HT-A7000

Ympäröi itsesi aidolla 7.1.2 kanavan äänellä

Koe ääni aivan uudella tavalla. HT-A7000 kietoo sinut todentuntuiseen 7.1.2-kanavaiseen tilaääneen useilla kaiuttimilla, sisäisellä bassokaiuttimella ja edistyksellisillä äänitekniikoilla. Tunnet toiminnan ympärilläsi. Aivan kuin olisit tapahtumien keskipisteessä.

KOTITEATTERI JA SOUNDBARIT

7.1.2-kanavainen Dolby Atmos® / DTS:X® Soundbar | HT-A7000

HT-A7000
Kuva tuotteesta 7.1.2-kanavainen Dolby Atmos® / DTS:X® Soundbar | HT-A7000

SVH

1 500,00 €

(sis. ALV)

Rekisteröidy nyt, niin saat tuoreimmat uutiset ja rajoitetun ajan voimassa olevat tarjoukset. Napsauta alla olevaa linkkiä, niin pysyt ajan tasalla.

Loistava tilaääni soundbar-lippulaivallamme

HT-A7000-mallissa on 7.1.2 kanavaa, kaksi ylöspäin suunnattua kaiutinta, kaksi palkkidiskanttikaiutinta ja viisi etukaiutinta, mikä laajentaa tilaääntä, sekä kaksi sisäistä bassokaiutinta. Vertical Surround Engine- ja S-Force PRO Front Surround -tekniikoilla HT-A7000 luo virtuaalisen tilaäänen, jonka tunnet ympärilläsi, jotta voit nauttia Dolby Atmos®- ja DTS:X® -äänestä täysillä.

Kuva siitä, miten Vertical Surround Engine tuottaa ääntä kuuntelijan yläpuolelta, jotta saadaan 3D-äänielämys ilman kattokaiuttimia
Koe ääni ylhäältä 

Sonyn virtuaalisen tilaäänitekniikan ansiosta soundbar pystyy sijoittamaan ääntä pystytilaan, joten voit kokea 3D-äänen ilman kattokaiuttimia. Vertical Surround Engine tuottaa realistisen, moniulotteisen äänen myös muissa muodoissa kuin Dolby Atmos ja DTS:X.

Kuva siitä, miten S-Force PRO Front Surround tuottaa virtuaalisen tilaäänen käyttämällä vain etukaiuttimia
Helppokäyttöinen tilaääni 

Sonyn ainutlaatuinen digitaalisen äänikentän käsittelytekniikka käyttää vain etukaiuttimia ja tuottaa tilaäänikentän virtuaalisesti siten, että ääni kuuluu molemmilta sivuiltasi. Voit nauttia täyteläisestä, elokuvamaisesta tilaäänestä tuomatta lisälaitteita tilaan.

Tutustu virtuaaliseen tilaääneen elokuvassa

Haluatko kokeilla HT-A7000:n vaikuttavaa ääntä suosikkilaitteillasi? Laita kuulokkeet päähän ja koe huikea virtuaalinen tilaääni.

Edistyksellinen kaiutintekniikka

Ääni täyttää tilan, kun käytössä on kaksi ylöspäin suunnattua kaiutinta, kaksi palkkidiskanttikaiutinta ja viisi tilaääntä laajentavaa etukaiutinta sekä bassokaiutin syvään bassotoistoon. 

X-Balanced Speaker Unit -kaiuttimen ainutlaatuisen kulmikkaan muodon ja perinteisen kaiuttimen vertailu
X-tasapainotettu kaiutin

Ylöspäin suunnatuissa kaiuttimissa, sisäisessä bassokaiuttimessa ja etukaiuttimessa on X-tasapainotettu kaiutinyksikkö. Näiden kaiuttimien ainutlaatuinen kulmikas muoto maksimoi kalvon koon ja lisää basson jyhkeyttä. Kun myös elementin liikkeet vähenevät ja äänenpaine pidetään samana, ääneen saadaan uutta selkeyttä ja vääristymiä on vähemmän. 

Uppoudu huippulaatuiseen musiikkiin

Koe artistien tavoittelema musiikkielämys kristallinkirkkaalla korkean resoluution äänentoistolla. 360 Reality Audiolla taas saat aivan uudenlaisen vaikuttavan konsertti- tai studiokokemuksen. HT-A7000 herättää musiikin eloon uudella tavalla.  

Kuva, jossa näkyy pakattujen tiedostojen reaaliaikainen palautus DSEE Extreme -tekniikalla

A = laajennettu äänen dynamiikka (jousisoittimet ja pienet vivahteet)
B = palautetut korkeat taajuudet (akustisten ja ääni-instrumenttien aitous)

Pakattujen tiedostojen reaaliaikainen palautus

Edge-AI-tekoälyä hyödyntävä DSEE Extreme™ (Digital Sound Enhancement Engine) skaalaa pakatut digitaaliset musiikkitiedostot reaaliaikaisesti. Se tunnistaa dynaamisesti soittimet, musiikkityylit ja kappaleiden yksittäiset elementit, kuten lauluosuudet ja väliosat. Tekniikka palauttaa pakkausprosessissa hävinneet korkeat äänet ja luo täyteläisemmän kuuntelukokemuksen.

