HT-G700

Elokuvamainen tilaääni ja kristallinkirkas dialogi

Tämä 3.1-kanavainen Dolby Atmos®/DTS:X™-soundbar yhdistää tehokkaan, vangitsevan tilaäänen ja kristallinkirkkaan dialogin – jotta voit uppoutua täysin suosikkiohjelmiisi -ja elokuviisi.

KOTITEATTERI JA SOUNDBARIT

3.1-kanavainen Dolby Atmos®/DTS:X™ -soundbar | HT-G700

HT-G700

Edestä otettu tuotekuva: HT-G700-soundbar ja langaton bassokaiutin

SVH

450,00 €

(sis. ALV)

Vaikuttava 7.1.2-kanavainen tilaääni kuuluu joka suunnasta

Vertical Surround Engine on tilaäänitekniikkamme, jonka avulla voit nauttia uusista elokuvaääniformaateista, kuten Dolby Atmos®- ja DTS:X™-äänestä, yhdellä ohuella laitteella. Kolme etukaiutinta yhdistettynä Sonyn ainutlaatuiseen signaalinkäsittelyyn tuottaa vertikaalisen äänen ja luo virtuaalisen tilaäänen, joka tuntuu tulevan joka puolelta.

Luo elokuvista elokuvateatterimainen 7.1.2-kokemus

Nykyaikaisessa elokuvateatterissa on kaiuttimia joka puolella. Niiden ääni on tasapainotettu siten, että tilaäänikokemus tempaa mukaansa. Immersive Audio Enhancement (AE) -painikkeella HT-G700 voi skaalata jopa stereoääntä 7.1.2-tilaääneksi – jotta jokainen TV-ohjelma ja elokuva täyttäisi tilan äänellään.

Keskikaiutin toistaa dialogin selkeästi

Keskikaiutin varmistaa, että puheääni kuuluu selkeästi, oli kyseessä sitten kiivas vuoropuhelu suosikki-TV-ohjelmassasi tai kuiskattu repliikki Hollywood-elokuvassa. Se takaa myös vivahteikkaan musiikinkuuntelukokemuksen.

Syvä ja voimakas bassoääni

Tehokas langaton bassokaiutin tuottaa syvän ja täyteläisen bassoäänen – ja yksinkertaisella langattomalla liitännällä voit sijoittaa sen minne haluat.

Valitse sopivat asetukset

Painike joka äänelle – valitse se, joka sopii parhaiten katselemaasi tai kuuntelemaasi sisältöön. Valittavanasi on automaattinen äänitila, vakiotilaääni tai elokuva-, musiikki-, yö- tai ihmisäänitila, ja voit myös käyttää bassokaiuttimen säätöä katselukokemuksen hienosäätämiseen.

Elokuvatila

Elokuvatila

Tunne ja kuule toiminta ympärilläsi, kun taustalla liikkuva ääni saa sinut uppoutumaan elokuvakokemukseen.

Musiikkitila

Musiikkitila

Kuule lempimusiikkisi eloisuus ja täyteläisyys yksityiskohtaisesti.

Äänitila

Äänitila

Katselitpa sitten aamun uutisia tai suosikkisarjasi kauden päätösjaksoa, tämä tila korostaa puhetta, joten kuulet joka sanan.

Yötila

Yötila

Katseletko elokuvaa yöllä? Tämä tila optimoi äänen tasapainon, joten kuulet kaiken selkeästi myös hiljaisella äänenvoimakkuudella.

Helpot liitännät

Yhdistä yhteensopiva TV tai laite langattomasti Bluetooth®-tekniikalla tai käytä HDMI eARC/ARC -tuloa tai optista digitaalituloa täyden kaistanleveyden ääntä varten.

Bluetooth®-logo

Suoratoisto Bluetoothilla®

Toista musiikkia langattomasti Bluetooth®-tekniikalla.

Perhe olohuoneessa, jossa on HT-G700

Ota kaikki irti perheen yhteisestä ajasta

Elokuvan tai suosikkisarjan katselu, musiikin kuuntelu, urheilujoukkueen kannustaminen – mitä tahansa perheesi tykkääkin tehdä yhdessä, Sonyn soundbar-kaiutin tekee siitä vieläkin hauskempaa. Luo perheen yhteisestä ajasta mukaansatempaava kokemus.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet
Uppoudu TV-ohjelmiin ja elokuviin voimakkaalla, dynaamisella tilaäänellä. Tyylikkäässä ja helppokäyttöisessä Dolby Atmos® -soundbar-kaiuttimessa on jopa erillinen keskikaiutin, joka toistaa dialogin selkeästi.
  • 3.1-kanavainen Dolby Atmos/DTS:X ja Vertical Surround Engine

  • Immersive Audio Enhancer -toiminto skaalaa äänen lähes 7.1.2-kanavaiseksi

  • Keskikaiutin toistaa dialogin selkeästi

  • Langaton bassokaiutin toistaa bassoäänet jykevästi

  • Elokuvia ja musiikkia tehostavat äänitilat

Lähtöteho (yht.)
400 W
Vahvistinkanavat
3.1-kanavainen
PÄÄYKSIKÖN KOKO – VAIN RUNKO (L x K x S) 
980 x 64 x 108 mm
Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä