38

4.3 perustuen 38 asiakasarvosteluun

19
12
5
2
0
Äänenlaatu

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Huomautus: Tuotearvostelut saattavat sisältää erilaisia tuotevaihtoehtoja. Jotkin tuotearvioinneissa mainitut tuotevaihtoehdot, palvelut ja/tai ominaisuudet eivät välttämättä ole saatavilla kaikissa maissa.

Hyödyllisin positiivinen arvostelu
0

Een hele mooie Surround Set

HT-S40R 21.07.2021 tekijä NwRik (Alankomaat)

De set is zeer compleet en goed te installeren. De optie om de achterspeakers op een draadloze versterker aan te kunnen sluiten en draadloos te laten communiceren met de Subwoofer maakt dat je de set goed en netjes kunt opstellen in huis. Echt supergaaf bedacht! Ook het design is erg strak en netjes afgewerkt. Het staat erg mooi in onze woonkamer, zonder dat het veel ruimte in beslag neemt. Bovendien is het geluid beter dan verwacht. Het geluid is zuiver, waarbij hoog, laag en midden gewoon goed in balans zijn. Ook het vermogen is duidelijk merkbaar en het geluid komt erg vol en krachtig over. Daarnaast kun je de bassen apart finetunen met de meegeleverde afstandsbediening en zijn verschillende modussen in te stellen, zodat je ook praatprogramma's goed te horen krijgt. Kortom, veel techniek in een knap jasje. Voor ons een welkome aanvulling op het geluid van de tv en het wordt nu echt een hele sensatie om films of series te bekijken.

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

Tämä arvioija sai tuotteen maksutta tai osallistui tuotelainaohjelmaan

3

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Hyödyllisin kriittinen arvostelu
0

Leuk geluid

HT-S40R 17.07.2021  (Alankomaat)

Ik heb vandaag de Theatre set geinstalleerd. Met enige moeite is het gelukt. Er zat veel inpakmateriaal bij. Wat opvalt is dat soundbalk jammer genoeg niet onder de tv past.Je moet hem er los voor leggen. Het geluid dat hij produceert is enorm. Alleen de achterspeakers blijven achter bij spraak. Als jet he geheel op muziek instelt krijg je een enorm volume om je oren. De achterspeakers zijn makkelijk te monteren en aan te sluiten. Het menu is een beetje onduidelijk maar als je een tijdje oefent is het wel te gebruiken. Jammer dat je dit niet op een tv scherm kunt zien. Zoals gebruikelijk bij Sony zit er een veelvoud aan handleidingen bij, in allerlei talen. Al met al is het een leuk product om bij de tv te hebben zodat je een beter geluid krijgt. Ben er blij mee.

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Keskiverto

Muotoilu

Keskiverto

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

Tämä arvioija sai tuotteen maksutta tai osallistui tuotelainaohjelmaan

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta

38 asiakasarvostelua

0

Später klarer Klang mit Surround

HT-S40R 24.11.2021 tekijä AndreAS_1978 (Saksa)

(Produkttest von Sony bereit gestellt) Einfacher Anschluss, wurde von Sony TV auch automatisch erkannt und konfiguriert. Die Rücklautsprecher sind an einem kleinen Receiver angeschlossen, der auch eine Steckdose benötigt. Dafür hat man keine Kabel vom Hauptgerätdem Subwoofer zu den Lautsprechern. Verschiedene Soundmodis sind möglich und auch über die Fernbedienung kann etliches eingestellt werden. Die automatische Kalibrierung macht das aber unnötig. Bin sehr zufrieden, da Klang mir sehr wichtig ist und die LCD/OLED Monitore keinen satten ausgewogenen Klang aus baulicher Sicht hinbekommen können.

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Clair et puissant avec la finition Sony

HT-S40R 25.10.2021 tekijä Franck031 (Ranska)

L'installation de ce Home Cinéma est très simple. Contrairement à la majorité des ensembles, le câble HDMI vient se connecter sur le caisson de basse et non sur la barre de son. Une fois branchées, les enceintes arrières et le module sans fil se connectent automatiquement chose très pratique. La chose peu commune c'est que tout l'affichage se fait sur le caisson de basse. Il faut donc avoir le caisson visible si on veut avoir accès à l'affichage (inputs HDMI, optique, usb...). Les réglages sont assez simples dans l'ensemble, et les modes prédéfinis (ciné, voix, auto et nuit) ont chacun un bouton dédiés sur la télécommande, il est donc facile et rapide de passer d'un mode à l'autre. Pour les réglages avancés, il faudra se rendre dans le menu. Une option très appréciable et de pouvoir régler la distance des enceintes arrière indépendamment l'une de l'autre, ce qui permet une vraie flexibilité de la localisation des enceintes dans la pièce. Coté design la barre de son est relativement petite, due au fait que toutes les connectiques soient sur le caisson de basse elle restera très discrète placée sous un écran. Je trouve que les 3 grilles embossées sur la façade de la barre casse un peu sa ligne qui voulait se fondre dans le décor.Mais le design reste une affaire de goûts. Côté son et est très puissant, et clair on apprécie la multitude de réglages. Très bonne chose je suis vraiment satisfait de la qualité. Une belle immersion due aux réglages fins des enceintes arrière.

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Keskiverto

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

Tämä arvioija sai tuotteen maksutta tai osallistui tuotelainaohjelmaan

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Customer Support
27.10.2021

Bonjour Franck031,
Nous sommes ravis d'entendre votre retour positif.
Votre commentaire a retenu toute notre attention.
Nous allons transmettre votre observation au département concerné.
Merci pour votre fidélité.
Inas@Sony support FR

0

Un bon produit mais encore des cables !

HT-S40R 10.10.2021 tekijä Garenne91 (Ranska)

Sony nous propose un produit hybride. Sur la plus part des produits du marche, la connexion se fait via la barre de son et le caisson est déporté. Sur le produit proposé par Sony, c'est par le caisson que passe la connexion. Il faut donc que ce dernier soit positionné à porté de câbles de votre TV. Ensuite le dialogue avec les enceintes placées à l'arrière se fait en Bluetooth via un petit boitier qui peut être positionné sous le canapé pour être discret. Dommage que les enceintes arrières soient filaires. La puissance est correct (j ai un salon/salle a mangé de 40 M2). Il est possible de connecté sont tél en Bluetooth au système pour écouter de la musique ou un podcast et bénéficié du son dans toute la pièce. La barre de son est de belle facture et pour sa puissance sait se faire discrète. Le caisson de basse a un bon rendu et sa puissance se gère à part.

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

Tämä arvioija sai tuotteen maksutta tai osallistui tuotelainaohjelmaan

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Super son, voix claires et net !

