Kuvia tuotteesta 2.1-kanavainen Soundbar, jossa Bluetooth®-tekniikka
Kuvia tuotteesta 2.1-kanavainen Soundbar, jossa Bluetooth®-tekniikka
Kuvia tuotteesta 2.1-kanavainen Soundbar, jossa Bluetooth®-tekniikka
Kuvia tuotteesta 2.1-kanavainen Soundbar, jossa Bluetooth®-tekniikka

Vaivaton elokuvakokemus

Istu eturiviin – paikat tarjoaa HT-CT180-Soundbar. Langaton bassokaiutin ja 2.1-kanavainen virtuaalinen tilaääni tuottavat selkeän ja dynaamisen äänen. Kaiuttimen tyyli sopii televisioosi ja sen asetusten määrittäminen on helppoa, joten pääset vaivatta nauttimaan huoneen täyttävistä, upeista ääniraidoista ja konserteista.

Lähtöteho

Tilaääni

Tämä 2.1-kanavainen Soundbar-kaiutin toistaa elokuvien vivahteet niiden ansaitsemalla tavalla 100W:n elokuvamaisen äänentoiston ansiosta.

Langaton liitettävyys

Langatonta menoa

Suoratoista musiikkia langattomasti älypuhelimesta tai tablet-laitteesta NFC One touch -kuuntelutoiminnolla Bluetooth®-yhteyden kautta.

Virtuaalinen tilaääni

Mukaansatempaava elokuvakokemus

Virtuaalinen tilaääni

Kompakti kaiutinpalkki ja bassokaiutin luovat huoneen täyttävän, virtuaalisen tilaäänen, joka herättää viihteesi eloon.

S-Master-vahvistin

Tarkkuutta musiikkiin

S-Master-digivahvistin palauttaa ja optimoi äänisignaalit, jolloin puhe, musiikki ja taustaäänet kuuluvat aiempaa terävämpiä ja täyteläisempinä.

ClearAudio+

Optimoitu toisto

Sonyn eri äänitekniikoita hyödyntävä ClearAudio+ optimoi äänen niin, että kuulet musiikin, puheen ja äänitehosteet selkeinä ja eroteltuina.

Yhteensopiva TV:si kanssa

Mahtuu TV:n näytön alle

Vain 5,2 cm:n (2 tuuman) korkuinen ohut Soundbar mahtuu kätevästi minkä tahansa yli 32 tuuman (81,3 cm) TV:n alle ruudun näkymiä peittämättä. HT-CT180-kaiuttimen voit asentaa tyylikkäästi monella eri tavalla, ja se näyttää hyvältä tasolla tai seinään kiinnitettynä.

Nauti musiikistasi haluamallasi tavalla.

Pöytäteline

Aseta kaiutin näytön alle

Sijoita Soundbar tasolle TV:si alle ja nauti äänestä, joka toistuu ihanteelliselta korkeudelta, kun katselet TV:tä sohvalta käsin.

Seinäkiinnitysmahdollisuus

Seinäkiinnitys

Kaksi etukaiutinta kohdistavat äänen suoraan sinuun ja luovat mukaansatempaavan ja elokuvamaisen katselukokemuksen.

Langatonta vapautta

Langattoman bassokaiuttimen (34,2 x 17 cm / 13,5 x 6,7 tuumaa) voi asentaa pystyyn tai lappeelleen mihin tahansa. Se suuntaa äänen eteenpäin ja tuottaa täyteläisesti sointuvan basson.

Langaton bassokaiutin
NFC ja Bluetooth®

Saumatonta suoratoistoa

Kosketa NFC-älypuhelimella tai -tablet-laitteella Soundbaria, ja laitteiden välille muodostuu Bluetooth®-yhteys heti. Jos sinulla ei ole NFC-laitetta, voit suoratoistaa musiikkia langattomasti muodostamalla Bluetooth®-laiteparin manuaalisesti.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet
Istu eturiviin – paikan tarjoaa HT-CT180-Soundbar. Koe langattoman bassokaiuttimen ja 2.1-kanavaisen virtuaalisen tilaäänen tuottama selkeys ja dynaamisuus elokuvissa ja musiikissa. Sen tyyli sopii täydellisesti televisioosi, ja käyttöönotto on helppoa, joten pääset vaivatta nauttimaan upeista, huoneen täyttävistä ääniraidoista ja konserteista. 
  • Digitaalinen S-Master-vahvistin takaa erinomaisen äänenlaadun

  • Laadukasta musiikkia helposti ClearAudio+ -tilassa 

  • Helppo Bluetooth®-yhteys NFC One touch -tekniikalla 

  • Langaton bassokaiutin tuottaa dynaamisen bassoäänen ilman johtosotkuja

  • Virtuaalinen tilaääni tuottaa elokuvamaisen äänielämyksen

PÄÄYKSIKÖN KOKO – VAIN RUNKO (L x K x S) 
90,1 x 5,2 x 8,4 cm
Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut

Käyttäjien mielipide