiprosessi ensiasennuksen aikana tai kotivalikosta.

Äänikentän optimointia havainnollistava kaaviokuva
Mukaansatempaava tilaääni soundbarista

HT-A3000-mallissa on 3.1 kanavaa: kolme etukaiutinta, joista keskikaiutin toistaa dialogin selkeästi, sekä sisäinen bassokaiutin syvää bassoa varten. Vertical Surround Engine ja S-Force PRO Front Surround luovat virtuaalisen tilaäänen, jonka tunnet ympärilläsi, jotta voit nauttia Dolby Atmos®- ja DTS:X®-äänestä täysillä. 


Kuva: Vertical Surround Engine sijoittaa äänen kuuntelijan yläpuolelle ja luo 3D-äänielämyksen ilman kattokaiuttimia
Koe ääni ylhäältä

Sonyn virtuaalisen tilaäänitekniikan ansiosta Soundbar-kaiuttimen voi asentaa pystyasentoon. Näin voit kokea 3D-äänen ilman kattokaiuttimia tai ylöspäin osoittavia kaiuttimia. Kuten Dolby Atmos ja DTS:X, Vertical Surround Engine tarjoaa todentuntuisen, moniulotteisen äänen myös muihin formaatteihin.

Kuva siitä, miten S-Force PRO Front Surround tuottaa virtuaalisen tilaäänen käyttämällä vain etukaiuttimia
Helppokäyttöinen tilaääni

Sonyn ainutlaatuinen digitaalisen äänikentän käsittelytekniikka käyttää vain etukaiuttimia ja tuottaa tilaäänikentän virtuaalisesti siten, että ääni kuuluu molemmilta sivuiltasi. Voit nauttia täyteläisestä, elokuvamaisesta tilaäänestä tuomatta lisälaitteita tilaan.

Erittäin mukaansatempaavaa ja todellista.

360 Reality Audiolla saat aivan uudenlaisen mukaansatempaavan livekonsertti- tai studiokokemuksen.

360 Reality Audio -logo
Ääntä edistyneistä kaiuttimista ja bassokaiuttimesta

Tehokkaat kaiuttimet – kolme etukaiutinta tilaääntä ja sisäinen bassokaiutin jyrisevää bassoa varten – tuottavat yhdessä kirkkaan ja laajan taajuusalueen äänen kaikkialle huoneeseen.

Keskikaiutin toistaa dialogin selkeästi

Keskikaiutin (1) varmistaa, että puheääni kuuluu selkeästi, oli kyseessä sitten kiivas vuoropuhelu suosikki-TV-ohjelmassasi tai kuiskattu repliikki elokuvassa. Se takaa myös vivahteikkaan musiikinkuuntelukokemuksen.

Syvä bassoääni sisäänrakennetusta bassokaiuttimesta

Soundbarin keskellä on kaksi tehokasta sisäistä bassokaiutinta (2), jotka tuottavat syvän ja vaikuttavan bassoäänen ilman tilaa vieviä ylimääräisiä laitteita.

X-Balanced Speaker Unit -kaiuttimen ainutlaatuisen kulmikkaan muodon ja perinteisen kaiuttimen vertailu
X-tasapainotettu kaiutin

Sisäisessä bassokaiuttimessa ja etukaiuttimissa on X-Balanced Speaker Unit. Näiden kaiuttimien ainutlaatuinen kulmikas muoto maksimoi kalvon koon ja lisää basson jyhkeyttä. Kun myös elementin liikkeet vähenevät ja äänenpaine pidetään samana, ääneen saadaan uutta selkeyttä ja vääristymiä on vähemmän.

Kirkkaampi puheääni

Mitä matalampi bassotaajuus on, sitä enemmän kalvo liikkuu. Tämä voi aiheuttaa efektin, jota kutsutaan vaihemodulaation vääristymäksi, jossa kalvo yrittää toistaa samaan aikaan myös korkeita ääniä. Sonyn oma signaalinkäsittelytekniikka vähentää tätä vaikutusta, jonka tuloksena on selkeämpi dialogi ja läheisempi ääni. Moduloidun aaltomuodon parannukset tehostavat selkeyttä ja auttavat estämään puheäänen vääristymiä.

Kaaviot näyttävät, miten puheäänen aaltomuoto, basson aaltomuoto ja moduloitu aaltomuoto eroavat toisistaan

Tämä kaavio on havainnollistamista varten.
 1. Puheäänen aaltomuoto 2. Basson aaltomuoto 3. Moduloitu aaltomuoto

Kaavio näyttää, miten Sonyn ainutlaatuinen signaalinkäsittely tuottaa dynaamisen basson

Tämä kaavio on havainnollistamista varten.
1. Taso 2. Matala 3. Korkea 4. Taajuus

Muhkea basso 

Matalien bassotaajuuksien tuottaminen vaatii paljon tehoa, ja vääristymien riski on usein suuri (A). Välttääkseen tämän soundbar käyttää Sonyn omaa signaalinkäsittelytekniikkaa, jonka ansiosta basso on dynaaminen kaikilla äänenvoimakkuuksilla (B).

Skaalaa digitaalista musiikkia reaaliajassa

Edge-AI-tekoälyä hyödyntävä DSEE Extreme™ (Digital Sound Enhancement Engine) skaalaa pakatut digitaaliset musiikkitiedostot reaaliaikaisesti. Se tunnistaa dynaamisesti soittimet, musiikkityylit ja kappaleiden yksittäiset elementit, kuten lauluosuudet ja väliosat. Tekniikka palauttaa pakkausprosessissa hävinneet korkeat äänet ja luo täyteläisemmän kuuntelukokemuksen.