HT-S40R 05.10.2021 tekijä Snmdd (Ranska)

Installé dans une chambre parentale, super son et surtout voix claires qui n'obligent pas à augmenter le son ! Système compact, et très pratique une fois configuré le mode son, se met en service automatiquement et se fait oublier. En tout cas, grande qualité de son, pour moi qui possède un vrai home cinema avec ampli SONY et enceintes, j'ai été bluffé par la grande qualité de son !!! Super rapport qualité prix, je recommande à 200 %.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

Tämä arvioija sai tuotteen maksutta tai osallistui tuotelainaohjelmaan

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Design, Bedienung Super, das war's leider

HT-S40R 04.10.2021 tekijä ManuDobs (Saksa)

Die Anlage ist im Großen und ganzen ganz gut, nur was ich nicht verstehe was hier 600 Watt haben soll?! Ich hatte eine Musik Anlage davor vom Konkurrenz mit 1000 Watt, die Sony hat nicht einmal 1/4 davon. Es ist ja nicht so als wäre Sony erst neu im Gebiet Audio. Die Anlage wird zurück gehen. Sehr schade habe mich sehr gefreut über das Produkt. Liebe Grüße

Äänenlaatu

Keskiverto

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

2

1

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Très bon Home-Cinéma mais avec des petits défauts

HT-S40R 20.09.2021 tekijä Steuuplait (Ranska)

TEST DU HT-S40R Dans le carton, on retrouve un caisson de graves, une enceinte barre, deux enceintes arrière (Surround), un amplificateur sans fil pour ces dernières, une télécommande avec deux piles, deux cordons d’alimentation, les notices dont un calibre de montage mural pour fixer l’enceinte barre au mur. L’ensemble est compatible Dolby Digital 5.1 avec une puissance de 600 Watts.A noter la présence d'un câble optique en cas d'absence de prise HDMI compatible ARC sur son téléviseur et c'est une excellente chose. Le cordon HDMI est lui absent. Le câble de l'enceinte barre est suffisamment long, blindé et plat, ce qui est très pratique pour le faire passer partout, sous le pied d’un téléviseur par exemple. Le branchement de tous les éléments est très facile grâce aux fiches de couleurs qui évitent les erreurs. Par contre, ces fiches sont en plastique et donnent l’impression d'une grande fragilité. A noter la présence d'un câble optique en cas d'absence de prise HDMI compatible ARC sur son téléviseur et c'est une excellente chose. Le cordon HDMI est lui absent. Comme toujours chez Sony la qualité de fabrication est irréprochable. L’ensemble est de couleur noir, en plastique mais très robuste, avec un aspect légèrement brossé. Le design est vraiment réussi et raffiné tout en restant sobre. Quand tous les éléments sont branchés et que l'on allume le caisson de basse, l’amplificateur sans fil se connecte automatiquement au caisson de graves. C’est vraiment appréciable de ne pas voir des fils d’enceintes Surround traverser toute sa pièce. Ce caisson de graves dispose de 5 touches tactiles sur le dessus (marche/arrêt, entrées, Bluetooth, + et-. Il possède également d'un petit écran de visualisation des réglages. Malheureusement les différents réglages sont visualisés sur ce petit écran et non sur le téléviseur. Du coup, la navigation entre les différents menus ne sont pas pratiques. Sur le panneau avant du caisson de graves, on retrouve également un port USB pour écouter des titres mis sur clé USB. A l'arrière, on retrouve les 3 prises de l'enceinte barre, une prise pour câble numérique optique et la prise pour le câble d'alimentation. On peut regretter l'absence d'une connexion NFC. L'enceinte barre, les enceintes Surround et l'amplificateur sans fil peuvent être fixés au mur ou posés. J'ai dans un premier temps branché le Home Cinéma au téléviseur avec un câble HDMI et après avoir sélectionné TV sur le caisson de graves et sélectionné la chaîne sur mon téléviseur, aucun son n'était délivré par le Home Cinéma. La première méthode que j'avais trouvée pour entendre le son de mon téléviseur sur le Home Cinéma était de passer par la connexion Bluetooth. Un boîtier TV étant branché sur mon téléviseur j'ai connecté celui-ci en Bluetooth à mon téléviseur. Le Home Cinéma délivré alors un son puissant et clair, sans aucune latence du son par rapport à l'image. Bien que ces enceintes Surround passent par un amplificateur sans fil, il n’y aucune perte de puissance ni de qualité sonore. On retrouve bien 600 Watts mais pour avoir une parfaite immersion, il va falloir paramétrer notamment la distance de chaque enceinte par rapport à l’endroit où on regarde son téléviseur, ce qui ne sera pas une mince affaire avec un si petit écran d’affichage. On peut ajouter davantage de graves au caisson, séparément du volume de l'enceinte barre et des enceintes Surround, avec la télécommande sans passer par des réglages fastidieux. Après avoir fait un reset du caisson de graves j'ai pu enfin connecter celui-ci au téléviseur avec un câble HDMI, sans passer par le Bluetooth mais en passant par le mode TV. Le son est très bon mais j’ai remarqué des crépitements lorsqu' il n'y a pas de sources sonores en diffusion. C'est la raison pour laquelle, je préfère la connexion en Bluetooth. Il y a également un mode USB pour écouter des fichiers à partir d'une clé USB. Cependant l'affichage des titres à l'écran est décevant, l’interface et la police d’écriture sont grossières et austères. Il y a un mode Musique sur la télécommande et si on ne veut pas passer par une clé USB on peut très facilement connecter son lecteur audio ou son smartphone en Bluetooth. On retrouve également un mode NIGHT qui est très pratique pour écouter un film sur son Home Cinéma sans faire de bruit. Pour résumer j’ai beaucoup aimé le son délivré par le Home Cinéma HT-S40R avec son réglage rapide des graves indépendamment de la barre des enceintes. La puissance des 600 W est bien là et le son est clair même lorsque le volume est assez élevé. Le design très réussi J’ai également apprécié son amplificateur sans fil qui nous évite de longs câbles dans son salon. Par contre, j’ai beaucoup moins aimé son minuscule écran d’affichage pas pratique lorsque l’on veut procéder à des réglages fastidieux. Je n’ai également pas aimé l’interface des titres contenus sur la clé USB affichée à l’écran ainsi que le message de sélection des chaines sur le téléviseur. Je suis tout de même très heureux de posséder un tel système Audio.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

Tämä arvioija sai tuotteen maksutta tai osallistui tuotelainaohjelmaan

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

What it says on the box!

HT-S40R 11.09.2021 tekijä Mike2311 (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Very easy to set up, straight out of the box. It took about 10 minutes no more. Instructions were simple to understand, no problems. Looks good, much smaller and neater than my previous sound system. No wires between front and back speakers. The sound is good as well and certainly loud enough. The various modes, cinema, music etc all work well with audible differences between them. Overall very pleased

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

7

20

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Disappointed with clarity

HT-S40R 08.09.2021 tekijä DeltaY (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

The system is of the usual high standard which one expects from Sony. The system worked and synchronised straight out of the box, and when connected with an HDMI ARC connected cable is controlled from the TV remote and goes into standby when the TV is switched off as described in the literature. However I find the dialogue sometimes is muffled and when speech is important, such as on chat shows or news reports, I have to turned the system off and revert to the TV speakers which have greater clarity; In addition, irrespective of which setting or 5.1 source I use, from DVD or broadcast film, the sound from the rear speakers is not unique or different just a lower volume from the front sound bar. I have owned a surround system before which actually makes you feel you are the middle of the action or film - this system does not, it is more like 2.1 not 5.1 but perhaps I have yet to find the ultimate setting.

Äänenlaatu

Keskiverto

Ominaisuudet

Keskiverto

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

12

9

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony support team
10.09.2021

Hi,

We're sorry to hear that you're facing difficulties with the clarity of your Soundbar.
As an attempt to resolve the issue, we recommend follow the manual on how to make the dialogue clearer page ''26'': https://bit.ly/3nh4rJb , also we always recommend checking the startup guide for the optimal setup environment for that Soundbar: https://bit.ly/3A0cZaV
If the issue persists, we would like to be able to offer some assistance, so please don't hesitate to contact us using the details here: https://bit.ly/2VBcJwW.