Elokuvat ja pelit tuntuvat todellisilta

Kohtausten värit näyttävät eloisilta ja täyteläisiltä. Alkuperäinen kuvanlaatu säilyy toistettaessa HT-A7000-soundbarin kautta, joten voit uppoutua elokuviin täysin. Lisäksi HT-A7000 tukee uusimpia muotoja, mikä lisää peleihin jännitystä ja todentuntuisuutta.

PlayStation®5-pelikonsoli ja -ohjain BRAVIA XR™ -TV:n vieressä, näytössä näkyy kohtaus Horizon Forbidden West -pelistä
Nauti mukaansatempaavasta peli- ja elokuvakokemuksesta

Nauti upeista peleistä ja elokuvista Auto HDR Tone Mapping- ja Auto Genre Picture Mode -tilojen optimoiduilla kuva-asetuksilla. Liitä BRAVIA XR™ -TV ja PlayStation®5-pelikonsoli keväällä 2022 julkaistavan laiteohjelmistopäivityksen avulla.

Lisäbassokaiutin ja -takakaiuttimet syventävät kokemusta

Voit syventää bassoa lisäämällä langattoman lisäbassokaiuttimen. Kun käytössä on kaksi erityyppistä bassokaiutinta, HT-A7000:n sisäinen bassokaiutin käsittelee basson ja lauluosuudet ja langaton lisäbassokaiutin matalat taajuudet. Lisäämällä langattomat SA-RS3S-lisätakakaiuttimet saat lisää jännitystä elokuviin.


Edestä kuvattu SA-SW5-bassokaiutin
SA-SW5-bassokaiutin

300 watin syvä basso 180 mm:n elementistä, jossa on passiivielementti.

Edestä kuvattu SA-SW3-bassokaiutin
SA-SW3-bassokaiutin

200 W ääntä kompaktista bassorefleksikaiuttimesta, jossa on 160 mm:n elementti.

Edestä kuvatut SA-RS3S-takakaiuttimet
SA-RS3S-takakaiuttimet

Yhteensä 100 W laajempi tilaääni ja seinäkiinnitysmahdollisuus. 

Kuva siitä, miten HT-A7000 mittaa älykkäästi kunkin kaiuttimen sijainnin ja optimoi äänen huonetta varten
Äänikentän optimointi

Kaiuttimia ei tarvitse sijoitella tarkasti. HT-A7000 tekee sen puolestasi mittaamalla kunkin kaiuttimen sijainnin sisäänrakennettujen mikrofoniensa avulla pysty- ja vaakasuunnassa ja optimoi äänen tilaan. HT-A7000 optimoi äänikentän riippumatta siitä, käytätkö lisäkaiuttimia. Aktivoi alkuasetuksista tai kotivalikosta.

Toimii parhaiten Sony TV:n kanssa

Yhdessä BRAVIA™-televisioiden kanssa HT-A7000 tuottaa vaikuttavan kuuntelu- ja katseluelämyksen sekä upean kuvan- ja äänenlaadun. Se on täydellinen soundbar BRAVIA-televisioille. 

Kuva, jossa näkyy keskikaiuttimen ääni televisiosta ja soundbarista sekä BRAVIAn Acoustic Center Sync
Acoustic Center Sync takaa vaikuttavuuden

Kun bassokaiutin liitetään mukana toimitetulla kaapelilla BRAVIA TV:hen, jossa on Acoustic Center Sync, soundbar ja TV toimivat kotiteatterijärjestelmän keskikaiuttimena. Siten ääni vastaa kuvaa täydellisesti, mikä takaa mukaansatempaavan elämyksen.

Ääni vastaa toimintaa täydellisesti

Acoustic Center Syncin ansiosta kuulet puheen juuri siitä kohdasta, jossa hahmo on kohtauksessa. Tarkasti yhteensovitetun kuvan ja äänen ansiosta katselukokemuksesta tulee entistä mukaansatempaavampi. 

Perhe sohvalla katsomassa TV:tä, HT-A7000-soundbar-kaiutin marmorikaapin päällä
Näyttökuva, jossa näkyy elokuva ja soundbarin asetuksia BRAVIAn pika-asetusvalikossa
Vaivaton ohjaus BRAVIA TV:illä

Integroidussa käyttöliittymässä soundbarin asetukset näkyvät automaattisesti BRAVIA-televisioiden pika-asetusvalikossa helppoa äänitilojen, äänikentän ja äänenvoimakkuuden hallintaa varten.

