HT-MT500 

Nähtävä ja kuultava

Koe tunnelmallinen tilaääni ja olohuoneeseesi mukautuva muotoilu. S-Force PRO Front Surround ja langattoman bassokaiuttimen optimaalinen bassoääni takaavat elokuvatasoisen äänimaailman. 

SOUNDBARIT

Kompakti 2.1-kanavainen Soundbar, jossa Wi-Fi®/Bluetooth®-tekniikka

HT-MT500
Kuva tuotteesta Kompakti 2.1-kanavainen Soundbar, jossa Wi-Fi®/Bluetooth®-tekniikka

SVH

650,00 €

(sis. ALV)
Korkean resoluution äänentoiston logo
Täsmälleen artistien tarkoittama kokemus

Korkean resoluution äänentoiston ansiosta voit nauttia studiolaatuisen, jopa CD:tä laadukkaamman äänen hienovaraisista sävyistä. Komponentit signaalista kaiuttimiin luovat todentuntuisen vaikutelman livenä esiintyvästä artistista.

Minimaalisen kaunis muotoilu

HT-MT500 on suunniteltu sopimaan kotiisi. Neutraalien sävyjen ja pehmeäkulmaisen muotoilunsa ansiosta se täydentää mitä tahansa tilaa ja ympäröi sinut äänellä.

Äänessä kylpevä olohuone

S-Force PRO Front Surround
ja sohvatilan optimoitu bassoääni täyttävät olohuoneen elokuvatasoisella äänellä.

Helppo sijoittaa
ohuen muotoilun ansiosta 

Matalan ja erittäin ohuen profiilinsa ansiosta helposti määritettävä HT-MT500 sopii minne tahansa peittämättä TV:tä. 

Tutustu HT-MT500-malliin

Katso, miten kompakti ja tyylikäs muotoilu sekä tarkka insinöörintyö täyttävät kotisi elokuvatasoisella tilaäänellä ja älykkäällä musiikin toistolla.

Kuule nuottien eri vivahteet

Korkean resoluution äänentoiston tuen ansiosta kuulet hienoimmatkin äänet. LDAC-tekniikka takaa langattomien Bluetooth®-laitteiden upean äänenlaadun, ja DSEE HX™ skaalaa pakatut äänimuodot.

LDAC-logo
Parempi Bluetooth®-ääni

LDAC lähettää noin kolme kertaa enemmän tietoa (suurimmalla 990 kb/s:n nopeudella) kuin perinteinen Bluetooth®, joten voit nauttia korkean resoluution sisällöstä ja poikkeuksellisesta äänenlaadusta, joka yltää lähelle korkean resoluutiota.

DSEE HX ‑logo
Parempi ääni

Sonyn DSEE HX™ -ohjelmisto nostaa nykyisen äänilähteen (kuten häviöllisen MP3- ja AAC-lähteen) lähelle korkean resoluution äänenlaatua ja tuo musiikkiin lisää eloa pakattujen tiedostojen skaalauksella.

Älykästä ja vaivatonta suoratoistoa

Napauttamalla erillistä musiikkipalvelupainiketta voit jatkaa siitä, mihin jäit toisella laitteella Spotifyssa.

Musiikki helposti ulottuvillasi

Nauti valtavasta määrästä musiikkia ja muuta sisältöä sisäänrakennetulla Chromecastilla (aiemmin Google Cast™) ja Spotify Connectin kautta.

Sisäänrakennettu Chromecast
Sisäänrakennettu Chromecast

Suoratoista musiikkia, verkkoradiolähetyksiä ja podcasteja älypuhelimesta, tablet-laitteesta tai kannettavasta tietokoneesta äänilaitteeseesi napauttamalla Cast-painiketta.

Spotify
Spotify Connect

Nauti Spotify-musiikista äänilaitteen kautta ja käytä Spotify-sovellusta kauko-ohjaimena.

Suoratoista sisäänrakennetulla Chromecastilla

Suoratoista musiikkia, podcasteja ja radiolähetyksiä yli 100 äänisovelluksesta, kuten YouTube Musicista.

Ääni, joka on aina mukanasi

Suoratoista musiikkia kaikkialla kotona Sony | Music Center -sovelluksella

Kuuntele lempikappaleitasi kaikkialla kotonasi monihuonetoiminnolla Sony | Music Center -sovelluksen (ennen SongPal-sovellus) kautta. Sony | Music Centerin avulla voit liittää tietyt Sonyn Soundbar-kaiuttimet ja muut kaiuttimet toisiinsa ja suoratoistaa musiikkia eri huoneissa.

Saumaton liitettävyys, laaja hallinta

Hallitse musiikin toistoa älypuhelimen Sony | Music Center -sovelluksella. Muodosta Bluetooth®- ja NFC-tekniikan avulla yhteys ja suoratoista musiikkikirjaston sisältöä laitteestasi ja kotiverkostasi tai hyödynnä rajoittamatonta verkkosuoratoistoa.

HDMI-logo
HDMI™-lähtö

Pidä johtojen määrä minimissään ja liitä yhteensopiviin laitteisiin yhdellä kaapelilla HDMI Audio Return Channel (ARC) -liitännän kautta.

USB-logo
USB-toisto

Sivussa olevan USB-portin ansiosta voit liittää erilaisia USB-laitteita ja toistaa sisältöä helposti.

Langattomuuden logo
Langatonta suoratoistoa

Sisäisellä Wi-Fi®-, Bluetooth®- tai NFC-yhteydellä voit käyttää musiikkipalveluita, kuten Spotifyta, ja suoratoistaa musiikkia kotiverkkoosi liitetyistä laitteista.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

Tämä minimalisesti muotoiltu kompakti Soundbar täyttää kotisi vaikuttavalla äänellä mihin tahansa sen sijoitatkin. Nauti musiikista ja videoista korkean resoluution äänentoistolla, virtuaalisella tilaäänellä ja S-Force PRO Front Surround -tekniikalla ja sohvatilan optimoidulla bassolla.
  • Yhteensopiva korkean resoluution äänen kanssa

  • DSEE HX -skaalaus parantaa pakattujen tiedostojen laatua

  • Kompakti ja minimalistinen muotoilu

  • S-Force PRO Front Surround luo elokuvamaisen äänen

  • Langaton monihuonetoiminto

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut ja palkinnot

Käyttäjien mielipide