Sawy @ Sony Support UK

0

Klanglich Top

HT-S40R 17.08.2021 tekijä Rocky1684 (Saksa)

Habe nun die Anlage seit ca einem Monat und habe sie ausführlich getestet. Ich muss sagen für das Geld bekommt man viel geboten. Der Klang ist sehr gut und man muss auch kein lästiges Kabel für die Rear Lautsprecher verlegen.

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

Tämä arvioija sai tuotteen maksutta tai osallistui tuotelainaohjelmaan

0

11

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Kabelloser Sound für den Einsteiger

HT-S40R 16.08.2021 tekijä Tester58135 (Saksa)

Die Sony HT-S40R von Sony überrascht direkt beim Auspacken mit toller Verarbeitung und extrem übersichtlichen Anschlüssen. Selbst ein ungeübter Anwender benötigt dank der Farbcodierung der Kabel und der sehr guten Kurzanleitung nur wenige Minuten für Aufbau und Anschluss. Mit Hilfe der beiliegenden Bohrschablone wäre auch ein einfaches Aufhängen mit wenigen Handgriffen kein Problem. Bei der Verpackung hat Sony auf Effizienz und Umweltschutz gesetzt. Kein überflüssiges Plastik und dabei bester Schutz für die Hardware. Ein schöner Schwarzton und eine tolle Haptik geben der HT-S40R ein elegantes Aussehen. Dabei haben die Soundbar und die hinteren Boxen mit dem passenden Verstärker leicht abgerundet Kanten, wohingegen die schlichte Eleganz der Subwoofer mit einem dezenten Hochglanz-Element im unteren Teil und glatten Kanten betont wird. Die hinteren Boxen haben dank ihres eigenen Senders keine aufwendige Verkabelung zum Subwoofer oder der Soundbar nötig. Dies ist ein riesen Vorteil, da es mühsames Verlegen und vor allem Verstecken von Kabeln erspart. Die Verbindungskabel der hinteren Boxen sind ausreichend lang um auch in größeren Räumen zum Einsatz kommen zu können. Die einzelnen Elemente der Sony HT-S40R haben eine angenehme Größe und drängen sich auch in kleinen Räumen nicht auf. Achtgeben muss man jedoch beim Aufstellen des Subwoofers auf eine Besonderheit des Modells. Im Gegensatz zu vielen anderen Systemen hat Sony sich bei Sony HT-S40R dazu entschieden, das dimmbare und ausschaltbare Display an der Vorderseite des Subwoofers zu platzieren. Sowohl das Abspielen von Musik und Hörbüchern über USB und Bluetooth habe ich probiert. Beides klappt problemlos und ist mit der handlichen und übersichtlichen Fernbedienung gut steuerbar. Mit den vorhandenen 600 Watt kann das System viel aus Filmen oder Games herausholen und die Boxen bilden einen tollen Raumklang. Filmgenuss ist dem Nutzer mit der Sony HT-S40R garantiert. Bei den Einstellungen des Klanges hätte ich mir mehr Optionen gewünscht. Die auf den Tasten eingestellten Sound-Modi Kino oder Musik und der Soundeffekt Voice reichen mir nicht aus um z.B. klassischer Musik für meine Bedürfnisse perfekt einzustellen. Insgesamt ist mir der Sound zu dumpf. Der Nachtmodus ist eine schöne Funktion um auch noch abends das System genießen zu können. Alles in Allem macht das System einen guten Job und bietet für das Preissegment ein gutes Preis- Leistungsverhältnis.

Äänenlaatu

Keskiverto

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

Tämä arvioija sai tuotteen maksutta tai osallistui tuotelainaohjelmaan

2

7

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Noch nicht ausgereift !

HT-S40R 15.08.2021 tekijä PeterLau (Saksa) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Bei der ersten Anlage Kurzschluss im Funkempfänger. Nach Austausch der Anlage laute Knackgeräusche in den Sorroundlautsprechern in unregelmäßigen Abständen. Customersupport überfordert. Nach 2 Anfragen (telefonisch und schriftlich) noch über 2 Wochen keine Antwort !

Äänenlaatu

Keskiverto

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

7

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Einfache Installation, toller Sound!

HT-S40R 09.08.2021 tekijä HeikoF (Saksa)

Vorab, ich wollte ein Soundbar für unseren zweiten TV und dann... Wumms! Die Soundbar ist klasse und man kann sogar, wenn man denn will, seine "normale" Anlage ersetzen. Ich war ehrlicherweise skeptisch und ja, ich darf es ja schreiben, die Sony-Soundbar stellt meine mehr als doppelt so teure Bar, was den Klang betrifft in den Schatten. Die Sounds sind klar und "fett". Sie Soundbar lässt sich sowohl über HDMI ARC als auch über Bluetooth und Optik verbinden. Ich habe alles mal durchprobiert, der Einfachheit halber steuere ich sie über HDMI ARC (leider ist ein HDMI Kabel nicht dabei gewesen). Aber von Beginn an: Das Auspacken ist mir Styropor - schnipselfrei gelungen! Die Installation ist wirklich einfach und der mitgelieferte Schnellstarter ist sehr gut erklärt. Durch die farblichen Markierungen (siehe Bild) ist eine falsche Installation fast ausgeschlossen. HDMI ARC wird am Subwoofer angeschlossen, kannte ich so nicht. Die Kabellänger der Rear Speaker haben eine vernünftige Länge! Sehr einfach, sehr gut, Note 1. Die Fernbedienung ist einfach, aber liebe Sony, rein optisch nicht wirklich der Hit. Kleiner Abzug in der B-Note. Was ich so noch nicht kannte, ist, dass die Anzeige am Subwoofer wiedergegeben wird und nicht an der Bar, finde ich weder gut noch schlecht, ist einfach so. Qualitativ machen alle Komponenten einen hochwertigen Eindruck, auch Haptik und Optik passen. Über die Klangqualität habe ich mich ja schon ausgelassen. Ich finde die Bar toll und kann diese vorbehaltlos empfehlen. Tolle Soundbar!

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

Tämä arvioija sai tuotteen maksutta tai osallistui tuotelainaohjelmaan

3

15

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Satter Sound, gute Einstellmöglichkeiten

HT-S40R 08.08.2021 tekijä Andre_As (Saksa)

Klang und Einstellmöglichkeiten sind toll, wobei gar nicht viel einzustellen war. Klasse sind die Rear Lautsprecher werden kabellos angesprochen über eine eigene kleine Konsole, an der die Rear Lautsprecher angeschlossen sind.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

Tämä arvioija sai tuotteen maksutta tai osallistui tuotelainaohjelmaan

2

14

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Klarer Sound und starker Bass überzeugen!

