HT-X8500

Elokuvateatterin tunnelmaa, voimakas basso

Koe elokuvateatterimainen, kolmiulotteinen tilaääni: 2.1-kanavaisen Dolby Atmos®- ja DTS:X®-Soundbarin sisäiset bassokaiuttimet tuottavat syvän bassoäänen. Ohut ja tyylikäs kaiutin näyttää täydelliseltä televisiosi edessä.

SOUNDBARIT

2.1-kanavainen Dolby Atmos® / yksiosainen DTS:X®-Soundbar-kaiutin, jossa sisäänrakennettu bassokaiutin | HT-X8500

HT-X8500
Kuva tuotteesta 2.1-kanavainen Dolby Atmos® / yksiosainen DTS:X®-Soundbar-kaiutin, jossa sisäänrakennettu bassokaiutin | HT-X8500

SVH

450,00 €

(sis. ALV)
Vaikuttava simuloitu 7.1.2-kanavainen tilaääni kuuluu joka suunnasta 

Tilaäänitekniikan uusin kehitysaskel, Vertical Surround Engine, tuottaa Dolby Atmos®- ja DTS:X®-tasoisen kuuntelukokemuksen yhdestä ohuesta kaiuttimesta. DSP-tekniikan ansiosta pelkästään kaksi etukaiutinta tuottavat missä tahansa huoneessa täyteläisen elokuvatasoisen äänen, joka kuuluu kaikkialta ympäriltäsi – myös yläpuolelta.

Kuva pystysuuntaisesta äänestä
Koe ääni ylhäältä 

Sonyn virtuaalisen tilaäänitekniikan ansiosta Soundbar-kaiuttimen voi asentaa pystyasentoon. Näin voit kokea 3D-äänen ilman kattokaiuttimia tai ylöspäin osoittavia kaiuttimia. Kuten Dolby Atmos ja DTS:X, Vertical Surround Engine tarjoaa todentuntuisen, moniulotteisen äänen myös muihin formaatteihin.

Kuva tilaäänestä
Helppokäyttöinen tilaääni

Sonyn ainutlaatuinen digitaalisen äänikentän käsittelytekniikka luo virtuaalisen tilaäänikentän pelkillä etukaiuttimilla sekä molemmilta puolilta tulevalla äänellä. Koska takakaiuttimia ei tarvitse lisätä, saat nauttia täyteläisestä, elokuvamaisesta tilaäänestä ilman ylimääräisistä laitteista aiheutuvaa epäjärjestystä.

Valitse sopivat asetukset

Painike kaikille äänille – valitse sopiva sen mukaan, mitä katselet tai kuuntelet.

Koe syvä bassoääni

HT-X8500-kaiuttimessa on keskellä kaksi tehokasta bassokaiutinta, jotka tuottavat pienikokoisesta kaiuttimesta syvän ja vaikuttavan bassoäänen.

Ohut ja tyylikäs 

Pienikokoinen, ohut ja hillitty HT-X8500 (vain 890 x 64 x 96 mm) sopii saumattomasti yhteen BRAVIA TV:n kanssa. Kaiutinsäleikön ja bassokaiuttimen kanavan molempien puolten rei'itetty metalliviimeistely antavat kaiuttimelle persoonallisen ilmeen.

4K HDR -kuvake
Nauti elokuvista 4K HDR -laatuisina

18 Gbps:n 4K HDR -kapasiteetin ja HDCP 2.2/HDCP 2.3 -suojauksen ansiosta HT-X8500 tukee uusimpia kotiteatteriformaatteja.

Helppo lisätä AV-järjestelmään

HDMI- ja optisiin digitaalituloihin voi yhdistää pelikonsolin, HD Blu-ray™-soittimen tai digisovittimen sekä television.

Langattoman yhteyden kuvake
Langaton liitettävyys televisioon

Sony BRAVIA TV:llä, joka tukee Bluetooth®-lähetintä, voit lähettää äänen Soundbariin langattomasti

HDMI-logo
Yksikaapelinen (HDMI eARC)

Jos TV:si tukee HDMI eARC -äänikanavaa, voit nauttia uusimmista suuren bittinopeuden tilaäänimuodoista, kuten Dolby Atmos® ja DTS:X®.

Toista musiikkia Bluetooth®-tekniikalla
Suoratoista suosikkimusiikkiasi

Pariliitä HT-X8500 älypuhelimeen tai tablettiin Bluetooth®-yhteyden kautta ja toista albumeita ja soittolistoja langattomasti.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

2.1-kanavainen Dolby Atmos®/DTS:X® -Soundbar-kaiutin, jossa on kaksi sisäänrakennettua bassokaiutinta ja Vertical Sound Engine, tuottaa elokuvateatteritasoisen, kolmiulotteisen tilaäänikokemuksen. Tyylikäs kaiutin sopii saumattomasti television eteen.
  • 2.1-kanavainen Dolby Atmos / DTS:X ja Vertical Sound Engine

  • Syvä bassoääni sisäänrakennetuista bassokaiuttimista

  • Ohut ja hillitty kaiutin täydentää televisiotasi saumattomasti

  • Painikkeet elokuville, musiikille, peleille, uutisille ja urheilulle

  • 4K HDR -yhteensopivuus

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut

Käyttäjien mielipide