HT-A7000-soundbar marmorikaapin päällä moniasentoisella jalustalla varustetun BRAVIAn alapuolella
Soundbarin sijainti

Jos BRAVIA TV:ssäsi on moniasentoinen jalusta, voit muuttaa TV-jalustan asentoa ja sijoittaa HT-A7000-soundbarin siististi TV:n alapuolelle. 

Monisuuntainen lohkomuotoilu

HT-A7000 ja lisäkaiuttimet on suunniteltu hyödyntäen monisuuntaista lohkomuotoilua. HT-A7000 ja lisäkaiuttimet ovat muotoilultaan täydelliset kumppanit. Tyylikkäät, pyöreät reunat edustavat yhtenäistä, kaikkialle levittäytyvää ääntä. Korkealaatuisista materiaaleista valmistettu kokonaisuus sulautuu olohuoneeseen.

Nauti musiikista koko perheen kesken 

Käytä suosittuja musiikkipalveluja, kuten Spotifya, ja suoratoista levyjä ja soittolistoja Chromecastilla tai Apple AirPlay 2:lla. Kutsu perheesi mukaan juhlimaan. 

Perhe kuuntelemassa musiikkia olohuoneessa, jossa on TV ja HT-A7000-soundbar marmorikaapin päällä
Bluetooth®-logo
Bluetooth®-yhteys

Suoratoista musiikkia langattomasti älypuhelimesta, tabletista tai kannettavasta Bluetooth®-tekniikalla. 

Wi-Fi®-logo
Wi-Fi-suoratoisto

Yhdistä Internetiin sisäisellä Wi-Fi-yhteydellä ja suoratoista musiikkia kotiverkon laitteista.

Spotify Connect™ -logo
Spotify Connect™

Toista Spotifysta suoraan kaiuttimesta käyttämällä laitetta kauko-ohjaimena Spotify Connect™ -sovelluksen kautta.

Sisäänrakennettu Chromecast -logo
Sisäänrakennettu Chromecast

Suoratoista musiikkia, verkkoradiolähetyksiä ja podcasteja älypuhelimesta, tablet-laitteesta tai kannettavasta tietokoneesta äänilaitteeseesi napauttamalla Cast-painiketta.

Apple AirPlay -logo
Apple AirPlay 2

Voit jakaa esimerkiksi musiikkia Apple-laitteistasi soundbariin. Yhdellä napautuksella.

Vaikutu kaikesta, mitä rakastat

Älykäs algoritmi lisää yläpuolisen äänen perinteisiin tilaääniraitoihin ja jopa stereoääneen lisäten kuuntelukokemuksen vaikuttavuutta. Aktivoi painamalla kaukosäätimen Immersive AE -painiketta.

Perhe olohuoneen sohvalla katsomassa TV:tä, HT-A7000-soundbar marmorikaapin päällä ja Immersive AE poissa käytöstä
Immersive AE poissa käytöstä
Perhe olohuoneen sohvalla katsomassa TV:tä, HT-A7000-soundbar marmorikaapin päällä ja Immersive AE käytössä
Immersive AE käytössä
Kuva, jossa henkilö ohjaa HT-A7000-soundbaria puhumalla Google Homelle
Ääniohjaus

Soundbar on yhteensopiva laitteiden kanssa, joissa on Amazon Alexa -tuki tai Google Assistant -tuki ja sisäänrakennettu Chromecast. Lisää HT-A7000-soundbar kaiutinryhmääsi Google Home -sovelluksella. Toista musiikkia, säädä äänenvoimakkuutta ja ohjaa useita toimintoja äänikomennoilla.

Asennus muutamassa sekunnissa 

HT-A7000 on heti lähes käyttövalmis. Liitä se pistorasiaan, liitä se TV:hen HDMI eARC -liitännällä ja käynnistä. Käytettävissä on USB-liitäntä, optinen ja analoginen äänitulo sekä HDMI in- ja out-liitännät (eARC) sekä S-CENTER OUT yhteensopiville BRAVIA-malleille, joten voit nauttia aina upeasta tilaäänikokemuksesta.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

Koe ääni aivan uudella tavalla. HT-A7000 kietoo sinut todentuntuiseen 7.1.2-kanavaiseen tilaääneen useilla kaiuttimilla sekä S-Force PRO Front Surround- ja Vertical Surround Engine -tekniikalla. Tunnet toiminnan ympärilläsi.
  • S-Force PRO Front Surround ja Vertical Surround Engine tuottavat moniulotteisen äänen

  • Immersive Audio Enhancement lisää yläpuolisen äänen perinteisiin tilaääniraitoihin ja jopa stereoääneen

  • Vaikuttavat elokuvat ylöspäin suunnatuilla kaiuttimilla, palkkidiskanttikaiuttimilla, sisäisellä bassokaiuttimella ja 5 etukaiuttimella

  • Äänikentän optimointi helpottaa asennusta

  • Langaton musiikin suoratoisto

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut

Käyttäjien mielipide