HT-S40R 06.08.2021 tekijä Robert (Saksa)

Das Heimkinosoundsystem kam sehr gut verpackt bei mir an. Allein dabei gibt sich Sony immer große Mühe, ihre Geräte sicher, aber dennoch platzsparend zu verpacken. Also alles erstmal ausgepackt und auf den Tisch gestellt. Die einzelnen Komponenten sind sehr sauber verarbeitet und alle Teile sehen sehr gut aus, wobei mir die Optik der Soundbar am besten gefällt. Insgesamt ist die Optik aller Teile super aufeinander abgestimmt und alles sieht sehr wertig aus. Die Inbetriebnahme ist super einfach. Ich habe erst die Soundbar und den Subwoofer an die gewünschte Stelle getan. Die Soundbar wird dann an den Subwoofer angeschlossen. Das zugehörige Kabel ist fest an der Soundbar als Flachbandkabel verbunden. Dann noch den separaten Netzstecker an den Subwoofer und an den Strom anschließen. Danach verbindet man die beiden Rear-Boxen mit dem Verstärker und schließt auch diesen per separaten Netzstecker an den Strom an. Alles sehr simpel, gut beschrieben und schnell erledigt. Jetzt noch die mitgelieferten Batterien in die Fernbedienung und es kann losgehen. Es gibt mehrere Möglichkeiten das Gerät mit dem TV zu verbinden. So kann dies per mitgeliefertem optischen Kabel erfolgen, per HDMI Kabel, wobei hier HDMI ARC unterstützt wird oder bei Sony TVs ab 2017 einfach per Bluetooth. Da ich einen neueren Sony TV besitze und mir möglichst jedes unnötige Kabel erspare, habe ich mich für die Bluetooth Variante entschieden. Einfach den Subwoofer einschalten und in den Pairingmodus bringen, dann am TV in die Einstellungen und unter Bluetooth-Einstellung nach dem Gerät suchen, auswählen und koppeln. Schon ist das ganze System aktiviert. Gesteuert wird alles per Fernbedienung über den Subwoofer, wobei man auch mit der TV Fernbedienung z.B. lauter/leiser stellen kann. Ich habe dann erstmal einen Film gestartet, per Fernbedienung die Lautstärke auf die Hälfte und den Subwoofer voll aufgedreht. Da ich es erst mit einem Actionfilm getestet habe, dazu noch den Cinema Modus ausgewählt. Es gibt aber auch einen Auto Modus, der quasi alleine erkennt welcher Modus gerade der richtige ist. Der Sound ist einfach klasse, gerade die Soundbar gibt einen sauberen, brachialen und hochwertigen Sound aus. Egal ob Action, Musik oder Stimmen, die Wiedergabe ist einfach perfekt. Kommt dann noch Action ins Spiel, meldet sich auch der Subwoofer zu Wort. Der Bass hat ordentlich Wumms ohne zu überdrehen, das Zusammenspiel zwischen Soundbar und Subwoofer ist einfach klasse. Danach habe ich noch mein Smartphone per Bluetooth verbunden und Musik abgespielt, natürlich im Music-Modus. War ich bei dem Actionfilm schon voll überzeugt, hat mich die Leistung bei Musik echt umgehauen. Ich hätte erwartet das Musik etwas schlechter widergegeben wird, als z.B. ein Film, aber hier ist das nicht der Fall. Musik klingt mindestens ebenbürtig, wenn nicht sogar besser. Stimmen, Höhen und Tiefen, dann noch der Bass. Ein echtes Sounderlebnis. Der Subwoofer bietet im übrigen auch einen USB-Port um Musik abzuspielen. Da ich jedoch Musik nur streame haben ich diesen bisher nicht benutzt. Abgerundet wird der Spitzensound dann noch durch das 5.1 Erlebnis. Der Subwoofer sendet hierbei kabellos das Signal an den Verstärker, an den die beiden Rear-Lautsprecher verbunden sind. Auch diese klingen top und man hat ein schönes Surroundfeeling. Neben den verschiedenen Modi, gibt es einen Voice- und Night-Modus welche man an- bzw. ausschalten kann. Das ist für uns sehr praktisch da wir einen Sohn haben und so nachts diese Modi aktivieren um alles besser zu verstehen ohne das System sonderlich laut stellen zu müssen. So kann er in Ruhe schlafen und wir verstehen dennoch alles einwandfrei. Wir sind nach einigen Kinoabenden und häufigem Musik hören mit dem 5.1 Heimkinosystem sehr zufrieden, es hat super Funktionen, sieht klasse aus, die Bluetooth-Verbindungen sind stets stabil und es bietet einen super Surroundsound. Von daher eine klare Kaufempfehlung.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

Tämä arvioija sai tuotteen maksutta tai osallistui tuotelainaohjelmaan

15

2

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Angenehm überrascht!

HT-S40R 02.08.2021 tekijä Bakardia (Saksa)

Habe das Entertainment System vor einer Woche erhalten und und bin sehr zufrieden. Wie immer war die Ware von Sony gut verpackt. Im Karton waren dann die Soundbar, der Subwoofer, die Lautsprecher mit Funkempfänger und ein Optisches Kabel sowie eine Fernbedienung. Optik ist voll in Ordnung. Was soll man bei einer Soundbar auch designtechnisch noch neu erfinden?! Die HT-S40R löst bei mir die HT-CT 80 von Sony ab. Angeschlossen wird sie an ein Sony KD-55XE8096 Smart-TV. Das Quick Install Heft ist mit seinen Bildchen selbsterklärend und das System schnell installiert. Das mitgelieferte Optische Kabel kommt etwas "billig" daher und zu kurz (1,5m). Da das TV ein HDMI mit ARC (Audio Return Channel)hat, konnte ich diesen direkt mit dem Subwoofer verbinden. Kaum eingesteckt, hat das TV das Entertainment System erkannt. Für die Lautsprecher hab ich mir eine universal Halterung bei einem großen Onlinehändler bestellt, da ein befestigen an der Wand für mich nicht möglich war. Die Funkverbindung zwischen dem Subwoofer und dem Empfänger für die Boxen funktioniert tadellos. Kein lästiges Kabelverlegen mehr nötig. Der Sound ist für mich satt und gut. Die 600watt konnte ich noch nicht vollumfänglich austesten, da noch Kinder mit im Haus leben ;-) Zur Lautstärkeregelung kann man die TV-Fernbedienung nehmen. Um aber die verschiedenen Modi (Auto, Standard, Voice, Music, Cinema und Night) einzustellen, benötigt man die mitgelieferte Fernbedienung. Das System lässt sich auch über Bluetooth anspielen. Schnell mit dem Smartspeaker verbunden und schon wir die gestreamte Musik wiedergegeben. Alles in allem ein gelungenes Entertainment System, von dem Ich nicht enttäuscht bin. Klar gibt es immer was Besseres, aber für den Preis?! Von mir eine klare Kaufempfehlung.

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

Tämä arvioija sai tuotteen maksutta tai osallistui tuotelainaohjelmaan

12

14

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Großartige Anlage mit paar kleinen aber

HT-S40R 01.08.2021 tekijä Oleks (Saksa)

