SOUNDBARIT

2.1-kanavainen Soundbar, jossa Bluetooth®-tekniikka

HT-CT80
Kuva tuotteesta 2.1-kanavainen Soundbar, jossa Bluetooth®-tekniikka

SVH

190,00 €

(sis. ALV)
Kuvia tuotteesta 2.1-kanavainen Soundbar, jossa Bluetooth®-tekniikka
Kuvia tuotteesta 2.1-kanavainen Soundbar, jossa Bluetooth®-tekniikka
Kuvia tuotteesta 2.1-kanavainen Soundbar, jossa Bluetooth®-tekniikka
Kuvia tuotteesta 2.1-kanavainen Soundbar, jossa Bluetooth®-tekniikka
Nauti elokuvista vaivatta kotona

Nauti elokuvista enemmän HT-CT80-Soundbarin kanssa. Sen 2.1-kanavainen tilaääni, S-Master-digivahvistin ja langallinen bassokaiutin herättävät elokuvat ja musiikin hetkessä eloon. Aseta Soundbar TV:n eteen, yhdistä se haluamaasi tuloliitäntään ja nauti helposta ja mukaansatempaavasta katselukokemuksesta.

Virtuaalinen tilaääni
Tilaääni

Tämä 2.1-kanavainen Soundbar-kaiutin toistaa elokuvien vivahteet niiden ansaitsemalla tavalla 80 W:n elokuvamaisen äänentoiston ansiosta.

Langaton liitettävyys
Langatonta menoa

Suoratoista musiikkia langattomasti älypuhelimesta tai tablet-laitteesta NFC One touch -kuuntelutoiminnolla Bluetooth®-yhteyden kautta.

Nauti katselemiesi ohjelmien äänimaailmasta entistä enemmän

Kompakti kaksitiekaiutinpalkki ja langallinen bassokaiutin luovat huoneen täyttävän äänimaiseman, joka herättää viihteesi eloon.

Virtuaalinen tilaääni
Mukaansatempaava elokuvakokemus

Virtuaalinen tilaääni

Virtuaalinen tilaäänitekniikka mukailee luonnollisesti kolmiulotteista äänikenttää, joten voit nauttia täyteläisestä ja laadukkaasta äänenlaadusta laajalla kuuntelualueella.

S-Master-vahvistin
Tarkkuutta musiikkiin

S-Master-digivahvistin palauttaa ja optimoi äänisignaalit, jolloin puhe, musiikki ja taustaäänet kuuluvat aiempaa terävämpiä ja täyteläisempinä.

ClearAudio+
Optimoitu toisto

Sonyn eri äänitekniikoita hyödyntävä ClearAudio+ optimoi äänen niin, että kuulet musiikin, puheen ja äänitehosteet selkeinä ja eroteltuina.

Dynaaminen bassokaiutin

Pystyyn tai lappeelleen asennettuna tämä 24,5 x 17 cm:n (9,6 x 6,7 tuuman) langallinen bassokaiutin suuntaa äänen eteenpäin ja tehostaa elokuvien ääniraitaa täyteläisellä ja sointuvalla bassolla.

Langallinen bassokaiutin
Yhteensopiva TV:si kanssa

Mahtuu TV:n näytön alle

Vain 5,1 cm (2 tuuman) korkuinen ohut Soundbar mahtuu kätevästi minkä tahansa yli 32 tuuman (81,3 cm) TV:n alle ruudun näkymiä peittämättä. HT-CT80-kaiuttimen voit asentaa tyylikkäästi monella eri tavalla, ja se näyttää hyvältä tasolla tai seinään kiinnitettynä.

Nauti musiikistasi haluamallasi tavalla.
Pöytäteline
Aseta kaiutin näytön alle

Sijoita Soundbar tasolle TV:si alle ja nauti äänestä, joka toistuu ihanteelliselta korkeudelta, kun katselet TV:tä sohvalta käsin.

Seinäkiinnitysmahdollisuus
Seinäkiinnitys

Kaksi etukaiutinta kohdistavat äänen suoraan sinuun ja luovat mukaansatempaavan ja elokuvamaisen katselukokemuksen.

NFC ja Bluetooth®
Saumatonta suoratoistoa

Kosketa NFC-älypuhelimella tai -tablet-laitteella Soundbaria, ja laitteiden välille muodostuu Bluetooth®-yhteys heti. Jos sinulla ei ole NFC-laitetta, voit suoratoistaa musiikkia langattomasti muodostamalla Bluetooth®-laiteparin manuaalisesti.

Luo yhteys

Optiseen tuloon voit liittää helposti TV:n tai DVD- tai Blu-ray Disc™ -soittimen. Voit myös yhdistää AV-viritinvahvistimen ja nauttia mahtavasta monikanavaisesta digitaalisesta äänestä käyttämällä analogista kaapelia tai toistaa lempimusiikkiasi USB-muistitikulta.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

HT-CT80-Soundbar tehostaa elokuvanautintoa. Laitteen 2.1-kanavainen tilaääni, S-Master-digivahvistin ja langallinen bassokaiutin tuovat hetkessä eloa musiikkiin ja elokuviin. Aseta Soundbar TV:si eteen, kytke se useiden tuloliitäntöjen kautta ja nauti helposta ja mukaansatempaavasta katselukokemuksesta. 
  • Digitaalinen S-Master-vahvistin takaa erinomaisen äänenlaadun

  • Laadukasta musiikkia helposti ClearAudio+ -tilassa 

  • Helppo Bluetooth®-yhteys NFC One touch -tekniikalla 

  • Virtuaalinen tilaääni tuottaa elokuvamaisen äänielämyksen 

  • Musiikin USB-toisto 

Lähtöteho (yht.)
80 W
Vahvistinkanavat
2.1-kanavainen
Tulo- ja lähtöliitännät
Analoginen ääniliitäntä (1 miniliitäntä), Bluetooth®-vastaanotto (NFC), Tulo-/lähtö-/TV-liitäntä (CEC), USB (wma, mp3, aac, wav)
PÄÄYKSIKÖN KOKO – VAIN RUNKO (L x K x S) 
90,1 x 5,2 x 8,4 cm
BASSOKAIUTTIMEN KOKO (L x K x S) 
16,5 x 24,3 x 29,6 cm
Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut

Käyttäjien mielipide