Kuva, jossa näkyy pakattujen musiikkitiedostojen reaaliaikainen palautus DSEE Extreme -tekniikalla

A = laajennettu äänen dynamiikka (jousisoittimet ja pienet vivahteet)
B = palautetut korkeat taajuudet (akustisten ja ääni-instrumenttien aitous)


Saat täydemmän, runsaamman äänen langattoman bassokaiuttimen ja takakaiuttimien avulla

Kun käytössä on langaton lisäbassokaiutin, soundbarin kaksi sisäistä bassokaiutinta käsittelee basson ja lauluosuudet ja langaton lisäbassokaiutin matalat taajuudet. Lisäämällä langattomat lisätakakaiuttimet saat lisää jännitystä elokuviin. 

Toimii parhaiten Sony TV:n kanssa

Yhdessä BRAVIA™-televisioiden kanssa HT-A3000 tuottaa vaikuttavan kuuntelu- ja katseluelämyksen sekä upean kuvan- ja äänenlaadun. Se on täydellinen soundbar BRAVIA-televisioille.

Kuva, jossa television ruudusta ja soundbarista tulevat ääniaallot havainnollistavat Acoustic Center Sync-toimintoa
BRAVIA Acoustic Center Sync takaa vaikuttavuuden

Kun soundbar liitetään BRAVIA-televisioon, jossa on Acoustic Center Sync, sekä soundbar-kaiuttimesta että televisiosta tulee kotiteatterijärjestelmän keskikaiutin. Lisäksi kun soundbar yhdistetään langattomiin lisätakakaiuttimiin, television kaiutin toimii keskikaiuttimena ja soundbar osana 360 Spatial Sound Mapping -kokoonpanoa. Silloin ääni vastaa täydellisesti kuvaa ja tarjoaa selkeämmän dialogin ja mukaansatempaavan elämyksen.

Ääni vastaa toimintaa täydellisesti

Acoustic Center Syncin ansiosta kuulet puheen juuri siitä kohdasta, jossa hahmo on kohtauksessa. Tarkasti yhteensovitetun kuvan ja äänen ansiosta katselukokemuksesta tulee entistä mukaansatempaavampi.

Kuvituskuva televisiosta, joka suuntaa ääniaaltoja sohvaa kohti

Monisuuntainen lohkomuotoilu

HT-A3000 ja lisäkaiuttimet on suunniteltu monisuuntaista lohkomuotoilua hyödyntäen. Tyylikkäät, pyöreät reunat edustavat yhtenäistä, kaikkialle levittäytyvää ääntä. Korkealaatuisista materiaaleista valmistettu kokonaisuus sulautuu olohuoneeseen.


Suoratoista musiikkia suosikkipalveluistasi

Sisäänrakennetun Spotify Connect™ -toiminnon ja Bluetooth®-, Chromecast- tai Apple AirPlay 2 -tekniikalla käytettävien musiikkipalvelujen avulla pääset nauttimaan lempimusiikistasi helposti koko perheen kanssa.

Kuva, jossa henkilö ohjaa HT-A3000-soundbaria puhumalla äänikomentolaitteelle.
Ääniohjaus

Soundbar on yhteensopiva laitteiden kanssa, joissa on Google Assistant -tuki ja Chromecast built-in™ tai Amazon Alexa -tuki. Lisää HT-A3000-soundbar kaiutinryhmääsi Google Home -sovelluksella. Toista musiikkia, säädä äänenvoimakkuutta ja ohjaa useita toimintoja äänikomennoilla.

Vaivaton ja tunnelmallinen ääni

Kun haluat mukaansatempaavan elokuvakokemuksen, paina kaukosäätimen Sound Field -painiketta ja nauti tunnelmallisesta äänestä, joka vie sinut toiminnan keskelle. Voit myös poistaa Sound Field -toiminnon käytöstä, jolloin saat puhtaan kaiutinäänen stereomusiikkia varten.

Lähikuva HT-A3000:n kauko-ohjaimesta
Asennus muutamassa sekunnissa

Liitä soundbar pistorasiaan, liitä TV:hen HDMI eARC -liitännällä ja käynnistä. Käytettävissä on USB in-liitäntä ja optinen in-liitäntä sekä HDMI out-liitäntä (eARC) sekä S-CENTER OUT yhteensopiville BRAVIA-malleille, joten voit nauttia aina upeasta tilaäänikokemuksesta.

Ota kaikki irti perheen yhteisestä ajasta

Elokuvan tai suosikkisarjan katselu, musiikin kuuntelu, urheilujoukkueen kannustaminen – mitä tahansa perheesi tykkääkin tehdä yhdessä, Sonyn soundbar-kaiutin tekee siitä vieläkin hauskempaa. Luo perheen yhteisestä ajasta mukaansatempaava kokemus.

Perhe katsomassa televisiota, jonka alla on soundbar

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

Eläydy suosikkielokuviin, -TV-ohjelmiin ja -musiikkiin HT-A3000-soundbarin avulla. Soundbarilla koet todentuntuisen 3.1-kanavaisen tilaäänen S-Force PRO Front Surround- ja Vertical Surround Engine -tekniikoilla. Voit myös lisätä lisätakakaiuttimet ja nauttia 360 Spatial Sound Mapping -tekniikasta, joka luo useita phantom-kaiuttimia.
  • 360 Spatial Sound Mapping -tuki lisätakakaiuttimien avulla

  • S-Force PRO Front Surround ja Vertical Surround Engine tuottavat moniulotteisen äänen

  • Vaikuttavat elokuvat sisäisellä bassokaiuttimella ja kolmella etukaiuttimella, mukaan lukien keskikaiuttimella

  • Äänikentän optimointi helpottaa lisäkaiuttimien asennusta

  • Suoratoista musiikkia langattomalla yhteydellä

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut

Käyttäjien mielipide