24.07. habe ich das System endlich erhalten und halbe Stunde später problemlos installiert. Alle Anschlüsse sind farbkodiert und die Installation lasst sich nicht irgendwas falsch machen. Aber im Lieferumfang fällt HDMI-Kabel, nur optischer Anschluss. Ich würde empfehlen, doch das Lautsprechersystem zum TV durch HDMI verbinden, falls eurer TV ARC - HDMI unterstützt. HDMI Anschluss erlaubt Lautstärke mit der Fernbedienung des TV einzustellen, und die Anlage schaltet sich automatisch mit TV ein -und aus. Es ist viel bequemer über eine Fernbedienung beide Geräte zu steuern. Dabei bemerkte ich ein kleines Problem: wenn Wiedergabe der Serie oder des Films pausiert wird und dann 2-3 Minuten später weiter gestartet, kommt Klang 3-4 Sekunden später, obwohl bleibt synchronisiert. Wo liegt Problem habe ich keine Ahnung. Kein sein, dass der TV schuld ist oder HDMI Kabel oder irgendwelche Einstellung anpassen soll. Paar Wörter um die Klangqualität. Ich bin selbst kein Fan von Bässen und reduziere immer das Niveau davon, sogar im Auto (Bose mit 11 Lautsprecher) Meine Erfahrung mit Edifier, Creativ, Bose zeigt, dass jede Audioanlage oft zusätzliche Einstellungen braucht, um Komfort zu erreichen. Meistens mit viel Bass versucht Hersteller andere Schwäche abzudecken. Sony mit dem HT-S40R ist ganz anderes Level, klangt saftig, klar, die Menge von Bässen, finde ich, genau so viel wie nötig. Meine Meinung nach passt das System gut nicht nur fürs Kino, sondern auch für die Musik. Für die Menschen, die viel Bass bekommen möchten, gibt es die Möglichkeit Niveau des Subwoofers zu erhöhen. Lautstärke selbst hat die Anlage mehr als genug. In meinem Wohnzimmer – Studio (38 m2) habe ich noch keine Halbe von Skala benutzt. Wiedergabe der Musik wird sich mit allen möglichen Quellen (Apple-Musik, Prime Musik) kinderleicht erledigt. Bluetooth-Pairing funktioniert schnell und einwandfrei mit iPad, mit FireHD, Galaxy S9 und S8. Verbindung bleibt stabil und die Musik geht ohne Unterbrechungen, sogar durch 2 dünnen Wände. Apple Musik hat ein neues 3D Modus und bringt mit dem S40R ganz andere Erlebnisse als mit Kopfhörer. Fazit: Für die mittlere Wohnung ist die Anlage für Heimkino und Musik bei dem so angenehmen Klangbild absolut empfehlenswert.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

Tämä arvioija sai tuotteen maksutta tai osallistui tuotelainaohjelmaan

4

15

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Not wireless speakers.

HT-S40R 01.08.2021 tekijä Dizzy di (Yhdistynyt kuningaskunta)

Bought this a week ago. Looking forward to being able to place speakers back of room in desired place but unable to do because of wires, and where mains plug is situated in house.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Keskiverto

Muotoilu

Keskiverto

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

25

25

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Bei wenig Platz ausreichend

HT-S40R 26.07.2021 tekijä Conni110 (Saksa)

Die Anlage war sehr gut verpackt und selbsterklärend aufgebaut. Die Installation war kinderleicht. Besonders gut erschienen mir die Surround-Lautsprecher. Es mußten keinerlei Kabel verlegt werden. Inbetriebnahme am Sony TV war kinderleicht und wurde sofort vom TV erkannt. Klanglich ist es eher nur Mittelmaß, da bin ich von Sony etwas enttäuscht. Mehr Bässe wären hier empfehlenswert gewesen. Allerdings ist das S40R System besser als normale TV-Lautsprecher. Wer aber wenig Platz zu Hause hat, oder wer keine Lust auf große Lautsprecher etc. hat, der ist mit dem kleinen S40R - System recht gut bedient. Sehr solide verarbeitet und sieht recht wertig aus.

Äänenlaatu

Kohtalainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

Tämä arvioija sai tuotteen maksutta tai osallistui tuotelainaohjelmaan

2

15

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Toller Dolby Audio

HT-S40R 23.07.2021 tekijä Usamah 31 (Saksa)

Vor ein Monat gekauft und bin mit Sony Heimkino System sehr begeistert. 5.1 w, brandneuen fühlt jede Melodie und Szene mit einem 600w holen sie sich den besten Sitz im Wohnzimmer mit 5.1 ch echtem Surround Sound Lautsprecher liefert einen Leistungsstarken Surround um ihr Heimkino Erlebnis zu vervollständigen müheloses codierte Verbindung Drahtlose Konnektivität für Musikstreaming Man kann Verbinden mit tv über HDMI Optische oder Analogverbindungen Wählen Sie den Sound oder Audiomodus Ich wurde den sony HT-S40R zum kaufen weiter empfehlen

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

Tämä arvioija sai tuotteen maksutta tai osallistui tuotelainaohjelmaan

1

15

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Worth the wait

HT-S40R 21.07.2021 tekijä amigos (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Great sound, and no wires between the front and back. The subwoofer and soundbar share a single power connection and those with a Sony Bravia TV that supports "TV wireless connection" can beam audio between the TV and HT-S40R wirelessly. I thought it would be any Sony Bravia TV, but mine must be a budget version. Not a big problem as I still benefit from the lack of wires between front and back speakers. I find the rear speakers a bit too directional, as I can only ever hear one side (depending where I'm sitting), but I'm new to 5.1, so maybe that's just me. It doesn't support Dolby Atmos, but at this price, I think it does a great job. I find it a bit difficult to read the display when using the remote control, but you don't have to use it very often, so again it's not a big problem (for me). And I had to buy speaker stands for the rear speakers at an extra cost.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

3

4

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Een hele mooie Surround Set

HT-S40R 21.07.2021 tekijä NwRik (Alankomaat)

De set is zeer compleet en goed te installeren. De optie om de achterspeakers op een draadloze versterker aan te kunnen sluiten en draadloos te laten communiceren met de Subwoofer maakt dat je de set goed en netjes kunt opstellen in huis. Echt supergaaf bedacht! Ook het design is erg strak en netjes afgewerkt. Het staat erg mooi in onze woonkamer, zonder dat het veel ruimte in beslag neemt. Bovendien is het geluid beter dan verwacht. Het geluid is zuiver, waarbij hoog, laag en midden gewoon goed in balans zijn. Ook het vermogen is duidelijk merkbaar en het geluid komt erg vol en krachtig over. Daarnaast kun je de bassen apart finetunen met de meegeleverde afstandsbediening en zijn verschillende modussen in te stellen, zodat je ook praatprogramma's goed te horen krijgt. Kortom, veel techniek in een knap jasje. Voor ons een welkome aanvulling op het geluid van de tv en het wordt nu echt een hele sensatie om films of series te bekijken.

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

Tämä arvioija sai tuotteen maksutta tai osallistui tuotelainaohjelmaan

3

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Super gaaf speakersset

HT-S40R 21.07.2021 tekijä Tester1991 (Alankomaat)

Heb even thuis om te testen heeft scherp en goed geluid, makkelijk te installeren en fijn om te horen, de bass verstelbaar zou adviseren om aan te aan te schaffen moeite waard voo de prijs

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

Tämä arvioija sai tuotteen maksutta tai osallistui tuotelainaohjelmaan

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Ein Hammer klang

HT-S40R 18.07.2021 tekijä Salzjod (Saksa)

Schön das Auspacken und aufbauen ist einfach. Die Installation ist in wenigen Minuten durch. Einfach klar und simple. Das einrichten ist schnell und das Menü übersichtlich. Der Klang reist ein direkt mit. Ich nutze sie ein paar Wochen und das Filme schauen ist mitreißender als vorher mit der alten Soundbar. Der Wechsel hat sich gelohnt.

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Keskiverto

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

Tämä arvioija sai tuotteen maksutta tai osallistui tuotelainaohjelmaan

2

16

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Indrukwekkende en zuivere prestaties

HT-S40R 17.07.2021 tekijä Helupa (Alankomaat)

Ik heb gekozen voor de Sony HT-S40R in de eerste plaats voor de twee draadloze achterluidsprekers t.b.v. de surround ervaring. Mijn huidig systeem heeft namelijk alleen een soundbar en een woofer. Wel dat maakt nu echt wel een verschil! Ik gebruik voornamelijk de muziek selectie voor het beluisteren van klassieke muziek (is mijn vakgebied). Het beluisteren van bijv. solo piano stukken brengt je een stuk dichter bij de life opnames dan voorheen, een genot om te horen! De andere voorselecties automatisch, standaard en cinema heb ik nog niet geheel uit kunnen diepen, maar beloven veel goeds. Ondanks de benaming 'draadloos' zijn er toch nog wel veel kabels die over de grond liggen, maar ja... Al met al is het een indrukwekkend systeem met grote geluidstechnische prestaties en heeft het mijn oude systeem zeker verdrongen. Ik word er blij van!

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

Tämä arvioija sai tuotteen maksutta tai osallistui tuotelainaohjelmaan

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Discrete and Foolproof, the Sony HT-S40R

HT-S40R 17.07.2021 tekijä beastobadness666 (Yhdistynyt kuningaskunta)

As a person who has never owned a surround system before, this review is coming from a complete newbie to 5.1 surround sound systems. My expectations of a professional surround sound system are relatively large numbers of speakers spread around a room, usually attached to an A/V receiver by a spaghetti of cables needing management. So has the Sony HT-S40R 5.1 surround system changed my expectations? The fact that the rear speaker assembly has no wires connecting it to the forward speaker set should give you a big clue! The HT-S40R system is so discrete it's scary and as the rear speaker amp is wall mountable means it can be effectively hidden from sight behind a sofa, for example, if required. OK so it does require two power outputs but it's totally worth it for the lack of stress from cable management. I recently purchased a Sony Bravia XH92 TV but was a little underwhelmed by its internal speaker power probably due to its table top corner placement not helping the audio project properly, this is why I decided on this surround system and I can say without a doubt, I have no more issues! Initially, when I first received the S40R system I hadn't taken into account that the rear speakers would require a set of stands to position them correctly, at the time this didn't really matter as the surround system allows you to run in effectively a 3.1 configuration by switching the rear speaker capability off. This was impressive enough on its own but once I mounted the rear speakers in place the HT-S40R became a different animal. Note that regardless of surround system, your speaker placement is very important for multichannel audio focus. So how does it sound? Well the sound is as immersive as you would expect, it is just everywhere! Movies are a totally different experience, the rear and front speakers are crystal and well defined, the subwoofer gives a beautiful low rumble (just be wary of the volume on this one), for the money, it does a fantastic job. Music is very well presented and gives a well rounded experience however you must rely on the preset music EQ to deliver on this which if you are a traditionalist or audiophile probably wouldn't fulfil your expectations. I am curious as to whether the HT-S40R would output multichannel music but that is for another time. A note about the EQing of the system, usually a lack of control over a systems EQ is a bad thing but in this case it works, Sony, as you would expect, have done a very good job of tuning the presets and it adds to the S40R's simplicity of use. My feelings on surround sound systems are they should be set and forget, it should never be about pumping out watts at huge volumes but common sense tells you the system should have enough power to fill the room, something the HT-S40R system has plenty of at 600W RMS. I must mention my only annoyance with the HT-S40R and that is the remote and this is nitpicking!! The remote is nice and small but muscle memory is a thing when you use remotes, menu buttons like up/down (left/right don't apply to this remote) should be placed centrally on usually a large round arrow pad with select in the middle, which on the remote is right where the volume up/down is instead, rewiring my brain to use this remote is an absolute nightmare because each time I stray and hit the volume up instead of menu up say, it kicks me out of the menu tree to begin all over again. First setup was definately an OMG moment with expletives. Would I recommend the Sony HT-S40R 5.1 Wireless Surround System? Comfortably YES. The HT-S40R system is a true 'all-in-one-box' solution for discrete 5.1 surround sound, pure simplicity, everything you require is in the box and no extra cabling is required apart from maybe an HDMI cable to connect via the TV's ARC but a modern TV with a bluetooth connection (like my XH92) negates that and means the HDMI connection is not required. This does mean however that the system is totally proprietary, the cables can't be switched out and are hard-wired to the speakers, the connectors for the speakers are also proprietary but this is the difference between this and way higher price points. So if you need a 'plug and play' surround system that requires minimal setup and tinkering, the Sony HT-S40R 5.1 Wireless Surround System is a great option for anyone.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

Tämä arvioija sai tuotteen maksutta tai osallistui tuotelainaohjelmaan

10

3

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Leuk geluid

HT-S40R 17.07.2021  (Alankomaat)

Ik heb vandaag de Theatre set geinstalleerd. Met enige moeite is het gelukt. Er zat veel inpakmateriaal bij. Wat opvalt is dat soundbalk jammer genoeg niet onder de tv past.Je moet hem er los voor leggen. Het geluid dat hij produceert is enorm. Alleen de achterspeakers blijven achter bij spraak. Als jet he geheel op muziek instelt krijg je een enorm volume om je oren. De achterspeakers zijn makkelijk te monteren en aan te sluiten. Het menu is een beetje onduidelijk maar als je een tijdje oefent is het wel te gebruiken. Jammer dat je dit niet op een tv scherm kunt zien. Zoals gebruikelijk bij Sony zit er een veelvoud aan handleidingen bij, in allerlei talen. Al met al is het een leuk product om bij de tv te hebben zodat je een beter geluid krijgt. Ben er blij mee.

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Keskiverto

Muotoilu

Keskiverto

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

Tämä arvioija sai tuotteen maksutta tai osallistui tuotelainaohjelmaan

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Best sound system I have ever had

HT-S40R 14.07.2021 tekijä Hannah41 (Yhdistynyt kuningaskunta)

I was pleasantly surprised to find the sound bar and rear speakers were quite small compared to others I have had. The set up instructions provided a fast setup, and was easy to understand. There was a sound demonstration on the subwoofer but I was unable to get that to work. Anyway the sound was coming through perfectly in any case. The remote control was fairly small but easy to use. Sound effects can be changed individually or you can use an automatic button if you want. These tailored sound effects were a breath of fresh air and not complicated to use. I tend to watch some older programs by recording them and the sounds can be awful. However using the voice control made them easier to watch and enjoy. Bluetooth function was easy to use as was the handy USB slot on the subwoofer. My Blue ray player worked perfectly and the sound was superior. Finally this is a great Home Theatre System and I take my hat of to Sony for producing a first class product with an easy setup.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

Tämä arvioija sai tuotteen maksutta tai osallistui tuotelainaohjelmaan

10

1

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Great surround sound, with a punch!

HT-S40R 14.07.2021 tekijä DoctorSimon31 (Yhdistynyt kuningaskunta)

This 5.1ch Home Cinema with Wireless Rear Speaker system from Sony was very simple start up to use with my TV via the provided optical cable, working first time in just a few minutes. You will need a room with a power socket behind your seating area to power the wireless amplifier for the rear speakers. I added an HDMI cable to "Interlock" the controls, which works seamlessly, allowing volume control of the system through the TV remote, as well as starting up and going into standby mode in sync with the TV. There is a template for wall mounting the speakers, if required. This system connects easily to Bluetooth devices, following the theme of one remote to control the volume. It will also connect to an aux cable for other wired devices. There is a very small rolling display at the top of the subwoofer speaker (below a set of function buttons) to show status, volume, menu options, etc. It is maybe too small and obviously positioned on a speaker at floor level, to easily read regularly, but I have found that after "fine tuning" the speaker system there was little need to look down at it. Within the settings menu are many configuration settings that you can alter according to speaker separation, audio preferences, etc. It is well worth spending some time experimenting with these settings to get the best sound for the room. I have two TV setups in my house: I found this system worked better in a smaller 3m setup than the larger room. The volume scale is literally 1-100, taking some time to move up the range with a remote, but 100 is extremely loud with little distortion, when tested with music. But I have found a disappointing lack of higher frequencies, this being my main criticism of the sound system. The remote control is simple to use and absolutely necessary for the menu options. You can change the type of sound setup you want, like night, voice, cinema, music, etc. with a single push of a button. There is also status and input buttons that require the visual feedback from the display. Overall it is an impressive system, easy to setup and use, powerful and versatile to different inputs, but I would like more higher range sound, and maybe put the display on the sound bar... just an idea.

Äänenlaatu

Keskiverto

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

Tämä arvioija sai tuotteen maksutta tai osallistui tuotelainaohjelmaan

8

1

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Customer Support
19.07.2021

Hi DoctorSimon31,

Thank you for your review.
We appreciate your feedback regarding the display location, and we've passed it on to the proper channels for future consideration and product development.

Sony Support UK

0

Great Product

HT-S40R 14.07.2021 tekijä Simm1 (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Awesome piece of kit for the price, turn the SW upto 12 and WOW !

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

2

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Disappointing

HT-S40R 13.07.2021 tekijä The blue koi (Yhdistynyt kuningaskunta)

Firstly this arrived well packaged and on opening I was please with the look and build quality, with one exception the little plastic push connectors on the speaker wires feel flimsy and the tabs probably won't last long if others of that type are anything to go by. Once everything was assembled (their is nothing in the instructions as to where the rear speakers should be positioned, height etc) I turned it on with great anticipation only to be disappointed. This system does not produce true surround sound, instead it just plays the source music from all speakers. If your expecting to hear sound effects that move from speaker to speaker like say an airplane pass over then this is not the system for you. I found the menu and very small display a pain to use and setup. I had to refer to the manual in the end to figure out how to get to the settings I wanted to change. I tried all sorts of different settings but still no true surround sound. The rear speakers are very quiet even when fully turned up in the settings. Although my son did like it for gaming. If your tv has bad speakers and is not huge as the soundbar is only 900mm long then this would probably be an improvement for you, but if you are after true surround sound then this is not for you.

Äänenlaatu

Kohtalainen

Ominaisuudet

Kohtalainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

Tämä arvioija sai tuotteen maksutta tai osallistui tuotelainaohjelmaan

3

7

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Customer Support
15.07.2021

Hi The blue koi,

Thank you for your review.
We're sorry to hear that you're facing difficulties with your soundbar. We'd like to highlight that the system features 5.1 discreet channels. However, it does not feature Dolby Atmos/DTS: X support. You can find more information about the supported audio formats on page 44 of the Manual here: https://bit.ly/36Ccjez
If you need further assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL

Sony Support UK

0

Great quality and sound

HT-S40R 12.07.2021 tekijä Gadget it 42 (Yhdistynyt kuningaskunta)

I've been using it for a couple of weeks now build quality is excellent setup is super simple for the rear wireless speakers. I'll start with the soundbar its got great solid feel to it no fabric cover as with many soundbars which give it a great look the subwoofer is also sleek looking with a little LCD panel for source and volume which is great addition on to the sound I've had a few bars over the years but this one even out of the box sounds fantastic the movies really come to life with 5.1 setup and for gaming it was awesome the bit I was really surprised by was how good it made normal TV sound speech was so clear better than any I've had before so if you're looking for a good quality looking setup and no wires and sound to match then have a look at this.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

Tämä arvioija sai tuotteen maksutta tai osallistui tuotelainaohjelmaan

2

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Great Replacement cinema kit

HT-S40R 12.07.2021 tekijä Chuckie832170 (Yhdistynyt kuningaskunta)

Absolutely love this cinema kit. It's easy to set up as the cables are colour coded. The sound is so much better than my previous kit (Sony HT-MT300) The subwoofer was easy to connect my phone to and play music via the speakers and at 600w output its better than my hifi. Although the soundbar is bigger than my previous model, it still fits in well with my TV and sits nicely in front of it. The subwoofer though is too big to fit at the side of my TV unit as I would have liked but although I've put it at the back of the TV it does not detract from the sound quality. The rear speakers were a welcome addition to my previous setup and the quality is apparent when watching an action film or concert. The only way this could be improved for me is that I would have liked the soundbar to have been wireless as well as the rear speakers, so I wouldn't have been so restricted as to where I could place the subwoofer. It would have also been good if the attached cables were detachable so that if any damage occurred they could be easily swapped/replaced. All in all a great piece of kit and a welcome addition to anyones viewing setup.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

Tämä arvioija sai tuotteen maksutta tai osallistui tuotelainaohjelmaan

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Customer Support
15.07.2021

Hi Chuckie832170,

Thank you for your review.
We appreciate your feedback regarding the cables and wireless units, and we've passed it on to the proper channels for future consideration and product development.

Sony Support UK

0

Great value cinema quality sound!

HT-S40R 12.07.2021 tekijä Michaelw77 (Yhdistynyt kuningaskunta)

Sound is one area of my AV set up I have neglected. I had always considered a home cinema surround sound system but I ended up staying with my TV speakers or headphones. One reason was I have a fairly small living room and didn't want cables everywhere or speakers that dominated the room. Another was expense. When I saw the HT-S40R I immediately thought it looked compact and good value! Both a win, but after using it was it a worthwhile addition to my living room? The package as a whole is quite weighty mainly due to the Subwoofer although the soundbar itself also has a nice weight adding to the quality feel. The design of each component is fairly understated and would blend in with any other AV equipment you may have. The surrounds of the speakers, soundbar and front panel of the subwoofer are all finished in a black brushed metal effect which is very subtle. The grilles are all finished in a dark gunmetal grey. The two rear speakers are a nice small size perfect for my room. Other than the deep gloss black vent on the front of the subwoofer, nothing shouts 'look at me!' Perfect if you want something to just blend in to your surroundings. Initial set up was extremely easy. Due to how I have my TV set up, I decided to connect the amp using an optical cable. You can use HDMI if you have an ARC compatible TV, however that input on mine is already in use. Three connectors from the soundbar then plug into the rear of the subwoofer. The two rear speakers, whilst wireless from the subwoofer have to be plugged into the wireless amplifier. The wires are quite long so you have a fair amount to play with in terms of positioning the speakers. It means you don't have wires trailing across your from room from the sub which is a definite positive. The actual wirless set up was extremely easy with small link button the rear of the wireless amplifier. Worked first time! Now to find out what it sounds like! The subwoofer has touch sensitive buttons on the top and a small led display which tells you which mode and settings you are using. A small lightweight remote is also included. Turning on for the first time the TV sound was immediately pumped through the system. No issues at all, very fast and easy. You can also connect via Bluetooth and there is a USB port on the front of the Sub for playing back music. Using the remote you can choose four different sound options, Auto, Standard, Cinema, Music plus two other modes, Voice and Night. More on these later. You can also set up the wireless speakers in a couple of different ways. Firstly once you have them in the position you want you can then select the distance they are from where you are sat. This helps calibrate the sound to your own personal space. Secondly there is the option of changing the surround levels on each speaker individually in 0.5dB increments. All set up I wanted to try a couple of different films and see what difference it made to the experience, if any! The first film was The Dark Knight. Wow! The opening sequence came to life! Not since watching it in the cinema have I felt that immersed. The Dolby Digital 5.1 really surrounds you and the bass from the sub pack a punch with every gunshot. You can actually feel the vibration across the floor so if you have neighbours close by beware - or invite them round for movie night! I then gave BladeRunner a go. An old film now but the 5.1 really brings it to life especially the amazing soundtrack. Lastly was John Wick 3. Obviously not a subtle film which is backed up by the thump given from the Sub for every kick, punch and throw. A lot of glass is also broken (!) and you can hear it all around. Even though the rear speakers are small they do a tremendous job! That includes quieter more subtle noises as well. All sound effects are crystal clear and do actually sound like it's in the room, such as aa door closing behind you. Crystal clear sounds effects do unfortunately lead me onto my only real criticism of the HT-240R. Although it isn't really the fault of the system per say. The problem is dialogue. Films recently seemed to have got harder and harder to hear what the actors are saying. This can be an issue at the cinema not only at home. The Dark Knight is a case in point as are most Christopher Nolan films! I used just the cinema mode to start with as wanted to get the 'full effect' but ended up using the remote to turn the sound up during talking and down all the rest of the time! I then tried Voice mode which enhances voices which did help to some extent. You can also turn on the Dynamic Range Control so there is less range between loud and quiet passages. It may take a while and change with each film as to which combination (if any), is best. On top of that you also have Night mode which optimises the sound balance allowing you to hear everything clearly. Definitely trial and error. I have always been one to watch a film as the director intended which means leaving it on full cinema sound. It's not really the fault of the speakers as I have even had the problem on my TV and having to put subtitles on to understand what is being said. One thing that is missing from the speakers though is that there is no option to adjust the centre channel which could have helped. I would drop half a star on the review for this if possible but have leant towards the full five! Other than that though the HT-S40R is a great piece of equipment. The compact design really does help blend in, yet it still packs 600w of total power output, with true 5.1 Dolby Digital. It is tremendous value for money and will transform your listening experience especially for films. It really does feel like being in the cinema - just make sure you have the popcorn in if you invite those neighbours!

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

Tämä arvioija sai tuotteen maksutta tai osallistui tuotelainaohjelmaan

23

1

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Geweldig geluid...

HT-S40R 10.07.2021 tekijä GertJan2010 (Alankomaat) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Ik heb dit product aangeschaft omdat ik graag dezelfde merk geluidssysteem wilde hebben als mijn tv. Wel een minpunt ik kan de optie Home Theater bediening van mijn tv activeren. Omdat de nieuwe soundbar niet ondersteund word. Gelukkig toch goed geluid. Surround werkt goed.

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Superb Home TV/audio system

HT-S40R 07.07.2021 tekijä Drew2 (Yhdistynyt kuningaskunta)

Having used a Sony Soundbar and woofer in the past, this new S40-R was a big step up in sound quality, depth and it is feature rich. Easy to set up with an optical connection (I have other items on ARC and prefer separate control) it is pretty much plug and go. The TV sound is superb in the right modes for what you are watching (speech, music etc) and the rear wireless speakers add that depth for cinema type experience. Playing music via Bluetooth from my phone almost rivals my hi-fi separates system with deep bass and sparkling treble. A delightful product well recommended.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

Tämä arvioija sai tuotteen maksutta tai osallistui tuotelainaohjelmaan

2

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Excellent mid level system

HT-S40R 05.07.2021 tekijä _b12 (Yhdistynyt kuningaskunta)

Design/Functions/Accessories: - 3 inputs to suit everything from modern TVs(5.1 surround sound: BT, HDMI ARC or optical) to old jack analog input(stereo) - a decent subwoofer 20cm in diameter - a 3 speaker soundbar - single drive for each center, left and right - a wirelessly connected to the main sub amplifier with 2 rear speakers - single drive each to position behind the field of view for full surround sound - remote Control, optical cable, quick setup guide and user manual - Volume range is 0-100 and is changing quite slow providing smooth adjustment levels - Night mode reducing volume levels - Extra small monochromatic LCD display showing the input used currently when not operating the menu: TV, BT, Analog, USB. It is the only way to work with the system menu as well. Power/Battery Life/Charging: - uses direct AC current, no battery - UK only cables provided Connectivity: - bluetooth - play from any device - USB(type A, FAT32/NTFS) thumb drive with limited support for audio files: WAV, MP3, WMA - Audio IN via audio jack - HDMI ARC - Optical Audio quality: - fair low and mid range quality for voice and cinema - no clear high frequencies due to lack of tweeters - love the bass in movies and for music, not going to blow you off but is very deep and enough to bring movies to life. - if your system supports DD5.1 or better you will experience excellent audio for movies etc. Music playback will be decent but not a HiFi quality OVERALL: If you don't care about high frequencies then it's perfect. Voice is clear and it provides really pleasant audio experience for anything you watch.Dolby Digital audio sound great. My TV seem to refuse to deliver DD5.1 through optical so I had to use HDMI ARC in order to enjoy DD5.1 on this system. Through optical it always reported LPCM for some reason. Loudness is more than adequate. I listen between 40-60 volume set for DD5.1 movies. Cons: - future firmware updates only possible through manual update via USB - No custom EQ - Outdated display technology lacking breadth of information - single line 5 character scrolling display, no multi-info capability making it confusing and difficult to operate the menu - anti slip stickers on the product are very basic and one got off as early as during unboxing Pros: - great feature to be able to adjust what the distance is between the rear speakers and the user. Also provides ability to adjust the preamp for the rear ones. - have basic controls on the sub in case the remote is out of battery - automated on/off/volume when using HDMI ARC(with compatible smart TVs only) so you don't have to use the dedicated remote but only the TV remote. That way when you switch on/off your TV the Sony system will switch on/off as well as when adjusting the volume. Very handy. But again, this is available when using the HDMI ARC only. - given there is a separate amp for the rear pair of speakers it means less cable management cross room. Have not noticed any input lag for the rear speaker given they are wireless. - quite dynamic volume range - ability to improve voice with a single button. Works best on Dolby Digital only. - can use to play your music from either laptop or mobile device if you wish via bluetooth Wish list for future product development: - Modernize the display with multifunctional (colour) one: use icons for input and audio format/type - mp3/aac/ac3/wav, Stereo/DD2.1/DD5.1/DD+ etc. as well as multiline text for the menu - this will speed up navigation and task completion as well as be more clear as to what this menu is for reducing/removing any abbreviations - add support for lossless audio playback through USB - internet connectivity for automated firmware updates - ambient rgb light would be great idea Very pleased with the product! Recommended.

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

Tämä arvioija sai tuotteen maksutta tai osallistui tuotelainaohjelmaan

4

1

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Amazing purchase

HT-S40R 03.07.2021 tekijä PedroTM87 (Yhdistynyt kuningaskunta)

I bought yesterday. The sound is perfect. My living room look like a stadium, a cinema..

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

139

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Top Preis Leistung Verhältnis

HT-S40R 15.06.2021 tekijä Bell Cranel (Saksa)

Hatte vorher die Logitech Z906. Abgesehen das die Sony 400W weniger hatt ist sie genauso gut wie die z906. Besser gesagt die von Sony ist ein kleinen Tick besser

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

4

11

Ilmoita asiattomasta arvostelusta